Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, akineo сказав:

бо з першого дня війни було очевидно що це договорняк

Ібать тут потужні мамчині аналітики повилазили

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

15 хвилин тому, 7351 сказав:

Стармер (Прем'єр-міністр Великої Британії ) представив чотири кроки для допомоги Україні
опубліковано о 19:25

Стармер заявив, що будь-яка нова угода на підтримку України має бути підкріплена силою, і що кожна країна повинна зробити свій внесок у найкращий спосіб, беручи на себе відповідальність і збільшуючи свою власну частку.

Прем'єр-міністр каже, що лідери на саміті домовилися про чотири важливі кроки:

Продовжувати надавання військової допомоги в Україну, поки триває війна, посилити економічний тиск на Росію.

Будь-який тривалий мир повинен забезпечити суверенітет і безпеку України, Україна повинна бути за столом переговорів на будь-яких мирних переговорах..

У разі укладення мирної угоди європейські лідери прагнутимуть стримати будь-яке майбутнє вторгнення Росії в Україну.

Буде створена «коаліція охочих» для захисту України і гарантування миру в Україні.

www.bbc.com/news/live/cn5220x56pqt?post=asset%3Adcc3ead2-34ff-40e8-b8f2-18f6da7a8617#post

Translated with DeepL.com (free version)

3 роки вони чим займались? 

і зараз вони що дають? вони компенсують допомогу США?

3 роки бомжували ППО, тепер де ракети, обслуговування, гроші брати?

12 місяців кабами розбирають все, якщо б петріоти дали, то Кабів було би менше в трат наданої техніки було би менше, не кажу вже про "ресуурс" живої сили

все в комплексі потрібне. думаєте енергетику нам зберегли в цьому сезоні бо потужне ппо? ага ага. весна прийде, знову блек аут зроблять що літом віялкові будуть.

скільки ппо не постав все одно буууде пропущений. 

267 дронів запускали за раз. А Зеля як нив 2 роки про ппо так і ниє зараз, тільки тоді було 67 дронів, а зараз 267. А буде 467. 

Європа сцить що війна заккінчиться і візьмуться за них.

Змінено користувачем akineo
  • Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Дощ сказав:

Це щось типу лебідь, рак і щука? Вони ще портфелі півроку ділити будуть, і потім стільки ж чохли знімати

Скажіть своєму шефу хай продасть свою теслу і купить вам принтер з компом

Уже сказав, грошей нема, усе розікрали до мене..

П'ять менеджерів і заагосп ,  яких ніхто не обирав, і які ні за що не відповідають то на вашу думку мабуть найкращий уряд за часи незалежності 

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 минут назад, Vinsol2009 сказал:

Не як попало,а іде бо втомився, керує уряд національного спасіння.

Єрмак, Татаров, Баканов, Шефір...

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, akineo сказав:

і зараз вони що дають? вони компенсують допомогу США?

3 роки бомжували ППО, тепер де ракети, обслуговування, гроші брати?

Zelensky and Starmer signed an agreement to accelerate $2.8 billion worth of loans to Ukraine. The first tranche of funding is expected to be disbursed next week, according to the UK government. https://edition.cnn.com/2025/03/02/europe/ukraine-russia-zelensky-starmer-summit-intl/index.html

Starmer also announces that the UK government will allow Ukraine to use £1.6bn of UK export finance to buy more than five thousand air defence missiles. He says these will be made in Belfast, creating jobs in the UK's defence sector. He says the goal is to put Ukraine in the strongest position so they can negotiate from a position of strength.
www.bbc.com/news/live/cn5220x56pqt?post=asset%3A6b7eb6de-4ad2-4879-8394-a02362e409ca#post

ви що, ніколи наркоманів та ломбардів не бачили? :lol:

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Danylo Ivanov сказав:

я перепрошую, а яку націю рятують? :lol:

Посилання на коментар

2 минуты назад, Vinsol2009 сказал:

П'ять менеджерів і заагосп ,  яких ніхто не обирав, і які ні за що не відповідають то на вашу думку мабуть найкращий уряд за часи незалежності 

Кажуть Маск теж 6 менеджерів привів Америку реформувати. (Біжу зранку заначку долярів на злотувкі поміняю поки не пізно😎

Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

Кажуть Маск теж 6 менеджерів привів Америку реформувати. (Біжу зранку заначку долярів на злотувкі поміняю поки не пізно😎

чому не на потужні фунти? :lol:

Посилання на коментар

2 години тому, Vinsol2009 сказав:

И шо, вам полегчало от этих сме...чков пи...хаханеек?

Радуйтесь.

Эти смехуечки и хаханьки отлично передают всю степень деградации америки. Отдельный привет любителям Маска.

Т.е. радоваться особо нечему.

2 години тому, Vinsol2009 сказав:

А в Украине погибнет больше военных и гражданских, вот и весь результат криворожской быдлодипломатии.

Это результат американской политики, начиная с Рузвельта

1 годину тому, Danylo Ivanov сказав:

"Раденькі, що дурненькі" (с)

А их еще перед первым пришествием в 2016 предупреждали...

25 хвилин тому, Дощ сказав:

Скажіть своєму шефу хай продасть свою теслу

Це ж святе

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

13 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав:

Вомбат, який з 2014 року допомогав ухилятися від призову))))

Посилання на коментар

Прем'єр-міністр Великої Британії Кір Стармер оголосив про нову угоду з Україною.

Вона передбачає, що наша країна зможе використати 1,6 мільярдів фунтів стерлінгів експортного фінансування Великобританії для придбання зенітних ракет ППО.

Прем'єр-міністр Великої Британії повідомив, що вчора, 1 березня, країна підписала позику, яка буде фінансуватись з заморожених російських активів. Україна зможе використати 1,6 мільярда фунтів стерлінгів для закупівлі 5 тисяч зенітних ракет ППО.

Стармер зазначив, що така угода створить нові робочі місця в оборонному секторі Великобританії, адже ракети виготовлятимуть у Белфасті.

Стармер повідомив, що Велика Британія також буде підтримувати Україну після підписання майбутньої мирної угоди. Підтримка включатиме "чоботи на землі" та "літаки в повітрі".
24tv.ua/samit-londoni-2-bereznya-ukrayina-velika-britaniya-pidpishut_n2765851

зображення_2025-03-02_203150121.png

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

чому не на потужні фунти? :lol:

Тому, що польська економіка  до 30-го року стане потужнішою за британську. 😎

Посилання на коментар

23 хвилини тому, MaxS сказав:

Джонсон ще рік назад все робив щоб блокувати. Хтось очікував зміну курсу? Через цей скандал довелося маски скинути. Може так навіть простіше буде, ніж постійний прокацапський саботаж.

Без команди Трампа він, навряд чи сам би так діяв. І наступ орків був прямим наслідком відсутності американської допомоги впродовж пів-року.

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Это результат американской политики, начиная с Рузвельта

та це зрозуміло. якою була українська політика щоб українців стало більше чи її ворогів менше?

Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

зараз десь хамоном вдавився один напівгішпанський біженець :lol:

Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

та це зрозуміло. якою була українська політика щоб українців стало більше чи її ворогів менше?

У вас знову напад амнезії? Була політика "петляємо між капельками", "двох мамок одночасно" і "приймаємо з усіх боків в необмеженій кількості".

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

зараз десь хамоном вдавився один напівгішпанський біженець :lol:

Мені чомусь так здається, що скоро польських біженців тут ще побільшає...

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Мені чомусь так здається, що скоро польських біженців тут ще побільшає...

так то ж поляки, а польську економіку сильною зроблять українці :flag1:

Посилання на коментар

18 хвилин тому, 7351 сказав:

Прем'єр-міністр Великої Британії Кір Стармер оголосив про нову угоду з Україною.

Вона передбачає, що наша країна зможе використати 1,6 мільярдів фунтів стерлінгів експортного фінансування Великобританії для придбання зенітних ракет ППО.

Прем'єр-міністр Великої Британії повідомив, що вчора, 1 березня, країна підписала позику, яка буде фінансуватись з заморожених російських активів. Україна зможе використати 1,6 мільярда фунтів стерлінгів для закупівлі 5 тисяч зенітних ракет ППО.

Стармер зазначив, що така угода створить нові робочі місця в оборонному секторі Великобританії, адже ракети виготовлятимуть у Белфасті.

Стармер повідомив, що Велика Британія також буде підтримувати Україну після підписання майбутньої мирної угоди. Підтримка включатиме "чоботи на землі" та "літаки в повітрі".
24tv.ua/samit-londoni-2-bereznya-ukrayina-velika-britaniya-pidpishut_n2765851

зображення_2025-03-02_203150121.png

5000 ракет це на місяць. 

а поставлять вони нам їх через скільки років?

Цитата

Проєкт спрямований на зміцнення ППО до 2030 року. Угода передбачає локалізацію виробництва та передачу технологій.

а шехедів вже зараз 50 тисяч на рік. 

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

польську економіку сильною зроблять українці :flag1:

А хіба не американці? Робили...

Посилання на коментар

2 хвилини тому, akineo сказав:

мої тварини мені дорожче чужих дітей 

1 годину тому, loader сказав:

Їбать ти дегенерат))) 

І додати нічого.

• Лайк 2
Посилання на коментар

31 хвилину тому, Vinsol2009 сказав:

Ну то скажіть хай перестане свою теслу на роботі заряджати то може й на компа вистачить 

15 хвилин тому, sergio сказав:

Кацап прийде - порядок наведе

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

1 годину тому, loader сказав:

Їбать ти дегенерат))) 

І додати нічого.

чому мені повинно бути не насрати на чужих дітей?

• Сумно 1
Посилання на коментар

21 час назад, Danylo Ivanov сказал:

Так, а в чем проблема, что-то я не пойму. Сказал бы: «Твое дело закрыть ***ак и давать оружие» - и все. Дело сделано.
Ой, не сработало, да?
А что так?

Три года человеку лили в уши, какой он охуенный, какой он самый лучший, какой он тактически небритый, какие у него исторические речи в Мюнхенах-Давосах, какой он человек года по обложке «Таймс» - и человек сам поверил.
Поверил, что от одного его шевеления пальцем делается все на свете.
Срабатывает любая дипломатия.

Читать сейчас всю эту дегенеративную конспирологию про то, что Зеленского заманили в ловушку, чтобы специально прекратить помощь Украине - блядь, вот, всю эту аналитику на уровне «у нас отобрали ядерную бонбу» я видеть уже просто не могу. Марь Иванна, это опять не мы обосрались, это сговор Трампа и Путина, честно-честно!
В детском саду еще, может, прокатит.
Но в реальном мире - извините, нет.

Встреча была подготовлена, детали согласованы, пресса приглашена, дипломаты работали, связи налажены, Зеленский встречен Трампом на пороге, даже банкет, блять, был накрыт!
Все ждали подписания и ничего другого быть уже не могло.
Все было на мази.

Но тут быдло-дипломатия налетела на быдло-дипломатию. Гопник из Кривого Рога наткнулся на гопника из Огайо… Как вы там еще пару дней назад все ржали - Трамп пытается делать сделку с евреем из подворотни Кривого Рога?
Ну, что. Смешно теперь?
А-ха-ха, обхохочешься, блядь.
Вышвырнули, как щенка.
Измазав говном.
На весь мир.

А сколько раз предупреждали - это хуевый стиль для общения на международной арене. Не надо так. Даже англичан с их гипертрофированным чувством такта вывели из себя. Когда-нибудь это плохо закончится.
Закончилось.

Президент Украины «Представляет государство в международных отношениях, осуществляет руководство внешнеполитической деятельностью государства, ведёт переговоры и заключает международные договоры Украины»
Это называется «несоответствие должностным обязанностям».
Работа провалена полностью.

Ни в какую отставку Зеленский, конечно, уходить не должен - как сейчас пишут в другой крайности. Равно, как и извиняться - извиняться там вообще не за что. Это как раз таки Венсу неплохо было бы извиниться.
Но вот понимать, куда и зачем ты едешь, с кем будешь иметь дело и в каком положении ты находишься - сука, вот это ты был обязан!!
Это работа твоя.

Зеленский с работой не справился. Ему не хватило - чуть не написал мудрости, но какая там, к чертям мудрость - ничего ему не хватило, чтобы не лезть в перепалку с этими двумя. Чтобы не начинать им рассказывать о том, что Украина воюет одна, всеми брошенная, и защищает НАТО.
Это ровно то, о чем я талдычу последние пару лет.
Что от этой фразы в Европе охуевают все.
Потому что здесь все видят ситуацию ровно наоборот.

А тут ожидаемо о*** и Трамп. Он пригласил Зеленского, как раз именно для того, чтобы подписать сделку, по который он надеется вернуть вложенные деньги, про которые он уже несколько месяцев рассказывает всеми миру, и главное, собственным избирателям, а Зеленский сходу начинает старую песню о том, как Украина воюет в одиночку…
Это хуевая стратегия для подписания сделки.

И то, что прокатывало с «баварской колбасой» Шольцем внезапно, вдруг, не понятно почему, какая неожиданность, кто бы мог подумать - не прокатило с Волосатой Халвой.

Дональд Трамп: «Я хочу немедленного прекращения огня, а Зеленский хочет дальше воевать, хотя у него нет козырей. У него есть козыри только вместе с поддержкой Америки. Он играет слишком самоуверенно и хочет подписать нас на это, но мы этого не сделаем. Он должен согласиться на мир, а не говорить «Путин то, Путин сё». Либо вы заканчиваете войну, либо воюете дальше без карт в руках – и мы посмотрим, что у вас получится».
Можете поспорить с этим утверждением.
В добрый путь.

Меня почему-то уже человек пять лично спросили - а как бы ты поступил в такой ситуации? Не знаю, что всем так интересно мое мнение. Все растеряны, видимо.
Я тоже.
Впрочем.
Я бы, во-первых, в такой ситуации не оказался бы. Потому что, если вдруг во время войны меня вынесло бы наверх так, что мне представилась бы возможность занять кресло Президента и Главкома сражающейся за жизнь страны, я бы сказал - вы ебанулись, что ли? Я не здатен управлять воюющим государством. У меня нет ни компетенции, ни опыта, ни образования на это.
Вот, у вас есть мужик, который уже пять лет делает и у которого офигенно получается - вот он пусть и делает.
Это вопрос выживания страны.

Но. Тем не менее. Если все же. Если бы вот в этой ситуации я оказался бы там.

Я вылизывал бы Трампу всю жопу, становился в коленно-локтевую, вилял хвостиком, прогибал спинку, улыбался бы и сглатывал, улыбался и сглатывал, когда эти два недотырка песочили бы меня на весь мир публично, учили бы жизни и размазывали говно по моей лысине.
Сглатывал и обтекал.

Потому что если ты президент страны, которая предельно критично зависит от американской помощи, устраивать публичную перепалку с Трампом - хуевая идея.
Улыбаемся и машем, кланяемся и благодарим.
Но нет. Не таков Наивеличайший в Мире.
Пи-здыыых!!!!

Но, в Украине сейчас чуть ли не национальный праздник, как я погляжу. Наш Саныч послал Трампа на***, ура! Мы опять великие! Мы опять охуенные! Русских на*** послали - и американцев на*** пошлем!
Можно вводить новую дату - День необучаемости.
Ну, что я не это могу сказать.
См. цитату Трампа выше.
«Посмотрим, что у вас получится».
В добрый путь, что.
И это я сейчас без иронии.
Искренне.

Удача нам всем теперь ооочень сильно понадобится.
В обе руки.
Ваш Дед.

Ой, а что какого очередного педераста ты цитируешь?

Просто не верю, что у тебя хватило-бы своих мозгов  на подобный высер!!!

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...