vadimv Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 (змінено) 15 годин тому, US7IGN сказав: banki.ua/news/nbu-zobovyazav-banky-zvituvaty-pro-kartkovi-operaciyi-kliyentiv Інформація про те, що НБУ збиратиме дані про всі платежі фізичних осіб, не відповідає дійсності, - Нацбанк У листі НБУ (№ 25-0005/38228), який викликав резонанс у ЗМІ, не йдеться про фізичних осіб. Запитувані дані не передбачають збору інформації, персональних даних фізичних осіб. Змінено 5 червня 2023 користувачем vadimv 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 15 минут назад, Бездомный сказал: повноцінні неповноцінним не присяють а хіба там особисто комусь присягають? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 1 годину тому, Canton сказав: Я пацан по сравнению с некоторыми более молодыми... 1 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 3 минуты назад, vadimv сказал: Інформація про те, що НБУ збиратиме дані про всі платежі фізичних осіб, не відповідає дійсності так показали б сам лист щоб не було інсинуацій. я розумію що довіра до державних органів у нас 120%, але все ж таки особисто я чомусь не вірю 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 (змінено) 17 часов назад, US7IGN сказал: а хіба там особисто комусь присягають? але кожен "служивий" служить саме конкретному господарю феодальна драбина Змінено 6 червня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 1 минуту назад, Бездомный сказал: але кожен "служивий" служить саме конкретному господарю феодальна драбина а тут? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 20 минут назад, US7IGN сказал: а тут? а звідки ми намагаємося відповзти ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 3 минуты назад, Бездомный сказал: а звідки ми намагаємося відповзти ? Дура, у нас син! (С) анекдот Я формулюю питання не звідки, а куди? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 3 години тому, Canton сказав: Это еще долго - купить манометр,поменять и москитку на балкон установить... А манометр зачем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: А манометр зачем? Манометром тиск вимірюють) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 2 години тому, ozor сказав: Я перепрошую, а що не так? Зеленые все тупые? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 (змінено) 1 час назад, Canton сказал: 1 час назад, ozor сказал: Тобто варіант, коли попросили зробити навпаки не розглядається? Чи ви з кантоном консультувалися вже, і є точна інфа з генштабу? Не розглядается... Умственно неполноценных не привлекают к спецмероприятиям.. опять не стыкуется 1 час назад, Canton сказал: Цитата Бездомный сказал: Міноборони РФ заявило про наступ ЗСУ на 5 ділянках фронту Подтверждения нет, ждем минимум сутки Почему не довели до тебя, не подтвердили про наступ? Читать твою же первую цитату? 1 час назад, Canton сказал: Умственно неполноценных не привлекают к спецмероприятиям.. Змінено 5 червня 2023 користувачем Фрай 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 2 години тому, ozor сказав: Тобто? Читать умеете, или только картинки рассматривать? Там в мордокниге придурошной все объяснили. Или зацитировать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 2 часа назад, ozor сказал: Я перепрошую, а що не так? Если бы такую фоточку сделал мой подчиненный, когда я был при делах - уже через сутки бы командовал ВОХРой где нибудь за Полярным кругом...с тюленями бы строевой занимался... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 2 години тому, ozor сказав: а чому ви вирішили, що коменти писав, наприклад, не кантон? Усі? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 8 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Читать умеете, или только картинки рассматривать? Там в мордокниге придурошной все объяснили. Или зацитировать? Цитуйте. Придурошна, це досить точне визначення. Я кожен день спостерігаю дебілів, які істину в мордокнигах шукають. 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 8 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Усі? Ні. Решту, певно, празьке крило писало. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 10 хвилин тому, Canton сказав: Если бы такую фоточку сделал мой подчиненный, когда я был при делах - уже через сутки бы командовал ВОХРой где нибудь за Полярным кругом...с тюленями бы строевой занимался... Коли ти при дєлах був, то ти на паспорт три дні фотографувався) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 4 хвилини тому, ozor сказав: Я кожен день спостерігаю дебілів, які істину в мордокнигах шукають. То ви просто не знаєте як використовувати відкриті джерела, а ровний аналітик завжди знайде родзинку. 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 24 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Зеленые все тупые? Я точно не знаю. Я за сивочолого голосував. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 8 минут назад, JFK сказал: Коли ти при дєлах був, то ти на паспорт три дні фотографувався) Паспортов не было... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 Якщо дивитись покадрово, то можна розгледіти вкрай "ефективну" решітку-мангал на даху. И тут бах! Только писюны по стенкам (с) BudemBambit.mp4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 19 хвилин тому, ozor сказав: Цитуйте. Придурошна, це досить точне визначення. Я кожен день спостерігаю дебілів, які істину в мордокнигах шукають. Маме там ви її і найшли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 (змінено) 39 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Читать умеете, или только картинки рассматривать? Там в мордокниге придурошной все объяснили. Или зацитировать? Та я взагалі нічого там не шукав, це ж ви написали, що вам придурошна мордокнига все пояснила. Обережніше треба з откритимі істочнікамі. Роднічьок вєть і загадіть могут. Змінено 5 червня 2023 користувачем ozor 1 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2023 16 хвилин тому, ozor сказав: Я точно не знаю. Я за сивочолого голосував. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз