Vinsol2009 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 11 хвилин тому, МаТраС сказав: Там 80% тільки й чули ці абревіатури,))так, поорати прийшли. Земудрасти поклали болт на регламент. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 47 минут назад, 7351 сказал: Ні, не служив -- чергова брехня від тебе. Может ты забыл . В Железногорске внутренние войска , не вспомнишь ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 10 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Земудрасти поклали болт на регламент. Так а чого Южаніна та ще 2 від ЄС проголосували ЗА? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 часа назад, МаТраС сказал: Я не порохобот звісно, але цікаво буде почути місцевих засєдадателей , як вони тепер нашого актора після цього відбілювати будуть Ось вже пішла сцянина в очі божа роса Таки мабуть зрозумів, що херню зморозив, вже буде робити ще більш незалежні антикорупційні органи (дайте-ка вгадаю, незалежні від Заходу?) Звісно, ніхто так і не пояснить, чому було просто не внести новий закон про їх незалежність замість цього шапіто Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Тільки що, рыбак сказав: Может ты забыл . В Железногорске внутренние войска , не вспомнишь ? Давай посилання на свою брехню. Таки, ти ще не все лайно з рота виплюнув... Україна переможе! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 17 хвилин тому, МаТраС сказав: Да в Києві вже нехила така тусовка t.me/AndriyuKK/47617?single Це для Києва багато, чи ще ні? В нас спокійно, і перспектив на бузу не очікують. Сьогодні в тирі перекинувся парою слів з тими, хто в курсах завжди, більш-менш контрольовано усе. Змінено 9 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 6 хвилин тому, DmiVady сказав: Це для Києва багато, чи ще ні? В нас спокійно, і перспектив на бузу не очікують. Сьогодні в тирі перекинувся парою слів з тими, хто в курсах завжди, більш-менш контрольовано усе. сьогодні якійсь чоловік питав як пройти в оперету. я його засмутив сказавши що ніколи там не був і не знаю де вона. натомість я сказав що знаю де синагога і можу провести, чим здається повернув повагу. чолов'яга йшов на виступ Леся. ледь стримався не піти разом з ним ) Змінено 9 годин тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Только что, 7351 сказал: Давай посилання на свою брехню. Таки, ти ще не все лайно з рота виплюнув... Україна переможе! Ну т.е.без моего подтверждения ты соглашаться на это не намерен? Ты уже признался. Так в каком году , ты говоришь , в Железногорске служил ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 5 минут назад, 7351 сказал: Давай посилання на свою брехню. Таки, ти ще не все лайно з рота виплюнув... Україна переможе! Не вижу связи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: Ну т.е.без моего подтверждения ты соглашаться на это не намерен? Ты уже признался. Так в каком году , ты говоришь , в Железногорске служил ? Я взагалі на будь яку брехню про себе погоджуватись "нє намєрєн". Продовжуй брехати. Україна переможе! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Только что, 7351 сказал: Я взагалі на будь яку брехню про себе погоджуватись "нє намєрєн". Продовжуй брехати. Україна переможе! А если я докажу , про твою службу в Железногорске , что ты тогда скажешь ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Тільки що, рыбак сказав: А если я докажу , про твою службу в Железногорске , что ты тогда скажешь ? Я декілька раз писав про свою службу в РА... Тому шукай. Але ж ти на це не здатен -- тільки брехати і плюватись лайном... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 13 хвилин тому, US7IGN сказав: сьогодні якійсь чоловік питав як пройти в оперету. я його засмутив сказавши що ніколи там не був і не знаю де вона. натомість я сказав що знаю де синагога і можу провести, чим здається повернув повагу. чолов'яга йшов на виступ Леся. ледь стримався не піти разом з ним ) Я гадаю, це гарно, що ви виглядаєте як людина, яка може знати, де оперета) А тим часом поки народ збирається у "доxуя", щоб запитати з підорасів, пройшли анонсовані перемовини Цитата Третій раунд переговорів між Росією та Україною в Стамбулі завершився, тривавши менше години. ▪️За словами Умерова, під час переговорів обговорювалися питання припинення вогню та звільнення як військовополонених, так і цивільних осіб. ▪️Також обговорювалася організація зустрічі лідерів двох держав, яку Україна пропонує провести до кінця серпня. ▪️Продовження третього раунду переговорів не планується, а рішення щодо четвертого буде ухвалено після виконання нових домовленостей. І відбувся вже дев’ятий етап обміну, домовленого в Стамбулі, повертаються тяжкопоранені й важкохворі захисники. Дехто з них був у полоні понад три роки. Добра новина. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Відбувся дев'ятий етап обміну, про який Україна та РФ домовилися у Стамбулі - додому повертаються важкохворі та тяжкопоранені захисники. Про це у своєму Телеграм-каналі заявив Президент України, передає Укрінформ. "Сьогодні відбувся вже дев’ятий етап обміну, про який домовлено в Стамбулі. Додому повертаються важкохворі й тяжкопоранені захисники. Можемо вже говорити про деталі – за всі етапи останніх стамбульських домовленостей вдалося повернути більш ніж 1000 наших людей", - йдеться у публікації. Дякую всім, хто над цим працював, додає Володимир Зеленський. Зазначається, що воїни, що повертаються сьогодні, захищали Україну на різних напрямках фронту, значна кількість пробула в полоні понад три роки. Всі отримають необхідну підтримку та медичну допомогу. Як повідомляв Укрінформ, Зеленський анонсував ще кілька етапів обмінів полоненими. www.ukrinform.ua/rubric-ato/4018211-vidbuvsa-devatij-etap-obminu-pro-akij-domovilisa-u-stambuli.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 13 минут назад, 7351 сказал: Я взагалі на будь яку брехню про себе погоджуватись "нє намєрєн". Продовжуй брехати. Україна переможе! Совсем кукухой поехал. Беда Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 минуты назад, 7351 сказал: Я декілька раз писав про свою службу в РА... Тому шукай. Але ж ти на це не здатен -- тільки брехати і плюватись лайном... Т.е. ты уже перерыл свои записи , не нашел искомое , не вспомнишь что именно ты писал и предлагаешь мне их отыскать ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Спеціалізована антикорупційна прокуратура та Національне антикорупційне бюро вітають ініціативу Президента Володимира Зеленського щодо підготовки законопроєкту, спрямованого на зміцнення системи правопорядку й забезпечення незалежності антикорупційних інституцій. Про це йдеться у спільній заяві, яку оприлюднила САП у Фейсбуці, передає Укрінформ. Обидва органи готові долучитися до обговорення і підготовки законодавчого рішення, яке «усуне правові ризики, відповідатиме стандартам верховенства права та забезпечить більший потенціал для гарантування справедливості в Україні». «Ми вдячні за конструктивний діалог та зустрічі, які допомагають налагодити спільну роботу. Ми переконані, що збереження незалежності детективів і прокурорів, а також забезпечення принципу невідворотності покарання, що відображається законними вироками суду, є ключовими умовами для ефективного розслідування корупційних злочинів та виконання міжнародних зобовʼязань України», — сказано в заяві. НАБУ та САП зберігають заклик до міжнародних партнерів щодо продовження всебічної підтримки України в боротьбі з російською агресією. Зазначається, що обидві інституції продовжують діяти лише в межах закону, залишаючись відкритими до конструктивного діалогу. www.ukrinform.ua/rubric-society/4018207-sap-i-nabu-vitaut-iniciativu-zelenskogo-iz-zabezpecenna-nezaleznosti-antikorupcijnih-institucij.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Т.е. ты уже перерыл свои записи , не нашел искомое , не вспомнишь что именно ты писал и предлагаешь мне их отыскать ? Впевнений -- ти в курсі куди тобі йти і що там шукати... Україна переможе! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 4 минуты назад, Vitaliy67 сказал: Совсем кукухой поехал. Беда Ну забыл он, как в кичманы подался служить, ну с кем не бывает, давно было ,уже ок 40 лет пошти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 9 хвилин тому, DmiVady сказав: І відбувся вже дев’ятий етап обміну, домовленого в Стамбулі, повертаються тяжкопоранені й важкохворі захисники. Дехто з них був у полоні понад три роки. Добра новина. я звернув увагу на кількість вже повернутих тіл. додайте тих хто вже похований раніше. скільки ще повернуть і залишаться лежати як безвісті зниклі? 11 хвилин тому, DmiVady сказав: Я гадаю, це гарно, що ви виглядаєте як людина, яка може знати, де оперета) я виглядаю набагато краще ніж почуваюся. на жаль, це викликає завищені очікування у жінок, що призводить до зайвої уваги та витрат 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 18 хвилин тому, DmiVady сказав: Я гадаю, це гарно, що ви виглядаєте як людина, яка може знати, де оперета) А тим часом поки народ збирається у "доxуя", щоб запитати з підорасів, пройшли анонсовані перемовини І відбувся вже дев’ятий етап обміну, домовленого в Стамбулі, повертаються тяжкопоранені й важкохворі захисники. Дехто з них був у полоні понад три роки. Добра новина. уявіть масштаб війни. десятки тисяч полонених ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 хвилин тому, рыбак сказав: Ну забыл он, как в кичманы подался служить, ну с кем не бывает, давно было ,уже ок 40 лет пошти Якщо ти не обіжений... життям -- доведи свою брехню. Собака гавкає, а караван йде!(С) Україна переможе! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 13 минут назад, 7351 сказал: Впевнений -- ти в курсі Слушай , а в каком ты звании служил в СА , старший кичман или младший ? Змінено 8 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 4 минуты назад, 7351 сказал: Собака гавкає, а вевешник йде!(С) У вас там собаки были в ВВ. А я то думаю , что тебе эти собаки в каждом посте мерещатся ))) Змінено 8 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 19 хвилин тому, US7IGN сказав: я звернув увагу на кількість вже повернутих тіл. додайте тих хто вже похований раніше. скільки ще повернуть і залишаться лежати як безвісті зниклі? Дуже важке питання, багатьох можуть (і на жаль, не схотіти) не знайти, і не ідентифікувати, з обох сторін ... 19 хвилин тому, US7IGN сказав: я виглядаю набагато краще ніж почуваюся. на жаль, це викликає завищені очікування у жінок, що призводить до зайвої уваги та витрат Пригадав: *** Залітає голова колгоспу в контору, з порога кидає шапку на стіл і бурчить: — От і добре, ще одна біда відпала! Хлопці підіймають голови: — Та ну? Що, зерно дали? — Та яке там зерно… Прутень більше не встає. *** Змінено 8 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз