Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

59 минут назад, vadimv сказал:

Що це за "союзники"

з поганої вівці хоч вовни жмут - порівняно  з  Магівською зграєю  , Байден ще норм .

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

бачення диспозиції   з ворожого боку - через впн -   кацапи не дуже радіють  тому , що відбувається

Спойлер

Посилання на коментар

Японія та Південна Корея об'єдналися з Китаєм за для  протистояння тарифній політиці Трампа.

Лишився хтось , з ким Дональд  ще   не встиг посратися ?

Посилання на коментар

12 годин тому, US7IGN сказав:

можна подумати що хтось найобував союзників першим...

www.bbc.com/ukrainian/articles/c807ed23k88o

Це вже переказ бибисюків тієї статті НТ , яку Кантон нещодавно намагався переказати своїми руськими словами)

Key Takeaways From America’s Secret Military Partnership With Ukraine  An investigation by The New York Times has revealed that America was woven into the war far more than previously known.

Трошки про це було і в Вудворта, але, як розумію, топити Байдена перед виборами йому не дозволили) та й завдання книги було потилежне)

Здивований, що американці починають не з грошей ... бо про геніальність політичного керівництва України по світу вже ходять меми )

"Америка дала мало зброї? - Не біда, ми її ще поділимо, щоб точно не було шансів на успіх!"  ... про цілеспрямоване вбивство мотивованої частини української армії, сподіваюсь, розслідування ще буде.

І ще раз розказувати про те що вони самозакохані у лайки та популізм довбойоби як би не має сенсу...

Тобто питання, чи буде невдовзі таке ж, але про спиизджені гроші? Бо якісь рухи "неподпишу" зараз можуть серйозно знервувати Трампа, а в нього і так зараз на голові багато (Іран тощо), як би не рубонув "від плеча" ...

Ну, спостерігаємо  ...

==========

Нещодавно обговорювали, чи довго протримаються проти російського РЕБу нові "американські КАБи", ну, якось так:

Russia Is Jamming Ukraine’s Precision Glide Bombs But Ukrainian bombs have effective inertial backups.

Поки що "сюрпрайз мазафака" ) у відчинену хвіртку тепер не влетить, але більш-менш працювати може.

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

38 хвилин тому, DmiVady сказав:

Це вже переказ бибисюків тієї статті НТ , яку Кантон нещодавно намагався переказати своїми руськими словами

Ну сам факт того що навіть максимально політкоректні бибисюки про це пишуть, показує що Україну в Англії не сприймають більше як партнера, якому можна довіряти. Ну може і ніколи не сприймали, але...

Пам'ятаю як ще два роки тому американці гнівалися на мене коли я намагався відкрити їх довірливі очі на те з якими "порядними" неголеними людьми вони мають справу. Але ж мене звинувачували хіба що не в поширенні кацапського ІПСО.

Але ж здоровий глузд та базові інструменти логіки як то застосування методу індукції щ самого початку дозволяло зрозуміти що з гнилої риби гарну юшку фізично зварити неможливо. Хоч скільки ти ту рибу на обкладинки журналів не друкуй ...

Щодо РЕБів, так хімарси вже давно він них страждають.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Улыбнуло...

Повторю, ибо не вымрет ХАмяк Пересічний никогда. 
-----------

Голосом Дроздова.
Сегодня мы с вами рассмотрим строение и образ жизни Хомяка Пересичного - типичного представителя фауны наших широт.

Снаружи пересичный хомяк(ПХ далее) выглядит весьма пересично. Он неброский, привычный и даже какой-то уютный и родной. Он курит на лавочке под светлое Черниговское, смотрит Вечерний Квартал и всегда за всё хорошее против всей ***ни. Он паркуется как мудак, выкидывает мусор из окна и хочет жить как в Швейцарии.

В середине ПХ сидит слово «Дай!». Это основа конструкции, базис. Хомяку надо дать. 
Если ты не дал хомяку, то мудак, сволочь и барыга. 
Если дал – то всё равно мудак, сволочь и барыга, почему дал так мало? 
А если дал много, то сколько ж ты, мудак, себе оставил?!

Убеждения ПХ всегда тверды и упруги, а карманы оттягивает увесистое «своё мнение», которое есть всегда, по любому вопросу. Оно есть и ниибёт. Совершенно не отягощенное аргументацией, доказательной базой и всей этой контрреволюцией.

Если у ПХ жизнь уныла и безрадостна, то в этом всегда виноват кто-то другой. Например, барыги. 
Если вдруг у ПХ всё хорошо, сыто, мирно, стабильно и доллар по 8, то хомяк в этом признается только потом, когда доллар будет по 30. Прошлая жизнь хомяка всегда была хуёвой, но лучше, чем сейчас. 

ПХ очень не любит, когда его наёбуют, и поэтому даже полностью осознав, что его наебали, хомяк будет сидеть с предельно гордым таблом и спрашивать: «А что при вашем Порошенке лучше было?!». 
Потом хомяк вспомнит свою же концепцию, что в прошлом было ВСЕГДА лучше, чем в настоящем, и в его межушном ганглии сгорит предпоследний предохранитель. ПХ вздрогнет левым глазом, почешет жопу и скажет: «Да все они одинаковые! Никому веры нет…» 

Снова не дождавшись, когда ж уже ДАДУТ, пересичный хомяк зайдёт в интернет. И случайно наткнётся на пост, где чета Порошенко и волонтёры помогают одиноким старикам продуктовыми наборами.
 Там, конечно, будут реквизиты, куда можно ПОМОЧЬ деньгами, но ПХ никогда этого не замечает. 

ПХ видит слова «продуктовый набор», ПХ не видит препятствий. Перспектива халявной еды моментально включает в пересичном слово «Дай!» и неистовое желание растолкать локтями всех прочих.
Ибо вокруг ПХ вращается вселенная. 
Там зубожиння простого нарида и барыги, которые должны сидеть. 
И давать.
 Сидя давать.
 Патамушта ПХ имеет ПРАВО на то, чтоб гражданин Порошенко привёз хомяку пакунок. 
Хомяк же оставил ЗАЯВКУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И  шобля? И гдебля? Ему что, до 2025-го года ждать?!

ПХ небрезглив и непоследователен, но, сцуко, непробиваемо уверен в том, что ему должны. У него есть право. Абсолютно природное и естественное право требовать.
Требовать правды? Грамотной политики от тех, кого сам же привёл к власти? Выполнения обещаний, так щедро раздаваемых год назад? Нифига. Он понимает лишь одно право – требовать халявы от тех, кто ему, овощу, НИЧЕГО не должен. 
Между прочим, Владимир Зеленский тоже весьма небедный человек. Обратитесь к нему. Насколько я знаю, он пока ещё не сильно разорился на благотворительность. Вот прям совсем не разорялся.  

Так и напишите Вове: «Я за тебя голосовал? А теперь ДАЙ!» 
И шобля? И гдебля? Наелся? Т. Адамс

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

26 хвилин тому, US7IGN сказав:

Ну сам факт того що навіть максимально політкоректні бибисюки про це пишуть, показує що Україну в Англії не сприймають більше як партнера, якому можна довіряти. Ну може і ніколи не сприймали, але...

Я не знаю, чи була в англіків ідея "партнерства", але "дружити проти РФ" вони нам допомагали, з 14-го року так точно (бо я сам був знайомий з англійськими інструкторами, які плакали, дивлячись у 14-му, на 40+ річну українську армію). Та і Джонсон умовив у 22-му не фіксувати збитки, а ебашитись.

Наразі європейські поні, гадаю, дуже перелякані, та мають неабияке бажання, максимально затягнути російсько-українську війну, щоб виграти час задля вибрати колір та малюнок військових лосин, або передомовитись з росіянами про новий порядок у Європі без США за спиною (на саму Україну та українців їм як було піхууй, так і є, ситуативно можна і підтримувати). Про партнерство, єси та інші нати я не вірю ще з часів майданів ...

"найєбать мене можна, але тільки один раз"©

36 хвилин тому, US7IGN сказав:

на те з якими "порядними" неголеними людьми вони мають справу.

Нагадало ...

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

22 хвилини тому, Canton сказав:

Если вдруг у ПХ всё хорошо, сыто, мирно, стабильно и доллар по 8, то хомяк в этом признается только потом, когда доллар будет по 30.

От головна теза цього антиукраїнського вкиду -- не цінує народ України тих, при кому "долар був по вісім".

Автор вкиду мріє про повернення "тих" до влади...

Змінено користувачем 7351
  • Лайк 2
Посилання на коментар

Це все зрозуміло, як і зрозуміло що головна проблема України це відсутність спільного інтересу у її населення. Його скоріше об'єднує те що у кожного свій власний інтерес, а країна більшості взагалі не потрібна.

Але для того щоб розрахувати на партнерство, мабуть треба виконувати зобов'язання, а не як дитина брати гроші на хліб, а купляти цукерки...

• Сумно 3
Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

Це вже переказ бибисюків тієї статті НТ , яку Кантон нещодавно намагався переказати своїми руськими словами)

Прочитав (у перекладі) розслідування New York Times про партнерство між Україною і Штатами у війні з росією. Нічого нового - крім деталей - для себе не відкрив. Можу розповісти ще стільки ж.

Трохи перебільшено роль і допомогу США, а в іншому все так і було, так і є - плутанина, безлад, дилетантство, інтриги, конкуренція за місце поруч із верховним - усе це зіпсувало нам п'ятдесят відсотків неймовірних зусиль для досягнення перемоги у війні; ця вакханалія безладу й пихатого піжонства привела нас туди, де ми перебуваємо, - на край національної катастрофи.

Знаєте, скажу страшну, непопулярну річ: вже краще б у нас в країні під час війни була класична диктатура - зі Сталіним, Поскребишевим, Берією, Вишинським, ніж увесь цей псевдодемократичний, нібито ліберальний, нібито ринковий, абсолютно непрофесійний злодійський балаган, який уже коштував країні та нації втрати третини територій, сотні тисяч загиблих і скалічених, мільйони тих, що втекли за кордон.

Анітрохи не ідеалізую жахливий, людожерський радянський режим, проте за товариша Сталіна директорів, генералів, міністрів за непрофесіоналізм, за невиконання поставлених завдань ТАКОЖ розстрілювали. А в нас за всі трагічні помилки непідготовки до війни, за всі помилки трьох років великої війни нікого навіть морально не засудили, не кажучи вже про те, щоб віддати під суд. Але ж є за що... Ю. Касьянов...

488172939_9594764347250800_4719999267507725796_n.jpg

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, US7IGN сказав:

Але для того щоб розрахувати на партнерство, мабуть треба виконувати зобов'язання

Тут мабуть треба уточнити, хто саме їх повинен виконувати ) 

а не як дитина брати гроші на хліб, а купляти цукерки...

Єврейський анекдот:

- Синку, сходи в магазин за хлібом

- А чарівні слова?

- Здачу залиш собі

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Canton сказав:

Прочитав (у перекладі) розслідування New York Times про партнерство між Україною і Штатами у війні з росією. Нічого нового - крім деталей - для себе не відкрив. Можу розповісти ще стільки ж.

Трохи перебільшено роль і допомогу США, а в іншому все так і було, так і є - плутанина, безлад, дилетантство, інтриги, конкуренція за місце поруч із верховним - усе це зіпсувало нам п'ятдесят відсотків неймовірних зусиль для досягнення перемоги у війні; ця вакханалія безладу й пихатого піжонства привела нас туди, де ми перебуваємо, - на край національної катастрофи.

Знаєте, скажу страшну, непопулярну річ: вже краще б у нас в країні під час війни була класична диктатура - зі Сталіним, Поскребишевим, Берією, Вишинським, ніж увесь цей псевдодемократичний, нібито ліберальний, нібито ринковий, абсолютно непрофесійний злодійський балаган, який уже коштував країні та нації втрати третини територій, сотні тисяч загиблих і скалічених, мільйони тих, що втекли за кордон.

Анітрохи не ідеалізую жахливий, людожерський радянський режим, проте за товариша Сталіна директорів, генералів, міністрів за непрофесіоналізм, за невиконання поставлених завдань ТАКОЖ розстрілювали. А в нас за всі трагічні помилки непідготовки до війни, за всі помилки трьох років великої війни нікого навіть морально не засудили, не кажучи вже про те, щоб віддати під суд. Але ж є за що... Ю. Касьянов...

Дядя Петя, вы дурак? (С)

Якщо нема розуму, то кількість влади його не збільшить. Але дуже зручно все валити на псевдодемократію...

Дебилы, б... (С)

• Хаха 1
Посилання на коментар

29 хвилин тому, 7351 сказав:

От головна теза цього антиукраїнського вкиду -- не цінує народ України тих, при кому "долар був по вісім".

image.png.d93fc8d21d47713d74c4dabfd752bb57.png

Малюнок перед виборами 2019-ого. Знову те саме.

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Хаха 3
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Це все зрозуміло, як і зрозуміло що головна проблема України це відсутність спільного інтересу у її населення. Його скоріше об'єднує те що у кожного свій власний інтерес, а країна більшості взагалі не потрібна.

Але для того щоб розрахувати на партнерство, мабуть треба виконувати зобов'язання, а не як дитина брати гроші на хліб, а купляти цукерки...

Ми(ви) в цих думках ходимо по колу  ... "не йебуть, бо прищі ... прищі, бо не йебуть"  )

Вивчена безпомічність, та комплекс жертви, в які загнали українців(ні, не всіх) за роки "незалежності" заважатиме і надалі.

Але ... світ вирішив знов змінитись, тому я дивлюсь в майбутнє з оптимізмом (але розумію, через скільки неприємного та жахливого прийдеться невдовзі пройти) ...

В "м'якої сили" не вийшло, ну що ж, "це вже було" ©   ... "весь мир насилья мы разрушим, до основания, а затем ..."  😉

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

Тут мабуть треба уточнити, хто саме їх повинен виконувати

Для тих хто далекий від угод. Дам простіший приклад. Ми домовилися з Сексі що вона мені привезе теслу Х і я їй дав на це гроші. Вона мені замість тесли Х привозить ліф та прімус і пояснює що так краще. Наступного разу я буду мати справу з кимось іншим. І ще й іншим скажу що вона кидала. Але якщо Сексі розумна і хоче заробляти далі, а не бігати від злих клієнтів, то буде робити те про що домовилися, а не звинувачувати клієнтів в тому що вони неправильні.

• Хаха 3
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Canton сказав:

Єто вас Касьянов попросил мне передать?

Кто он? Я его не знаю!!!!

"Кто вы!? Идите нахер! Я вас не знаю!" ©

Будут свои мысли - делитесь )

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 минут назад, DmiVady сказал:

Будут свои мысли - делитесь )

Вам не понравится...

Но это ничего, скоро будет а-ля натюрель, в живую...

Змінено користувачем Canton
  • Хаха 1
Посилання на коментар

40 минут назад, 7351 сказал:

"А что, при вашем Порошенко Зеленском лучше?" (С)

Посилання на коментар

15 минут назад, US7IGN сказал:

Якщо нема розуму, то кількість влади його не збільшить.

Там один из ключевиков - "абсолютно непрофесійний злодійський балаган" (С)

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, Canton сказал:

Вам не понравится...

Глупая ретрансляция выглядит куда привлекательнее?

Или мысли совсем никудышние

• Лайк 1
Посилання на коментар

Для тих хто далекий від угод.

Чергова спроба відпетляти від відповіді зарахована ) 

буде робити те про що домовилися, а не звинувачувати клієнтів в тому що вони неправильні.

...і неправильно голосують )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...