karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 11 минут назад, loader сказал: Ти такий самий як вони, йобаний баласт. Цікаво, модератори таке бачать?))) Грозний, ти чому не на фронті? Змінено 13 березня користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 15 минут назад, Vinsol2009 сказал: Условия пуйла 1 прекращение поставок оружия 2прекращение мобилизации в Украине. Короче- капитуляция. Что скажет рыжий клоун? А ти на що розраховував? Саме так і ніяк інакше. Змінено 13 березня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 5 хвилин тому, sat-prof сказав: Українці живуть в Україні. Закордоном запроданці та пристосуванці. Я також запроданець. Тільки Україна є домом для українців. Закордоном ми відриваємося від своїх коренів і стаємо як овоч без смаку і запаху в пошуках матеріальних благ на чужині. Чужа мова культура та традиції, чужі люди, чужа їжа. Закон ассиміляції ніхто не відміняв. "" "" "" "Ну це круто. Молодець так молодець. Ось таке ми гімно але ви нам допомагайте)))“"" "" "" Бути собою та ну. розкажіть це жидам, ірландцям, вірменам і всім іншим, хто на чужині береже мову та культуру краще ніж ті хто залишився на історичній. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня На даний момент Україна робить все щоби діаспора її делікатно говорячи її не сильно любила. І цей сайт яскраве тому підтвердження. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 14 хвилин тому, karbo сказав: Ну и для чого ти мені це пояснюєш? Так отож бо й воно : 14 хвилин тому, karbo сказав: Поясни тим довнням які соромлять Україну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 4 минуты назад, loader сказал: Так отож бо й воно : Я пробую пояснити. Тому що ти таке саме бидло як відправив за кордон. Там твоє насіння В Україні ти бидлячиш. Такий самий Зеленський набидлячив в білому домі і Україна отримує капітуляцію. Змінено 13 березня користувачем karbo 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 14 хвилин тому, US7IGN сказав: ну. розкажіть це жидам, ірландцям, вірменам і всім іншим, хто на чужині береже мову та культуру краще ніж ті хто залишився на історичній. Українці легко асимільовані. Українець закінчується там де закінчується українська земля. Ті українці, що їдуть до Канади, Німеччини чи Аргентини,Польщі знову ж таки як підказує наука історія, вже менше ніж через покоління повністю інтегруються в нове суспільство і забувають про свою Україну. Як би ти не намагався їм передати свою українську спадщину, в тебе то не вийде. Так, вони будуть памятати що в них українське коріння. Знатимуть що є така країна Україна, в якій народилися їхні тато, дідусь, прадід. Можливо навіть кілька разів у своєму житті, вони відвідають Україну. Але це максимум, що вони зроблять. Вони відчуватимуть себе канадцями,поляками ітд.. Бо перший свій подих, вони зроблять там в себе вдома в Канаді,Польщі. Перші свої кроки вони зроблять по канадській землі та полській. Перший життєвий досвід вони отримають в Канаді. Багато емігрантів продовжують вважати що вони є частиною українського суспільства. Ви не є частиною українського суспільства. Це самообман, ілюзія, бажання. Ви емігранти. Ви громадяни іншої країни. Ви є частинкою іншого суспільства. Ви є частинкою іншої культури. Ви позбавлені можливості жити, працювати, творити в Україні. Ви позбавлені можливості народжувати українців. 12 хвилин тому, karbo сказав: даний момент Україна робить все щоби діаспора її делікатно говорячи її не сильно любила. А толку з діаспори? Це вже асимільовані групи мігрантів. Чому , коли в 90х Україна отримала незалежність то не було масового повернення дітей емігрантів та української діаспори на батьківщину? Дітей тих людей які тікали в Канаду свого часу? Не було ніякого повернення на батьківщину? (тоді Україна ще не була розкрадена та бідна) Можливо вони стали запроданці та пристосуванці і вже є нова батьківщина. Так і зводиться український рід Змінено 13 березня користувачем sat-prof Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 14 хвилин тому, karbo сказав: Грозний, ти чому не на фронті? Ти думаєш що торгував дупою на росії а потім здриснув в штати, то можеш ставити якісь питання?) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 4 хвилини тому, karbo сказав: В Україні ти бидлячиш. "в мене паспорт, ідіть на***" - навряд я собі таке можу дозволити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 3 минуты назад, sat-prof сказал: Українці легко асимільовані. Українець закінчується там де закінчується українська земля. Ті українці, що їдуть до Канади, Німеччини чи Аргентини,Польщі знову ж таки як підказує наука історія, вже менше ніж через покоління повністю інтегруються в нове суспільство і забувають про свою Україну. Як би ти не намагався їм передати свою українську спадщину, в тебе то не вийде. Так, вони будуть памятати що в них українське коріння. Знатимуть що є така країна Україна, в якій народилися їхні тато, дідусь, прадід. Можливо навіть кілька разів у своєму житті, вони відвідають Україну. Але це максимум, що вони зроблять. Вони відчуватимуть себе канадцями,поляками ітд.. Бо перший свій подих, вони зроблять там в себе вдома в Канаді,Польщі. Перші свої кроки вони зроблять по канадській землі та полській. Перший життєвий досвід вони отримають в Канаді. Багато емігрантів продовжують вважати що вони є частиною українського суспільства. Ви не є частиною українського суспільства. Це самообман, ілюзія, бажання. Ви емігранти. Ви громадяни іншої країни. Ви є частинкою іншого суспільства. Ви є частинкою іншої культури. Ви позбавлені можливості жити, працювати, творити в Україні. Ви позбавлені можливості народжувати українців. А толку з діаспори? Це вже асимільовані групи мігрантів. Чому , коли в 90х Україна отримала незалежність то не було масового повернення дітей емігрантів та української діаспори на батьківщину? Дітей тих людей які тікали в Канаду свого часу? Не було ніякого повернення на батьківщину? Можливо вони стали запроданці та пристосуванці і вже є нова батьківщина. Так і зводиться український рід Діаспора впливає на рішення уряду країни. Ти бачиш що Вікторія спарц наробила? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня ой, сумних пісень підвезли 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня Только что, loader сказал: "в мене паспорт, ідіть на***" - навряд я собі таке можу дозволити. Прикинь я ще залишаюсь громадянином України. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 1 минуту назад, loader сказал: Ти думаєш що торгував дупою на росії а потім здриснув в штати, то можеш ставити якісь питання?) Ти у тому віці що можеш воювати але не воюєш. За бабло відкупився? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 6 хвилин тому, sat-prof сказав: Українці легко асимільовані. ... Так і зводиться український рід Хіба це погано? Звільнити територію для більш талановитих націй... По-моєму це навіть благородно. Змінено 13 березня користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 27 хвилин тому, karbo сказав: ти За кораблем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 14 хвилин тому, sat-prof сказав: Чому , коли в 90х Україна отримала незалежність то не було масового повернення дітей емігрантів та української діаспори на батьківщину? Тому що Україною керували кацапо-комуняки, від яких вони втекли. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня Армия РФ продолжает продвигаться в Курской области: актуальные карты боев Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) На 5 минут назад, vadimv сказал: Тому що Україною керували кацапо-комуняки, від яких вони втекли. А тепер гопники. Вони же і бізнесмени Як цей, що за you for you вписується Гопники в уряді, гопники в ТЦК, бізнесмени гопники. Змінено 13 березня користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 10 хвилин тому, karbo сказав: Ти у тому віці що можеш воювати але не воюєш. За бабло відкупився? Ще раз - ти не можеш мене це питати. Відкупитися мабуть міг би, враховуючи що витратив на армію 7ми значну цифру, але ні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 4 минуты назад, loader сказал: Ще раз - ти не можеш мене це питати. Відкупитися мабуть міг би, враховуючи що витратив на армію 7ми значну цифру, але ні. Таки відкупився. Індульгенція як в середні віки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 2 хвилини тому, karbo сказав: Таки відкупився. Індульгенція як в середні віки Ну ти просто по собі гребеш, контексту не маєш, від України далекий, бо жопу на расії продавав а потім в штати звалив, тому в тебе один варіант існує в голові. Вкінці 2022 в мене були цілком законні підстави оформити групу (і як наслідок мати можливість звалити) вгадай чого я це не зробив? Мабуть не здужаєш, бо ти зйобік за природою. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня Сенатор Келлі відповів Ілону Маску на критику за підтримку України «Україна не розпочинала цю війну, і вони не просили про постійні ракетні та безпілотні атаки, які тероризують населення. Чиновники, які не можуть визнати фактичну інформацію, мають переглянути свій кар'єрний вибір», – написав Марк Келлі у соцмережі Х. Ілон Маск розкритикував сенатора за підтримку України, але прославлений астронавт дав відповідь із космічною швидкістю. «Ілон Маск не розуміє, що таке зберігати вірність американським принципам та цінностям, нехай залишить це тим, хто розуміє. Я заприсягся на вірність нації, коли мені було 22 роки, щоб захищати та охороняти Конституцію США. Впевнений, що Ілон Маск ніколи цього не робив. Припускаю, що він заприсягся на вірність своїм друзям мільярдерам. Ілон, думаю, це боротьба, в яку тобі краще не вплутуватися», – заявив Келлі. AQNbI6P4BTE7utL4XnSmxRbVVkDPcEDFsIFgzpEOsQhSSFqGJJDetu3vu8wREcWvc5F9RWqSakqEqXe1.mp4 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 1 година тому, karbo сказав: Я виїхав ще десять років тому по воз'єднанню. Потихеньку вливався в американське суспільство, шанував його традиції та закони. Не сидів жодного дня на допомозі, маючи при цьому дві роботи, як це роблять you forюшники. А що ти хочеш далі? Описую поведінку українців за кордоном. Тепер робіть висновки чому вам там вріжуть фінансування. А ще тепер спробуй мені довести що така поведінка українців за кордоном аж ніяк не впливає на політику інших держав щодо України щодо її фінансування. У мене вдома через дорогу був ліс, я там гриби збирав. Наприкінці 2014 його роздерибанили, на ділянці навпроти мене порізали дерева і за рік звели 16 поверхову свічку. Я як раз прийшов з АТО підофігів, будинок заселений, але що зробиш живеш в місті так і буде Пройшло рік чи два, і на сусідній з будинком ділянці почали будувати ще один будинок, так мешканці з першого будинку виходили на пікети що під нове будівництво дерева ріжуть, скандали, мордобої, перекриття дороги - все як треба - каравул ну як же так вандали безсоромні забудовники природу знищують. І такі поборники природи - хоч куди, з усіма чеснотами Так ви ото як мешканець першого будинку 5 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 14 минут назад, loader сказал: Ну ти просто по собі гребеш, контексту не маєш, від України далекий, бо жопу на расії продавав а потім в штати звалив, тому в тебе один варіант існує в голові. Вкінці 2022 в мене були цілком законні підстави оформити групу (і як наслідок мати можливість звалити) вгадай чого я це не зробив? Мабуть не здужаєш, бо ти зйобік за природою. Ти можеш тут вішати кому що завгодно лише не мені. Ти не на фронті і це все 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз