vadimv Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 18 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Привык к заученным монологами, а оказалось, что то конкурс капитанов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 10 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: був капітаном команди КВН та вигравав ті конкурси. То було вв минулому, а тепер обхезався на весь світ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) 11 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: То було вв минулому В минулому його команда теж виїзжала на домашніх заготовках, написаних шефірами. Змінено 1 травня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: То було вв минулому, а тепер обхезався на весь світ. "Весь світ" чомусь так не думає, судячи по тому, як його зустрічають в країнах цього світу. Це тільки в головах секти одного українського політика. 8 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 33 хвилини тому, murava сказав: Та почекайте трошки, треба побачити хоч текст Можу битись об заклад, що тексту навіть депутати ВР не бачили, не то що ми. Половина їх вже пише, що скликають нараду для консультацій щодо угоди. Яку, на хвилиночку, вже підписали. До кінця дня думаю пояснювальна команда потужного все пояснить, навіть пояснювальні відосікі будуть. Деталі дізнаємся протягом тижня з іноземних публікацій ну подивіться на обличчя тих хто напевно знає умови і є головним бенефіціаром угоди в Україні. Бачите радість та щирі посмішки? а що казати про мене чи Бездомного наприклад? що нам з того? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) 3 часа назад, hause сказал: А прикрутіть голосовалку на предмет 'а чи будуть бити наші по парадупабєди в маскві на 9 травня'. Вангую , що навіть не пікнуть ... То річ знакова - у відповідь Орда буде намагатись 10-кратно сильніше обстріляти Дніпро чи Запоріжжя. Буде набагато доцільніше обстріляти, або й взагалі знищити, скажімо, військовий аеродром якоїсь Астрахані - він міститься на тому самому місці, що і цивільний аеропорт, тому знаходиться якби в тіні. Але ще 40 років тому я жив у готелику при місцевому аеропорті і бачив, як з нього злітали МіГ'і, 29 -ті мабуть, отже може злітати і МіГ-31, який несе Кінжали. Що тут може бути - усі знають що бомбардувальники стріляють з акваторії Каспія, і з Енгельса туди летіли, і мало не з Оленячої, а Астрахань - 20км від Каспія , тому там їм можна легко зробити оманливий хід. Змінено 1 травня користувачем kim chen lhoran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 15 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: То річ знакова - у відповідь Орда буде намагатись 10-кратно сильніше обстріляти Дніпро чи Запоріжжя. Буде набагато доцільніше обстріляти, або й взагалі знищити, скажімо, військовий аеродром якоїсь Астрахані - він міститься на тому самому місці, що і цивільний аеропорт, тому знаходиться якби в тіні. Але ще 40 років тому я жив у готелику при місцевому аеропорті і бачив, як з нього злітали МіГ'і, 29 -ті мабуть, отже може злітати і МіГ-31, який несе Кінжали. Що тут може бути - усі знають що бомбардувальники стріляють з акваторії Каспія, і з Енгельса туди летіли, і мало не з Оленячої, а Астрахань - 20км від Каспія , отже там можна легко зробити оманливий хід контракт 60+ та генштаб чекають на вас ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 30 хвилин тому, vadimv сказав: В минулому його команда теж виїзжала на домашніх заготовках, написаних шефірами. Або тамбовськими вовками... Доречі, де він воює, чи у Відні сидить? Як виїхав під час війни? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) 19 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Як виїхав під час війни? Мабуть по російському паспорту. Для чоловіка однієї любительниці совка і електричок це не склало труднощів. Змінено 1 травня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) Посадосадовці Саудівської Аравії у розмовах із союзниками та експертами стверджують, що країна більше не має наміру підтримувати світові ціни на нафту за рахунок подальшого обмеження видобутку, і зможе впоратися з тривалим періодом низьких цін. здається , нарешті збувається пророцтво газмясова - кацапії наступає неминуча піхва Змінено 1 травня користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 38 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: зустрічають Не як особистість, а як виконуючого обов'язки президента воюючої країни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 6 хвилин тому, vadimv сказав: Мабуть по російському паспорту. А хто ж йому дав український паспорт? Який негідник? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) 4 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: А хто ж йому дав український паспорт? Який негідник? Та у мене теж таке саме питання... Змінено 1 травня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 1 година тому, Вячеслав63 сказав: Нєвсьотакадназначна - Адміністрація Трампа схвалила перший експорт зброї в Україну на $50 млн через прямі продажі, - ЗМІ Джерело: https://censor.net/ua/n3549793 Так це добре чи погано?) Україні зброя потрібна? Форумські аналітики пророкують закінчення війни до 09.05.2025 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) 3 години тому, US7IGN сказав: для мене угоди бувають двух типів. в одній я сторона, в інших я беру участь як представник сторони. в даному випадку ця угода не про мене. ну може наш дорогий шеф до неї примажеться, тоді у мене буде якась думка Я мав на увазі не усю угоду(її то поки що не публікували, тому гадати нема про що) а те що виділив: "Доходи і внески Фонду не оподатковуються ні у США, ні в Україні, щоб інвестування дало якнайбільші результати" (хоча знов таки, тре бачити документ), гадаю, ця фраза потенцію вашому шефу підійме) Ну і фінансова гавань, як така, завжди приваблює капітал, тож може і про відновлення країни будуть не балачки, а дії, і про допомогу у захисті (але не тре надіятись що ната за нас буде воювати, дадуть зброю та грошей - і то норм). 3 години тому, US7IGN сказав: p.s. і це мене тут постійно звинувачують що я все звожу до грошей. ану покажіть мені пункти про те що дістанеться тим хто вмирає за те щоб хтось на ній заробив? Як би сумно це не звучало, гадаю, і дрібним шрифтом в угоді цього писати не збиралися ... ( надія, що на соціалку виділяти будуть кошти ... якщо не спіздять (але піндоси не люблять, коли їх гроші крадуть). Змінено 1 травня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) 7 минут назад, vadimv сказал: Та у мене теж таке саме питання... ви нипанимаєте - ета другое (с) Змінено 1 травня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 37 минут назад, US7IGN сказал: контракт 60+ та генштаб чекають на вас ) Ви вже мабуть знаєте, де від Кинджалів краще ховатись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 4 хвилини тому, XL.pro сказав: Форумські аналітики пророкують закінчення війни до 09.05.2025 Хто саме? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) www.nytimes.com/2025/04/30/world/europe/ukraine-minerals-deal-trump.html?auth=login-google1tap&login=google1tap угода не має жодних гаратній безпеки. поки триває війна, толку від неї мало. скоріше показуха для Трампа. Змінено 1 травня користувачем Александр Аврамчук 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 9 хвилин тому, XL.pro сказав: Так це добре чи погано?) Україні зброя потрібна? Форумські аналітики пророкують закінчення війни до 09.05.2025 Ну так угоду по копалинам вже підписали, лишилось поділить територію:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Так це добре чи погано?) Україні зброя потрібна? Форумські аналітики пророкують закінчення війни до 09.05.2025 на 50 лямів? і ні в чому собі не відмовляйте Тільки що, kim chen lhoran сказав: Ви вже мабуть знаєте, де від Кинджалів краще ховатись? та я взагалі ні від кого по життю не ховаюся 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Я мав на увазі не усю угоду(її то поки що не публікували, тому гадати нема про що) а те що виділив: "Доходи і внески Фонду не оподатковуються ні у США, ні в Україні, щоб інвестування дало якнайбільші результати" (хоча знов таки, тре бачити документ), гадаю, ця фраза потенцію вашому шефу підійме) дайте будь ласка посилання на офіційний текст а щодо податків, так ви маєте знати що їх платять тількі бідні. які взагалі за все завжди платять. тому єдина можливість уникати відбивати дупою хвилі це не бути бідним sud.ua/uk/news/publication/329810-s-prodazhi-detskogo-samokata-za-200-grn-cherez-onlayn-platformu-do-23-nalogov-kabmin-zaregistriroval-zakonoproekt Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Ну так угоду по копалинам вже підписали, лишилось поділить територію:) а хіба в додатках не прописали кому які копалини відходять? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Ну так угоду по копалинам вже підписали, лишилось поділить територію:) Якщо США погодила продаж зброї, то за грошима питання не стоятиме, Європа виділить (це в її інтересах). Більше того, там суверенний фонд самої Норвегії здатен підтримати Україну в повному обсязі. P.S. Запитаю на вашій мові: тейво, літній наступ РФ буде? Неважливо до чи після "перемир'я : )))))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 1 година тому, Вячеслав63 сказав: "Весь світ" чомусь так не думає, судячи по тому, як його зустрічають в країнах цього світу. Це тільки в головах секти одного українського політика. 24 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Не як особистість, а як виконуючого обов'язки президента воюючої країни. Типова підрашистська брехня від посіпак вбивць українських дітей. ................................................... Якщо когось не поважає весь цивілізований світ -- це видно одразу: ukr-live.com/news/33525 І так само видно, коли поважають саме особистість: Промова Зеленського на основній сесії Мюнхенської конференції з безпеки 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 1 хвилину тому, US7IGN сказав: дайте будь ласка посилання на офіційний текст а щодо податків, так ви маєте знати що їх платять тількі бідні. які взагалі за все завжди платять. тому єдина можливість уникати відбивати дупою хвилі це не бути бідним sud.ua/uk/news/publication/329810-s-prodazhi-detskogo-samokata-za-200-grn-cherez-onlayn-platformu-do-23-nalogov-kabmin-zaregistriroval-zakonoproekt Не дам, бо мопедка не моя ) сам чекаю, цікаво (от чисто теоретично) не кваплюся нікуди, бо там ще можуть бути отакенні нюанси) Писати ліньки, трошки на ресурсах организму весь тиждень, і виклався з ранку, склав іспит, отримав красивий сертифікат ) тому я трошки розслаблю залишки мозку, та вам гарне кіно нагадаю (про отакенні нюанси): 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз