karbo Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня (змінено) 12 минут назад, Tochkin сказал: І є впевненість що не підпадете? "Я чого, мене нема за що". Я ні в чому не впевнений крім одного що коли-небудь я помру. Але я бачу що наприклад американці не мають роботи тоді як емігранти її займають. Це стосується і віддаленої роботи. маск з трампом вимагають зараз бути безпосередньо в офісі. Чи посприяє це зайнятості американців в першу чергу? Зустрів YouTube одного блогера він трокіст так говорить що українці зайняли 30% А що тоді американцям робити? А нічого вони сидять без роботи. Він сам по собі про українців нібито гарно відгукується але треба зрозуміти що він як перманент резидент чи громадянин Америки втрачає роботу Тут теж українець відписувався що він десь працює програмістом чи то в it але ж він зайняв місце американця хоча сам приїхав по ю for you Змінено 18 березня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня 47 хвилин тому, US7IGN сказав: велосипедист це сама погана здобич Та ну, правильний мот - взагалі не взяти. Можна Україну проїхати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня 15 минут назад, karbo сказал: Разговор Трампа и Путина завершился — NBC News. Беседа длилась более двух часов. Теперь ожидается пресс-конференция президента США Про половців, про рюріків півтори години пиня розповідав. Під кінець сказав що і рад би миру, але ж потрібно захищати від загарбників конституційні території 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня Чоловічок від хпутіна К Дмітрієв вже поділився думкою від розмови боса - світ став безпечнішим. Що це може означати може прутін намахав Трампа таким чином - ніби його умовили на перемір'я, а сам сміється - отримав додатковий час на переміщення військ з Курськгубернії до Покровська і Торецька. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня 1 минуту назад, Dark FeniX сказал: Про половців, про рюріків півтори години пиня розповідав. Під кінець сказав що і рад би миру, але ж потрібно захищати від загарбників конституційні території Поки що ніхто не знає про що розмовляли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня 31 хвилину тому, karbo сказав: Давить трампуша... бо руські ринки падають Бо важко зрозуміти що він собою остаточно представляє Бюрократів в Америці забагато розвелось Різних програм по цілому світу теж забагато Серед мігрантів давно пора зробити чистку Особисто я багато таких ініціатив підтримую інша справа в який спосіб це буде виконуватись ви не думали над тим, що Трамп як популіст просто перед виборами наобіцяв їх виконати. насправді навіть якщо і візьметься виконати то не виконае в силу відсутності професіоналів в команді. юо в команді у нього тільки ті хто підлизуе йому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня 1 минуту назад, kim chen lhoran сказал: Чоловічок від хпутіна К Дмітрієв вже поділився думкою від розмови боса - світ став безпечнішим. Що це може означати може прутін намахав Трампа таким чином - ніби його умовили на перемір'я, а сам сміється - отримав додатковий час на переміщення військ з Курськгубернії до Покровська і Торецька. Україна теж отримала час для переміщення військ туди в такому випадку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня Только что, Александр Аврамчук сказал: ви не думали над тим, що Трамп як популіст просто перед виборами наобіцяв їх виконати. насправді навіть якщо і візьметься виконати то не виконае в силу відсутності професіоналів в команді. юо в команді у нього тільки ті хто підлизуе йому Не думаю так, не вважаю. Все його мислення заточене під заробляння грошей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня Тільки що, karbo сказав: Не думаю так, не вважаю. Все його мислення заточене під заробляння грошей. не зрозумів вашої логіки... може уточните? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня Только что, Александр Аврамчук сказал: не зрозумів вашої логіки... може уточните? Та йому не потрібна це дешева реклама з миром в Україні. Він переслідує якісь практичні цілі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня 5 минут назад, karbo сказал: Та йому не потрібна це дешева реклама з миром в Україні. Він переслідує якісь практичні цілі Які вже такі цілі? - просто показує як завжди, що Байден такого би ніколи не зміг! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня 6 хвилин тому, karbo сказав: Та йому не потрібна це дешева реклама з миром в Україні. Він переслідує якісь практичні цілі реклама потрібна. бо він популіст. і про свій зиск не забуває... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня 58 хвилин тому, Оконщик сказав: мотоциклист похуже будет. я сам лично видел как на западной Украине , на блок посту, мотоциклист просто разогнался и уехал. даже не пытались поймать.... залежить від мотоцикла та мотоцикліста Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня 3 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Йому потрібна Росія як протиставлення Китаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня 13 минут назад, karbo сказал: Україна теж отримала час для переміщення військ туди в такому випадку Українські війська в більшості і так там є Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня Только что, kim chen lhoran сказал: Українські війська в більшості і так там є Їх там вкрай мало. Практично по одному бійцю на 1 км. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня 3 минуты назад, karbo сказал: Йому потрібна Росія як протиставлення Китаю. Для Китаю важливіше зберігати наявні ринки збуту продукції. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня (змінено) 3 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Для Китаю важливіше зберігати наявні ринки збуту продукції. Я говорю про те що потрібно трампу Я розумію що таку версію не поширюють але все ж таки вона напевно має право на життя. Є в Америці купка мультимільярдерів які хочуть бути правителями всього світу та повними монополістами. Китай цьому заважає. Прикладом навіть є вільний доступ до цього штучного інтелекту діпсік. Про дешеві паяльники я вже і не говорю бо то вже напевно втомився повторювати. І ці мільярдери, мультимільярдери явно не в цілях поширення демократії боряться за цю монополію Мені здається вже найдурніший це зрозумів Змінено 18 березня користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня 3 минуты назад, karbo сказал: Їх там вкрай мало. Практично по одному бійцю на 1 км. Але нашим не потрібно так довго довго добиратись до лінії фронту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня Только что, kim chen lhoran сказал: Але нашим не потрібно так довго довго добиратись до лінії фронту. Вони взагалі туди не добираються в потрібній кількості Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня 3 минуты назад, karbo сказал: Я говорю про те що потрібно трампу Тому-то і Китай поки що не буде робити Трампу нерви. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня Только что, kim chen lhoran сказал: Тому-то і Китай поки що не буде робити Трампу нерви. Що означає поки що? Коли востаннє Китай проявляв якусь агресію ну не то що Вадим вигадує Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня (змінено) 5 минут назад, karbo сказал: Вони взагалі туди не добираються в потрібній кількості Моя розвідка ще такого не доносила. Респект вашим хлопцям!.🙃 Змінено 18 березня користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня 2 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Моя розвідка ще такого не доносила. Респект.🙃 Я регулярно дивлюсь виступи українських командирів різного рангу і вони про це говорять це ж не моя вигадка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 18 березня Поділитись Опубліковано: 18 березня 6 хвилин тому, karbo сказав: Коли востаннє Китай проявляв якусь агресію На минулому тижні біля Австралії 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз