Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

Але не вмію

Судячи по кількості дизлайків за півгодини, то таки вмію:lol:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 хвилин тому, US7IGN сказав:

Військова обмудсменка також пояснила, що оповіщенням і доставленням військовозобов'язаних до територіальних центрів комплектування повинна займатися поліція. Також правоохоронці мають складати протоколи про затримання або доставлення у ТЦК. Джерело: censor.net/ua/n3567347

І що, тепер отих бичків відгодованих у пікселі, які вдесятьох одного ухилянта заганяють, тепер можна на фронт відправити?:lol:

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

І що, тепер отих бичків відгодованих у пікселі, які вдесятьох одного ухилянта заганяють, тепер можна на фронт відправити?:lol:

Ви неуважно статтю читали. Вони тільки з фронту повернулися 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

Ви неуважно статтю читали. Вони тільки з фронту повернулися 

Та я статей взагалі не читаю, дуже багато тексту. Я відосики люблю:lol:

https://www.facebook.com/reel/877868997890800

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Та я статей взагалі не читаю, дуже багато тексту. Я відосики люблю:lol:

https://www.facebook.com/reel/877868997890800

З поганого ухилянта хоч ровера взяти :lol:

Посилання на коментар

Я оце думаю питання рабства дослідити. Може статейку яку написати на тему "Сучасний аспект рабства в умовах демократії на прикладі України" :lol:

Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

Я оце думаю питання рабства дослідити. Може статейку яку написати на тему "Сучасні аспекти рабства в умовах демократії на прикладі України" :lol:

чуть исправил...пациенты - порохоботство как секта, а так же ТЦК и нарід, как одно целое

Посилання на коментар

42 хвилини тому, US7IGN сказав:

Військова обмудсменка також пояснила, що оповіщенням і доставленням військовозобов'язаних до територіальних центрів комплектування повинна займатися поліція. Також правоохоронці мають складати протоколи про затримання або доставлення у ТЦК. Джерело: censor.net/ua/n3567347

так якщо цивільний не хоче в мобілізацію, яка йому разниця, як саме його мобілізують? влк всіх придатними пише, значить не відвертітись. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, akineo сказав:

так якщо цивільний не хоче в мобілізацію, яка йому разниця, як саме його мобілізують? влк всіх придатними пише, значить не відвертітись. 

Що значить не хоче? Зобов'язаний по Конституції:flag1:

Посилання на коментар

В 06.08.2025 в 14:28, dvr002 сказал:

кто що чекає від зустрічі ***ла с Віктоковом?

Ні буя - ось подивитесь, як рудий амер буде своє "спілкування" відсилати алко-ведмедику, а пуйлу не буде відверте послання, тіки у конвеному сензі.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, akineo сказав:

Хтось визнає що робить брудну справу, але просто хоче її перекинути на інших

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Що значить не хоче? Зобов'язаний по Конституції:flag1:

суд - вирок - тюрма

Посилання на коментар

15 минут назад, US7IGN сказал:

Я оце думаю питання рабства дослідити. Може статейку яку написати на тему "Сучасний аспект рабства в умовах демократії на прикладі України" :lol:

Цікава думка, але вже казав, що становлення амеровскької демократії було "від рівенства кольта". Ще в котрий раз підкреслюю - необчислювання зброя з війни допоможе демократії, олігархічне суспільство почне враховувати бажання громадян, ось вам в соціалістичний принцип у сучасному капіталізмі на заході.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Хтось визнає що робить брудну справу, але просто хоче її перекинути на інших

тут вже багато разів це обговорювали

кожен сам за себе. кожен шукає способів уникнути мобілізації.

бронювання звичайним працюючим будуть поступово анульовувати, фронт закривають відловом-рибалкою цивільних. хто попався той і мобік. 

у держави все зводиться до персональної відповідальності чоловіків 18-60  - зобовязаний і крапка. і систему не єпуть твої проблеми особисті. 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

- АрміЯ :flag1:

могли запросто набрати робочої сили на оборонні заводи. сітки плести. якесь виробництво.

ах да, у нас його нема .. 

НАВІЩО знищувати ! цивільного, який психологічно НЕ ВИВОЗИТЬ цю хурню?!

є люди, які пішли добровільно без вагань

є знайомий, який схуд до кісток, так його накрило, учебку не пройде, спишуть як супутні втрати, то набіса їх трогати, нехай працює, користь  якась буде, він же не втік, а тут.

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Черномор сказав:

Цікава думка, але вже казав, що становлення амеровскької демократії було "від рівенства кольта". Ще в котрий раз підкреслюю - необчислювання зброя з війни допоможе демократії, олігархічне суспільство почне враховувати бажання громадян, ось вам в соціалістичний принцип у сучасному капіталізмі на заході.

Ну в штатах тоді ухилянтів була більшість, а не меншість, тому порівняння не коректне.

Посилання на коментар

5 хвилин тому, akineo сказав:

кожен сам за себе. кожен шукає способів уникнути мобілізації.

подивіться скільки людей в чергах в тцк на оформлення відстрочок

а від відстрочки можна і відмовитися

якщо у тебе 3 дітей чи якась інша відстрочка, це дає тобі ПРАВО, але ти можеш ВІДМОВИТИСЯ від неї. 

тому обзиватися УХИЛЯНТАМИ на всіх підряд не варто. 

суспільство вже розіделене, кожен шукає собі тепле місце де може.

• Сумно 2
Посилання на коментар

3 часа назад, Dmitriy_S сказал:

Українці й такого зробити не здатні. А Панцир - досить непоганий ЗРК, нам би такий для боротьби з Шахедами сильно пригодився б. 

Против тех беспилотников даже допотопная Шилка (не говоря о Тунгуске) без фазовой решетки и даже без РПК советского поколения смело может лупить те герани-шахеды - имеется там режим стрельбы по ракурсной сетке и низколетящим целям (4 дробь 5) - дайте токо упреждение по целеуказания (откуда встречать), а далее четыре ствола с радиусом обметания 4,5 км сделают свое дело (после срочной при союзе поступил в институт, а там потом по окончании пришлось ещё послужить с применением тех знаний, хотя не в ПВО служил).

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

Ну в штатах тоді ухилянтів була більшість, а не меншість, тому порівняння не коректне.

В які роки? Я кажу за 19-те сторіччя.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Черномор сказав:

В які роки? Я кажу за 19-те сторіччя.

Хто їхав тоді в штати? Раби покірні?

Посилання на коментар

3 години тому, МаТраС сказав:

І ви хер зна куди дивитесь. До чого тут Тарас? Я часовий маркер поставив про якого побратима йде мова. 1 хв достатньо

Навіщо, взагалі, цього Тагаса слухати? Що може розумного сказати людина, яка не освоїла елементарної грамоти - 

"7 советов адвоката, если не чем платить кредит. Как не платить кредит в 2018

Тарас Юрист Адвокат Одесса

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

Хто їхав тоді в штати? Раби покірні?

Видимо наеборот - теже украинцы с западных регионов, которые хотели быть свободными от рабской зависимости, ну а с тех времён фраза "кольт уравнитель".

Посилання на коментар

22 хвилини тому, Черномор сказав:

Против тех беспилотников даже допотопная Шилка (не говоря о Тунгуске) без фазовой решетки и даже без РПК советского поколения смело может лупить те герани-шахеды - имеется там режим стрельбы по ракурсной сетке и низколетящим целям (4 дробь 5) - дайте токо упреждение по целеуказания (откуда встречать), а далее четыре ствола с радиусом обметания 4,5 км сделают свое дело (после срочной при союзе поступил в институт, а там потом по окончании пришлось ещё послужить с применением тех знаний, хотя не в ПВО служил).

Шилка ніколи не вміла стріляти на 4 км, а розкид снарядів від СТП на 1 км - як бик посцяв. 

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Черномор сказав:

Навіть ЗУ 23 1-2 справляється непогано з відповідними боєприпасами, але вони не автоматизовані, особливо у зв'язці рлс+засіб - це і є основна проблема. В ідеалі на ціль має йти 1-2 постріли, а це можливо виключно автоматизованими системами з цілим комплексом різних засобів. І шахеди вже давно транзитом низько не летять

Посилання на коментар

• irina1969 змінив заголовок на Росіяни принесли нам війну

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...