Бармалей Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Только что, 7351 сказал: "У нас" це в кого? -- розкрийте весь список, будь ласка, не соромтесь. https://www.stroimdom.com.ua/online/?filter=filter_loggedin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 годину тому, 7351 сказав: Тобто нічого конкретного навіть не пообіцяв. Не те, щоб виділив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 годину тому, 7351 сказав: У далекій перспективі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 годину тому, 7351 сказав: Воля є, засобів нема. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 годину тому, МаТраС сказав: старый анекдот "Женился 70-летний на молоденький. Ночь. тук-тук-тук -Дорогая, я пришел исполнить свой супружеский долг! Исполнил. Через полчаса: тук-тук-тук -Дорогая! Я пришел исполнить свой супружеский долг! Когда он пришел в 7 раз, новобрачная запротестовала: -Вы здесь уже были! -Разве? Склероз проклятый! Ах, эти годы.... Обещать не значит женится. Тамп ничего даже не обещал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 7 хвилин тому, 7351 сказав: "У нас" це в кого? -- розкрийте весь список, будь ласка, не соромтесь. 4 хвилини тому, Бармалей сказав: https://www.stroimdom.com.ua/online/?filter=filter_loggedin Відкриваємо посилання: Як і думав -- ні про що... Вже не цікаво... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 3 минуты назад, 7351 сказал: у "бармалея" це алергії не визиває, чомусь... (може тому що колега по "цеху"?). тут все хуже...я знатный порохобот🤣меня даже штатные порохоботы упрекают, что слишком часто упоминаю имя господа нашего петьмана нерукотворного...да прибудут с нами его сладости и обёртки во веки веков...аминь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Обещать не значит женится. Тамп ничего даже не обещал. Брехати -- це у рашапропагандонів на рівні безумовного рефлекса... hromadske.ua/svit/243763-tramp-ponad-50-raziv-obitsiav-zakinchyty-viynu-v-ukrayini-za-24-hodyny-cnn Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 хвилини тому, Бармалей сказав: тут все хуже...я знатный порохобот🤣меня даже штатные порохоботы упрекают, что слишком часто упоминаю имя господа нашего петьмана нерукотворного...да прибудут с нами его сладости и обёртки во веки веков...аминь Я тут, поки що, жодного "порохобота" не бачив -- тут є тільки рашаботи, які під них маскуються, щоб поливати лайном Україну, народ Україні, Збройні Сили Україні, Військове керівництво України. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 1 годину тому, Бармалей сказав: рано, человечество пока сопротивляется и хочет жить Надо еще немного допилить дроны, которые автоматически будут искать тепловизором все живое и превращать в неживое... Змінено 22 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Кажись, пора Номерного банить за пропаганду войны) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 минуту назад, рыбак сказал: Кажись, пора Номерного банить за пропаганду войны) Дєдушка тот ужо старенькій, дєдушка в танкє горєл, от тцк із самого донбасу в вишиванці бєжал волоси назад руками вперьод, влк проходіл тріжди - а ви отак взяти і забрати у дєдушкі останній приробіток на міліцейській пенсії? Подякуйте, що ще марафон в телевізорі не скрінить і сюди не виставляє. Бо він зараз вам розкаже як в військомат ходив і його не взяли - він всім таку казочку розказує. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 5 хвилин тому, рыбак сказав: Кажись, пора Номерного банить за пропаганду войны) Це ти про кого так сцикливо написав? Ти, часом, не потомок енкеведістів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 годину тому, МаТраС сказав: ну то як бізнес,пішов. бо в мене двоє ним займались досить успішно. черга стояла gordonua.com/ukr/news/localnews/studenti-stvorili-dlja-ukhiljantiv-kloni-diji-ta-rezerv-skhema-dijala-u-trokh-oblastjakh-sbu-1747032.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 51 хвилину тому, рыбак сказав: Лесопильный? Да так, не очень . Сначала пилили давальческий лес , потом паркетную дубовую заготовку , в конце заготовку на европоддоны . Хлопотно, нужно взятки везде давать , а я с этим не справлялся. Сделал форматный станок по раскрою дсп и стал делать мебель. Это было интересней и доходней . Главное , что не нужно было никому кланяться . Сначала едешь в лесхоз к главному , потом к лесничему , а затем к леснику , а этому ваше пофиг на тех сверху- пилу заправить нужно ,цепи купить, работяг собрать по кустам , транспорт. Все денег просят. У некоторых "пилорамщиков" были связи и им было лес купить легко. Есть сейчас один владелец крупной сети заправок в Украине, так мы в одно время пилорамой начинали . Но где он , сейчас , а где я . Но я не завидую- констатация. . А а.про этого матерого бизнесмена , звонит мне, еще тогда, -"выручай братан , двигатель накрылся на пилораме, а заказ " горит"" . Продал ему ща 500 грн,так почти год отдавал по 50 грн в месяц. Поэтому он и разбогател , а я нет. у Вас немає тої хватки... Ви сильно порядні. Ви не вмієте вирішувати проблеми в цьоьму лайні-україні...поповоду ваших позичателів)) смішно. заведіть 2 кращих друзів і не позичайте більше 100 грн) більше,тільки провіреним на операцію... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 1 година тому, Бармалей сказав: ...порохоботы таким способом просрали своему богу выборы... У всіх, хто ненавидить українців та Зеленського, якого вони обрали президентом, є одна спільна риса -- вони завжди пам'ятають про вибори і не можуть про це не писати... Змінено 22 години тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 5 хвилин тому, murava сказав: Дєдушка тот ужо старенькій, дєдушка в танкє горєл, от тцк із самого донбасу в вишиванці бєжал волоси назад руками вперьод, влк проходіл тріжди - а ви отак взяти і забрати у дєдушкі останній приробіток на міліцейській пенсії? Подякуйте, що ще марафон в телевізорі не скрінить і сюди не виставляє. Бо він зараз вам розкаже як в військомат ходив і його не взяли - він всім таку казочку розказує. Це ти про себе? Чи вже повернувся до України, звідки ти "в вишиванці бєжал волоси назад руками вперьод", і став на облік до ТЦК? Бо у мене вишиванки ніколи не було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому свита делает короля🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 5 хвилин тому, МаТраС сказав: Ви сильно порядні. Ви не вмієте вирішувати проблеми в цьоьму лайні-україні... От і камінг аут... Українець ніколи не назве Україну з маленької букви і таким словом... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 2 години тому, 7351 сказав: Потужно! а я сьогодні зі своїм котом обгворив життя Змінено 22 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: а усунути причину ні? себе? чи мені кожного другого положити?) тут лише два варіанти - або самому курити і випивати або заробляти грошей і відгороджуватися від 90% специфічного контингенту і спілкуватися виключно з потрібними людьми. Можна навіть в маркети не ходити , а замовляти додому їжу. але я зараз на дні, і смакую самий сок суспільства - всі його шари з ранку до ночі)) Змінено 22 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Цитата Президент Зеленський та генсек Ради Європи Берсе підписали угоду про створення Спецтрибуналу для розслідування злочину агресії проти України. так а воно уповноважені це робити? а як же міжнародний кримінальний суд? і здається вже створювали комісію в Гаазі, ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 минуту назад, akineo сказал: відгороджуватися від 90% специфічного контингенту тут не хочу Вас конечно расстраивать...но придется((( когда Вас окружают одни питарасы, в большинстве случаев это что то не то не с ними))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому «Ми обговоримо очевидне – поговоримо про його труднощі. У нього невеликі труднощі – у Зеленського. Він хороший хлопець, я сьогодні з ним зустрінуся. Не знаю – припускаю, ми говоритимемо про Україну», – сказав Трамп 25 червня в Гаазі, передає кореспондентка Радіо Свобода. www.radiosvoboda.org/a/news-tramp-zelenskyi/33454408.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 23 минуты назад, 7351 сказал: Це ти про кого так сцикливо написав? Ти, часом, не потомок енкеведістів? Вижу , что вам и самим ваша работенка не нравится , зарплата низкая , раз вы злой такой, на всех ядом плюетесь. Бросайте вы это грязное дела. В церковь сходите , прощение попросите и вам простится . Иначе угробите себя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз