DmiVady Опубліковано: У вівторок в 19:32 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 19:32 4 хвилини тому, sergio сказав: Злився Бровді... https://www.facebook.com/100044444803752/posts/1263097065181775/ Проста заздрість обсоса, якого не взяли до ресторану, до більш успішного самця) Не вчить досвіченого агротрейдера коли зерно продавати))) Гарне призначення, русня в профільних (БПЛА) пабліках негодує ))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: У вівторок в 19:38 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 19:38 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Проста заздрість обсоса, якого не взяли до ресторану, до більш успішного самця) Не вчить досвіченого агротрейдера коли зерно продавати))) Гарне призначення, русня в профільних (БПЛА) пабліках негодує ))) коли перемога? чи одразу після виборів обіцяних котом? 11 хвилин тому, sergio сказав: Злився Бровді... https://www.facebook.com/100044444803752/posts/1263097065181775/ чому злився? у нього був план і він послідовно йшов до успіху. я ж казав що це не війна, а бізнес страшно уявити, скільки би я заробив, якби гроші були моєю ціллю 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: У вівторок в 19:39 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 19:39 11 хвилин тому, sergio сказав: Злився Бровді... https://www.facebook.com/100044444803752/posts/1263097065181775/ Та отож, краще-б помовчав: www.unian.ua/society/brigada-magura-madh-yar-zasudiv-demarsh-komendanta-13012362.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: У вівторок в 19:43 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 19:43 1 хвилину тому, US7IGN сказав: коли перемога? Трошки уточніть питання, критерії перемоги для вас, особисто? тоді я зможу якось відповісти) А з тим що "все іде по плану" я згоден, і чи нам судити тих хто втілює свої плани в життя😉 "ми робимо це, щоби прогодувати наші родини" © ))) чи не так? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: У вівторок в 19:46 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 19:46 то, що кримський міст поцарапали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: У вівторок в 19:51 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 19:51 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Трошки уточніть питання, критерії перемоги для вас, особисто? тоді я зможу якось відповісти) А з тим що "все іде по плану" я згоден, і чи нам судити тих хто втілює свої плани в життя😉 "ми робимо це, щоби прогодувати наші родини" © ))) чи не так? ) у кожного своя перемога. я зараз Фромма читаю. дивлюсь на оточуючих тварин і відчуваю огиду. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: У вівторок в 19:54 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 19:54 Не чув, не читав. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: У вівторок в 19:58 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 19:58 18 минут назад, Danylo Ivanov сказал: Та отож, краще-б помовчав: www.unian.ua/society/brigada-magura-madh-yar-zasudiv-demarsh-komendanta-13012362.html Отож... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: У вівторок в 20:00 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:00 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Не чув, не читав. Дякую. мені шеф рекомендував. Я почав про втечу від свободи до авторитаризму. Про причини, через які сучасна людина відмовляється від свободи, і про те, до чого це може призвести. Еріх Фромм описує причини, через які людину лякає свобода, тісно пов’язана з її індивідуальністю. Усі ми народжуємося вільними, але, виростаючи, змушені приймати соціальні умови й не порушувати суспільний договір, згідно з яким треба вбудуватися в суспільство, зайнявши в ньому певну нішу, й ухвалювати рішення, озираючись на громадську думку. У нас є вибір: жити згідно з власними внутрішніми потребами, ставши повноцінною особистістю, або вибрати конформізм і спокійне життя, схвалюване всіма, але позбавлене свободи. Для людини, яка обирає спокій і комфорт, свобода перетворюється на психологічну проблему, породжує почуття невпевненості та тривоги. Людина боїться власної індивідуальності та в результаті відмовляється від неї, стаючи невільною і не цілком повноцінною особистістю. Фромм ставить собі питання, чи можлива взагалі в сучасному суспільстві поява розвиненої особистості, що віддає перевагу свободі, чи більшість людей схильні підкорятися домінантним у соціумі ідеям, якими б вони не були. Найяскравіше ілюструє втечу від свободи суспільство в гітлерівській Німеччині, де розквітнув тоталітаризм, породивши кілька механізмів втечі від свободи, таких як авторитаризм і конформізм. Авторитарність вождя припала до душі багатьом представникам німецького середнього класу, які асоціювали себе з Гітлером і мали з ним спільні риси, як-от прагнення підкорятися силі та придушувати слабких. Коли в суспільстві виникає складна ситуація, найпростіше згуртуватися навколо вождя, ототожнитися з його владою. Таке явище може виникати не тільки в тоталітарному суспільстві, а й у демократичному, якщо в ньому громадянам активно нав’язують якусь ідею, що домінує. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: У вівторок в 20:06 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:06 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Я почав про втечу від свободи до авторитаризму. Про причини, через які сучасна людина відмовляється від свободи, і про те, до чого це може призвести. Чимось нагадує анархізм кінця 18-початку 19 ст. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: У вівторок в 20:08 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:08 6 минут назад, US7IGN сказал: мені шеф рекомендував. Я почав про втечу від свободи до авторитаризму. Про причини, через які сучасна людина відмовляється від свободи, і про те, до чого це може призвести. Еріх Фромм описує причини, через які людину лякає свобода, тісно пов’язана з її індивідуальністю. Усі ми народжуємося вільними, але, виростаючи, змушені приймати соціальні умови й не порушувати суспільний договір, згідно з яким треба вбудуватися в суспільство, зайнявши в ньому певну нішу, й ухвалювати рішення, озираючись на громадську думку. У нас є вибір: жити згідно з власними внутрішніми потребами, ставши повноцінною особистістю, або вибрати конформізм і спокійне життя, схвалюване всіма, але позбавлене свободи. Для людини, яка обирає спокій і комфорт, свобода перетворюється на психологічну проблему, породжує почуття невпевненості та тривоги. Людина боїться власної індивідуальності та в результаті відмовляється від неї, стаючи невільною і не цілком повноцінною особистістю. Фромм ставить собі питання, чи можлива взагалі в сучасному суспільстві поява розвиненої особистості, що віддає перевагу свободі, чи більшість людей схильні підкорятися домінантним у соціумі ідеям, якими б вони не були. Найяскравіше ілюструє втечу від свободи суспільство в гітлерівській Німеччині, де розквітнув тоталітаризм, породивши кілька механізмів втечі від свободи, таких як авторитаризм і конформізм. Авторитарність вождя припала до душі багатьом представникам німецького середнього класу, які асоціювали себе з Гітлером і мали з ним спільні риси, як-от прагнення підкорятися силі та придушувати слабких. Коли в суспільстві виникає складна ситуація, найпростіше згуртуватися навколо вождя, ототожнитися з його владою. Таке явище може виникати не тільки в тоталітарному суспільстві, а й у демократичному, якщо в ньому громадянам активно нав’язують якусь ідею, що домінує. Чим більше я бачу довкола себе ментів тим більше хочу порушувати закони і правила. То якесь психологічне відхилення?! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: У вівторок в 20:17 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:17 Астрологи оголосили тиждень психологів. А я пішов спати. Щось останнім часом зовсім мало сил... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: У вівторок в 20:17 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:17 Только что, US7IGN сказал: Астрологи оголосили тиждень психологів. А я пішов спати. Щось останнім часом зовсім мало сил... Старість... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: У вівторок в 20:21 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:21 (змінено) 14 хвилин тому, sergio сказав: Чим більше я бачу довкола себе ментів тим більше хочу порушувати закони і правила. То якесь психологічне відхилення?! Не відхилення, більш-менш норма, може (це не діагноз 😉 а одна з найпоширеніших) бути пов'язана з низькою самооцінкою при ще досить високому рівні тестостерону ) Лікується у чоловіків досягненнями у будь-яких галузях, можна ще один будинок збудувати й сказати "я молодець!", а можна молоду кралю спокусити ) * всерьоз не сприймайте ) Змінено У вівторок в 20:23 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 02:46 Поділитись Опубліковано: учора в 02:46 По уточненной информации нашего Ситуационного центра, для ударов по Харькову сегодня ночью враг применил 9 "Шахедов" и две ракеты, тип которых устанавливается. На четырех локациях в промзоне возникли пожары, также горел частный дом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 02:47 Поділитись Опубліковано: учора в 02:47 8 годин тому, outdoor24 сказав: ти За човником. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 02:52 Поділитись Опубліковано: учора в 02:52 7 годин тому, 7351 сказав: добровольці АТО Під керівництвом в сраку стріляного Грішина . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 02:56 Поділитись Опубліковано: учора в 02:56 7 годин тому, 7351 сказав: Армія РФ окупувала Андріївку та Водолаги Хотінської громади, а також просунулася біля Яблунівки Юнаківської. Станом на 3 червня в "червоній" зоні 154,42 км кв Сумщини. Довыеживался клоун. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 03:00 Поділитись Опубліковано: учора в 03:00 7 годин тому, dvr002 сказав: то, що кримський міст поцарапали? Доповіли Бубочці про успішну операцію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 03:09 Поділитись Опубліковано: учора в 03:09 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 03:14 Поділитись Опубліковано: учора в 03:14 (змінено) В чем прикол этой музыки, пишут, что мем какой-то?! Но в целом неплохо, послушать для настроя на день., 😎 Змінено учора в 04:04 користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: учора в 04:55 Поділитись Опубліковано: учора в 04:55 2 години тому, Vinsol2009 сказав: За човником. Шо ж ти злився? Не маєш відповіді на незручні питання, диванний воїн? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 04:57 Поділитись Опубліковано: учора в 04:57 1 годину тому, sergio сказав: В чем прикол этой музыки, пишут, что мем какой-то?! Но в целом неплохо, послушать для настроя на день., 😎 https://www.youtube.com/watch?v=KI7GEXDTvo8 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: учора в 05:27 Поділитись Опубліковано: учора в 05:27 9 часов назад, sergio сказал: Чим більше я бачу довкола себе ментів тим більше хочу порушувати закони і правила. То якесь психологічне відхилення?! Может это у остальных отклонения , а не у вас. Коэльо в " Вероника решила умереть" описывает легенду , когда враги отравили в государстве все колодцы и все население сошло с ума, кроме государя, т.к у него было отдельное питание и питье . И что бы не выглядеть ненормальным и не быть свергнутым , государю пришлось выпить отравленной воды и стать " нормальным". Попросите у полицаев воды и исцелитесь. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: учора в 05:28 Поділитись Опубліковано: учора в 05:28 9 годин тому, dvr002 сказав: то, що кримський міст поцарапали? якісна контрукція. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз