vadimv Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 3 хвилини тому, US7IGN сказав: А друзів у мене взагалі немає 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 19 минут назад, vadimv сказал: Ви раптом Віденську академію мистецтв не закінчували? ) нє-нє , Адіка туди навіть не зарахували 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня trump-trump-dance.mp4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня (змінено) дійде до того , що хлопа , який не вдало стріляв в трампампампа вважатимуть героєм та мучеником , пророком , який ціною власного життя намагався зупинити снігову лавину майбутнього піхвеця Змінено 4 квітня користувачем Бездомный 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня (змінено) 4 години тому, sergio сказав: Я прикинув, що від сили 300 грн в місяць міг би на тому заощаджувати. Не доцільно. Тим більше, якщо ці гроші треба декларувати, то дохід який бачить податкова. Давати згоду до доступу до своєї банківської інформації за 100 баксів на рік?! Це тупо. Бо потім викличе податкова і скаже, ми не бачимо, що ви працюєте, зато бачимо, що у вас рух по карточці співставний з середньою ЗП у нашій обл. Розмір санкцій нескладно підрахувати. . 😎 Не переймайтеся про доступ до того, "банківської інформації", що і так є у податкової) Якщо бажаєте не наплисти на 17-85 к , коли до вас дійде черга, то просто перейдіть на кеш, а перекази робіть через процесінгові центри, з розривом траси платежу. Чи ви гадаете, що обмеження на перекази п2п просто тому, що Паніковській добрий, скасували? )))) До речі, підприємцям дуже щастить, що головний податківець довбойоб ) як і більшість чинної влади з "трусковецької школи кадрів". Приклад як чувак спізджені гроші ховає, просто бест (Маркарова, свого часу знатна обнальщиця на госпосаді, робить жест "рукалице" ))) Мамин "крузак", майже мільйон доходу і 20 соток землі під Києвом за тисячу гривень. Що у декларації голови податкового комітету Ради Гетманцева Цитата У декларації нардепа привертає увагу один обʼєкт – земельна ділянка площею 2090 кв м в селі Красилівка під Києвом. Гетманцев вказав, що придбав ділянку у листопаді 2023 року всього за 1 236 грн. Це вже просто чувак берега загубив і впевен що "за це ніколи і нічого не буде" ... Але, наші фіскали співпрацюють з досить серьозними хлопцями, та й середне звено (виконавці) є дуже грамотні і замотивовані (як треба, а не як у армії), тому навіть дрібним крадунам тре думати, як робити свої справи правильно, щоб не наплисти у майбутньому. Гроші будуть збирати не тільки з онлайн-шльондр ))) Бережіть себе і здобуті ресурси! ))) Змінено 4 квітня користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Не переймайтеся про доступ до того, "банківської інформації", що і так є у податкової) Якщо бажаєте не наплисти на 17-85 к , коли до вас дійде черга, то просто перейдіть на кеш, а перекази робіть через процесінгові центри, з розривом траси платежу. Чи ви гадаете, що обмеження на перекази п2п просто тому, що Паніковській добрий, скасували? )))) До речі, підприємцям дуже везе, що головний податківець довбойоб ) як і більшість чинної влади з "трусковецької школи кадрів". Приклад як чувак спізджені гроші ховае, просто бест (Маркарава, свого часу знатна обнальщиця на госпосаді, робить жест "рукалице" ))) Мамин "крузак", майже мільйон доходу і 20 соток землі під Києвом за тисячу гривень. Що у декларації голови податкового комітету Ради Гетманцева Це вже просто чувак берега загубив і впевен що "за це ніколи і нічого не буде" ... Але, наші фіскали співпрацюють з досить серьозними хлопцями, та й середне звено (виконавці) є дуже грамотні і замотивовані (як треба, а не як у армії), тому навіть дрібним крадунам тре думати, як робити свої справи правильно, щоб не наплисти у майбутньому. Гроші будуть збирати не тільки з онлайн-шльондр ))) Бережіть себе і здобуті ресурси! ))) Це ж витрати! Ну і обережності і фінансової культури у наших співгромадян ніколи не було. А ще в ЄС зібралися 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня (змінено) "Жадібність веде до бідності, а дурість у буцигарню" © Змінено 4 квітня користувачем DmiVady 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 25 хвилин тому, Бездомный сказав: дійде до того , що хлопа , який не вдало стріляв в трампампампа вважатимуть героєм та мучеником , пророком , який намагався зупинити снігову лавину піхвеця результат то виявився зовсім не тим. як раз цей промах сприяв рейтингу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 10 минут назад, DmiVady сказал: "Жадібність веде до бідності, а дурість у буцигарню" © - Рабинович, почему вы не любите простых решений? - У них обычно сложные последствия... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 1 час назад, vadimv сказал: тягне до Австрії Витковский, вы ж в курсе за Австрию после второй мировой, почему Вега и Москва были почти города-побратимы Лично мне подойдёт встреча и в Куршевеле и в Шамони и даже в Гудаури) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 31 хвилину тому, DmiVady сказав: Не переймайтеся про доступ до того, "банківської інформації", що і так є у податкової) Якщо бажаєте не наплисти на 17-85 к , коли до вас дійде черга, то просто перейдіть на кеш, а перекази робіть через процесінгові центри, з розривом траси платежу. Чи ви гадаете, що обмеження на перекази п2п просто тому, що Паніковській добрий, скасували? )))) До речі, підприємцям дуже щастить, що головний податківець довбойоб ) як і більшість чинної влади з "трусковецької школи кадрів". Приклад як чувак спізджені гроші ховає, просто бест (Маркарова, свого часу знатна обнальщиця на госпосаді, робить жест "рукалице" ))) Мамин "крузак", майже мільйон доходу і 20 соток землі під Києвом за тисячу гривень. Що у декларації голови податкового комітету Ради Гетманцева Це вже просто чувак берега загубив і впевен що "за це ніколи і нічого не буде" ... Але, наші фіскали співпрацюють з досить серьозними хлопцями, та й середне звено (виконавці) є дуже грамотні і замотивовані (як треба, а не як у армії), тому навіть дрібним крадунам тре думати, як робити свої справи правильно, щоб не наплисти у майбутньому. Гроші будуть збирати не тільки з онлайн-шльондр ))) Бережіть себе і здобуті ресурси! ))) informator.ua/uk/getmancev-vidpraviv-sina-navchatisya-u-angliyu-za-1-25-milyona-griven-na-rik-i-vidmovchuyetsya-pro-viyskoviy-oblik такий бідний що мама платить за навчання дітей 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня (змінено) 26 хвилин тому, Потрошитель сказав: Витковский, вы ж в курсе Я честно говоря, прозрел, когда в широком пространстве появился Стив Витков - оказывается эта фимилия четко ассоциируется с европейскими евреями-ашкенази ) А я-то ломал голову, почему меня всю дорогу считают евреем )) 26 хвилин тому, Потрошитель сказав: за Австрию после второй мировой, почему Вега и Москва были почти города-побратимы Ну так рашизм и фашизм-нацизм с самого начала были побратимами ) Генерал Паттон был прав ) Змінено 4 квітня користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 1 годину тому, US7IGN сказав: Я вже пережив багато розумників, і вас переживу. А потім ще й з Потрошителем десь на австрійському курорті зустрінусь цікаві часи позгадувати... Навіщо на потім відкладати те, що можна зробити сьогодні?! )))) Чемодан-вокзал-Расія (Бамбас) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня Тільки що, vadimv сказав: Я чесно говоря, прозрел, когда в широком пространстве появился Стив Витков - оказывается эта фимилия четко ассоциируется с европейскими евреями-ашкенази ) А я-то ломал голову, почему меня всю дорогу считают евреем )) Ну так рашизм и фашизм-нацизм с самого начала были побратимами ) Генерал Паттон был прав ) У вас євреї в роду були? Ні, я перший! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 22 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: результат то виявився зовсім не тим. як раз цей промах сприяв рейтингу Щось слабо віриться в те, Трамп який проводить вже зараз зондаж серед публікуму відносного третього терміну, не зміг би організувати на мітингу хлопок підходящого капсулю у себе за вухом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 6 хвилин тому, US7IGN сказав: У вас євреї в роду були? Мої родичі зі Стецьківки потрапили туди з Польщі - я пам'ятаю родичку бабку-польку, яка жваво чесала польскою і накидувала приказки типу "Бардзо добже не є добже" ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 1 хвилину тому, vadimv сказав: - я пам'ятаю родичку бабку-польку, яка жваво чесала польскою і накидувала приказки типу "Бардзо добже не є добже" ) А про бобра шось казала? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 7 хвилин тому, vadimv сказав: Мої родичі зі Стецьківки потрапили туди з Польщі - я пам'ятаю родичку бабку-польку, яка жваво чесала польскою і накидувала приказки типу "Бардзо добже не є добже" ) Не всі поляки євреї, не всі євреї поляки. Мій дід на івриті розмовляв, а я вже ніт. Натомість мої діти польську знають краще за мене, так що в цілому все нормально) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня (змінено) Щось Донні надто квапиться - поводиться , як слон у посудній лавці - в московських господарів дупа так горить-палає , що рятувати слід швидко , не звертаючи увагу на власне обличча ? Цены на нефть эталонных марок на 4.04.2025 МаркаЦена (USD/bbl) Brent Brent Crude Oil 67,87-1.90-2.72% WTI Light Sweet Crude Oil 64,73-1.59-2.39% Urals Urals Oil(на 25.02.2025) 65,49-2.27-3.35% Сподіваюсь , невіглас Донні випрадаєє істину - з дурним союзником , вороги не потрібні . Змінено 4 квітня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Я честно говоря, прозрел, когда в широком пространстве появился Стив Витков - оказывается эта фимилия четко ассоциируется с европейскими евреями-ашкенази ) А я-то ломал голову, почему меня всю дорогу считают евреем )) а може , все ж таки , за критичне мислення ? люди , які відповідають запитанням на запитання , в більшості "елітаріїїв" визивають напад люті Змінено 4 квітня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 1 час назад, US7IGN сказал: Не всі поляки євреї, не всі євреї поляки. Мій дід на івриті розмовляв, а я вже ніт. Натомість мої діти польську знають краще за мене, так що в цілому все нормально) Хоч це і дещо прикро, але це все ж реальна історія, за поляків, євреїв та бувший один час радянським облценнтром теперішнє польське місто Білосток \ще за йоськи перед 2 СВ\, яка в певній мірі запорпує рашистський постулат за неможливість змінювати документи в яких стверджуется рашиками непорушність путенскої конституції. Такщо й.свалін у свій час віддав цілий облцентр полякам, а не ліпів горбатого і не надував щік, як це любить робити уся теперішня кремлівська камарілья. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 10 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Хоч це і дещо прикро, але це все ж реальна історія, за поляків, євреїв та бувший один час радянським облценнтром теперішнє польське місто Білосток \ще за йоськи перед 2 СВ\, яка в певній мірі запорпує рашистський постулат за неможливість змінювати документи в яких стверджуется рашиками непорушність путенскої конституції. Такщо й.свалін у свій час віддав цілий облцентр полякам, а не ліпів горбатого і не надував щік, як це любить робити уся теперішня кремлівська камарілья. І забрав Волинь. Такий собі розмін... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 8 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2 часа назад, DmiVady сказал: Не переймайтеся про доступ до того, "банківської інформації", що і так є у податкової) Судячи з постів кількох завзятих коментаторів, більшість плебсу впевнена, що таке ефемерне явище, як "банківська таємниця" є всеосяжним в будь-яких вимірах. Те, що доступ до всіх транзакцій у кількох великих структур існує вже досить давно, і не викликає жодних технічних або великих часових проблем, вони ігнорують і вперто намагаються доводити це без всякої аргументації. Коли людям намагаєшся порадити як мінімізувати ризики потрапляння в автоматизовану аналітику, деякі особи поводять себе так, наче вони самі зацікавлені у переслідуванні. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз