Бездомный Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 (змінено) Сійярто назвав атакою на суверенітет Угорщини санкції США проти російського Газпромбанку 🤣🤣🤣 кацапським хвойдам нарешті хвіст прищемили 🤣 У Стамбулі угорський міністр "розглядає ситуацію з міністрами енергетики Туреччини, Азербайджану, Болгарії та Сербії". Змінено 23 листопада 2024 користувачем Бездомный 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 история конца 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2024 (змінено) хвойдами чомусь виявилися кацапощелепні бабИ піхвомразі Змінено 23 листопада 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 11 часов назад, karbo сказал: У цьому році радянський союз утворили. З якого до речі Росія ніколи і не виходила Все ж таки раша ненадовго ніби виходила, похорони Сахарова, провал серпневого путча, доручення бакатину розпустити КГБ, фільм про дембелей. Це Білораша практично не виходила, хоча спроби також були поки не обрали колгоспника. До того моменту навіть проводились мітінги білоруського "Народного фронту". Я тоді якраз був у Мінську, пішов на мітінг, в більшості просто через цікавість, не пам'ятаю рік, але у мінську тоді ще був старий вокзал, царський, погірше жмеринського. Змінено 23 листопада 2024 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 7 часов назад, Бездомный сказал: процеси розпаду такого монстра - вони дуже інерційні , декуди доходять роками . Процес йшов - я можу його якось по цінах на горілку відслідкувати - у 1970 році я був вже в Україні і бачів як хитро знімамалась з продажу пляшка однієї ціни і замінювалась на вищу - наприклад, "Московська" весь час ще до реформи 1960 року була - 2, 87 руб. У 1970-му "Московська зникла, але була "Столічна" за 3,07, потім з'явилась "Россійська по 3, 12, а "Сто-на" зникла з вільного продажу, Але навіть студентам це було не напряжно. Згодом з'явився коленвал за 3,62 і вже мабуть за черненка щось по 4.70 потім "Пшенична за 6.3о. Потім талони і вже за горбача і грошовими трюкацтвами з конфіскаційними рефрмами міністра павлова потім стало за 9,20 і понеслось. Далі зв'язок с цінами і інфляцією, чи навіть провалами совкової економикі, уривається, тим більше що я й так особливо не користувався продукцією совдепівської лікеро-г. промисловости. Змінено 23 листопада 2024 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 2 часа назад, kim chen lhoran сказал: Все ж таки раша ненадовго ніби виходила, похорони Сахарова, провал серпневого путча, доручення бакатину розпустити КГБ, фільм про дембелей. Це для нас, українців, були віхові події, а росія жила своїм глибинним життям. І нині продовжує. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 7 годин тому, Бездомный сказав: хвойдами чомусь виявилися кацапощелепні бабИ піхвомразі В ютюбі вискакують ролики з пілотами ВПС США бабами. Що скажете?) youtube.com/shorts/MiSgxa-I2zQ?si=zAGa8xEQQC8PQS8_ youtube.com/shorts/nhZU4tRvIO8?si=0XmgGvGfMzFEKONw Змінено 23 листопада 2024 користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 10 годин тому, katso сказав: ну подождите, алюминиевые Шатлы сколько сходов с орбиты пережили? на 11 МАХ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 4 минуты назад, US7IGN сказал: на 11 МАХ? На входе в атмосферу 24 Мах Змінено 23 листопада 2024 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 12 годин тому, ozzy сказав: ну не повезло цій владі з народом, буває Ну, що ви таке говорите? Будь-якій нашій владі дуже повезло з народом. Хіба, що за винятком Януковича, якого таки винесли в кінці строку. А так всі терплять до кінця повноважень. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 3 години тому, kim chen lhoran сказав: Процес йшов - я можу його якось по цінах на горілку відслідкувати - у 1970 році я був вже в Україні і бачів як хитро знімамалась з продажу пляшка однієї ціни і замінювалась на вищу - наприклад, "Московська" весь час ще до реформи 1960 року була - 2, 87 руб. У 1970-му "Московська зникла, але була "Столічна" за 3,07, потім з'явилась "Россійська по 3, 12, а "Сто-на" зникла з вільного продажу, Але навіть студентам це було не напряжно. Згодом з'явився коленвал за 3,62 і вже мабуть за черненка щось по 4.70 потім "Пшенична за 6.3о. Потім талони і вже за горбача і грошовими трюкацтвами з конфіскаційними рефрмами міністра павлова потім стало за 9,20 і понеслось. Далі зв'язок с цінами і інфляцією, чи навіть провалами совкової економикі, уривається, тим більше що я й так особливо не користувався продукцією совдепівської лікеро-г. промисловости. Скільки вам років?😀 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) Щось тема ніби підвисла після того як я вліз зі свої лікеро-горілчаними спогадами, але після того як вийшов на пенсію це вже майже 15 років, сорока градусної взагалі не вживав, але любив щось вжити смачного м'ясного, а там, як правило багато солі, і ось 2 роки тому потрапив під тяжкий, як написано в історії хвороби, інсульт.