karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 минуту назад, рыбак сказал: Это вам " ТрампНьюс" написал ? Я всяких про Китай читаю, особливо руських "Утренний обзор по Китаю, 30 июня 2025 Доброе утро, друзья! Акции Китая падают после того, как правительственный отчет показал, что обрабатывающая промышленность Китая с трудом справляется с пошлинами США, которые сдерживают рост. Одновременно с этим трейдеры готовятся к большей волатильности перед истечением крайнего срока торговых сделок с США." Змінено 6 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Американці здатні і санкції дієві ввести і зброю нормальну дати в товарних кількостях. Потрібно тільки сприятливі умови, щоб вони захотіли це зробити. Ще скажіть в'їбати з бімболета по кацапській ядерній програмі До речі, кацапське ІПСО каже що Трамп якісь санкції скасував щоб кацапи мадярам атомну станцію побудували... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, karbo сказал: Я всяких про Китай читаю, особливо руських Аа, ну если " всяких"- то верю. Это аргумент! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, рыбак сказал: Аа, ну если " всяких"- то верю. Это аргумент! Та мені на твою віру...ну ти розумієш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 38 минут назад, XL.pro сказал: В даному випадку йде свідома маніпуляція про "примарну зупинку війни, паузу, закінченні бойових дій, другий шанс для українців". Другий шанс українцям ніхто не захоче дати, адже дати нам шанс просто буде означати - приховану поразку пудіна, при зупинці війни расейська публіка зможе здогататись, як її надурив цей самий пудін. Але зупинка може статись вимушено - перше це під тиском Заходу і друге - під нестачею грошей на продовження. Все частіше на раші звучать вже голоси офіційних осіб з реальними нотками оцінки ситуації: - - Приближенный к Путину Сергей Чемезов, глава государственной корпорации “Ростех”, которая является главным поставщиком оружия и техники для армии РФ, заявил, что из-за войны против Украины для РФ начались “самые сложные в истории человечества” времена, которым “не видно конца”. "Быть оптимистом в таких реалиях трудно. Но этот шторм придется пройти уверенно, с четким пониманием курса. И мы просто обязаны выйти из него победителями", – признается он. А глава Центробанка Эльвира Набиуллина заявила, что ресурсы, которые позволяли российской экономике два года показывать рост в условиях войны и введенных санкций - исчерпаны. Резервы закончились, денег осталось мало. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 59 минут назад, Dmitriy_S сказал: , як буде А вот , если , гипотетически, один из кандидатов в президенты в предвыборной программе пообещает , что " сразу открою границу" , то у него есть шансы выиграть выборы ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 10 хвилин тому, US7IGN сказав: Ще скажіть в'їбати з бімболета по кацапській ядерній програмі До речі, кацапське ІПСО каже що Трамп якісь санкції скасував щоб кацапи мадярам атомну станцію побудували... Та ніхто кацапів бомбить не буде. Просто до жовтня має скластися конфігурація відносин Китай-РФ-США. При вдалому розкладі може привести до миру в Україні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: А вот , если , гипотетически, один из кандидатов в президенты в предвыборной программе пообещает , что " сразу открою границу" , то у него есть шансы выиграть выборы ? Так при скасуванні військового стану їх і так мають відкрити:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Так при скасуванні військового стану їх і так мають відкрити:) С***овлі? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та ніхто кацапів бомбить не буде. Просто до жовтня має скластися конфігурація відносин Китай-РФ-США. При вдалому розкладі може привести до миру в Україні. В цій конфігурації Україні точно місця не буде. Як і Тайваню. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: жовтня має скластися конфігурація відносин Китай-РФ-США. При вдалому розкладі може привести до миру в Україні. тепер все таки до жовтня) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: Так при скасуванні військового стану їх і так мають відкрити:) Є купа способів їх не відкривати. Наприклад сказати, що перетин лише по актуальному військової обліковому документу. Його щоб оформити з усіма влк, штрафами і чергами, займе від півроку до року. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, МаТраС сказав: тепер все таки до жовтня) Ну так я й писав про два-три місяці. Липень-серпень-вересень. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, murava сказав: Є купа способів їх не відкривати. Наприклад сказати, що перетин лише по актуальному військової обліковому документу. Його щоб оформити з усіма влк, штрафами і чергами, займе від півроку до року. Або Європа закриє кордони для всіх з військовим квитком 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 19 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та ніхто кацапів бомбить не буде. Просто до жовтня має скластися конфігурація відносин Китай-РФ-США. При вдалому розкладі може привести до миру в Україні. Рік уточніть)))). Це буде до виборів в Україні чи після?))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: Та поки Київ не виглядає так, все не так вже й погано www.bbc.com/news/articles/c62884y1pl5o Ну, то ви трошки згущуєте фарби, в хамасів нема ППО, а в нас є, поки що, ну і щось в обіцянках. А поки є ППО, розвіддані та технологічний обмін з американцями (та і європейці вже в темі технологій більш-менш підтягуються), то все буде погано, але не так суворо ... ну то моя думка така ... Звісно, росіяни теж не сплять, вони теж випробують новітні технології та зброю на полігоні "Україна", і вдалі рішення масштабують та втілюють. Сьогоднішня ранішня атака на Кривий Ріг (до речі, як пише ЗСУінформ, попали поряд чи в один з ТЦК) була вдень і ... це вже не звична мопедка, як я бачу на відео ... дуже хочеться помилятися .... Швидкість велика та звук турбіни ... нові виклики для оборони міст та військових об'єктів у містах, а те, що там "правильна" антена, я майже впевнений, бо коштує такий дрон більше чим газонокосарка. Мопед_рактив.MOV Змінено 6 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому як їх не знесло там?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Ну, то ви трошки згущуєте фарби, в хамасів нема ППО, а в нас є, поки що, ну і щось в обіцянках. А поки є ППО, розвіддані та технологічний обмін з американцями (та і європейці вже в темі технологій більш-менш підтягуються), то все буде погано, але не так суворо ... ну то моя думка така ... Час покаже, але руйнувати не будувати ... Чим більше місто тим воно вразливіше. Зламати інфраструктуру і не треба кожен будинок окремо зносити... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 14 минут назад, murava сказал: Його щоб оформити з усіма влк, штрафами і чергами, займе від півроку до року. ВЛК проходишь за 20 минут если говоришь жалоб нет или с собой нет бумажек из-за которых тебе дадут направление на допобследование. Далее в тот же день сдаешь ксерокопии паспорта, диплом, фотки (очередь но небольшая, до вечера пройдешь). И потом 2-3 недели приходишь и тебе говорят подпись поставлена или нет. Если да - получил. Нет через 1-2 дня опять))). При оформлении брони + до недели дополнительно, как юрист тцк принимает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Зламати інфраструктуру і не треба кожен будинок окремо зносити... Не підказуйте ... 😉 що таке місто без водопостачання та електрики я ще коли бавився survival, років 20 тому, продумував, добре продумував ) З того часу в мене ані разу не було бажання купити собі квартиру у человейнику ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Не підказуйте ... 😉 що таке місто без водопостачання та електрики я ще коли бавився survival, років 20 тому, продумував, добре продумував ) З того часу в мене ані разу не було бажання купити собі квартиру у человейнику ) В зоні бойових дій тип будівлі не має значення 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: В зоні бойових дій тип будівлі не має значення То так, але села бомблять тільки біля ЛБЗ чи військових об'єктів, та і село більш самодостатнє, особливо сучасне ... але про бойові дії на початку сторіччя я не роздумував, інші резони були. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 11 хвилин тому, DmiVady сказав: То так, але села бомблять тільки біля ЛБЗ чи військових об'єктів, та і село більш самодостатнє, особливо сучасне ... але про бойові дії на початку сторіччя я не роздумував, інші резони були. перепадає селам і біля великих міст. збивають шахеди чи ракети на підступах до міст. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 49 минут назад, XL.pro сказал: Рік уточніть)))). Це буде до виборів в Україні чи після?))) Не буду сейчас говорить свое мнение "когда", но вы наверное знаете , что существует давнее поверье - " грибов- как перед войной" и оно , по моим наблюдениям, " сработало в 14 м , вернее с лагом в год - полтора запоздало. Это поверье может " работать" и наоборот . Я не матерый грибник , но в прошлом году грибов почти не было и вот седня заехал в лес и тоже почти нет , ок десятка только нашел. Так что может быть в этом году и закончится война , по крайней мере проверим , как работает поверье наоборот . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко також заявив, що станом на 30 червня росіяни не прорвалися до Дніпропетровської області. ua.news/ua/war-vs-rf/u-zsu-sprostuvali-prosuvannia-okupantiv-na-dnipropetrovshchini Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз