Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

21 хвилину тому, ozor сказав:

Джерело?

Якийсь кацапський вилупок з ютубу 

8 хвилин тому, badgy сказав:

Но есть и социальные реакции. Например - объединяться, чтобы ликвидировать опасность. Попробуйте - может помочь.

Я пробовал. Там, где у меня срабатывает инстинктивная мгновенная реакция, у большинства окружающих наблюдается ступор. Т.е. объединяться с ними - это катастрофически ухудшить свои шансы. Нафиг оно мне надо...

Не говоря уже о том, что абсолютное большинство не видит опасности там, где я ее вижу.

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 години тому, irina1969 сказав:

*️ Укроборонпром анонсував появу боєприпасу, який за задумом розробників здатний вражати цілі на відстані до 1000 км, - повідомила пресслужба держконцерну.*

"Дальність - 1000 км, вага бойової частини - 75 кг. Завершуємо розробку", - йдеться в повідомленні."

Це щось нове чи старі розробки?

 

Розпил бабла. Без потужних реформ Укроборонпром не здатний випустити нічого путнього, тим більш у зтиснуті терміни.

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Лайк 5
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Скажіть, де скидаються на взяття Гіркіна живим, - я ще від себе додам! І ні, це не жарт: нагадую, що цей виродок був 1993 р. в Боснії і, з найвищою правдоподібністю, єдиний може розповісти всю правду про вперше в історії воєн застосовану там гулагівську (російську, авжеж, було кому навчити "братушек"!) технологію тюрем-борделів, яку відтак приніс нам весною 2014 р. до Слов'янська. (А уявляєте, скільки ще цікавого про руку Москви в балканських війнах може за тим відкритися?)

Ми ж іще не забули тих наших дівчаток - тих перших, іще зачищених майже (!) безслідно, правда ж?.. Не забули Марину зі Слов'янська, про яку я тут писала чи не того-таки самого року (вона додзвонилась батькам з телефону, викраденого в охоронця, і встигла дещо розповісти)? Потім, у 2015-му, слідів цього злочину (а з 2001 р., після слухання в Гаазі боснійської історії, воєнні ґвалти серед цивільного населення кваліфікуються як злочин проти людяности!) вже не змогла дошукатись прислана в Донбас Європарламентом комісія Малґожати Ґосєвської, бо з усіх тих дівчаток, наловлених гіркінськими зарізяками ("она будет обслуживать наших ребят", - відповідали нещасним батькам у "комендатурі", ми пам'ятаємо!), вдалося, нагадую, знайти живою тільки одну - в Дніпровській психушці, в тому стані, коли дати свідчень вона вже не могла. Решта, найімовірніше, загинули, і Гіркін напевно знає - ЯК саме. Тож залиште його тепер допитувати батькам дівчаток, недопалених в Бучі, - у них він напевно заговорить.

Щойно тоді цілий пазл нарешті зійдеться докупи, і світ здригнеться од жаху довгим флешбеком - від Берліну-1945 через Боснію-1993 до Слов'янська-2014 і аж до теперішніх злочинів російської армії, на яких її вже таки впіймано in flagranti. Не можна втрачати такого свідка.

І дай нам Боже дочекатись нарешті суда над Москвою - за всі ті покоління мучеників, котрі не дочекалися.

 Оксана Забужко

 

  • Лайк 13
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, laritus сказал:

Якщо постраждали такі як ви 

Про яку карму мова, прилітає всім підряд. Нажаль. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

24 минуты назад, vadimv сказал:

Там, где у меня срабатывает инстинктивная мгновенная реакция, у большинства окружающих наблюдается ступор. Т.е. объединяться с ними - это катастрофически ухудшить свои шансы. Нафиг оно мне надо...

Не говоря уже о том, что абсолютное большинство не видит опасности там, где я ее вижу.

image.png.70a5792598af585733fe63e65b16253f.png

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 часов назад, irina1969 сказал:

після слів "добровольцы" постріляли друг друга вимкнула👎 як бонусом пішло те, що не треба дивитись на карасьова і я не про фейс

Якщо звернутися до ворожих джерел, то там були саме добровільно мобілізовані

 

Стали известны личные данные выходцев из Таджикистана, совершивших массовое убийство русских военнослужащих под Белгородом. Стреляли 23-летний Мехроб Рахмонов и 24-летний Эсхон Аминзод. Оба были мобилизованы в качестве добровольцев и прибыли на полигон 11 октября.

 

@voenkorKotenok

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 минут назад, loader сказал:

Про яку карму мова, прилітає всім підряд. Нажаль. 

в Бога треба вірити, тоді і в центрі подій омине. а декому тулить навіть по дорозі за кордоном коли думав що втік...

  • Лайк 4
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 минуты назад, US7IGN сказал:

в Бога треба вірити, тоді і в центрі подій омине. а декому тулить навіть по дорозі за кордоном коли думав що втік...

А декому треба міцніше за перила балкону триматися...

Ну, Ви зрозуміли, про кого я . 🤣

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

23 часа назад, MaxS сказал:

 

Напад Росії - це лише перший акт третьої світової війни. "Вісь зла" вже готова до другого

Все більше ознак того, що війна Росії проти України - це лише перший акт нападу на колективний, демократичний Захід з боку країн, які, як ми бачимо, починають виходити з тіні.

Спойлер

За спиною Росії стоять мінімум чотири країни - Китай, Іран, Сирія та КНДР. Всіх їх об'єднує реваншизм, бажання панувати над світом, покінчивши з домінуванням прав людини та демократичних виборів як єдиного вірного шляху. Про це постійно кажуть авторитарні терористи, такі як Путін, іранські чи північно-корейські лідери. Обережно, але на цю тему говорить і китайський вождь Сі.

"Вісь зла" пропонує людству "інший шлях". Різними словами. Словами Путіна цей шлях не обов'язково має включати права людини чи демократичні вибори. За цією пропозицією криється те, що диктатори пропонували завжди: тюрма, цензура, вбивства, репресії, злидні, обмеження, контроль. Все, щоб диктатори могли зберігати владу.

Весь час російсько-української війни клуб диктаторів обмежувався незначними рішеннями: підтримка Росії в ООН, визнання терористів як влади на Донбасі, визнання "нових кордонів Росії". Все це мало цікавило світ. Ніяких жорстких дій у відповідь Захід не задіював, очевидно, погано розуміючи, що відбувається.

Аж поки Іран та КНДР не почали постачати зброю Росії. І це виглядає як початок наступного акту, де "вісь зла", нарешті, починає виходити на гральну дошку.

Обережність Заходу в постачанні зброї Україні має своє пояснення. І головне з них, яке, я впевнений, турбує багатьох аналітиків на Заході, це питання участі країн-сателітів Росії у війні проти України. Як далеко вони зайдуть? І яку мету переслідують?

Одна з гіпотез може бути наступною. Війну проти України треба вважати прелюдією до третьої світової війни. Прямо зараз "вісь зла", застосовуючи всі можливі інструменти, намагається обвалити колективний Захід з його принципами та ідеями. І нафто-газові удари - лише перша частина подій, що очікують далі.

Час для походу на Захід обрано ідеально: демократичні країни все ще переживають економічні наслідки пандемії. Зверніть увагу: найменше постраждали від пандемії ковіду країни, що опонують Заходу.

Десь, як в Росії, людям просто давали помирати без допомоги. Десь, як в Китаї, використали весь інструментарій автократичного режиму, ізолюючи людей так, що вони помирали з голоду. І взагалі наче єдині у світі були готові до пандемії. Ніби справді готувались до неї. Десь, як в КНДР чи Ірані, взагалі відмовились боротись з тим, чого "не існує". У всіх випадках невідомо, скільки насправді людей загинули. Бо людського життя немає в переліку цінностей країн "вісі зла".

В той же час Захід боровся з пандемією, намагаючись балансувати між життям та правами людини, досить часто обираючи абсурдні, або навіть шкідливі шляхи для економіки. Втім - у повній відповідності до принципів Заходу, де права людини - а найбільшим правом є право на життя - понад усе. Тож "під ніж" пішли заробітки, а не люди. І це, в цілому, було єдине вірне рішення.

Росія, яка поспіхом почала свою війну, коли більшість демократичних країн все ще перебувають під еховим впливом пандемії, логічно доповнює перший акт. Захід - ослаблений, "вісь зла" - на піку ресурсів та можливостей йде у напад.

Ідеальний час для війни. І тепер, здається, добігає кінця заключний етап першого акту.

Я пропоную подумати ось про що. Чи можливо, що наразі "вісь зла" ставить за мету максимально розхитати Захід? Так. Чи можливо, що наразі "вісь зла" ставить за мету утилізувати якнайбільше ресурсів Заходу на війні в Україні? Так. Чи можливо, що "вісь зла" готується до нового удару - наприклад, на Тайвані? Так.

Якщо перед вами щось зелене, квакає, високо стрибає або ловить комах довгим язиком - скоріш за все це жаба.

То що відбувається у нас на очах, на що ми дивимось і з ким воюємо?

Іран постачає Росії безпілотники та ракети. Також, за повідомленнями медіа, ракетну зброю Росії починає постачати КНДР. Початок другого акту. А ще саме в ці дні в Китаї остаточно консервується абсолютна влада вождя Сі.

Я спробую припустити, що світу слід очікувати темніших днів, ніж були досі. Бо на фоні росту впливу авторитарних країн все більше режимів на планеті захочуть приєднатись до клубу диктаторів, що набирають силу.

Наприклад, чи хтось вірить, що країни Близького Сходу оберуть демократію? Це хибна думка. Нафтові королі оберуть сильнішого. Вони ні за кого. Однією рукою вони голосують "за" непорушність світових правил в ООН, іншою - відмовляються збільшувати видобуток нафти в ОПЕК+, чим допомагають ворогам демократії.

Кожна країна, яка має демократичні цінності, або яка на шляху до них, буде змушена робити вибір. І дуже скро. "Вісь зла" ставатиме сильнішою, знаходитиме нових союзників. Щоб цьому запобігти, весь демократичний світ, а також ті, хто відносить себе до вільного світу (наприклад, Індія), мають об'єднатись і прямо зараз, поки не стало надто пізно, почати писати свій сценарій другого акту. Допомогти Україні його писати.

Весь світ надихає наш приклад. Адже перший акт переписали саме Збройні Сили України. Він мав бути досить швидким. Натомість перетворився в яму, куди звалився міньон Китаю товарищ Путін. Українські мужні чоловіки і жінки, що б'ються за цінності демократичного світу, помирають на полі бою, але ломають задумане режисерами з клубу диктаторів.

Проте другий акт потребує більше зусиль. Він потребує віри в те, що ми справді робимо планету кращою. Що демократія робить світ відкритішим та толерантнішим. А отже - позбавляє влади диктаторів, убивць, тиранів. Робить світ більш безпечним. І робить це зі зброєю у руках, а не пустими заявами.

Якщо ми справді віримо в демократію, маємо готуватись до війни за свої цінності. Маємо вступати у війну за свої цінності. Маємо поширювати свої цінності. Маємо перемагати ворогів.

Бо інакше наступна війна буде ще більш глобальною. Треба готуватись, щоб їй запобігти. "Вісь зла" вважала, що перший акт буде легкою прогулянкою Росії по Європі. Що Україна стане легкою здобиччу. Цього не сталось. Росія програла і відступила, втекла на більшості напрямків.

Але це не означає, що другого акту вже не буде. Пряме залучення зброї Ірану та КНДР каже про те, що клуб диктаторів намагатиметься відігратись. І рано чи пізно на сцені з'явиться Китай. Ті, хто тішать себе ілюзіями, буцімто Пекіну це не потрібно - ви маєте право на це. Але обов'язок будь-якої влади готуватись до найгіршого, а не закривати очі. Готуватись до війни з Китаєм. Європа має це усвідомити і почати приготування.

США це вже роблять, гуртуючи найбільш довірених друзів в союзі AUKUS. Але цього не робить Європа. Навіть у локальному протистоянні з Росією країни Європи роблять занадто мало, марно сподіваючись на силу США, де скоро знову на виборах вирішуватиметься доля на Америки, а цілого світу.

Щоб перемогти у другому акті, вся Європа має стати сильнішою. Європа має почати говорити мовою сили. Європа має почати писати сценарій другого акту. Писати його. Бо миру не буде. Ми маємо це зрозуміти. Миру не буде. І мантра "треба домовлятись" не врятує нас всіх від війни. Вона лише допомагає ворогам закріплювати позиції та ставати сильнішими. Бо коли вороги захоплюють ще одну країну - вони, звісно, хочуть миру, поки не зберуть нові сили для наступного нападу.

Якщо я не правий, нагадайте мені, коли останній раз демократія перемагала диктатуру. В якій країні. Здається останній раз це була теж Україна. А після нашої революції в різних країнах світ бачив лише зростання популістів, російських лакеїв та нових диктаторів. І жодного разу ніхто в світі не ставав по-справжньому на захист людей, яких вбивають людожери-тирани. Україна - це гарний приклад, що якщо не здаватись, тирани падуть. Ми маємо боротись далі. І ставати більш рішучими.

Світ ще має час зупинити Росію, Китай, Іран, КНДР та Сирію. Об'єднаними зусиллями ми здолали "вісь зла" у першому акті. Це дає нам велику перевагу і натхнення, віру у перемогу остаточну, повноцінну та однозначну. Останнє голосування у ООН це підтверджує. З часу першої резолюції, що засуджувала вторгнення Росії, у світі стало на дві країни більше тих, хто не підтримує руйнацію світового порядку. Це дуже багато.

Просто подумайте, як змінилася б думка планети, якби в першому акті перемогу одержала Росія. Як багато країн захотіли б стати на бік переможеного.

Але ще нічого не вирішено. Ще все попереду. Диктатори хочуть зруйнувати демократію як явище. І вони йдуть вперед, наступають та перейшли до застосування зброї. В старі часи, дорогі європейські друзі, ми всі вставали до зброї, щоб захистити те, у що віримо. Ми не боялись погроз тиранів. Ми не боялись обіцянок терористів знищити всіх, якщо їм не дадуть перемогти. Це питання лише наше, винятково питання до нашого бачення світу і нашої віри в самих себе.

Чи віримо ми в світ, який збудували. І що ми передамо своїм дітям. Чи будуть вони жити у вільному світі. Або за кілька десятиріч будуть страждати під гнітом авторитарних убивць.

https://www.facebook.com/PetroShuklinov/posts/pfbid02sMJyMBLkz5niPDSnQKwbENjegxiKs5pk8m2NvNNtF9iKeDRv5hUnqZfdwYNwrwfYl

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

14 минут назад, Canton сказал:

Напад Росії - це лише перший акт третьої світової війни...

А нічого повеселіше не знайшлось на ніч глядячи ? 😨

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 минут назад, 90BCO сказал:

А нічого повеселіше не знайшлось на ніч глядячи ? 😨

зважайте на вік :lol:

 

  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

23 хвилини тому, Canton сказав:

Напад Росії - це лише перший акт третьої світової війни. "Вісь зла" вже готова до другого

Все більше ознак того, що війна Росії проти України - це лише перший акт нападу на колективний, демократичний Захід з боку країн, які, як ми бачимо, починають виходити з тіні.

  Приховати вміст

За спиною Росії стоять мінімум чотири країни - Китай, Іран, Сирія та КНДР. Всіх їх об'єднує реваншизм, бажання панувати над світом, покінчивши з домінуванням прав людини та демократичних виборів як єдиного вірного шляху. Про це постійно кажуть авторитарні терористи, такі як Путін, іранські чи північно-корейські лідери. Обережно, але на цю тему говорить і китайський вождь Сі.

"Вісь зла" пропонує людству "інший шлях". Різними словами. Словами Путіна цей шлях не обов'язково має включати права людини чи демократичні вибори. За цією пропозицією криється те, що диктатори пропонували завжди: тюрма, цензура, вбивства, репресії, злидні, обмеження, контроль. Все, щоб диктатори могли зберігати владу.

Весь час російсько-української війни клуб диктаторів обмежувався незначними рішеннями: підтримка Росії в ООН, визнання терористів як влади на Донбасі, визнання "нових кордонів Росії". Все це мало цікавило світ. Ніяких жорстких дій у відповідь Захід не задіював, очевидно, погано розуміючи, що відбувається.

Аж поки Іран та КНДР не почали постачати зброю Росії. І це виглядає як початок наступного акту, де "вісь зла", нарешті, починає виходити на гральну дошку.

Обережність Заходу в постачанні зброї Україні має своє пояснення. І головне з них, яке, я впевнений, турбує багатьох аналітиків на Заході, це питання участі країн-сателітів Росії у війні проти України. Як далеко вони зайдуть? І яку мету переслідують?

Одна з гіпотез може бути наступною. Війну проти України треба вважати прелюдією до третьої світової війни. Прямо зараз "вісь зла", застосовуючи всі можливі інструменти, намагається обвалити колективний Захід з його принципами та ідеями. І нафто-газові удари - лише перша частина подій, що очікують далі.

Час для походу на Захід обрано ідеально: демократичні країни все ще переживають економічні наслідки пандемії. Зверніть увагу: найменше постраждали від пандемії ковіду країни, що опонують Заходу.

Десь, як в Росії, людям просто давали помирати без допомоги. Десь, як в Китаї, використали весь інструментарій автократичного режиму, ізолюючи людей так, що вони помирали з голоду. І взагалі наче єдині у світі були готові до пандемії. Ніби справді готувались до неї. Десь, як в КНДР чи Ірані, взагалі відмовились боротись з тим, чого "не існує". У всіх випадках невідомо, скільки насправді людей загинули. Бо людського життя немає в переліку цінностей країн "вісі зла".

В той же час Захід боровся з пандемією, намагаючись балансувати між життям та правами людини, досить часто обираючи абсурдні, або навіть шкідливі шляхи для економіки. Втім - у повній відповідності до принципів Заходу, де права людини - а найбільшим правом є право на життя - понад усе. Тож "під ніж" пішли заробітки, а не люди. І це, в цілому, було єдине вірне рішення.

Росія, яка поспіхом почала свою війну, коли більшість демократичних країн все ще перебувають під еховим впливом пандемії, логічно доповнює перший акт. Захід - ослаблений, "вісь зла" - на піку ресурсів та можливостей йде у напад.

Ідеальний час для війни. І тепер, здається, добігає кінця заключний етап першого акту.

Я пропоную подумати ось про що. Чи можливо, що наразі "вісь зла" ставить за мету максимально розхитати Захід? Так. Чи можливо, що наразі "вісь зла" ставить за мету утилізувати якнайбільше ресурсів Заходу на війні в Україні? Так. Чи можливо, що "вісь зла" готується до нового удару - наприклад, на Тайвані? Так.

Якщо перед вами щось зелене, квакає, високо стрибає або ловить комах довгим язиком - скоріш за все це жаба.

То що відбувається у нас на очах, на що ми дивимось і з ким воюємо?

Іран постачає Росії безпілотники та ракети. Також, за повідомленнями медіа, ракетну зброю Росії починає постачати КНДР. Початок другого акту. А ще саме в ці дні в Китаї остаточно консервується абсолютна влада вождя Сі.

Я спробую припустити, що світу слід очікувати темніших днів, ніж були досі. Бо на фоні росту впливу авторитарних країн все більше режимів на планеті захочуть приєднатись до клубу диктаторів, що набирають силу.

Наприклад, чи хтось вірить, що країни Близького Сходу оберуть демократію? Це хибна думка. Нафтові королі оберуть сильнішого. Вони ні за кого. Однією рукою вони голосують "за" непорушність світових правил в ООН, іншою - відмовляються збільшувати видобуток нафти в ОПЕК+, чим допомагають ворогам демократії.

Кожна країна, яка має демократичні цінності, або яка на шляху до них, буде змушена робити вибір. І дуже скро. "Вісь зла" ставатиме сильнішою, знаходитиме нових союзників. Щоб цьому запобігти, весь демократичний світ, а також ті, хто відносить себе до вільного світу (наприклад, Індія), мають об'єднатись і прямо зараз, поки не стало надто пізно, почати писати свій сценарій другого акту. Допомогти Україні його писати.

Весь світ надихає наш приклад. Адже перший акт переписали саме Збройні Сили України. Він мав бути досить швидким. Натомість перетворився в яму, куди звалився міньон Китаю товарищ Путін. Українські мужні чоловіки і жінки, що б'ються за цінності демократичного світу, помирають на полі бою, але ломають задумане режисерами з клубу диктаторів.

Проте другий акт потребує більше зусиль. Він потребує віри в те, що ми справді робимо планету кращою. Що демократія робить світ відкритішим та толерантнішим. А отже - позбавляє влади диктаторів, убивць, тиранів. Робить світ більш безпечним. І робить це зі зброєю у руках, а не пустими заявами.

Якщо ми справді віримо в демократію, маємо готуватись до війни за свої цінності. Маємо вступати у війну за свої цінності. Маємо поширювати свої цінності. Маємо перемагати ворогів.

Бо інакше наступна війна буде ще більш глобальною. Треба готуватись, щоб їй запобігти. "Вісь зла" вважала, що перший акт буде легкою прогулянкою Росії по Європі. Що Україна стане легкою здобиччу. Цього не сталось. Росія програла і відступила, втекла на більшості напрямків.

Але це не означає, що другого акту вже не буде. Пряме залучення зброї Ірану та КНДР каже про те, що клуб диктаторів намагатиметься відігратись. І рано чи пізно на сцені з'явиться Китай. Ті, хто тішать себе ілюзіями, буцімто Пекіну це не потрібно - ви маєте право на це. Але обов'язок будь-якої влади готуватись до найгіршого, а не закривати очі. Готуватись до війни з Китаєм. Європа має це усвідомити і почати приготування.

США це вже роблять, гуртуючи найбільш довірених друзів в союзі AUKUS. Але цього не робить Європа. Навіть у локальному протистоянні з Росією країни Європи роблять занадто мало, марно сподіваючись на силу США, де скоро знову на виборах вирішуватиметься доля на Америки, а цілого світу.

Щоб перемогти у другому акті, вся Європа має стати сильнішою. Європа має почати говорити мовою сили. Європа має почати писати сценарій другого акту. Писати його. Бо миру не буде. Ми маємо це зрозуміти. Миру не буде. І мантра "треба домовлятись" не врятує нас всіх від війни. Вона лише допомагає ворогам закріплювати позиції та ставати сильнішими. Бо коли вороги захоплюють ще одну країну - вони, звісно, хочуть миру, поки не зберуть нові сили для наступного нападу.

Якщо я не правий, нагадайте мені, коли останній раз демократія перемагала диктатуру. В якій країні. Здається останній раз це була теж Україна. А після нашої революції в різних країнах світ бачив лише зростання популістів, російських лакеїв та нових диктаторів. І жодного разу ніхто в світі не ставав по-справжньому на захист людей, яких вбивають людожери-тирани. Україна - це гарний приклад, що якщо не здаватись, тирани падуть. Ми маємо боротись далі. І ставати більш рішучими.

Світ ще має час зупинити Росію, Китай, Іран, КНДР та Сирію. Об'єднаними зусиллями ми здолали "вісь зла" у першому акті. Це дає нам велику перевагу і натхнення, віру у перемогу остаточну, повноцінну та однозначну. Останнє голосування у ООН це підтверджує. З часу першої резолюції, що засуджувала вторгнення Росії, у світі стало на дві країни більше тих, хто не підтримує руйнацію світового порядку. Це дуже багато.

Просто подумайте, як змінилася б думка планети, якби в першому акті перемогу одержала Росія. Як багато країн захотіли б стати на бік переможеного.

Але ще нічого не вирішено. Ще все попереду. Диктатори хочуть зруйнувати демократію як явище. І вони йдуть вперед, наступають та перейшли до застосування зброї. В старі часи, дорогі європейські друзі, ми всі вставали до зброї, щоб захистити те, у що віримо. Ми не боялись погроз тиранів. Ми не боялись обіцянок терористів знищити всіх, якщо їм не дадуть перемогти. Це питання лише наше, винятково питання до нашого бачення світу і нашої віри в самих себе.

Чи віримо ми в світ, який збудували. І що ми передамо своїм дітям. Чи будуть вони жити у вільному світі. Або за кілька десятиріч будуть страждати під гнітом авторитарних убивць.

https://www.facebook.com/PetroShuklinov/posts/pfbid02sMJyMBLkz5niPDSnQKwbENjegxiKs5pk8m2NvNNtF9iKeDRv5hUnqZfdwYNwrwfYl

Європейські друзі теж бажають бути незалежними від ВБ чи США і остання промова президента ЄС яскраве тому підтвердження.

  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17 минут назад, 90BCO сказал:

А нічого повеселіше не знайшлось на ніч глядячи ? 😨

Дык веселуха же! Обхохочешься...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 часа назад, Alvalk сказал:

Ні, цього разу не Притула

Screenshot_20221017-134010_Telegram.thumb.jpg.2da48932d36e77d7df3a7de82e4b94f6.jpg

 

а зачем об этом говорить?  будет, долетит, взорвет кремль, тогда все и так увидят...

разве что просто для "апоговорить..."

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 минут назад, Оконщик сказал:

а зачем об этом говорить?  будет, долетит, взорвет кремль, тогда все и так увидят...

разве что просто для "апоговорить..."

Чому би не поговорити? Думка не лише дурнів збагачує, а ще і ворога пригнічує. 

Якщо по суті, то відтворити іранський шахід для України, як два пальця,при тому він буде ще досконалішим тому, що Україна має доступ до більш технологічних продуктів на відміну від Ірану та росії. Так звані вєнкори вже зачовгали своїми задницями. Вони то добре знають наскільки дошкульні ці літальні апарати.

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 минут назад, karbo сказал:

Чому би не поговорити? Думка не лише дурнів збагачує, а ще і ворога пригнічує. 

Якщо по суті, то відтворити іранський шахід для України, як два пальця,при тому він буде ще досконалішим тому, що Україна має доступ до більш технологічних продуктів на відміну від Ірану та росії. Так звані вєнкори вже зачовгали своїми задницями. Вони то добре знають наскільки дошкульні ці літальні апарати.

не, я то понимаю, что если таки что то есть, то и москали об этом знают, но все же зачем говорить, лучше показать:).

 

и таки да, я не спец в самолеторакетостроении, то и мне кажется, что соорудить такое чудо, да даже разобрав иранский и повторив, не так и сложно.

а может это так кажется.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Андрій Єрмак сейчас в Офіс Президента України.

5 мин.  · Киев  · 

Наші повертаються додому.

Черговий масштабний обмін полоненими вдалося провести сьогодні. Особливо емоційний та справді особливий - ми звільнили з полону 108 жінок.

Це був перший цілковито жіночий обмін.

У полоні перебували мами та доньки, яких дуже чекали рідні.

37 евакуйованих з «Азовсталі», 11 офіцерів, 85 - рядових та сержантів.

З них - 35 захисниць із ЗСУ, 32 - ВМС, 12 - ТРо, 8 - НГУ, включно з 2 із «Азову», 5 - ДССТ, 4 ДПСУ та 12 цивільних.

Серед звільнених були дівчата, незаконно ув‘язнені в ордло, які потрапили в полон ще до широкомасштабного вторгнення.

Люди сиділи з 2019 року в псевдореспубліках за «надто проукраїнську позицію», яка виражалась в перевезенні гуманітарки для дітей-сиріт, надумані «шпигунство» та «тероризм».

Це був нервовий обмін. Надто багато деталей і моментів, які могли вплинути на процес, змінити його хід.

При обмінах завжди багато ризиків, які треба прораховувати від моменту підготовки та під час самого процесу.

Права на помилку немає. Є завдання Президента повернути всіх, і від чітких дій команди залежить, щоб наші люди були вдома.

Я був впевнений у результаті, бо наш алгоритм дій добре прорахований, і обміном займається краща команда.

Зараз всі дівчата будуть проходити медичний огляд, реабілітацію. Будуть обіймати рідних, своїх дітей, відновлюватись.

Дякую за чудову роботу Координаційному штабу з питань поводження із військовополоненими і всім причетним.

Україна не залишить нікого.

Бо українці - це найвища цінність держави.

Звільнемо всіх.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5422388497814988&set=pcb.5422391134481391

 

  • Лайк 16
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 минут назад, Оконщик сказал:

не, я то понимаю, что если таки что то есть, то и москали об этом знают, но все же зачем говорить, лучше показать:).

Для страху, для нагнітання паніки в стані ворога.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, Оконщик сказал:

и таки да, я не спец в самолеторакетостроении, то и мне кажется, что соорудить такое чудо, да даже разобрав иранский и повторив, не так и сложно.

а может это так кажется.

Одну-две в гараже дендрофекальными технологиями за 2-3 месяца реально. Может даже один из двух долетит и один из четырех взорвется. Запустить в серийное производство готовое изделие, это проблема другого класса.

  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 минут назад, AOZ1 сказал:

Одну-две в гараже дендрофекальными технологиями за 2-3 месяца реально. Может даже один из двух долетит и один из четырех взорвется. Запустить в серийное производство готовое изделие, это проблема другого класса.

було б бажання loveread.ec/read_book.php?id=82506&p=1

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

12 минут назад, AOZ1 сказал:

Запустить в серийное производство готовое изделие, это проблема другого класса.

Виключно бюрократична. Каркаси з крилами є де і на чому виготовлювати, двигун можна в Америці закупити, не час свій розробляти, електронна начинка взагалі не повинна бути проблемою.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 минут назад, Ruslan7 сказал:


Гарний вечір це коли москалі здихають
image.thumb.png.2b6789fc241f4f062088aab41684eee6.png

кажуть там недалеко знайшли :lol:

 

download.png

  • Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • InSAn змінив заголовок на Россияне к нам принесли войну

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...