vadimv Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня (змінено) 44 хвилини тому, ashim1990 сказав: Поїздка президента Франції Емманюеля Макрона до Вашингтона разом з його українським колегою Володимиром Зеленським та прем'єр-міністром Великої Британії Кіром Стармером "розглядається". Холопи просяться до пана на прийом. Може, бунтувати будуть? На колінах, звісно. 38 хвилин тому, US7IGN сказав: Жалюгідне видовище. Змінено 5 березня користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня Допомоги не буде - Радник президента США Дональда Трампа з питань нацбезпеки Майк Волц заявив, що розморозка військової допомоги Україні може бути розглянута у разі успіху в організації мирних переговорів, а також якщо будуть вжиті заходи "зі зміцнення довіри". Заяву представника адміністрації Трампа наводить Reuters, інформує UAINFO.org з посиланням на "Європейську правду". За його словами, Трамп "уважно розгляне" можливість розморозити поставки військової допомоги Україні. "Я думаю, якщо ми зможемо провести переговори та просунутися до них, а також викласти на стіл деякі заходи зі зміцнення довіри, тоді президент розгляне можливість скасування паузи", – сказав Волц. uainfo.org/blognews/1741181178-volts-rozpoviv-koli-tramp-mozhe-rozmoroziti-postachannya-dopomogi.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 27 хвилин тому, akineo сказав: політичному розпіареному контрнаступі 2023 скільки сил знищили? вистачило б на оборону на рік два. саму еліту Посилати в лоб без арт- та авіа-підготовки на максимально укріплену та заміновану ділянку це точно контрнаступ у військовій науці називається? Але судячи з почесного нагородження За, операція пройшла успішно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня (змінено) 28 хвилин тому, US7IGN сказав: Посилати в лоб без арт- та авіа-підготовки на максимально укріплену та заміновану ділянку це точно контрнаступ у військовій науці називається? Але судячи з почесного нагородження За, операція пройшла успішно на скільки я зрозумів рішення про наступ приймав не ЗА а ЗЕ на ставці. накази не обговорюють. особливо накази ЗЕ. і те що я чув. ЗА пропонував наступ в зовсім іншому місці не такому розрекламованому. Але ЗЕ настояв саме на наступі там де він відбувся і в той час коли відбувся. І саме влада цей наступ постійно рекламувала а не ЗА. але так не афішують наступи. І постачання для наступу знову таки здійснює не ЗА і міноборони. і чомусб я цьому вірю. поки ОП був наляканий і не втручався у справи військових. справи йшли не погано. як ОП виліз з бункеру і почав командувати, проблеми почалися. Пісял заміни Залужного проблеми погіршилися. хоча Зе обіцяв покращення. Змінено 5 березня користувачем Александр Аврамчук 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня Підписати не можна відкласти: 9 мільярдів для оборони чи подарунок тютюновому бізнесу? Джерело: https://biz.censor.net/m3539428 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: на скільки я зрозумів рішення про наступ приймав не ЗА а ЗЕ на ставці. накази не обговорюють. особливо накази ЗЕ. і те що я чув. ЗА пропонував наступ в зовсім іншому місці не такому розрекламованому. Але ЗЕ настояв саме на наступі там де він відбувся і в той час коли відбувся. І саме влада цей наступ постійно рекламувала а не ЗА. але так не афішують наступи. І постачання для наступу знову таки здійснює не ЗА і міноборони. і чомусб я цьому вірю. поки ОП був наляканий і не втручався у справи військових. справи йшли не погано. як ОП виліз з бункеру і почав командувати, проблеми почалися. Пісял заміни Залужного проблеми погіршилися. хоча Зе обіцяв покращення. Це все відмазки. Я ніколи не виконував накази, які не вважав гідними виконання. Тому ані кар'єри ані великих грошей не заробив, але не відчуваю себе гондурасом. Карма дорожча 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 1 час назад, ashim1990 сказал: Поїздка президента Франції Емманюеля Макрона до Вашингтона разом з його українським колегою Володимиром Зеленським та прем'єр-міністром Великої Британії Кіром Стармером "розглядається". Холопи просяться до пана на прийом. Може, бунтувати будуть? На колінах, звісно. "Встанут на колени перед барским домом и стоят подлецы! И ведь знают, что бунтуют и всё равно стоят!" Такой бунт и наблюдается.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 1 час назад, dr.alf сказал: Если олигархи это такие как Маск, то у Трампа с ними могут цели немного отличаться, по Трампу Америка важнее всех, по Маску и ему подобным, скорее технокорпорации важнее всего, остальное декорации, прямо как в фантастике 80х, только без японцев и робокопов, может поэтому Трам хочет срочно возродить проект "Звездные войны", отвлечь их внимание на новую игрушку) Одного поля ягодки - Трумп хватается за национальную идею, дабы показать, что он дуже хороший и мол избиратели тогда сделали ошибку, не переизбрав его на второй срок, но как говорят индейцы, в одну реку нельзя войти дважды и уж сколь имеются в штатах людей в принципе не сильно интересующихся политикой и те сказали подобное, только в более резкой форме (Роберт де Ниро, Том Хенкс и др, покинув страну). А вот Маску с его пан-корпорейшн запросами, например в Канаде, начинают уже стопор давать ("горсовет" Торонто отменил субсидии в 4,5 млн на приобретение Теслов). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 50 минут назад, Вячеслав63 сказал: Допомоги не буде - Радник президента США Дональда Трампа з питань нацбезпеки Майк Волц заявив, що розморозка військової допомоги Україні може бути розглянута у разі успіху в організації мирних переговорів, а також якщо будуть вжиті заходи "зі зміцнення довіри". Заяву представника адміністрації Трампа наводить Reuters, інформує UAINFO.org з посиланням на "Європейську правду". За його словами, Трамп "уважно розгляне" можливість розморозити поставки військової допомоги Україні. "Я думаю, якщо ми зможемо провести переговори та просунутися до них, а також викласти на стіл деякі заходи зі зміцнення довіри, тоді президент розгляне можливість скасування паузи", – сказав Волц. uainfo.org/blognews/1741181178-volts-rozpoviv-koli-tramp-mozhe-rozmoroziti-postachannya-dopomogi.html Это они так "по дипломатичному" намекают на то, что надо бы отдать Запорожье? Иначе вовка путин не одобрит переговоры Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня Тільки що, Оконщик сказав: Это они так "по дипломатичному" намекают на то, что надо бы отдать Запорожье? Иначе вовка путин не одобрит переговоры Ще трохи потужних гастролей і до літа і цей варіант буде вважатися гарним, але вже недоступним... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 1 минуту назад, US7IGN сказал: Ще трохи потужних гастролей і до літа і цей варіант буде вважатися гарним, але вже недоступним... Это да. Ему, этому ЗЕ-горюшку, лучше уж сломать себе ногу ( лучше конечно шею) и больше на переговоры не ездить. Хотя, там вся шобла аналогичная...Но тогда уж пусть бы министр иностр дел ездил, он же, надеюсь, не криворожский техникум заканчивал и хоть адекватность показать может? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 1 час назад, US7IGN сказал: Так згоду ніхто і не питає Тут йшлося в контексті підписання контрактів особами 18-24 років. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex2064 Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 22 минуты назад, Черномор сказал: Одного поля ягодки - Трумп хватается за национальную идею, дабы показать, что он дуже хороший и мол избиратели тогда сделали ошибку, не переизбрав его на второй срок, да трампу вообще пох на избирателя. он больше маска любит бабло, паталогически. ему было важно в тюрьму не сесть, а не схватиться за нацидею Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 37 хвилин тому, US7IGN сказав: Тому ані кар'єри ані великих грошей не заробив, але не відчуваю себе гондурасом. Карма дорожча Проте на форумі пишите немов найрозумніша людина на планеті))) P.S. Не знаю як уживається зверхнє ставлення і карма, самородок))) 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 47 минут назад, Оконщик сказал: Это они так "по дипломатичному" намекают на то, что надо бы отдать Запорожье? Иначе вовка путин не одобрит переговоры Там видать уже были черновые наброски - отход к рубежам февраля 22-го с оставлением смужки по приазовью, для сухопутного сообщения с кырымом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 4 години тому, DimaF сказав: Вопрос не в том, самолеты есть. Вопрос в единой координации. Если штаты начнут морозится от войны, то непонятно как оно работать будет. Да толку от этих разведчиков, если основная проблема сейчас "искандеры"... Как рассказывали бабульки на лавочках, то баллистику засекают в момент развертываания комплекса(про корейские хз), ещё до пуска. Путин, наверное, не зря так не любит американскую ПРО , размещенную в Европе. Я хз как оно всё это может работать без амеров, или если они не захотят разведданными делиться... нет у меня компетенции в этом вопросе, только лавка и семки) И ещё суждения агитпропа) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 27 минут назад, Alex2064 сказал: да трампу вообще пох на избирателя. он больше маска любит бабло, паталогически. ему было важно в тюрьму не сесть, а не схватиться за нацидею То естественно, но по штатовским законам избираемый политик не может руководить имеющимся бизнесом (вместо себя оставить управляющих - лишь получать дивиденды со своей собственности). Да и избирателям это не интересно, а вот след в истории оставить сродни Рейгана (кста бывший актер), вот то уже задевает дельца из овального кабинета (его предшественник куда больше прославился на политическом поприще - рейганомика, берлинская стена, космические войны, развал союза). Так что если трумпу не удастся воплотить свои олигархические амбиции, то возможно даже сексуальный скандал Клинтона будет бледно выглядеть на фоне нападок в его сторону. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 10 минут назад, Черномор сказал: То естественно, но по штатовским законам избираемый политик не может руководить имеющимся бизнесом (вместо себя оставить управляющих - лишь получать дивиденды со своей собственности). Да и избирателям это не интересно, а вот след в истории оставить сродни Рейгана (кста бывший актер), вот то уже задевает дельца из овального кабинета (его предшественник куда больше прославился на политическом поприще - рейганомика, берлинская стена, космические войны, развал союза). Так что если трумпу не удастся воплотить свои олигархические амбиции, то возможно даже сексуальный скандал Клинтона будет бледно выглядеть на фоне нападок в его сторону. в клінтона проблема не сексскандал , а брехня під присягою 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 1 час назад, US7IGN сказал: Ще трохи потужних гастролей і до літа і цей варіант буде вважатися гарним, але вже недоступним... 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 35 минут назад, Черномор сказал: Там видать уже были черновые наброски - отход к рубежам февраля 22-го с оставлением смужки по приазовью, для сухопутного сообщения с кырымом. Это был бы мега успех для Украины. Но я в такие чудеса не верю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня (змінено) 18 минут назад, Оконщик сказал: Это был бы мега успех для Украины. Но я в такие чудеса не верю. та щось трампампамп так квапиться , що навіть дивно - невже в кацапів справи такі кепські , що треба настільки терміново їх рятовути , що навіть начхати на обличча дяді сема ? Змінено 5 березня користувачем Бездомный 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 4 години тому, XL.pro сказав: правильно керувати країною))). Блазень точно не знає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 1 минуту назад, Бездомный сказал: та щось трампампамп так квапиться , що навіть дивно - невже в кацапів справи так погано , що треба настільки терміново їх рятовути , що навіть начхати на обличча дяді сема ? Увы, я с ними , ни с дядей, ни с Семом, ни с Трампом, не знаком, потому не знаю. У него , у Трампа, ХЗ шо на уме , может в ларце, который у путина в кремле, лежит его смерть..., потому и спешит. Но вот шапкозакидательсво, мол "еще чуть чуть и рашк распадется" я слышу с 2014 года. И шо то не распалась. И думается мне, что если ща оно как то не остановится, то , даже если поставки оружия не уменьшатся, через год переговоры будет происходить , в лучшем случае, на примерно этих же границах. А может , скорее всего, и ближе к городу Днепр..Увы. Потому как оружие оружием, но что то я не вижу потужных очередей в военкоматы. Все те, кто готов воевать до возвращения москвы законным владельцам, а именно князьям киевским, сидят или за границей, или им старше 60 лет, ну или у них бронь+отстрочка+трое детей+пять инвалидов, ну и кум с 95 квартала. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня (змінено) 48 минут назад, DmiVady сказал: то баллистику засекают в момент развертываания комплекса Сомнительно очень... Цитата не зря так не любит американскую ПРО ПРО это немного другое. Змінено 5 березня користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 1 година тому, XL.pro сказав: Проте на форумі пишите немов найрозумніша людина на планеті))) P.S. Не знаю як уживається зверхнє ставлення і карма, самородок))) ви дуже упереджено все сприймаєте 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз