ozor Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 9 хвилин тому, US7IGN сказав: та звідки я знаю? зараз я більше потрібен тут. а що буде завтра - подивимося. якщо десь зроблять пропозицію, від якої не варто буде відмовлятися, то поїду туди. яка принципова різниця де саме жити та працювати? Саме принципова. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 9 хвилин тому, XL.pro сказав: Я ж нічого проти не маю. Слідкую, аналізую. Все менше і менше людей бачать своє майбутнє з Україною. Хтось може сказати "нічого страшного", а я розумію, що натомість заїдуть (завезуть) азійців, арабів, негрів. ну у мене вже більше 10 років намір вийти на міжнародний рівень. в принципі я вже вийшов, але тепер треба на наступний рівень. принаймні я не хочу брати участь в грабунку українців, як робить вишиватно-неголена влада... тут ще така історія. я не оперую гаслами та якимись загальними словами. вся моя діяльність обмежена моїм впливом на щось. наприклад я не можу робити всім краще, або воювати за загальне добро. ну не вмію. я можу зробити кращим життя тим хто поруч, допомагати підлеглим та іншим хто цього хоче, розвиватися та досягати більшого. я вважаю що чим більше українців буде здоровими, сильними, розумними і багатими, тим відповідно буде сильніша і вся країна. отже саме такі маленькі задачі я і вирішую. але ж не на шкоду собі. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 52 хвилини тому, US7IGN сказав: ну у мене вже більше 10 років намір вийти на міжнародний рівень. в принципі я вже вийшов, але тепер треба на наступний рівень. принаймні я не хочу брати участь в грабунку українців, як робить вишиватно-неголена влада... тут ще така історія. я не оперую гаслами та якимись загальними словами. вся моя діяльність обмежена моїм впливом на щось. наприклад я не можу робити всім краще, або воювати за загальне добро. ну не вмію. я можу зробити кращим життя тим хто поруч, допомагати підлеглим та іншим хто цього хоче, розвиватися та досягати більшого. я вважаю що чим більше українців буде здоровими, сильними, розумними і багатими, тим відповідно буде сильніша і вся країна. отже саме такі маленькі задачі я і вирішую. але ж не на шкоду собі. а спеціалізація яка у вас буде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 2 хвилини тому, МаТраС сказав: а спеціалізація яка у вас буде? та сама - legal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 41 хвилину тому, US7IGN сказав: та сама - legal розшифруйте) широко щось показує Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 Тільки що, МаТраС сказав: розшифруйте) широко щось показує так вже давно ще ширше. то я звузив щоб простіше було ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 Ну шо, свинособаки сбили очередной гражданский борт. Весь корпус рухнувшего самолета Азербайджана в дырках. Йобаные твари... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 2 години тому, US7IGN сказав: яка принципова різниця де саме жити та працювати? Принципова різниця між жити і виживати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: Принципова різниця між жити і виживати. розумію, співчуваю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 14 хвилин тому, US7IGN сказав: розумію, співчуваю №1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 Куди не кинь скрізь пройоби цієї земудараської влади роССійське іпсо: Про підготовку військових Особисто я проходив базову військову підготовку в 233- навчальному центрі ,військова частина А4152 ,3 батальйон . Після проходження навчання можу сказати лише одне ,що командування більшість всього робить для показухи. Слава Богу,інструктори стараються передати свій досвід,враховуючи можливості які в них є,але того за мало . До прикладу відомість проходження занять. Все що відмічено ,я або не був на них,бо був в госпіталі,або ми були в наряді і займались всім ,чим лише можна ,а потім просто поставили галочку ,або просто не було матеріально технічної бази на чому проходити. . Почну з початку. Перші півтора тижні ми практично не були на жодних заняттях,тому що нас залучали до різних робіт : працювали на кухні,різали дрова ,копали щось . Але галочки стоять у всіх про проходження . Потім були самі заняття ,але враховуючи ,що в основному нема чим займатись ,всі заняття проходили більш теоретично. Наголошую,що вина в тому не інструкторів . По програмі мала бути стрільба з кулемета ,з гладкоствольної рушниці ,з рпг. Але ж нема з чого стріляти. .Але коли приїжджали партнери з Норвегії,потрібно було створити імітацію бурної діяльності. Далі медицина. Якщо ти захворів ,то лише коли тебе вже винесуть,ти зможеш попасти в лікарню або в госпіталь. Побут. Душ один раз на тиждень . Одяг попрати не реально ,хоча є 2 пральні машини на батальйоні ,але вони лише для офіцерів. Прості курсанти повинні ходити або брудні,або відправляти форму додому поштою ,щоб її попрали . Замість того ,щоб вирішити дані питання,про які я думаю керівництво батальйону знає ,вони влаштовують по 5 перевірок особового складу в день. Не дозволяють на вихідних коли немає занять вихід чи в місто ,чи додому . Але якщо в когось є якісь знайомі ,які можуть комусь там подзвонити,то все можна. І на вихідні додому ,і в місто . А потім дивуються чому 30% курсантів йдуть в сзч . Прошу Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine , Оперативне командування "Захід" , Військова служба правопорядку у Збройних Силах України звернути увагу на дані факти . Звісно при перевірці ,жоден курсант не скаже вам правди ,бо не хоче мати проблем і хоче чим по швидше покинути те місце . Забув добавити про медицину. Відносно медицини,то якщо більш докладно ,я в шпиталь потрапив,коли вже була температура 39.5 і везли швидкою.. якщо в тебе інші якісь проблеми ,які не супроводжуються температурою ,то хоч помри. Люди можуть потрапити в госпіталь ,лише коли падають з ніг ,бо є прямий наказ керівництва ,що більше якоїсь там кількості не можна відправляти на лікування Джерело: https://censor.net/ua/b3527029 1 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 50 хвилин тому, hause сказав: По програмі мала бути стрільба з кулемета ,з гладкоствольної рушниці , а на хера з гладкоствольної вчити?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 6 годин тому, US7IGN сказав: ну це було очікувано. не виключаю що на новий рік може бути повний блекаут. Деінде можливо, хоч очікували не тільки ви, наші теж, хоч керівництво міста в нас і трохи фрікувате), але в плані справлятися з прямими обов'язками (захист громадян та функціонування міста) претензій, в мене, до них, нема. Чому було б непогано за три(10) роки війни навчитися нашим керманичам(ті що в урядовому кварталі тусять), у росіян (хоч вже і запізно), так це системності та послідовності ... Якщо росіяни вирішили винести нам електротеплогенерацію, то вони це почали робити й системно і послідовно продовжують, і рано чи пізно (якщо не прийде інше рішення) доведуть до якогось результату ... зима довга ... Не виходило великими нальотами по всій країні, так сьогодні вони сконцентрували більш ніж половину ракет по нашій області (і, як зрозумів, Харків теж масовано били) і таки горя наробили ... Наші ППО молодці, рубилися відчайдушно, кілька хвиль ракет, повітряний бій був такий, що пів міста бачило спалахи (в тумані багато не роздивишся) ... заявлено 42 збитих ракет над Дніпропетровщиною, це багато, але ... Як буде наступного разу, хз ... я прикинув: 10-12 днів росіянам вистачає(але це не точно), щоб по новій перезарядити літаки, а ще й балістика є, якій пофіх: летить коли захочуть ... Можливостей та запасів наших ППО я не знаю, тому подивимось, я воно буде, свята обіцяють бути "веселими"... Як позитив: їхав додому, а хлопець на "крузері" тягнув гарного рибальського човника, мабуть, з жінкою на рибалці були, теж норм розрядка психіки) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) 2 години тому, hause сказав: Куди не кинь скрізь пройоби цієї земудараської влади роССійське іпсо: Про підготовку військових Особисто я проходив базову військову підготовку в 233- навчальному центрі ,військова частина А4152 ,3 батальйон . Після проходження навчання можу сказати лише одне ,що командування більшість всього робить для показухи. Слава Богу,інструктори стараються передати свій досвід,враховуючи можливості які в них є,але того за мало . До прикладу відомість проходження занять. Все що відмічено ,я або не був на них,бо був в госпіталі,або ми були в наряді і займались всім ,чим лише можна ,а потім просто поставили галочку ,або просто не було матеріально технічної бази на чому проходити. . Почну з початку. Перші півтора тижні ми практично не були на жодних заняттях,тому що нас залучали до різних робіт : працювали на кухні,різали дрова ,копали щось . Але галочки стоять у всіх про проходження . Потім були самі заняття ,але враховуючи ,що в основному нема чим займатись ,всі заняття проходили більш теоретично. Наголошую,що вина в тому не інструкторів . По програмі мала бути стрільба з кулемета ,з гладкоствольної рушниці ,з рпг. Але ж нема з чого стріляти. .Але коли приїжджали партнери з Норвегії,потрібно було створити імітацію бурної діяльності. Далі медицина. Якщо ти захворів ,то лише коли тебе вже винесуть,ти зможеш попасти в лікарню або в госпіталь. Побут. Душ один раз на тиждень . Одяг попрати не реально ,хоча є 2 пральні машини на батальйоні ,але вони лише для офіцерів. Прості курсанти повинні ходити або брудні,або відправляти форму додому поштою ,щоб її попрали . Замість того ,щоб вирішити дані питання,про які я думаю керівництво батальйону знає ,вони влаштовують по 5 перевірок особового складу в день. Не дозволяють на вихідних коли немає занять вихід чи в місто ,чи додому . Але якщо в когось є якісь знайомі ,які можуть комусь там подзвонити,то все можна. І на вихідні додому ,і в місто . А потім дивуються чому 30% курсантів йдуть в сзч . Прошу Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine , Оперативне командування "Захід" , Військова служба правопорядку у Збройних Силах України звернути увагу на дані факти . Звісно при перевірці ,жоден курсант не скаже вам правди ,бо не хоче мати проблем і хоче чим по швидше покинути те місце . Забув добавити про медицину. Відносно медицини,то якщо більш докладно ,я в шпиталь потрапив,коли вже була температура 39.5 і везли швидкою.. якщо в тебе інші якісь проблеми ,які не супроводжуються температурою ,то хоч помри. Люди можуть потрапити в госпіталь ,лише коли падають з ніг ,бо є прямий наказ керівництва ,що більше якоїсь там кількості не можна відправляти на лікування Джерело: https://censor.net/ua/b3527029 аж настольджи взяла. типова учебка 90-2000 років. за 6 місяців. : з них: 3 на госп роботах. яблука,пололи кукурузу, рвали буряки, 1 на на др роботах, 1 в нарядахі 1 стройова і фізо)) декілька занять було по спеціальності. на гражданці те саме в навчальному центрі мчс , тоді ще пож безпеки при мвс було. за місяць ні одного зяняття. міжнарожні змагання. терміново ремонт,стадіон переробити. жодно заняття і ті всі курсанти через 2-3 дні повині вже йти на бойові розрахунки тушити пожежі)) Змінено 25 грудня 2024 користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) 20 хвилин тому, МаТраС сказав: а на хера з гладкоствольної вчити?) Актуально, дронобійка, росіяни теж проходять (може й поперед наших почали). Навіть в деяких підрозділах спецам з дурної голови (мабуть, амери прислали та тре кудись діти) видали M26 Modular Accessory Shotgun System до "арок". Вони постібалися, бо воно для інших задач(ствол 18см не дозволяє хоч якось стріляти на відстань), а це ж армія: видали — носи ))) Гарні результати в тестах (які я бачив) стрільби по дронах, дають напівавтомати з довгим стволом, можна і турка, якщо допиляти в зброярні(клони бенелькі/ фабарма/мосберга) але тре дивитись, бо магнумовські набої з великими навісками не усякий сілуміновий турок винесе. Ну і хз як вчать, тут тре інструктор по стендовій стрільбі (по тарілочках), є нюанси в тому типі стрільби, щоб навичку сформувати то не одну сотню набоїв витратити треба. Змінено 25 грудня 2024 користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Ну і хз як вчать, тут тре інструктор по стендовій стрільбі (по тарілочках), є нюанси в тому типі стрельби У кацапів до того простий підхід - або вчишся і виживаєш, або вмираєш і присилають нових. Потім все повторюється. Так зростає загальний рівень армії, яка все швидше просувається. Я вже не кажу про власне виробництво. Коротко про зміни за три роки. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 auto.24tv.ua/polskyi_traktornyi_zavod_vykupyv_ukrainskyi_biznesmen_ta_pereprofiliuvav_u_viiskovyi_n59375 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 27 минут назад, DmiVady сказал: Актуально, дронобійка, росіяни теж проходять (може й поперед наших почали). Навіть в деяких підрозділах спецам з дурної голови (мабуть, амери прислали та тре кудись діти) видали M26 Modular Accessory Shotgun System до "арок". Вони постібалися, бо воно для інших задач(ствол 18см не дозволяє хоч якось стріляти на відстань), а це ж армія: видали — носи ))) Гарні результати в тестах (які я бачив) стрільби по дронах, дають напівавтомати з довгим стволом, можна і турка, якщо допиляти в зброярні(клони бенелькі/ фабарма/мосберга) але тре дивитись, бо магнумовські набої з великими навісками не усякий сілуміновий турок винесе. Ну і хз як вчать, тут тре інструктор по стендовій стрільбі (по тарілочках), є нюанси в тому типі стрільби, щоб навичку сформувати то не одну сотню набоїв витратити треба. Та яка там відстань на короткому? «Окопна мітла», нє? Десь беруть в ППО зі своїм довгим з патронником під магнум?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) 32 хвилини тому, DmiVady сказав: Актуально, дронобійка, росіяни теж проходять (може й поперед наших почали). Навіть в деяких підрозділах спецам з дурної голови (мабуть, амери прислали та тре кудись діти) видали M26 Modular Accessory Shotgun System до "арок". Вони постібалися, бо воно для інших задач(ствол 18см не дозволяє хоч якось стріляти на відстань), а це ж армія: видали — носи ))) Гарні результати в тестах (які я бачив) стрільби по дронах, дають напівавтомати з довгим стволом, можна і турка, якщо допиляти в зброярні(клони бенелькі/ фабарма/мосберга) але тре дивитись, бо магнумовські набої з великими навісками не усякий сілуміновий турок винесе. Ну і хз як вчать, тут тре інструктор по стендовій стрільбі (по тарілочках), є нюанси в тому типі стрільби, щоб навичку сформувати то не одну сотню набоїв витратити треба. якийсь відомий виробник навіть випустив спеціальні набої для дронобійок. згідно тестів визначили оптимальний розмір і матеріал. Змінено 25 грудня 2024 користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 4 часа назад, Бездомный сказал: так він вже емігрував - піхв'юками Хто б казав 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) 1 час назад, МаТраС сказал: а на хера з гладкоствольної вчити?) ви стріляли по літаючих тарілках ? Змінено 25 грудня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 1 годину тому, DmiVady сказав: Навіть в деяких підрозділах спецам з дурної голови (мабуть, амери прислали та тре кудись діти) видали M26 Modular Accessory Shotgun System до "арок". Вони постібалися, бо воно для інших задач(ствол 18см не дозволяє хоч якось стріляти на відстань), а це ж армія: видали — носи ))) для окопних боїв) мабуть в парі з автоматом важкувато буде.. про дрони бачив відос,але щось не збивалося здалеку.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 39 хвилин тому, Бездомный сказав: ви стріляли по тарілках ? ні. тільки по мішенях) карабін мосіна, ак-74. з гладкостволи іж-12 раз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) 5 минут назад, МаТраС сказал: ні. так ото сидіть та не пиzdіть не задавайте дурних запитань стрільба по летючим цілям - то окрема олімпійська дисципнліна Змінено 25 грудня 2024 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fair Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 2 години тому, vadimv сказав: №1 Цікаво. Для мужчин есть ТП_БИНГО? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз