7351 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Вижу , что вам и самим ваша работенка не нравится , зарплата низкая , раз вы злой такой, на всех ядом плюетесь. Бросайте вы это грязное дела. В церковь сходите , прощение попросите и вам простится . Иначе угробите себя. Зрозуміло. Співчуваю. Окрім вас -- вам ніхто не допоможе... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 27 хвилин тому, akineo сказав: а я сьогодні зі своїм котом обгворив життя Яйця з ним хоч не вилизував? 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 9 минут назад, 7351 сказал: Зрозуміло. Співчуваю. Окрім вас -- вам ніхто не допоможе... Хотите , я за Вас помолюсь, чтоб вы работу себе хорошую нашли и добрее стали ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: Хотите , я за Вас помолюсь, чтоб вы работу себе хорошую нашли и добрее стали ? Спробуйте сперше про себе подбати... Помоліться за Перемогу України -- чи слабо? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 4 минуты назад, рыбак сказал: Хотите , я за Вас помолюсь, чтоб вы работу себе хорошую нашли и добрее стали ? А я могу свечку в церкви поставить. Ну что-то надо же делать. Так же никуда не годится 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Только что, 7351 сказал: Спробуйте сперше про себе подбати... Помоліться за Перемогу України -- чи слабо? И за себя , конечно , и за мир в Украине. А победа , она над злом нужна,но только добром можно победить зло или еще большим злом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 3 минуты назад, Vitaliy67 сказал: А я могу свечку в церкви поставить. Ну что-то надо же делать. Так же никуда не годится Свеча нужна в сердце. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 35 хвилин тому, Бармалей сказав: тут не хочу Вас конечно расстраивать...но придется((( когда Вас окружают одни питарасы, в большинстве случаев это что то не то не с ними))) та ну. люди всі поголовно виблядки. є соціуми, умовно на Троєщині, де контингент набагато пробелмнший, ніж на Печерську. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 година тому, 7351 сказав: От і камінг аут... Українець ніколи не назве Україну з маленької букви і таким словом... ВЫ БЫЛИ услыханы) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 7 годин тому, akineo сказав: тут лише два варіанти - або самому курити і випивати або заробляти грошей і відгороджуватися від 90% специфічного контингенту і спілкуватися виключно з потрібними людьми. Можна навіть в маркети не ходити , а замовляти додому їжу. але я зараз на дні, і смакую самий сок суспільства - всі його шари з ранку до ночі)) Навіть якщо підеш по другому шляху (а я ходив, двічі) - це не допоможе. Бо повністю ізолюватися від суспільства неможливо, десь в якомусь місці все одно буде підтікати. Вихід раніше був у Борисполі, зараз на сухопутному кордоні. Іншого виходу особисто я не знаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 36 минут назад, vadimv сказал: Навіть якщо підеш по другому шляху (а я ходив, двічі) - це не допоможе. Бо повністю ізолюватися від суспільства неможливо, десь в якомусь місці все одно буде підтікати. Вихід раніше був у Борисполі, зараз на сухопутному кордоні. Іншого виходу особисто особисто я не знаю. Араби, вони такі, від них не заховаєшся... 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, sergio сказав: Араби, вони такі, від них не заховаєшся... 😎 Daily Mail пише, що єдиними безпечними країнами будуть Австралія та Нова Зеландія Ці країни не накриє ядерна зима, і там, навідміну від Північної півкулі можна буде вирощувати їжу. Переважну більшість світу огорне радіація, голод і життя під землею. Змінено 8 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Daily Mail пише, що єдиними безпечними країнами будуть Австралія та Нова Зеландія Ці країни не накриє ядерна зима, і там, навідміну від Північної півкулі можна буде вирощувати їжу. Переважну більшість світу огорне радіація, голод і життя під землею. Під землею, тобто в піраміді наприклад?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Під землею, тобто в піраміді наприклад?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 15 минут назад, vadimv сказал: Це ж було вже. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Це ж було вже. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: в шторм це може бути недоліком. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 33 хвилини тому, vadimv сказав: Daily Mail пише, що єдиними безпечними країнами будуть Австралія та Нова Зеландія Ці країни не накриє ядерна зима, і там, навідміну від Північної півкулі можна буде вирощувати їжу. Переважну більшість світу огорне радіація, голод і життя під землею. забули про Марс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 31 хвилину тому, sergio сказав: Під землею, тобто в піраміді наприклад?! підземка, метро. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав: забули про Марс Та вже і Маск забув про Марс. Я так підозрюю, навіть до нього вже дійшло, що це нереалізуємо. Доречі, також і через це почався новий виток ескалації, бо нарід зрозумів, що з підводного човна нема виходу, і класові протиріччя (та й всі інші також) раптом загострилися... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 28 хвилин тому, vadimv сказав: www.instagram.com/reel/DLOuevhI4Sp/?igsh=a3cybGVtZmNkZXE1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 20 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: підземка, метро. www.instagram.com/reel/DK-dC43sjE4/?igsh=NTVqcDNqNnMycnQ0 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 27 минут назад, Александр Аврамчук сказал: в шторм це може бути недоліком. Мелководье же) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 6 хвилин тому, DimaF сказав: Мелководье же) а під час цунамі чи тропічного урагану ще такий же будиночок десь в горах, і так до нескінченності... комунікації і харчі теж автономно треба тоді, щоб людей не бачити. І свою нафтову скважину. і пороховий завод. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 52 минуты назад, sergio сказал: Це ж було вже. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз