Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, kim chen lhoran сказал:

Швидше за все це була розквітчана оболонка слів спрямована прикрити певну фінансову закономірність, а в реалі різниця цін все одно мусить бути кімось проплачена і якщо гроші взяти з однієї статті, на на інші розходи залишиться менше. Наприклад, на оборонні розходи, що було сильно помітно.

77.jpg

Так газ для власних громадян може качатись по собівартості, плюс невеличка маржа. 

Для цього не обрв"язково брати гроші з інших статей. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 часа назад, Вячеслав63 сказал:

Здається, що американці повелися на пропаганду раші і думають, що Зеленський - найпалкіший "бандерівець" і не дуже договороздатний.  А ось його наступник буде поступливіший на переговорах. Але, думаю, що наступний президент буде ще більшим "бандерівцем".

Хто про що, а порохоботи про рейтинг. Чи вони думають, що Залужного переманять в свою команду?

Непідписання перемир'я до виборів - це гарантія того, що наступний президент і вся його молодая команда будуть списані в утіль ще в перший же рік, оскільки весь негатив і всі досягнення успішного і геніального правління найпотужнішого з усіх гундосиків доведеться перебирати на себе.

Я думаю, що Америка досить прискіпливо розглядає питання просто дати потужному гарантії недоторканості, соцпакет і пенсію, за що він прогундить якесь перемир'я, вигребе пачку хєрів за воротнік - і свалить в туман вільною і небідною людиною.

Бо інакше буде просто біг по колу.

• Лайк 1
Посилання на коментар

21 хвилину тому, murava сказав:

думаю, що Америка досить прискіпливо розглядає питання просто дати потужному гарантії недоторканості, соцпакет і пенсію, за що він прогундить якесь перемир'я, вигребе пачку хєрів за воротнік - і свалить в туман вільною і небідною людиною.

Після всього що він зробив для Трампа? :lol:

• Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

40 минут назад, murava сказал:

думаю, що Америка досить прискіпливо розглядає питання просто дати потужному гарантії недоторканості, соцпакет і пенсію,

В Гуантанамо...

• Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

трохи про рабів :lol:

sud.ua/uk/news/sudebnaya-praktika/322567-verkhovnyy-sud-obyasnil-chto-schitaetsya-nachalom-voennoy-sluzhby-grazhdanina-vo-vremya-mobilizatsii

Посилання на коментар

4 часа назад, Скромный прораб сказал:

А хорошо Си побрил Дональда, показав что Китай далеко не Мексика, Канада или Панама. Просто не ответил на назначенный, в хамской манере, Трампом ночной телефонный звонок. Джину некогда, Джин спит)))

Гадаю, у них свої домовленності розвиваються на рахунок поділу світу. Через те і мито не 60% обіцяних, а лише символічні 10.

Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Это все агенты ФСБ нанятые через анонимные группы в Телеге. 😏

такою вільною Україна ще ніколи не була :lol:

треба у Потрошителя запитати скільки блокпостів він проїжджає поки виїде з Донецька і які документи показує щоб пропустили :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 часов назад, Вячеслав63 сказал:

Здається, що американці повелися на пропаганду раші і думають, що Зеленський - найпалкіший "бандерівець" і не дуже договороздатний.  А ось його наступник буде поступливіший на переговорах. Але, думаю, що наступний президент буде ще більшим "бандерівцем".

Хто про що, а порохоботи про рейтинг. Чи вони думають, що Залужного переманять в свою команду?

Хто тобі сказав, що "бандерівець" - це за Україну?

Бути бандерівцем - це бути рогулем, який руйнує велику колись державу зводячи її до трьох областей.

І ще, Бандера ніколи не сповідував демократію. Маленький такий собі фюрер.

Змінено користувачем karbo
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

1 годину тому, murava сказав:

Я думаю, що Америка досить прискіпливо розглядає питання просто дати потужному гарантії недоторканості, соцпакет і пенсію, за що він прогундить якесь перемир'я, вигребе пачку хєрів за воротнік - і свалить в туман вільною і небідною людиною.

Поки що дехто інший там випрошує собі захист і протекцію щоб врятуватись від численних звинувачень у співпраці і тд.

Не здивуюсь, якщо він повернеться на коні, бо трамп так само був під слідством, але в обмін на що буде та протекція?

Бо якщо трамп не втримає владу, а його дії (на мій куций погляд) неодмінно призведуть до цього, то всім буде зовсім не до нас.

Хоча й так системні дії кремля вже досягли значних результатів у просуванні своїх наративів, наш форум у цій темі красномовне тому підтвердження, зранку до ночі зрадофіли роблять свою гидотну справу і просувають, просувають лайно згідно з кремлівською тематикою.

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 3
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

19 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

в одній тг групі таке скидали кілька днів тому, мабуть слабо педалі крутив в порівнянні з автором відео.

• Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

11 минут назад, Фрай сказал:

системні дії кремля вже досягли значних результатів у просуванні своїх наративів, наш форум у цій темі красномовне тому підтвердження.

А що то таке? Тут кожен гасельний про якісь наративи трендить, а пояснити не може.

• Хаха 1
Посилання на коментар

в логістичній галузі кацапії почали використовувати віслюків.

з одного боку - це ефективно для постачняя  переднього краю.

з іншого боку - це ганьба .

photo_2025-02-03_02-13-10-768x432.webp

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

-Как узнать, что "Зеленая дрисня"(ТМ) пиз...ит?

- Как только рот открывает... 

Спецпосланник Трампа отреагировал на слова Зеленского, что Украина не получила половины средств, выделенных США

По его словам, часть из выделенных американских средств была потрачена на производство оружия в США, чтобы в дальнейшем передать его Украине.

"Так что если он [Зеленский] думает, что все $174 млрд лежат в банке в Украине, то ошибается. […] Конечно, мы будем пополнять запасы, конечно, мы будем наращивать наши запасы, и именно поэтому мы должны покупать [вооружения] здесь, в США", – резюмировал спецпосланник Трампа.(С)

x.com/NEWSMAX/status/1887336719877292081?mx=2

• Дізлайк 3
Посилання на коментар

3 минуты назад, Canton сказал:

-Как узнать, что "Зеленая дрисня"(ТМ) пиз...ит?

- Как только рот открывает... 

Спецпосланник Трампа отреагировал на слова Зеленского, что Украина не получила половины средств, выделенных США

По его словам, часть из выделенных американских средств была потрачена на производство оружия в США, чтобы в дальнейшем передать его Украине.

"Так что если он [Зеленский] думает, что все $174 млрд лежат в банке в Украине, то ошибается. […] Конечно, мы будем пополнять запасы, конечно, мы будем наращивать наши запасы, и именно поэтому мы должны покупать [вооружения] здесь, в США", – резюмировал спецпосланник Трампа.(С)

x.com/NEWSMAX/status/1887336719877292081?mx=2

Це посланник трампа пи...дить

Коли Україні дають старий поламаний ровер, а замість нього собі виготовляють новітній мотоцикл, то це не допомога на суму виготовленого цього мотоцикла.

• Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

10 минут назад, karbo сказал:

Це посланник трампа пи...дить

Коли Україні дають старий поламаний ровер, а замість нього собі виготовляють новітній мотоцикл, то це не допомога на суму виготовленого цього мотоцикла.

Не надо ля-ля...

Все там учтено...

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Это мой друг пишет.

То есть для прокращення всего обліку ввели єдиний електронний журнал.
Але все одно треба вести журнал паперовий, а раптом спитають - а у нас нема?
Більше того, електронний журнал, введення якого мало б спростити все діловодство, тепер треба відскановувати, тобто робити паперову копію електронної копії паперового документу. І здати на зберігання у архів.

Когда я читаю вот это всё, мне вообще кажется чудом наличие Украины на карте. Вот в университете меня учили закону: приспосабливайся к новому или умри.
А мы не приспосабливаемся.

Мы забиваем гвозди микроскопами, занимаем человека 12тичасовой работой с кубометрами дублирующих бумаг. Человек, который хреново умеет летать на БПЛА, летает. А человек, который летает хорошо, не летает, ему другим заниматься велено.

Я не знаю, насколько хватит этого люфта  между "у нас кризис" и "нам необратимый ***ец". Но иногда кажется, что нас уже нет, просто мы пока ещё об этом не знаем.
Я, конечно, гоню эти мысли. Но блд, скока ж можно ***ни!(с)

IMG_20250206_184245_141.jpg

Посилання на коментар

17 минут назад, Canton сказал:

Не надо ля-ля...

Все там учтено...

Звичайно же, суму, закладену на виготовлення зброї, якою заміщають віддану Україні, оголошують допомогою Україні.

Це якби ти у мене попросив обрубок старого списаного олівця, а я би сказав, що допоміг тобі на п'ятсот доларів, бо взамін придбав собі ручку Паркер з золотим пером.

• Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

акою вільною Україна ще ніколи не була :lol:

треба у Потрошителя запитати скільки блокпостів він проїжджає поки виїде з Донецька і які документи показує щоб пропустили

Та пофиг на Донецк. Вот откуда это видео и за какой год? И где?  У нас например уже полгода нет ни одного блокпоста , да и до этого был аж один. И то не понятно для чего.

Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

такою вільною Україна ще ніколи не була :lol:

треба у Потрошителя запитати скільки блокпостів він проїжджає поки виїде з Донецька і які документи показує щоб пропустили :lol:

Навіщо вам область.

Запитайте у Потрошителя як люди ходять в туалет і миються безпосередньо в Донецьку))).

Напевно кацпське ІПСО на 5 каналі)))

• Лайк 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

6 минут назад, XL.pro сказал:

Запитайте у Потрошителя

Его забанили опять.

Можно его разблокировать, пусть трындит как козьмические корабли бороздят театр в Бамассии.

• Хаха 3
Посилання на коментар

4 часа назад, sergio сказал:

Так газ для власних громадян може качатись по собівартості, плюс невеличка маржа. 

і тоді, ті в кого немає газу отримають - що? це як з приватизованими квартирами після розвалу нахаляву. пахали на їх будівнивництво усі, а отримали - ті хто жив. вуаля. а іншим пісєчку   ваучер. все, все що загальне - треба продавати з ринковою ціною. гроші - в бюджет. з бюджету - не красти. ніби ж проста формула)

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

38 минут назад, karlito сказал:

і тоді, ті в кого немає газу отримають - що? це як з приватизованими квартирами після розвалу нахаляву. пахали на їх будівнивництво усі, а отримали - ті хто жив. вуаля. а іншим пісєчку   ваучер. все, все що загальне - треба продавати з ринковою ціною. гроші - в бюджет. з бюджету - не красти. ніби ж проста формула)

Тобі дадуть кешем, у кого квартири - тому газом. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...