Але через 3 місяці вже очуняв, виводив для підняття своєї фізічної форми вигулювати власного пса, потім вже й далековато - навіть по полям, по лугам. Одного разу собака потягнув різко вбік, моя нога попала у кротову норку і я серйозно підвернув ногу, а так як я її і раніше підвертав, ходити стало важкувато. Далі вірішив тренувати ногу проїздками на велосипедах, але мене завжди тягне на зайве - поїхав на дачу, це було вже 1,5 роки тому. В одному місці дорога йшла вгору і я виришів підніматись змійкою, вихляя від одного узбіччя до іншого на пустій дорозі. І що вийшло - я так різко повертаю і бачу чисто на мене їде на ровері якась мамочка років 25 з дитиною на рамі, відно тільки що виїхала з-за поворту позаду. Швидкість моя була маленька, і я ще перестав крутити педалями щоб не зіштовхнутись, мій ровер упав назад, завершилось все переламом вертлюжних кисток. Зробили операцію, потім ще пролежав у лікарні місяць. Ходити по вулиці можу тільки з милицями. Але поки лежав в лікарні полетів вінт, в компі без мене поміняли вінчестер, тоді і пропав пароль на сайт. Змінено 23 листопада 2024 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 32 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Скільки вам років? Достатньо, ще при сталіні народився й старшій десь на рік за вурдалака фуйла. У хутіна може теж був інсульт, одна половінка верхньої губи рухається по-іншому ніж друга. Змінено 23 листопада 2024 користувачем kim chen lhoran 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 12 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: виводив для підняття своєї фізічної форми вигулювати власного пса - серйозно підвернув ногу вірішив тренувати ногу проїздками на велосипедах - завершилось все переламом вертлюжних кисток мене завжди тягне на зайве А зазвичай все починається з пробіжки... Змінено 23 листопада 2024 користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 Казав покійний батько, 46 р.н., до 60-65 живеш майбутнім, а після - минулим. Жалівся що не пам'ятає що їв учора на сніданок, натомість в деталях пам'ятає карибську кризу і значущі події минулого, свідком яких був 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 1 час назад, Вячеслав63 сказал: Скільки вам років?😀 Я горілку тільки по 9 руб пам"ятаю. То, що я ще шпанюк. 😺 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 49 минут назад, Дощ сказал: батько, 46 р.н., до 60-65 живеш майбутнім, а після - минулим. Жалівся що не пам'ятає що їв учора на сніданок, натомість в деталях пам'ятає карибську кризу і значущі події минулого, свідком яких був Приблизно десь так воноі є. Карибську кризу також пам'ятаю але я ще тоді був дитиною і толком нічого не знав, просто прочитав в газеті і вже боявся. Телевізора ще тоді у нас не було, батько купив десь перед зустріччю Кеннеді з хрущом. І якраз ця зустріч першою транслювалась по Інтервіденію. Ще пам'таю перед тим був збитий 1-ого травня літак-розвідпілота Пауерса. Скільки радощів тоді було у совків. А вже після польота у космос терешковой , народ співав про неї та хруща частівки - сталінський страх вже почав проходити. Змінено 23 листопада 2024 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 1 час назад, vadimv сказал: А зазвичай все починається з пробіжки... З велосипеда, який ти вихваляв)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 44 минуты назад, Дощ сказал: Казав покійний батько, 46 р.н., до 60-65 живеш майбутнім, а після - минулим. Жалівся що не пам'ятає що їв учора на сніданок, натомість в деталях пам'ятає карибську кризу і значущі події минулого, свідком яких був Мені здається це чисто проблеми власної голови, і все індивідуально. Байдену 82- і той в президенти збирався. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 1 хвилину тому, karbo сказав: З велосипеда, який ти вихваляв)) Краще вже стрибати з парашутом - там якщо шось піде не так - то потім вже милиці не знадобляться. А якщо серйозно, то у людей явно простежується намагання самовбитися. Як в індивідуальному порядку, так і колективно - як ото у кацапів. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 14 минут назад, karbo сказал: Мені здається це чисто проблеми власної голови, і все індивідуально. Байдену 82- і той в президенти збирався. Мабуть все залежить від пережитих стресів. А у Байдена у автоаварії загинула перша жінка з молодшими дітьми. Змінено 23 листопада 2024 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 2 минуты назад, vadimv сказал: Краще вже стрибати з парашутом - там якщо шось піде не так - то потім вже милиці не знадобляться. А якщо серйозно, то у людей явно простежується намагання самовбитися. Як в індивідуальному порядку, так і колективно - як ото у кацапів. Лише до кацапів Україна самовбилась. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 Тільки що, karbo сказав: Лише до кацапів Україна самовбилась. Ну, я не став цитувати Подерев'янського на цю тему, бо ще знову забанять на півроку... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 1 минуту назад, kim chen lhoran сказал: Мабуть все залежить від пережитих стресів. А у Байдена загинула перша жінка з декотрими дітьми. Нашу середню людину це би підрубало, а далі по протоптаній стежині не розлучаючись з алкоголем смерть в молодому віці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 8 минут назад, vadimv сказал: Ну, я не став цитувати Подерев'янського на цю тему, бо ще знову забанять на півроку... Можна і звичайними словами описати. Спочатку продалися за дешевий газ, потім спродали всю зброю, і не лише ядерну. Чим це не самогубству подібно? Знову ж таки. На росії крали з прибутку, а в Україні розкрадали засоби виробництва. Так хто тут на самогубця більше подібний? Змінено 23 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз