Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

26 хвилин тому, sergio сказав:

Так він і на  пріснопам"ятній зустрічі був присутній. 😏

цього разу мовчки збоку буде Зеля сидіти😁

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Цитата

Сенатор-республіканець Грем пропонує надавати Україні зброю та розвіддані до припинення вогню, — Fox News.

Він застеріг, що припинення допомоги зробить ситуацію гіршою, ніж в Афганістані.

Раніше він вже висловлював занепокоєння через обмеження в обміні розвідданими. Інші республіканці також вважають, що Україна повинна зберегти доступ до розвідки та озброєнь

Цитата

Припинення обміну розвідданими між США та Україною вже впливає на фронт, — Sky News і Time.

Це ускладнило операції в курській області та сприяло просуванню росіян. Також українські сили втратили можливість виявляти російські літаки біля кордонів. 

ISW зазначає, що повне припинення розвідобміну серйозно послабить оборону України.

ми всі помрем 😜

• Лайк 2
Посилання на коментар

https://www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu

Бывший президент Румынии Траян Бэсэску (2004-2014 г.г.) на своей странице в Фейсбуке высказал крайне резкое мнение о действиях президента США Дональда Трампа, назвав его "мясником из Белого дома"  и "бессовестным лгуном" - за то, что он внушает миру, что Путин не агрессор и "хочет мира", и именно поэтому Трамп прекратил военную и иную помощь Украине.

"Бессовестно лгущий Трамп объясняет миру, что Путин не агрессор и что Путин хочет мира, поэтому он прекратил военную и информационную помощь Украине. На самом же деле «мясник в Белом доме» сознательно и преднамеренно последовательно ослабляет обороноспособность Украины, чтобы Путин мог днем и ночью наносить неспровоцированные удары по городам и важнейшим объектам инфраструктуры", - написал экс-президент Румынии.

"Цель тандема Трамп - Путин - капитуляция Украины. Это откроет России доступ к Молдове и восточному флангу ЕС.

ЕС обязан предоставить Украине ресурсы, необходимые для существования страны и ведения переговоров о приемлемом мире. Нелегко будет противостоять братству Трампа и Путина.

image.thumb.png.e253d395ac49ed630b05ca0644be4775.png

• Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

10 годин тому, МаТраС сказав:

А тепер время охирітелих історій. Зараз роблю збір.https://www.stroimdom.com.ua/topic/240560-hto-zi-mnoyu-mav-spravi/#comment-5491207

23 роки всю сім ю знаю 

Це всім і хочу, щоб Дощ почитав наш 

Так, байка. Коли його послали на завдання прямо в руки кацапам, навіть не оформили бойове. Знали що загине, то щоб на виплатах зекономити. Він 3 доби рахувався 200, бо бачили як на нього скинули гранату з дрона. А він пролежав 2,5 доби на полі отямитився, їв сніг і втирався ним, вижив, з розтрощеними кістками в нозі лазив шукав свою позицію (нова не знайома місцевість була, самий кордон з рашкою). А потім ще 7 днів без мед.допомоги пролежав, бо не могли медики доїхати туди евакуювати. Ніхто не думав, що він виживе.

Можеш розказати.

Бо це правда. Раніше за кожного 200 платили по 15 мільйонів, потім видохлись і вже рік дають 2,5 мільйонів. А це вже планують виплачувати лише по 50 тисяч. Економлять. Тому не оформляють людей на роботу, тобто коли призивають зараз в армію, то людина місяць працює безкоштовно, а за 2 дні перед зарплатою оформляють. Перша зарплата складає 1267 грн. А потім відправляють на передок і не пишуть що це бойове завдання. Скотство почалося. Немає коштів, економлять як можуть. Але ж на здоров’ї і житті людей. Це так в 58 бригаді.

А ще коли відправляють на передок, то відразу передають солдата як СЗЧ (самовільне залишення частини). Тобто якщо його вбили, то десь там... куди він втік, а не під час бойового. І виплат ніяких не буде, бо сзч. До нас за Ростіка 2 рази так приходили.

10 годин тому, МаТраС сказав:

Він не робить, але казав,що це виключення. Хуй.це массово

Бля, матрас, ну ти й долбойоб

Нах мені це гамно, у мене свого вистачає

Зазвичай я таке не коментую, бо це ху йня повна, піздьож в кожному слові

1. На виплатах ніхто не економить, бо державні гроші ніхто не рахує - яка мотивація економити державні виплати?

2. Без БР ніяких завдань в принципі немає, від слова зовсім. При чому на всіх рівнях, це я як пройшовший шлях від командира взводу кажу, який віддав мабуть тисячі бойових наказів і розпоряджень. Ще на рівні командира відділення може бути усний наказ, взводний усно але оформлений письмово,  від роти і вище - виключно письмовий, внесений в жбд. Накази віддаються зверху вниз і ніяк інакше. Не буває ніякого завдання без наказу - ніхто не зобов'язаний, і не має права, щось робити без наказу - це закон

3. Не коментуватиму зі слів когось слова когось. Треба побувати в шкірі солдата під час бойових дій, штурмі чи обороні, щоб щось стверджувати. Я був безліч разів, і кожен раз були різні обставини, у т.ч. такі про які не хочеться згадувати

4. За загиблих гроші платять, не знаю якими частинами, але виплати йдуть. Ніхто скорочувати чи відміняти  їх не буде. Якщо постане питання - думаю швидше увімкнуть станок і надрукують аніж відмінять

5. Про неоформлення - піздьож. Дата призову (мобілізації) проставляється тцк у військовому квитку - з тієї дати нараховуються виплати. Це у лютому 22 могли бути варіанти, коли з конвеєра зразу в бій, вже давно такого немає. Прив'язки до дати виплати гз немає від слова зовсім. Потрапляючи на полігон людина отримує прод і речове забезпечення, форму, амуніцію, зброю - як це зробити на неоформленого? Хто захоче присісти на рівному місці?

Що ви знаєте про 58 ОМПБр? Ваш кент на якій посаді щоб заряджати про всю бригаду? В якій тисячі людей

6. Більшої маячні про сзч я ще не чув, а чув багато. Не можна просто взяти подати на сзч і забути. Кожен випадок офіційно реєструється і по ньому проводиться розслідування. Як кримінальна справа, вноситься в електронну систему. Відкотити назад ніяк, вірніше я знаю як, але це проканає може раз чи два. Так от якщо сзч не підтверджується тоді вже розслідування проводять по тому хто подав. Але таким бредом ніхто не буде заморочуватись, ібо нах нада - тут і так головняка по горло

Коротше з вашим кентом якась нездорова херня, з якою треба розбиратись. Він часом в автомати не грає? Якщо не грає то сподіваюсь зможете знайти в інтернеті телефон гарячої лінії МО і ВСП? Дзвоніть, воно реально працює, тільки анонімно не приймають

• Лайк 1
Посилання на коментар

zbruc.eu/node/120869

Анна Карлашевич

Не Народ, а та частина, яка зветься "нАріт"

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

от як виглядає бот-програма 

акаунт відвідування не фіксує вже 8 годин, а свіженького  ранкового лайна накинуто на вентилятор

bot .jpg

• Лайк 1
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

6 годин тому, Дощ сказав:

Бля, матрас, ну ти й долбойоб

Нах мені це гамно, у мене свого вистачає

Зазвичай я таке не коментую, бо це ху йня повна, піздьож в кожному слові

1. На виплатах ніхто не економить, бо державні гроші ніхто не рахує - яка мотивація економити державні виплати?

2. Без БР ніяких завдань в принципі немає, від слова зовсім. При чому на всіх рівнях, це я як пройшовший шлях від командира взводу кажу, який віддав мабуть тисячі бойових наказів і розпоряджень. Ще на рівні командира відділення може бути усний наказ, взводний усно але оформлений письмово,  від роти і вище - виключно письмовий, внесений в жбд. Накази віддаються зверху вниз і ніяк інакше. Не буває ніякого завдання без наказу - ніхто не зобов'язаний, і не має права, щось робити без наказу - це закон

3. Не коментуватиму зі слів когось слова когось. Треба побувати в шкірі солдата під час бойових дій, штурмі чи обороні, щоб щось стверджувати. Я був безліч разів, і кожен раз були різні обставини, у т.ч. такі про які не хочеться згадувати

4. За загиблих гроші платять, не знаю якими частинами, але виплати йдуть. Ніхто скорочувати чи відміняти  їх не буде. Якщо постане питання - думаю швидше увімкнуть станок і надрукують аніж відмінять

5. Про неоформлення - піздьож. Дата призову (мобілізації) проставляється тцк у військовому квитку - з тієї дати нараховуються виплати. Це у лютому 22 могли бути варіанти, коли з конвеєра зразу в бій, вже давно такого немає. Прив'язки до дати виплати гз немає від слова зовсім. Потрапляючи на полігон людина отримує прод і речове забезпечення, форму, амуніцію, зброю - як це зробити на неоформленого? Хто захоче присісти на рівному місці?

Що ви знаєте про 58 ОМПБр? Ваш кент на якій посаді щоб заряджати про всю бригаду? В якій тисячі людей

6. Більшої маячні про сзч я ще не чув, а чув багато. Не можна просто взяти подати на сзч і забути. Кожен випадок офіційно реєструється і по ньому проводиться розслідування. Як кримінальна справа, вноситься в електронну систему. Відкотити назад ніяк, вірніше я знаю як, але це проканає може раз чи два. Так от якщо сзч не підтверджується тоді вже розслідування проводять по тому хто подав. Але таким бредом ніхто не буде заморочуватись, ібо нах нада - тут і так головняка по горло

Коротше з вашим кентом якась нездорова херня, з якою треба розбиратись. Він часом в автомати не грає? Якщо не грає то сподіваюсь зможете знайти в інтернеті телефон гарячої лінії МО і ВСП? Дзвоніть, воно реально працює, тільки анонімно не приймають

Обзивати не треба.  На перший раз промовчу. Далі твоє нєвежество тобі й запихну.  Я вірю його сестрі, ане замполітам...все

Змінено користувачем МаТраС
  • Лайк 3
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

4 години тому, karbo сказав:

Цікаво, перед номерним буде хто вибачатися? 

Бог простить

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 часов назад, Дощ сказал:

Ніхто скорочувати чи відміняти  їх не буде. Якщо постане питання - думаю швидше увімкнуть станок і надрукують аніж відмінять

Простая математика. Расходы бюджета мирного 2021 около 50млрд. долларов. Выплаты по погибшим это как раз приблизительно эта цифра. Я далек от экономики, но с каких источников возьмутся эти деньги? Ну вот закончилась завтра война.

• Конфуз 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, ks6 сказав:

Простая математика. Расходы бюджета мирного 2021 около 50млрд. долларов. Выплаты по погибшим это как раз приблизительно эта цифра. Я далек от экономики, но с каких источников возьмутся эти деньги? Ну вот закончилась завтра война.

Трамп ще зупинив все. 

Посилання на коментар

47 минут назад, МаТраС сказал:

Обзивати не треба.  На перший раз промовчу. Далі твоє нєвежество тобі й запихну.  Я вірю його сестрі, ане замполітам...все

Дуже схоже, що тебе розвели, скористалися твоєю простотою. Чомусь версія доща звучить переконливіше.

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, karbo сказав:

Дуже схоже, що тебе розвели, скористалися твоєю простотою. Чомусь версія доща звучить переконливіше.

Дуже схоже ,що я вхож в цю сім ю 23 роки.  В доща завжди все не так,як на самому ділі.  

• Лайк 2
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

13 минут назад, МаТраС сказал:

Дуже схоже ,що я вхож в цю сім ю 23 роки.  В доща завжди все не так,як на самому ділі.  

Якщо твій знайомий дійсно був в сзч, то він вигадає що завгодно лише би відмазатись. У нього інших варіантів не існує.

Там не стикується все від самого початку до самого кінця. Якщо би щось одне не співпадало то ще би так-сяк. 

Особисто я в такий ланцюг неспівпадінь  повірити не можу.

Кожен крок перечить здоровому глузду та закону.

А  мотивація вигадувати очевидна.

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

23 хвилини тому, karbo сказав:

Якщо твій знайомий дійсно був в сзч, то він вигадає що завгодно лише би відмазатись. У нього інших варіантів не існує.

Там не стикується все від самого початку до самого кінця. Якщо би щось одне не співпадало то ще би так-сяк. 

Особисто я в такий ланцюг неспівпадінь  повірити не можу.

Кожен крок перечить здоровому глузду та закону.

А  мотивація вигадувати очевидна.

Яке сзч. Він з 14 року не вилазить. Найшли посаду тут в Києві.  Поробив місяць. Каже,не можу,там хлопці мої. Знову погнав. Писала сестра на емоціях. Баби є баби, може що і не так ляпнула. Тим більше, я перепитав,коли збір робив чи можна це все викласти. я знаю всю цю порядну сім ю.  А в доща все було 2 роки іпсо. На третьому хоч щось визнавати став. Вигадувати що? Що ноги розтрощені і поморожені? Типа, пішов в сзч на кордон?))

Змінено користувачем МаТраС
  • Сумно 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, МаТраС сказав:

В доща завжди все не так,як на самому ділі. 

Та все так.
по-перше він не може все розповідати. 

по-друге, армія - це концентрат суспільства, і там порядність та лайно в людей проявляються швидше та яскравіше....
одні командири дійсно пілкуються за своїх солдат і там так як у Доща більш-менш слідкують за порядком

а є довбойоби яких призначили командирами та їм пох і на солдат і на техніку...
з недавньго від кума: підірвалася машина на міні (як і чому то окрема історія) - каже, прив'яжіть дошку чи бревно замість колеса щоб притягнути, а командир забив -- тягнули по багнюці як є (не під обстрілом, час був)- повідривали знизу все що могли - то на ремонт замість пів-дня - пішов тиждень та купа запчастин....

Також там жінка зараз в такому шоці що все змішалося.... тож більш ясно стане як самі з воякою поспілуєтесь...

Живий хоч то добре

• Лайк 1
  • Дякую 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, МаТраС сказал:

Вигадувати що? Що ноги розтрощені і поморожені?

В сзч ноги неможливо було покалічити? Лише за це не заплатять.

Посилання на коментар

4 минуты назад, МаТраС сказал:

Він з 14 року не вилазить. Найшли посаду тут в Києві.  Поробив місяць. Каже,не можу,там хлопці мої. Знову погнав.

І тут не стикується. Битий вовк і так його провели з порушенням закону на кожному кроці. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, vbb сказав:

Та все так.
по-перше він не може все розповідати. 

по-друге, армія - це концентрат суспільства, і там порядність та лайно в людей проявляються швидше та яскравіше....
одні командири дійсно пілкуються за своїх солдат і там так як у Доща більш-менш слідкують за порядком

а є довбойоби яких призначили командирами та їм пох і на солдат і на техніку...
з недавньго від кума: підірвалася машина на міні (як і чому то окрема історія) - каже, прив'яжіть дошку чи бревно замість колеса щоб притягнути, а командир забив -- тягнули по багнюці як є (не під обстрілом, час був)- повідривали знизу все що могли - то на ремонт замість пів-дня - пішов тиждень та купа запчастин....

Також там жінка зараз в такому шоці що все змішалося.... тож більш ясно стане як самі з воякою поспілуєтесь...

Живий хоч то добре

Да вчора,коли гроші батькам давав, то не знав,що сказати. Сказав,що думав, мов  це не не саме гірше,що могло трапитись. Побачимся.якщо сестра навертіла,то вибачусь, але я з нею зустрічався. Дівчинка розумна. А якщо так ,як вона написала,то дощу краще на форум не заходити

• Сумно 3
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

1 минуту назад, МаТраС сказал:

Да вчора,коли гроші батькам давав, то не знав,що сказати. Сказав,що думав, мов  це не не саме гірше,що могло трапитись. Побачимся.якщо сестра навертіла,то вибачусь, але я з нею зустрічався. Дівчинка розумна. А якщо так ,як вона написала,то дощу краще на форум не заходити

Лише слідство може довести. І аж ніяк не слова його сестри. 

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

6 хвилин тому, karbo сказав:

І тут не стикується. Битий вовк і так його провели з порушенням закону на кожному кроці. 

Слухайте, і так тошно. Поїдемо. Хай відійде, я позвоню йому. Тоді продовжим

• Сумно 1
Посилання на коментар

1 годину тому, МаТраС сказав:

Навіть не сумнівався, ще жінки і матері таким страждають - дзвонять соплі сльози їхніх бубочок ображають, такі казки понавидумують - на голову не налазить, а бубочкам по 40 років і центнер об'єму, за комір літр заливає і ні в одном глазу

26 хвилин тому, МаТраС сказав:

Іпать ти воєн, як писатимеш - відійди від компа бо ще екран обдристаєш. Піди в дворі позамітай, весна за вікном

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

8 годин тому, Дощ сказав:

Там є ньюанси... слідство розглядає - чи був тверезий, чи на ньому був бронік та каска,  - але це все солдат має розуміти ..

2. Без БР ніяких завдань в принципі немає, від слова зовсім.

є довбні на нижніх рівнях - втихаря від керівницва намагаються щось провернути.... але це закінчується погано - свої ж можуть накрити

4. За загиблих гроші платять,

підтверджую. так, є бюрократія - малий загинув в жовтні 2023, перша виплата -велика - прийшла кажись в червні 2024 і потім кожен місяць щось (цифр не знаю я не питав колишню) але все з розрахунку 15млн

5. Про неоформлення - піздьож. Дата призову (мобілізації) проставляється тцк у військовому квитку - з тієї дати нараховуються виплати. ...Потрапляючи на полігон людина отримує прод і речове забезпечення, форму, амуніцію, зброю - як це зробити на неоформленого?

там також є ньюанси - буває між штампом в квитку та доки не зарахують в частину щось випадає

з вашим кентом якась нездорова херня, з якою треба розбиратись.

так, і добре що живий.

• Дякую 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...