Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, vbb сказав:

ви бачите наочний приклад меншовартості. 

людина яка не здатна до самостійних дій та відповідальності. 
як не взяв на себе навіть часткової відповідальності за події 2014 так і тут піддається тиску виправдовується.
винні хтось десь 

Хтось має битися в окопах.

Хтось має пожертвувати нам зброю.

Хтось має пожертвувати гроші.

Навіть не виникає питання - що я зробив?

Чи я щось зробив неправильно?

Що я можу зробити, щоб покращити/допомогти суспільству?

Звичайно, набагато легше опублікувати те, що хтось зробив...

А що, краще шукати виправдання своєму енурезу звинувачуючи когось нагорі як це щодня роблять місцеві ухилянти?

І чому вас особисто так чіпляє «ксерокс хороших новин» і зовсім немає претензій до зрадогонів, по суті «ксероксів лайна і вкидів»?

Парадокс, повинно ж бути навпаки.

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

20 хвилин тому, Фрай сказав:

А що, краще шукати виправдання своєму енурезу звинувачуючи когось нагорі як це щодня роблять місцеві ухилянти?

І чому вас особисто так чіпляє «ксерокс хороших новин» і зовсім немає претензій до зрадогонів, по суті «ксероксів лайна і вкидів»?

Парадокс, повинно ж бути навпаки.

бо в «ксерокс хороших новин» набагато більше брехні.

Будь ласка, зрозумійте — з зрадогонів постів ви можете зрозуміти, в якому напрямку потрібно більше уваги, куди потрібно докласти більше зусиль.
Але агентство добрих новин надає вам хибні відчуття про те, що все під контролем, хоча ви знаєте, що це неправда.

Змінено користувачем vbb
  • Лайк 9
  • Дякую 3
Посилання на коментар

22 минуты назад, рыбак сказал:

Может тогда нужно привлечь  прессу , общественность , международные организации там какие  ?что это за больница, если там даже воды нет  для раненых . Мож это концлагерь для военнопленных ? Или этому " волонтеру"  все приснилось ? 

zakon.rada.gov.ua/laws/show/426-2002-п#Text

Водою забезпечуються в/с в польових умовах, моряки на кораблях, та в/с під час виконання. В госріталі можуть дати 150 г кампота.

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 годин тому, US7IGN сказав:

як думаєте, скільки часу потрібно щоб знищити непотрібні докази? :lol:

Аценітє красоту ігри (с) дохлий риг

Всі справи по яких І так судова система не дуже старалася,  тепер можна в туалет злити. 

Тепер можна на вимогу донорів знову прийняти потужний і незламний закон і через кілька років знову його хакнути, коли набереться критична маса матеріалів на любих друзів 

Змінено користувачем MaxS
  • Лайк 1
  • Сумно 3
Посилання на коментар

1 годину тому, vbb сказав:

Посилання на брехню в моїх доповідях надайте, будь ласка.

Якщо не вважаєте себе брехлом, звісно.

Україна переможе!

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

1 година тому, vbb сказав:

Будь ласка, зрозумійте — з зрадогонів постів ви можете зрозуміти, в якому напрямку потрібно більше уваги, куди потрібно докласти більше зусиль.
Але агентство добрих новин надає вам хибні відчуття про те, що все під контролем, хоча ви знаєте, що це неправда.

Тобто, ви вважаєте, що перевірені факти, гарні для України та українців, треба заборонити?

Ви вважаєте, що українців, як і вас, влаштовує читати, чути і бачити тільки лайно про Україну, українців, військове керівництво України, про втрати Збройних Сил України?

Вас влаштовує реклама ухилянтства від оборони України в цій темі?

Вас влаштовують заклики до відмови від оборони України? 

Ви вважаєте, що це допоможе перемозі над росією?

Чи у вас одні вибори у мозку, як у місцевих зрадойобів, посіпак вбивць українських дітей?

Україна переможе!

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, vbb сказав:

ви бачите наочний приклад меншовартості. 

людина яка не здатна до самостійних дій та відповідальності. 
як не взяв на себе навіть часткової відповідальності за події 2014 так і тут піддається тиску виправдовується.
винні хтось десь 

Хтось має битися в окопах.

Хтось має пожертвувати нам зброю.

Хтось має пожертвувати гроші.

Навіть не виникає питання - що я зробив?

Чи я щось зробив неправильно?

Що я можу зробити, щоб покращити/допомогти суспільству?

Звичайно, набагато легше опублікувати те, що хтось зробив...

Тобто ви звинувачуєте когось, десь в Україні, звісно, не себе!!! --  тільки не "расію".

Вас влаштовує відкрита брехня про мене і образи -- і ви вирішили підгавкнути тому, хто явно бреше?

Вас влаштовує гавкання -- "зелена дрисня" про військове керівництво України та обзивання всіх українців недолугими під час повномасштабної війни?

Ще і розповсюджуєте наративи рашапропаганди та розділяєте українців під час повномасштабної війни...

І в кого з нас меньшовартість?...

Знову волання: "расія нє вінавата!"

Не здивували.

Посилання на коментар

В 25.07.2025 в 07:49, Вячеслав63 сказал:

Так і деякі форумчани до цього часу вірять, що то все клятий Захід організовував і оплачував Майдани.

ну сцена там потребляла электричество точно не бесплатно

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 години тому, vbb сказав:

тому, коли партія закликала до армії, більшість людей не могли відмовитися...
тобто політика сама по собі не була рушійною силою, але холодильник був

Так, дякую, згоден, це важливі спогади, але було дещо ... "комплекс мер по возрождению".

Я дивився на це значно глибше й ширше (хоч і на аматорському рівні, звісно). Не буду надто вдаватися в подробиці, і скажу одне: одним лише холодильником не змусиш пекаря чи маляра пускати газ євреям або виривати зуби й варити з людей мило… За цим стояла ідея — зла, нелюдська, але ідея.

А як вона виростала після приниження, закріпленого Версальським договором — то окрема, дуже повчальна історія. Спалення книжок, факельні ходи, марши Вагнера — це лише верхівка айсберга, лише видимий результат гігантської роботи, яку провів апарат пропаганди тодішньої Німеччини. І результат був вражаючим — його пам’ятають, пам'ятають із жахом, і сьогодні…

Deutschland über alles було викарбувано в мозках та серцях. 

Для цього мало тільки холодильника, але й він теж, ваша правда. 

Але ... не буду в багато слів, просто  дам приклад "я це працює" ... одна з багатьох технологій, це емоційна ...

Простий кліп, але ... якщо сприймати текст на слух(або читати субтитри) можна прислухатись до себе ... десь там, у нутрощах ... 

Декому й досі щось у тому пригадується з ностальгією… а дехто просто використовує тіж самі технології ... не тільки кацапи.

Змінено користувачем DmiVady
  • Дякую 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, DmiVady сказав:

За цим стояла ідея — зла, нелюдська, але ідея.

Так, звичайно, там працювало все в комплексі. на кожний сектор населення була своя метода.
але щоб люди пішли за тобою, вбивати за ідею, спершу потрібно залучити масси - а це найпотужніша сила, в натовпі мораль не працює - "я- як усі"
і коли в тебе вже є масси, то дай виродкам їх очолити - і роби що хочеш... 
саме цу зробив путін на росії, а також ленін... че гевара, фідель кастро.
приваб чимось людей, збери їх в натовп, вкинь туди ворога - і його розірвуть.

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 годину тому, 7351 сказав:

І в кого з нас меньшовартість?...

ото як порвало ))))))

не збуджуйтесь, я до вас інтересу не маю
я відповів Фраю на його запитання чому ви виправдовуєтесь всього. це не образа, це типова поведінка 60+ % людей по всьому світу,
просто тут ви це насправді наочно показово демонструєте. "я маленька людина й від мене нічого не залежить" .

Посилання на коментар

вирішив ще трохи доповнити

4 години тому, Фрай сказав:

яка принципова різниця звинувачувати у пройобах свою владу або в усіх гріхах агресора/попередників?

а просто - якщо агресора - то типу, ну це ж вони, ми просто відбиваєиося і давайте всі нам допомагайте а я зкраю.

а коли владу - то ж треба взяти на себе відповідальність, що сами провели до влади того кому симпатизували, тобто своє відлзепкалення, а ще усвідомлювати що з владою яка бокопорить потрібне розбиратися саме населення - саме ті хто їх вибрав... і якщо шановні партнери бачать що населення не реагує на пройоби командирів - то значить, їх це влаштовує... можна вмивати руки.
зверніть увагу - потужна допомога пішла лише тоді, коли партнери побачили реальний спротив НАСЕЛЕННЯ

і от тут природньо що більшість людей йде по легшому шляху звинувачення причин на яких вплинути не може (див. основи релігій)
ніж подивитися в дзеркало, плюнути в себе та взяти до рук лопату щоб виправляти власні помилки...

Показово також те що на цьому форумі по опитанню Зеленський не мав виграти
це тому що як не крути а тут зібралися люди, що прийняли рішеня будувати будинок, майстри, очольники бізнесів - тобто в массі ті, хто звик приймати рішення а не покладатися на когось або когось звинувачувати у своїх невдачах., тобто процент міншовартностного мислення значно менше ніж по країні та світу в цілому.

Змінено користувачем vbb
  • Лайк 6
  • Дякую 2
Посилання на коментар

7 годин тому, Фрай сказав:

перед ушльопком випрвдовуватись?

не стримався. 
ви бачите в Рибаку "ушльопка"?

мені багато його постів не довподоби, чесно іноді таке скаже що не налазить на здоровий глузд.

Але.

я бачу крім того ще батька, син якого загинув захищаючі Україну.

вибачте, але я не бачив ще гімнюків, діти яких загинули на фронті. чи то гени по теорії Вадима, чи то наочний приклад, але якось так...

• Лайк 5
  • Дякую 1
Посилання на коментар

5 годин тому, 7351 сказав:

Посилання на брехню в моїх доповідях надайте, будь ласка.

Якщо не вважаєте себе брехлом, звісно.

Україна переможе!

Once and never more! For you only!

12.07.2025 в 03:27, 7351 сказав:

Діюча влада України зробила головне – зберегла Україну та українців від повного фізичного знищення – вся Україна була б одна велика Буча та Маріуполь.  - брехня

- тобто Буча та Маріуполь не заслуговують? або уряд докладав занадто мало зусиль, щоб цього не дозволити?

Діюча влада України за лічені дні зібрала, озброїла, укомплектувала захистом майже мільйонну армію. - брехня

- Люди самі прийшли, навіть ти був (якщо ти кажеш правду) -
- але тоді зброї не вистачало — більшість місцевих жителів використовували свої мисливські рушниці та трофеї
 - не кажучи вже про порвані бронежилети
 - тоді західні партнери почали надсилати навіть шоломи – коли побачили опір народу

Діюча влада України знайшла налаштувала логістику, безперебійне постачання Збройних Сил України та тилу продуктами та товарами першої необхідності. - брехня

- неочікувані перебої в постачанні були

- Більшу частину логістики, особливо гуманітарної та продовольчої, надавали волонтери власними автомобілями.

Діюча влада України об’єднала весь цивілізований світ в боротьбі проти росії і в допомозі Україні – військовій та гуманітарній. - брехня

- навпаки – світ об’єднався для допомоги жертвам агресії

-  а також інша нісенітниця , яка принижує ініціативи людей, особистих контактів та партнерів але найбільший успіх приписують уряду

Діюча влада України організувала зі всього світу поставки боєприпасів, стратегічні запаси яких проєбали(роз***или та продали) попередники. - 

Діюча влада України організувала поставки зброї, яку, майже всю продали попередники. 

Діюча влада України організувала поставки авіації, яку, майже всю продали попередники.

Діюча влада України організувала поставки важкої зброї, яку, майже всю продали попередники.

Діюча влада України організувала поставки реактивної артилерії, яку, майже всю продали попередники.

Діюча влада України залучила ведучі підприємства світу з вироблення зброї, які вже збудували та будують ще в Україні заводи з виробництва зброї та військової технікі.

Діюча влада України налаштувала виробництво зброї та боєприпасів всередині України, попри обстріли ракетами та шахедами всієї території України.

Діюча влада України налаштувала виробництво зброї та боєприпасів за межами України.

Діюча влада України залучила великі інвестиції від закордонних партнерів в українське виробництво зброї в Україні.

Діюча влада України пройшла величезний шлях і наблизила Україну до вступу в Євросоюз та НАТО так, як не змогла жодна влада України до цього.

За це підори зовні України, а ще більше всередині України, які «давали» Україні після вторгнення від трьох днів до трьох тижнів, ненавидять діючу в Україні владу більш за все на світі.

Україна переможе!

image.thumb.png.e09158f30b3e274461c47c39fc3297f2.png

Посилання на коментар

Суд, посилаючись на позицію Верховного Суду, відмовився задовольнити вимогу про виключення студента з відстрочкою зі списків військової частини, але скасував наказ командира про його зарахування до списків особового складу – тепер незрозуміло, на підставі чого студент служить у ЗСУ.

Коли країною керує блазень вона перетворюється на блядський шапітолій.

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 годин тому, 7351 сказав:

посіпак вбивць українських дітей

Ви маєте на увазі блазня, який свідомо ігнорував попередження західних партнерів, в результаті чого були зафіксований випадки розстрілу машин із дітьми на Харківській окружній та на Житомирській трасі біля Києва, що не встигли евакуюватися вчасно?  Це той посіпака вбивць?

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 годин тому, 7351 сказав:

тільки не "расію".

Вона увійшла "у відчинені ворота".

Посилання на коментар

6 годин тому, DmiVady сказав:

Я дивився на це значно глибше й ширше (хоч і на аматорському рівні, звісно). Не буду надто вдаватися в подробиці, і скажу одне: одним лише холодильником не змусиш пекаря чи маляра пускати газ євреям або виривати зуби й варити з людей мило… За цим стояла ідея — зла, нелюдська, але ідея.

ідея така сама як зараз у кацапів які вбивають українців чи євреїв, які вбивають палестинців.

6 годин тому, vbb сказав:

приваб чимось людей, збери їх в натовп

чим зараз можна привабити українців щоб зібрати їх у натовп? принйти якісь закони? :lol:

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

ідея така сама як зараз у кацапів які вбивають українців чи євреїв, які вбивають палестинців.

Маячня.

Ніхто не вбивав палестинців, поки вони не полізли до євреїв.

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 минут назад, US7IGN сказал:

чим зараз можна привабити українців щоб зібрати їх у натовп? принйти якісь закони? :lol:

Власне, а то так і будуть поодиночці ТЦКашників лопатами кіздити. 😎

Посилання на коментар

4 хвилини тому, sergio сказав:

Власне, а то так і будуть поодиночці ТЦКашників лопатами кіздити. 😎

www.instagram.com/reel/DMiYXAMIxYL/?igsh=bDJ3MDQyM2hmMThv

• Лайк 3
Посилання на коментар

23 хвилини тому, US7IGN сказав:

Почати вішати корупціонерів і можновладців. Ну і потім почати відновлювати справедливість. Відправити на фронт ментів, військових пенсіонерів, тцк-шників, чиновників. Штабних щурів перевести в піхоту. Комбайнерів повернути до комбайнів.

Ну для цього потрібен лідер. Якийсь проукраїнський генерал. Але такого немає на горизонті.

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

41 хвилину тому, Vinsol2009 сказав:

Маячня.

Ніхто не вбивав палестинців, поки вони не полізли до євреїв.

Це ще хто до кого поліз. Довідка від ШІ:

📌 До створення держави Ізраїль (до 1948 року)

Загалом: понад 400 000 євреїв

Прихований текст

Перша алія (1882–1903) — ~25 000 осіб

Друга алія (1904–1914) — ~35 000

Третя алія (1919–1923) — ~40 000

Четверта алія (1924–1929) — ~82 000

П’ята алія (1929–1939) — ~250 000

Нелегальна алія під час нацистських переслідувань (1939–1948) — ~100 000

📌 Після проголошення Ізраїлю в 1948 році

Загалом (1948–2024): понад 3,4 мільйона євреїв

Прихований текст

Основні хвилі:

1948–1951: близько 687 000 євреїв

З арабських країн (Ірак, Ємен, Марокко тощо) — втекли від погромів і переслідувань

З Європи — вижилі в Голокості

1950–1970-ті: ~700 000 репатріантів

Переважно з Північної Африки та Близького Сходу

1990-ті роки — більше 1 мільйона

З країн колишнього СРСР

2000–2024: ~700 000

Зокрема з Франції, Ефіопії, США, України, Росії

Загальний підсумок

З кінця XIX століття до 2024 року до Ізраїлю (раніше Палестини) репатріювалося приблизно 3,8–4 мільйони євреїв.

Змінено користувачем vadimv
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

32 хвилини тому, US7IGN сказав:

оооо, так ризиковано...

але це залежить від того, кому це потрібно і які ресурси доступні.

Можливо, з іншого боку, публічний судовий розгляд і публічна страта кількох високопоставлених зрадників могли б спрацювати?
Піночет ще не з'явився, але його дух вже витає в повітрі.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...