рыбак Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Только что, vadimv сказал: Вот что будет через 3 года (максимум 5): А если не будет , то кем вас можно будет называть ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 5 хвилин тому, рыбак сказав: А вам- то , что толку с того , что вы правила за 5 класс знаете? Я на этих знаниях живу ) 3 хвилини тому, рыбак сказав: А если не будет , то кем вас можно будет называть ? Все вопросы к Блумбергу ) Змінено 12 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 18 минут назад, XL.pro сказал: Раніше потрібно було капітулювати) Якби Україна змогла між "крапельками дощу" вступити до НАТО, то можна було б і "капітулювати." Нам навіть і пропонували вступити у свій час без окупованих територій, правда не дуже нав'язливо. Але зараз при наступному творцю альтернативних теорій Трампу це все відсувається до ситуації - або ішак здохне, або падишах. Змінено 12 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 6 минут назад, рыбак сказал: А через 3 года уже можно будет ? Жизнь покажет. На самом деле желающим капитулировать можно уже сейчас, не понимаю, что их держит, через леса чернобыля перебежал и капитулировали бы себе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Я на этих знаниях живу ) Grammarly detected Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 5 минут назад, vadimv сказал: Вот что будет через 3 года (максимум 5): Думаю все же "Эстония за три дня" вполне себе осуществимый план. Но не факт, что москали решатся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 хвилину тому, Оконщик сказав: Жизнь покажет. На самом деле желающим капитулировать можно уже сейчас, не понимаю, что их держит, через леса чернобыля перебежал и капитулировали бы себе. державна прикордонна служба. Сержіо ж відео регулярно постить з капітулянтами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Только что, vadimv сказал: Я на этих знаниях живу ) " Я живу"! Сколько пафоса .разве мешок может жить? Почему - то вспомнился сюжет из " И.В меняет профессию " Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 13 минут назад, рыбак сказал: брошюрку подготовите У меня есть...и не одна... Тока оно не про Вас... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Wow! Ukraine is still on the map! One language, one faith, one region? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: державна прикордонна служба. Сержіо ж відео регулярно постить з капітулянтами Значит надо ломать систему изнутри, пойти служить до державної прикордонної службу....и потом, по принципу "что охраняем то и имеем", т.е. перебежать на вверенном участке границы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 12 хвилин тому, Оконщик сказав: желающим капитулировать можно уже сейчас, не понимаю, что их держит, через леса чернобыля перебежал и капитулировали бы себе. Я когда писал такое любителям совка, они отвечали, что они покидать Украину не собираются. Позже неизменно выяснялось, что они всплывают где-то в Черногории. Змінено 12 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 3 минуты назад, DmiVady сказал: One language, one faith, one region? «Ein Volk, ein Reich, ein Führer» «Один народ, один рейх, один фюрер» (С) Змінено 12 годин тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 12 хвилин тому, vadimv сказав: Вот что будет через 3 года (максимум 5): на мапі Україна НЕ червона. Так що без паніки. кордони і перемога буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 3 минуты назад, Оконщик сказал: Значит надо ломать систему изнутри, пойти служить до державної прикордонної службу....и потом, по принципу "что охраняем то и имеем", т.е. перебежать на вверенном участке границы. А 1м границы можно приватизировать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 19 хвилин тому, рыбак сказав: " Я живу"! Сколько пафоса Пафос у вас в голове. "Я живу" - это просто констатация факта. 19 хвилин тому, рыбак сказав: разве мешок может жить? Миллиарды мешков как-то ж живут Змінено 12 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 хвилини тому, Canton сказав: «Ein Volk, ein Reich, ein Führer» «Один народ, один рейх, один фюрер» (С) Wurde nicht bekannt gegeben, wann er sich erschießt? Wird es live übertragen? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 минуты назад, Canton сказал: А 1м границы можно приватизировать? смотря на какой должности служить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 1 годину тому, Canton сказав: «Ein Volk, ein Reich, ein Führer» «Один народ, один рейх, один фюрер» (С) "Православие, самодержавие, народность" © "Армія, мова, віра" © Змінено 10 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 4 минуты назад, DmiVady сказал: Wurde nicht bekannt gegeben, wann er sich erschießt? Wird es live übertragen? 不知道 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 13 минут назад, Canton сказал: У меня есть...и не одна... Тока оно не про Вас... Вы такой весь секретный и загадочный, и вместе с тем еще и все знаете. Мне кажется , что выходя в публичное пространство вы подвергаете себя серьезному риску , за вами могут охотиться спецслужбы иностранных государств. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 20 хвилин тому, Оконщик сказав: Значит надо ломать систему изнутри, пойти служить до державної прикордонної службу....и потом, по принципу "что охраняем то и имеем", т.е. перебежать на вверенном участке границы. якщо довірена ділянка буде на кордоні з рашею? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 4 хвилини тому, Canton сказав: 不知道 我们等一下 "道者,令民与上同意也,可以与之死,可以与之生,而不畏危" © 孫子兵法 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 4 минуты назад, DmiVady сказал: 我们等一下 "道者,令民与上同意也,可以与之死,可以与之生,而不畏危" © 孫子兵法 На причинном месте я видал Дао, Сунь Цзы и начальников... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому В учебці всім вбивали в голову, що нам п#зда та всі потраплять в піхоту. Люди йшли в СЗЧ, - журналіст та військовий Сеньків Під час проходження базової військової підготовки мобілізованим не казали номер військової частини, подекуди люди навіть йшли в СЗЧ. Про це в інтерв'ю Tribuna.ua повідомив спортивний журналіст та військовослужбовець ЗСУ Андрій Сеньків, передає Цензор.НЕТ. "На полігоні я був з більшістю бусифікованих, або тих, хто йшли оновити дані. Це була звичайна учебка з купою старших мужиків. Половина з намету була з панкреатитами, поломаними хребтами, сердечники, психічно хворі. А ще нам весь час говорили, що ваш висновок ВЛК - це повне гівно і всі йдуть в піхоту. Про це говорили на день по 100 разів", - розповів він. Водночас колишній головний редактор Tribuna.com Сергій Болотніков раніше розповідав, що в нього була дуже якісна БЗВП. Потім, розповів Сеньків, з'ясувалось, щоб з його ВЛК потрапити на бойові позиції, треба було самому написати рапорт. "Інакше я не можу потрапити на "нуль". Але в учебці всім вбивали в голову, що нам всім – п###а, і всі йдуть у піхоту. І люди йшли в СЗЧ. Нормально ніхто ні з ким не говорив. Не казали, що у вас є такі й такі варіанти. Ми приїхали й сиділи три-чотири дні навіть без форми. Просто сиділи. Я читав вголос статут дідам, бо я журналіст. Нам не говорили номер нашої військової частини й в якому ми навчальному центрі. Я не знав, де я. Ця невідомість тиснула на всіх, люди почали панікувати. Зовнішній світ, дружини, близькі взагалі не розуміють, що відбувається. Це був суперкіпіш, хоча я з чистою душею був готовий йти в армію", - додав військовий. Джерело: https://censor.net/ua/n3559808 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз