Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 хвилини тому, sergio сказав:

Проста заздрість обсоса, якого не взяли до ресторану, до більш успішного самця)

Не вчить досвіченого агротрейдера коли зерно продавати)))

Гарне призначення, русня в профільних (БПЛА) пабліках негодує )))

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Проста заздрість обсоса, якого не взяли до ресторану, до більш успішного самця)

Не вчить досвіченого агротрейдера коли зерно продавати)))

Гарне призначення, русня в профільних (БПЛА) пабліках негодує )))

коли перемога?

чи одразу після виборів обіцяних котом?

11 хвилин тому, sergio сказав:

чому злився? у нього був план і він послідовно йшов до успіху. я ж казав що це не війна, а бізнес :flag1:

страшно уявити, скільки би я заробив, якби гроші були моєю ціллю :lol:

• Лайк 3
Посилання на коментар

11 хвилин тому, sergio сказав:

Та отож, краще-б помовчав:

www.unian.ua/society/brigada-magura-madh-yar-zasudiv-demarsh-komendanta-13012362.html

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

коли перемога?

Трошки уточніть питання, критерії перемоги для вас, особисто? тоді я зможу якось відповісти)

А з тим що "все іде по плану" я згоден, і чи нам судити тих хто втілює свої плани в життя😉 

"ми робимо це, щоби прогодувати наші родини" © ))) чи не так? )

Посилання на коментар

Трошки уточніть питання, критерії перемоги для вас, особисто? тоді я зможу якось відповісти)

А з тим що "все іде по плану" я згоден, і чи нам судити тих хто втілює свої плани в життя😉 

"ми робимо це, щоби прогодувати наші родини" © ))) чи не так? )

у кожного своя перемога. я зараз Фромма читаю. дивлюсь на оточуючих тварин і відчуваю огиду.

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

18 минут назад, Danylo Ivanov сказал:

Та отож, краще-б помовчав:

www.unian.ua/society/brigada-magura-madh-yar-zasudiv-demarsh-komendanta-13012362.html

Отож... 

Посилання на коментар

Не чув, не читав. Дякую.

мені шеф рекомендував.

Я почав про втечу від свободи до авторитаризму. Про причини, через які сучасна людина відмовляється від свободи, і про те, до чого це може призвести.

Еріх Фромм описує причини, через які людину лякає свобода, тісно пов’язана з її індивідуальністю. Усі ми народжуємося вільними, але, виростаючи, змушені приймати соціальні умови й не порушувати суспільний договір, згідно з яким треба вбудуватися в суспільство, зайнявши в ньому певну нішу, й ухвалювати рішення, озираючись на громадську думку. У нас є вибір: жити згідно з власними внутрішніми потребами, ставши повноцінною особистістю, або вибрати конформізм і спокійне життя, схвалюване всіма, але позбавлене свободи.

Для людини, яка обирає спокій і комфорт, свобода перетворюється на психологічну проблему, породжує почуття невпевненості та тривоги. Людина боїться власної індивідуальності та в результаті відмовляється від неї, стаючи невільною і не цілком повноцінною особистістю. Фромм ставить собі питання, чи можлива взагалі в сучасному суспільстві поява розвиненої особистості, що віддає перевагу свободі, чи більшість людей схильні підкорятися домінантним у соціумі ідеям, якими б вони не були.

Найяскравіше ілюструє втечу від свободи суспільство в гітлерівській Німеччині, де розквітнув тоталітаризм, породивши кілька механізмів втечі від свободи, таких як авторитаризм і конформізм. Авторитарність вождя припала до душі багатьом представникам німецького середнього класу, які асоціювали себе з Гітлером і мали з ним спільні риси, як-от прагнення підкорятися силі та придушувати слабких. Коли в суспільстві виникає складна ситуація, найпростіше згуртуватися навколо вождя, ототожнитися з його владою. Таке явище може виникати не тільки в тоталітарному суспільстві, а й у демократичному, якщо в ньому громадянам активно нав’язують якусь ідею, що домінує.

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Я почав про втечу від свободи до авторитаризму. Про причини, через які сучасна людина відмовляється від свободи, і про те, до чого це може призвести.

Чимось нагадує анархізм кінця 18-початку 19 ст.

Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

мені шеф рекомендував.

Еріх Фромм описує причини, через які людину лякає свобода, тісно пов’язана з її індивідуальністю. Усі ми народжуємося вільними, але, виростаючи, змушені приймати соціальні умови й не порушувати суспільний договір, згідно з яким треба вбудуватися в суспільство, зайнявши в ньому певну нішу, й ухвалювати рішення, озираючись на громадську думку. У нас є вибір: жити згідно з власними внутрішніми потребами, ставши повноцінною особистістю, або вибрати конформізм і спокійне життя, схвалюване всіма, але позбавлене свободи.

Для людини, яка обирає спокій і комфорт, свобода перетворюється на психологічну проблему, породжує почуття невпевненості та тривоги. Людина боїться власної індивідуальності та в результаті відмовляється від неї, стаючи невільною і не цілком повноцінною особистістю. Фромм ставить собі питання, чи можлива взагалі в сучасному суспільстві поява розвиненої особистості, що віддає перевагу свободі, чи більшість людей схильні підкорятися домінантним у соціумі ідеям, якими б вони не були.

Найяскравіше ілюструє втечу від свободи суспільство в гітлерівській Німеччині, де розквітнув тоталітаризм, породивши кілька механізмів втечі від свободи, таких як авторитаризм і конформізм. Авторитарність вождя припала до душі багатьом представникам німецького середнього класу, які асоціювали себе з Гітлером і мали з ним спільні риси, як-от прагнення підкорятися силі та придушувати слабких. Коли в суспільстві виникає складна ситуація, найпростіше згуртуватися навколо вождя, ототожнитися з його владою. Таке явище може виникати не тільки в тоталітарному суспільстві, а й у демократичному, якщо в ньому громадянам активно нав’язують якусь ідею, що домінує.

Чим більше я бачу довкола себе ментів тим більше  хочу порушувати закони і правила. То якесь психологічне відхилення?! 

• Хаха 3
Посилання на коментар

Астрологи оголосили тиждень психологів. А я пішов спати. Щось останнім часом зовсім мало сил...

Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

Астрологи оголосили тиждень психологів. А я пішов спати. Щось останнім часом зовсім мало сил...

Старість...

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, sergio сказав:

Чим більше я бачу довкола себе ментів тим більше  хочу порушувати закони і правила. То якесь психологічне відхилення?! 

Не відхилення, більш-менш норма, може (це не діагноз 😉  а одна з найпоширеніших) бути пов'язана з низькою самооцінкою при ще досить високому рівні тестостерону )

Лікується у чоловіків досягненнями у будь-яких галузях, можна ще один будинок збудувати й сказати "я молодець!", а можна молоду кралю спокусити )

* всерьоз не сприймайте ) 

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 1
Посилання на коментар

По уточненной информации нашего Ситуационного центра, для ударов по Харькову сегодня ночью враг применил 9 "Шахедов" и две ракеты, тип которых устанавливается.

На четырех локациях в промзоне возникли пожары, также горел частный дом.

• Сумно 1
Посилання на коментар

7 годин тому, 7351 сказав:

добровольці АТО

Під керівництвом в сраку стріляного Грішина .

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 годин тому, 7351 сказав:

image.png.87d11bdc15b7950141ce11c7a88687a9.png

Армія РФ окупувала Андріївку та Водолаги Хотінської громади, а також просунулася біля Яблунівки Юнаківської. Станом на 3 червня в "червоній" зоні 154,42 км кв Сумщини.

Довыеживался клоун.

• Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

7 годин тому, dvr002 сказав:

то, що кримський міст поцарапали?

Доповіли Бубочці про успішну операцію 

Посилання на коментар

В чем прикол этой музыки, пишут, что мем какой-то?! 

Но в целом неплохо, послушать для настроя на день., 😎

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

2 години тому, Vinsol2009 сказав:

За човником.

Шо ж ти злився? Не маєш відповіді на незручні питання, диванний воїн? 

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, sergio сказав:

В чем прикол этой музыки, пишут, что мем какой-то?! 

Но в целом неплохо, послушать для настроя на день., 😎

https://www.youtube.com/watch?v=KI7GEXDTvo8

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

9 часов назад, sergio сказал:

Может это у остальных отклонения , а не у вас. Коэльо в " Вероника решила умереть" описывает легенду , когда враги отравили в государстве все колодцы и все население сошло с ума, кроме государя, т.к у него было отдельное питание и питье . И что бы не выглядеть ненормальным и не  быть свергнутым , государю пришлось выпить отравленной воды и стать " нормальным". Попросите у полицаев  воды и исцелитесь.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...