vadimv Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 1 хвилину тому, US7IGN сказав: А потім раптово засцяли сраних дронів Це було не "потім", а в той самий час: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 27 хвилин тому, vadimv сказав: Сцикуни ) Ми вночі купалися в Гоа, Таїланді і на Мальдівах, серед акул ) В Таїланді сплавлялися по річці з крокодилами )) В зоопарку фоткалися в обнімку з тиграми ))) то чого ж тоді втікли від кацапів? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня forbes.ua/news/finlyandiya-nadast-ukraini-paket-viyskovoi-dopomogi-na-200-mln-13032025-27976 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня Трампушка продолжает чудить... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 2 часа назад, sergio сказал: Вон какой трешак в 40 минутах езды от Рима за 25 килоевро. Дык у нас в СТ в позапрошлом году за 25 куе на пяти сотка земли гораздо худший домик купили, при том, что ближайшее попадание ракеты в 5 км было. 😎 А недели две назад мужик подошёл, интересовался или, что-то продаётся у нас, сказал ему, что у нас на улице точно нет. Дык рвал волосы на жопе, что уже все повыкупали. це дуже норм варіант за такі гроші, його до ладу привести тай все, треш це коли за 100куе з згнившим перекриттям і зафарбованими стінами поверх усього що на низ було продають, і блять черга стоіть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 33 хвилини тому, outdoor24 сказав: то чого ж тоді втікли від кацапів? Вони мені не подобаються. І чим більше я дізнаюсь про кацапів - тим більше мені подобаються акули, крокодили і тигри. Змінено 13 березня користувачем vadimv 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня Якщо Євросоюз не скасує мита на віскі, США введуть 200% мита на всі вина та шампанське з ЄС, — Трамп 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 9 минут назад, ozzy сказал: Якщо Євросоюз не скасує мита на віскі, США введуть 200% мита на всі вина та шампанське з ЄС, — Трамп насчет налогов - он прав!!! евро-придурки Змінено 13 березня користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 1 годину тому, vadimv сказав: В Шармі ми ходили плавати на "дикий пляж" (шматок незабудованого узбережя між готелями), а в Хургаді плавали за кілька кілометрів від берегу на коралових островах ) Жінку взагалі якось ледь не забули забрати, коли вона відпливла кудись за корали - довелося зупиняти катер і пояснювати "капітану", що ще не всі пасажири на борту. (Оце тільки зараз подумав, що можна було ж і не казати)) Сцикуни ) Ми вночі купалися в Гоа, Таїланді і на Мальдівах, серед акул ) В Таїланді сплавлялися по річці з крокодилами )) В зоопарку фоткалися в обнімку з тиграми ))) все не придумаєте як від жінки позбавитися? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 19 хвилин тому, ozzy сказав: Якщо Євросоюз не скасує мита на віскі, США введуть 200% мита на всі вина та шампанське з ЄС, — Трамп реднекам доведеться згадувати, де прадід-бутлегер самогоного апарата прикопав 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 1 час назад, SergiyUA сказал: Трампушка продолжает чудить... вчасно скотч вийшов з єс 🤣 Змінено 13 березня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 8 годин тому, Alvalk сказав: думають Ви справді вважаєте, що вони здатні думати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 52 хвилини тому, vadimv сказав: Вони мені не подобаються. І чим більше я дізнаюсь про кацапів - тим більше мені подобаються акули, крокодили і тигри. Кацапи вам не подобаються до будівництва будинку майже на кордоні з ними чи після?))) Змінено 13 березня користувачем XL.pro 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 7 минут назад, XL.pro сказал: Кацапи вам не подобаються до будівництва будинку майже на кордоні з ними чи після?))) Мені однаково, чи буду Я жить в Україні, чи ні. Чи хто згадає, чи забуде Мене в снігу на чужині — Однаковісінько мені. В неволі виріс між чужими, І, неоплаканий своїми, В неволі, плачучи, умру, І все з собою заберу — Малого сліду не покину На нашій славній Україні, На нашій — не своїй землі. I не пом'яне батько з сином, Не скаже синові: — Молись. Молися, сину: за Вкраїну Його замучили колись. — Мені однаково, чи буде Той син молитися, чи ні... Та не однаково мені, Як Україну злії люди Присплять, лукаві, і в огні Її, окраденую, збудять... Ох, не однаково мені. [В казематі 1847] Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 11 хвилин тому, XL.pro сказав: Кацапи вам не подобаються до будівництва будинку майже на кордоні з ними чи після?))) Мені взагалі з самого початку не подобалася ідея будівництва будинку, особливо майже на кордоні з ними. А починаючи з зими 2013-2014 я тільки про те й думав, як би звідти майнути куди подалі. Якщо ж копати ще глибше, то мені з 1991 було незрозуміло, яким чином наші мудрі керманичі збираються вирішувати цю проблему. Змінено 13 березня користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 2 хвилини тому, vadimv сказав: Мені взагалі з самого початку не подобалася ідея будівництва будинку, особливо майже на кордоні з ними. А починаючи з зими 2013-2014 я тільки про те й думав, як би звідти майнути куди подалі. Якщо ж копати ще глибше, то мені з 1991 було незрозуміло, яким чином наші мудрі керманичі збираються вирішувати цю проблему. Виправдовуватися необов'язково. Ну побудували, ну втратили. Все життя з цього складається. Тоді це мало сенс і вдалося зробити. Гірше коли взагалі нема чого згадати. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 5 годин тому, Akademik сказав: оказалось что Украина куда развитее. во многих так называемых развитых странах сервисы на уровне каменного века, налоги такие чтобы ободрать а работу предложат такую куда бы местный не пошел бы. К тому же много где в европе кризис миграции, там кто попоало лезет из стран гораздо хуже украины, а арендные ставки зашкаливают. в 2000е возможно какие то страны и были развитее, но потом Украина догнала и перегнала. Мы и не догадывались какая у нас богатая страна и с ресурсами уникальными. Я удивлялся чешскому интернету, пришло время удивиться и немецкому. В селе на окраине Харькова 1 гиг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: Я удивлялся чешскому интернету, пришло время удивиться и немецкому. В селе на окраине Харькова 1 гиг Тут в любом месте 4G с соответствующей скоростью. Иногда бывают проблемы с сигналом в горах или за совсем хреновой погоды (сильной грозы, ливня и ветра). И куча операторов (с десяток). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 14 хвилин тому, XL.pro сказав: Кацапи вам не подобаються до будівництва будинку майже на кордоні з ними чи після?))) Як казав один відомий політик, "вони кордони рухають", тому тут по факту всі в зоні ризику. 04:31 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 16 хвилин тому, loader сказав: відомий політик, " Та ні, то казав звичайний блазень, п вже потім мудрий наріт зробив із звичайного блазня мудрого політика. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 2 часа назад, vadimv сказал: Ми вночі купалися в Гоа, Таїланді і на Мальдівах, серед акул ) В Таїланді сплавлялися по річці з крокодилами )) В зоопарку фоткалися в обнімку з тиграми ))) Прочитав ші маска всю цю хвастовню і вирішив провести обрізання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня «Нафиг я сюда пришел?» — Лавров коментує переговори за участю американських представників IMG_4965.MP4 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 3 часа назад, Dr.Yura сказал: «Нафиг я сюда пришел?» — Лавров коментує переговори за участю американських представників IMG_4965.MP4 вгамування - тобто примус кацапів до миру можливий лише за алгоритмом , описаним Джеком Лондоном в оповіданні "Ату їх ! Ату !" Змінено 13 березня користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 1 час назад, ozzy сказал: Якщо Євросоюз не скасує мита на віскі, США введуть 200% мита на всі вина та шампанське з ЄС, — Трамп Значить то все опинитися в Україні по досить солодких цінах. 😺 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 33 минуты назад, sergio сказал: Значить то все опинитися в Україні по досить солодких цінах. 😺 ти стільки , скільки Штати , не вип'єш . навіть , якщо тобі доплачуватимуть за випите . Змінено 13 березня користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз