Vinsol2009 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня УП РФ ударила по Южному в Харьковской области: 12 человек пострадали, в том числе семеро детей 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня А прикрутіть голосовалку на предмет 'а чи будуть бити наші по парадупабєди в маскві на 9 травня'. Вангую , що навіть не пікнуть ... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 4 минуты назад, hause сказал: А прикрутіть голосовалку на предмет 'а чи будуть бити наші по парадупабєди в маскві на 9 травня'. Вангую , що навіть не пікнуть ... Теж так думаю. Але дня за два до дев"ятого пару десят дронів по мацкві можна би пульнути. А потім зробити заяву, що не можемо гарантувати безпеку іноземних делегацій на параді. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 40 минут назад, hause сказал: А прикрутіть голосовалку на предмет 'а чи будуть бити наші по парадупабєди в маскві на 9 травня'. Вангую , що навіть не пікнуть ... А есть чем?? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 4 години тому, DmiVady сказав: Мені вона (попередньо) подобається, а вам? )))) для мене угоди бувають двух типів. в одній я сторона, в інших я беру участь як представник сторони. в даному випадку ця угода не про мене. ну може наш дорогий шеф до неї примажеться, тоді у мене буде якась думка нагадую що в будь-якій угоді головне як її будуть виконувати. p.s. і це мене тут постійно звинувачують що я все звожу до грошей. ану покажіть мені пункти про те що дістанеться тим хто вмирає за те щоб хтось на ній заробив? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня ну от і підписали. навіть 2 угоди. ресурс проінформували новиною. як на мене, кінцевий варіант - гівно. першорчерговий був дуже цікавим США. розробкою копалин займались би США, гроші фармили б США. а в цьому варіанті цим будуть займатися рукожопи - корупціонери і проча хрінь, яка 30 років до цього нічого не робила. цим повинні були займатися США. плюс не має боргового навантаження, це ще мінус до мотивації фармити копалини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) 2 години тому, Vinsol2009 сказав: Має значення лише будуть вони захищати свої інвестиції чи ні. в першому варіанті - да. в такому як зараз - ні. Україні доля визначена. Трамп забив бовта на намагання заключити нормальну угоду, то заключили хоч щось, аби було. Змінено 1 травня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 6 минут назад, US7IGN сказал: для мене угоди бувають двух типів. в одній я сторона, в інших я беру участь як представник сторони. в даному випадку ця угода не про мене. ну може наш дорогий шеф до неї примажеться, тоді у мене буде якась думка нагадую що в будь-якій угоді головне як її будуть виконувати. p.s. і це мене тут постійно звинувачують що я все звожу до грошей. ану покажіть мені пункти про те що дістанеться тим хто вмирає за те щоб хтось на ній заробив? Вже, навіть 15 лямів гробових, не цілком очевидні... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 6 хвилин тому, US7IGN сказав: в будь-якій угоді головне як її будуть виконувати. ніяк. як 30 років нічого не робили так і не будуть. США повинні були домінувати в цій угоді і стати "кришою" для нас. А так буде афганістан 2.0, питання часу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня mind.ua/publications/20288495-mohammad-zahur-koli-inozemec-zahodit-v-ukrayinu-z-groshima-vin-ne-mae-zhodnih-problem-voni-zyavlya Як робити бізнес в Україні) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня Так, ця угода така зрада що пиз.ець. Порошки брехати не будуть. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 5 годин тому, DmiVady сказав: Текст ще опублікують, і там тре буде дуже уважно прочитати дрібний шрифт, але попередньо, те що озвучено на моменті, виглядає більш-менш пристойно, індіанці свого часу отримали значно менше, хоча спротив чинили значно більший (пристрелити пару госдеповців та зняти скальпи, то було б норм для такої торгівлі). Дрібним шрифтом: США визнають Крим територією РФ, а Володимира Олександровича монархом усія України:) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 14 минут назад, ashim1990 сказал: Так, ця угода така зрада що пиз.ець. Порошки брехати не будуть. Опять ты обосрался.... 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня . підприємства, які працюють у сфері культури і туризму (збереження музейного фонду України, культурної спадщини, дослідження пам'яток, створення умов для культурного обміну, збереження, розвитку і популяризації народної творчості та нематеріальної культурної спадщини або театрально-концертна діяльність) та належать до комунальної форми власності. Клоунам и артистам бронь, трактористов на фронт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 2 години тому, sergio сказав: Теж так думаю. Але дня за два до дев"ятого пару десят дронів по мацкві можна би пульнути. А потім зробити заяву, що не можемо гарантувати безпеку іноземних делегацій на параді. 😎 Там же ж будет генеральная репетиция, от по ней и можно отработать всем наличестаующим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) 1 година тому, akineo сказав: в першому варіанті - да. в такому як зараз - ні. Україні доля визначена. Трамп забив бовта на намагання заключити нормальну угоду, то заключили хоч щось, аби було. Ото не надо было выеживаться зелёному выпендрежника, послал бы министерку и подписали б по тихому. Так нет же, из любого события надо устроить блядский цирк с проводницей и кроликами. А тут оказалось что в овальном кабинете своих клоунов хватает и они привыкли быть центром внимания при свете софитов о под прицелом телекамер. Нашего затерли , зачмурили и выгнали взашей. Змінено 1 травня користувачем Vinsol2009 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 4 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Ото не надо было выеживаться зелёному выпендрежника, послал бы министерку и подписали б по тихому. Так нет же, из любого события надо устроить блядский цирк с проводницей и кроликами. Зеля пару жартів підготував, та аудиторія не оцінила .. напевно репетирував ж 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня Та почекайте трошки, треба побачити хоч текст Можу битись об заклад, що тексту навіть депутати ВР не бачили, не то що ми. Половина їх вже пише, що скликають нараду для консультацій щодо угоди. Яку, на хвилиночку, вже підписали. До кінця дня думаю пояснювальна команда потужного все пояснить, навіть пояснювальні відосікі будуть. Деталі дізнаємся протягом тижня з іноземних публікацій 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 2 хвилини тому, murava сказав: Та почекайте трошки, треба побачити хоч текст Можу битись об заклад, що тексту навіть депутати ВР не бачили, не то що ми. Половина їх вже пише, що скликають нараду для консультацій щодо угоди. Яку, на хвилиночку, вже підписали. До кінця дня думаю пояснювальна команда потужного все пояснить, навіть пояснювальні відосікі будуть. Деталі дізнаємся протягом тижня з іноземних публікацій Нєвсьотакадназначна - Адміністрація Трампа схвалила перший експорт зброї в Україну на $50 млн через прямі продажі, - ЗМІ Джерело: https://censor.net/ua/n3549793 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня а что это за поставки, кто платит, ЕСия? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 9 хвилин тому, akineo сказав: Зеля пару жартів підготував, та аудиторія не оцінила .. напевно репетирував ж Привык к заученным монологами, а оказалось, что то конкурс капитанов. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня Я привожу завжди дуже простий приклад. В нас є величезна кількість класних лікарів. Вони дуже часто їздять на міжнародні симпозіуми. Виступають, презентують наші досягнення в медицині. Так от вони коли приїжджають, я щось не бачив, щоб вони виходили в масці, в костюмі, в рукавичках і зі скальпелем в руках. Вони приїжджають в костюмах, або в кежуалі, або ну в чомусь іншому. У вас на кожен етап в житті має бути своя форма.Ну, це моя думка. А а якщо ти перетворюєш це на частину свого піару, То потім це може повернутися проти тебе. Так, в принципі, як і відбулося" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня Усе, пропали наші плоскоземельни мінерали...🤧 Щож це таке, від тепер нас будуть грабувати ні наші ріднесенькі олігархі, а золдати нати..? Це вже натовській сапог, чи ще ні..? Не забудім не прастім!! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 9 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Привык к заученным монологами, а оказалось, что то конкурс капитанов. То ви не в курсі, що він і був капітаном команди КВН та вигравав ті конкурси. Проблема в тому, що Трамп з його командою - то не команда КВН, а скоріше "братки" з 90-х, тільки окультурені (в костюмах). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз