Бездомный Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Та ви шо, жиди таки не знищують Україну? я не стверджував , що жиди щось там знищують прямо зараз але - поцікавтеся , хто такий Хатаєвич Змінено 19 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Тільки що, Бездомный сказав: поцікавтеся , хто такий Хатаєвич Ех, Бездомний, в шахмати хоч зіграємо? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Блазень обирає труни. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ех, Бездомний, в шахмати хоч зіграємо? давно не граю в шахи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Тільки що, Бездомный сказав: давно не граю в шахи Вуха болять? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Хз, яка у вас центральна площа, в Харкові і в Донецьку був, а в Дніпрі ніколи, якось пропустив. До речі, єдиний обласний центр, де я не був. Хоча дивно, ну і ладно:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 14 хвилин тому, Бездомный сказав: давно не граю в шахи А чого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 години тому, DmiVady сказав: "– Творцы нам тут нахyй не нужны, – сказал он. – Криэйтором, Вава, криэйтором." © 😉 Я трошкі відволіку, бо може кому буде цікаво послухати пана Сергія "Флеша", я прослухав, для мене корисноє. Бесіда без зрад та перемог, рівна, інформаційна. Може бути корисною тим, хто цікавиться або "в темі малого ВПК", і тим цивільним, хто вирішив поки що залишитись в Україні, для розуміння, які загрози невдовзі стануть додатково у тилу. Коротко, про те що сказано, та сказано езоповою мовою(бо під репресії охочих нема): - про дрони взагалі, про те, на чиєму боці сьогодні перевага, чому; - огляд нових російських дронів з ШІ, та перспективи застосування технології в мопедках; - чому країна випускає "мільйон дронів", а у підрозділів немає ФПВ бити ворога; - чому не треба чекати на "золотий дощ інвестицій" в ВПК України, ані зараз, ані "після"; - чому деякі виробники "малого ВПК" з проривними технологіями вже не працюють в юрисдикції України; - чи зможе держава втримати ті "світлі інженерні голови", що ще не переїхали працювати за кордон ... і інше. Мемасік "Інженерна Ставка без інженерів" присутній Навряд я можу зрозуміти чому цей "контент" мовою ворога. Тут ніби не стоїть питання швидкості комунікації, це не щось зняте в окопі і тп. Ригачка. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 хвилини тому, loader сказав: Навряд я можу зрозуміти чому цей "контент" мовою ворога. Тут ніби не стоїть питання швидкості комунікації, це не щось зняте в окопі і тп. Ригачка. А мій контент моєю українською тобі норм? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: А мій контент моєю українською тобі норм? Не впевнений про що мова, але якщо про висери на форумі - то левова частина Не ок. Українська мова не значить що контент гарний чи має сенс автоматично. Водночас навіщо робити контент розрахований на українського глядача, ще й військового спрямування, мовою ворога - взагалі не зрозуміло. Ну це крім того що сама ця мова вже сама по собі ригачка, ріже вухо. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 хвилини тому, loader сказав: Не впевнений про що мова, але якщо про висери на форумі - то левова частина Не ок. Українська мова не значить що контент гарний чи має сенс автоматично. Водночас навіщо робити контент розрахований на українського глядача, ще й військового спрямування, мовою ворога - взагалі не зрозуміло. Ну це крім того що сама ця мова вже сама по собі ригачка, ріже вухо. Тобто ви підтверджуєте, що мовою я володію досконало, але можливо працюю на ворога? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) кацапський Су-25, збитий своїм же напарником-дегенератом в момент пуску некерованих авіаційних ракет під Соледаром Голівуд відпочиває... IMG_1678.MP4 Змінено 18 годин тому користувачем vadimv 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Тобто ви підтверджуєте, що мовою я володію досконало, але можливо працюю на ворога? Не берусь оцінювати досконалість, бо не експерт-мовознавець, тим паче по форуму виключно (текст). Але вцілому - в чому колізія? одне іншому не завада, це різні площини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 35 хвилин тому, loader сказав: Навряд я можу зрозуміти чому цей "контент" мовою ворога. Тут ніби не стоїть питання швидкості комунікації, це не щось зняте в окопі і тп. Ригачка. Я не відповім на ваше питання ) можете зайти на канал Флеша і висловити йому своє "фе" ) Я бачу сенс не в мові контенту, а самому контенті, мовні питання то не до мене, в мене навіть вишиванки з шароварами нема ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Я не відповім на ваше питання ) можете зайти на канал Флеша і висловити йому своє "фе" ) Я бачу сенс не в мові контенту, а самому контенті, мовні питання то не до мене, в мене навіть вишиванки з шароварами нема ) Це не питання. Це був коментар. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 хвилину тому, loader сказав: Це не питання. Це був коментар. *Посилання для посварити(прям до Флеша): https://t.me/serhii_flash/5751 Посилання на Конституцію України давати, чи самі знайдете? ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 22 хвилини тому, vadimv сказав: кацапський Су-25, збитий своїм же напарником-дегенератом в момент пуску некерованих авіаційних ракет під Соледаром Голівуд відпочиває... IMG_1678.MP4 13 \u041c\u0411 · 0 завантажень в районі Соледару... все що потрібно знати про наявність у нас ППО Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Посилання на Конституцію України давати, чи самі знайдете? ) Конституція не дать пояснення логіки таких дій. А право на таку дію я ніби і не обговорював. Тому краще перечитайте ще раз.) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 5 годин тому, Бармалей сказав: куда Вы лично поедете? план есть? ну коли буде вибір, тоді і буду обирати а поки що треба підтягувати англійську, пройти розмовні курси варіат - не прокинутися поки що не діє Змінено 18 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Тільки що, loader сказав: Конституція не дать пояснення логіки таких дій. А право на таку дію я ніби і не обговорював. Тому краще перечитайте ще раз.) Добре, перечитав) Дякую) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз