Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 хвилини тому, vadimv сказав:

Але суть не в тому, хто твої батьки і діди.

Головне - хто ти.

Хєрові ті діти які не перевершили батьків :lol:

• Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Батьки втекли з колгоспу в місто, діти втекли з колгоспу тварин в іншу країну. )

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 3
  • Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

То все відносне, які критерії оцінювання для порівняння? 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, sergio сказав:

які критерії оцінювання для порівняння? 

Можна почати з сантиметрів і кілограмів )

Посилання на коментар

13 минут назад, vadimv сказал:

Можна почати з сантиметрів і кілограмів )

Та мені тато фотку мого прадіда-диякона показував(десь початку девятсотих років) , по кілограмам я явно програю. 😟

Яле язик ніби добре підвішаний, генетика мабуть. 😎

Змінено користувачем sergio
  • Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

Та мені тато фотку мого прадіда-диякона показував(десь початку девятсотих років) , по кілограмам я явно програю. 😟

Яле язик ніби добре підвішаний, генетика мабуть. 😎

В мене пра-прадід  був землевласником. Навіть в реєстр імперії був внесений зі своїми двома братами. Від того землеволодіння залишився ботанічний  заказник місцевого значення.  А в мене зараз тільки 14 соток. Ну, таке.

• Лайк 1
Посилання на коментар

52 хвилини тому, sergio сказав:

Все просто. Пишаєтеся ними чи ні?

Посилання на коментар

Байдена наебнули ровно по той же схеме, что и Порошенко. Схема рабочая, надежная, простая. Полвареника, бабушка голодает, роттердам плюс. В обеих случаях экономика только росла - но недорогеньким журналистам удалось убедить пересичных реднеков ровно в противоположном - что они голодают.
И как результат: я ваш вырок.

Абсолютно уверен, что политтехнологи Трампа если и не проходили обучение, то учились самостоятельно у ФСБ.

Замумукавшись читать быдло-дипломатию про себя, США взяли и рассекретили документы по объемам помощи. И тут - внезапно, Карл! - выяснилось, что производство охулиарда д̶е̶р̶е̶в̶ь̶е̶в̶  зачеркнуто г̶и̶г̶а̶в̶а̶т̶т̶о̶в̶  зачеркнуто дронов - полностью построено американцами. На американские деньги по американским схемам американскими советниками.
Советник президента США по национальной безопасности Джейк Салливан отметил, что это оказало «реальное стратегическое влияние» на ход российско-украинской войны. В 2023 году, по его словам, американские чиновники решили нарастить поддержку украинских производителей дронов.

Самостоятельно зеленая власть оказалась неспособна сделать вообще нихуя - но все три года из каждого утюга орала, как она защищает НАТО, как Запад не помогает, и как все должны заткнутся и давать деньги.
А вслед за ней и семьдесят три процента пересичных необучаемых громадян ни на секунду не затыкаясь орали, как Байден насрал им в штаны.
Деньги давали. Но и затыкаться теперь больше никто не хочет.
И оказалось, что это НАТО защищает. А не наоборот.
Ой. Как неудобно вышло.
Правда?

Мне так нравится, как в украинских зеленых пабликах подается эта новость со скриншота выше: «Сорок процентов из этой суммы внесла Украина». Или, как в этом случае, "профинансировала". 
Искусство заголовка. 

Да нет, ребят. Это не Украина внесла сорок процентов.
Это весь остальной мир обеспечивает существование Украины на шестьдесят.
Если бы не западная помощь - страны бы уже не было.
Года два как.

Сегодня инаугурация. И Трамп уже заявил, что первым делом хочет поговорить с Путиным и Си.
Ну, вот теперь-то все будет заебись. Теперь то УХХХХХ как начнут помогать!
Но вы продолжайте орать, про Байдена и Порошенко.
В добрый путь.

А. Бабченко

photo_2025-01-20_12-06-49.jpg

• Лайк 2
  • Хаха 2
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

6 часов назад, US7IGN сказал:

А може , все ж таки , херові ті батьки , чиї діти їх не перевершили ? :pozor:

вмієте ви сенсами жонглювати:pozor:

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

в кожного свої

Посилання на коментар

7 минут назад, Canton сказал:

Байдена наебнули ровно по той же схеме, что и Порошенко. Схема рабочая, надежная, простая. Полвареника, бабушка голодает, роттердам плюс. В обеих случаях экономика только росла - но недорогеньким журналистам удалось убедить пересичных реднеков ровно в противоположном - что они голодают.
И как результат: я ваш вырок.

Абсолютно уверен, что политтехнологи Трампа если и не проходили обучение, то учились самостоятельно у ФСБ.

Замумукавшись читать быдло-дипломатию про себя, США взяли и рассекретили документы по объемам помощи. И тут - внезапно, Карл! - выяснилось, что производство охулиарда д̶е̶р̶е̶в̶ь̶е̶в̶  зачеркнуто г̶и̶г̶а̶в̶а̶т̶т̶о̶в̶  зачеркнуто дронов - полностью построено американцами. На американские деньги по американским схемам американскими советниками.
Советник президента США по национальной безопасности Джейк Салливан отметил, что это оказало «реальное стратегическое влияние» на ход российско-украинской войны. В 2023 году, по его словам, американские чиновники решили нарастить поддержку украинских производителей дронов.

Самостоятельно зеленая власть оказалась неспособна сделать вообще нихуя - но все три года из каждого утюга орала, как она защищает НАТО, как Запад не помогает, и как все должны заткнутся и давать деньги.
А вслед за ней и семьдесят три процента пересичных необучаемых громадян ни на секунду не затыкаясь орали, как Байден насрал им в штаны.
Деньги давали. Но и затыкаться теперь больше никто не хочет.
И оказалось, что это НАТО защищает. А не наоборот.
Ой. Как неудобно вышло.
Правда?

Мне так нравится, как в украинских зеленых пабликах подается эта новость со скриншота выше: «Сорок процентов из этой суммы внесла Украина». Или, как в этом случае, "профинансировала". 
Искусство заголовка. 

Да нет, ребят. Это не Украина внесла сорок процентов.
Это весь остальной мир обеспечивает существование Украины на шестьдесят.
Если бы не западная помощь - страны бы уже не было.
Года два как.

Сегодня инаугурация. И Трамп уже заявил, что первым делом хочет поговорить с Путиным и Си.
Ну, вот теперь-то все будет заебись. Теперь то УХХХХХ как начнут помогать!
Но вы продолжайте орать, про Байдена и Порошенко.
В добрый путь.

А. Бабченко

photo_2025-01-20_12-06-49.jpg

- Слушай, Гена. Давай я вещи понесу, а ты возьми меня😂

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, Вячеслав63 сказал:

В мене пра-прадід  був землевласником. Навіть в реєстр імперії був внесений зі своїми двома братами. Від того землеволодіння залишився ботанічний  заказник місцевого значення.  А в мене зараз тільки 14 соток. Ну, таке.

Ну, то ще по божому.

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

24 хвилини тому, Canton сказав:

все должны заткнутся

Как легко догадатся, что это бабченко )

• Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

41 минуту назад, US7IGN сказал:

Все просто. Пишаєтеся ними чи ні?

А часом старого хворого єврея Портного дивлюсь, той щона Ютубі siliconvoleyvoece. 

У нього питають, що колись казали, що чим більше прогрес, тим людині менше треба буде працювати. Тобто, сказали, що зараз, щоб жити, як в 1923 му році достатньо працювати чотири години на тиждень. Ну він і відповів, що, якщо хочете жити, як в 1913 році, то працюйте 4-ри години на тиждень,, а щоб жити, як зараз, відповідно треба вйопувати. Це я стосовно досягнень дітей відносно батьків

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

А часом старого хворого єврея Портного дивлюсь, той щона Ютубі siliconvoleyvoece. 

У нього питають, що колись казали, що чим більше прогрес, тим людині менше треба буде працювати. Тобто, сказали, що зараз, щоб жити, як в 1923 му році достатньо працювати чотири години на тиждень. Ну він і відповів, що, якщо хочете жити, як в 1913 році, то працюйте 4-ри години на тиждень,, а щоб жити, як зараз, відповідно треба вйопувати. Це я стосовно досягнень дітей відносно батьків

Тобто не пишаєтеся. От і відповідь.

Посилання на коментар

32 хвилини тому, US7IGN сказав:

Тобто не пишаєтеся.

Вам не досить того, що на парашці онуки пишаються дідами-окупантами? НКВДістами?

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, vadimv сказав:

Вам не досить того, що на парашці онуки пишаються дідами-окупантами? НКВДістами?

Та питання ж було не про батьків-дідів, а дітей. Ви своїми пишаєтеся? Що вони про вас думають у них питати треба.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Та питання ж було не про батьків-дідів, а дітей.

Сорі, переплутав )

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Ви своїми пишаєтеся?

В чомусь - так. А в цілому - ще рано шось казати )

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

Є ще портников, отой істину гандонит. Якщо ти звичайна людина, то повинен пахати як папа карло за копійки та в окопах від орків дохнути. А вони, арістократи, законні наслідники шарикових та швондеров, повинни збірати віршки, сідити на тьоплих диванах, насолоджуватися аристократичной негой та леніво жаліти українчиків попавших у халепу.

• Дякую 1
Посилання на коментар

Зайшов сюди, знову наче наївся лайна... Звідки стільки, м'яко кажучи, недолугих баранів береться, не розумію. З ворогами все ясно - вони й не ховаються вже, але з ними буде окрема розмова, лише трохи пізніше. А от з іншими що робити, не ясно. Кацапські вкиди добре підготовлені, тому в недолугі мізки влітають аж бігом, там ці алгоритми давно напрацьовані, плюс чимала армія ботів на зарплатні або на службі. Достатньо підкинути вирваний з цілісного контенту шматочок, потім завернути його в потрібний брехливий коментар - і готово. А плебс аж слиною захлинається... Сумно.

• Лайк 3
  • Дякую 4
Посилання на коментар

24 хвилини тому, Leon26 сказав:

Є ще портников

У нього (як і у солоніна) ізраїльский паспорт.

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 хвилин тому, vadimv сказав:

У нього (як і у солоніна) ізраїльский паспорт.

А баранам розповідають про аристократів)))

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...