Vinsol2009 Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 година тому, karbo сказав: Бачу, ти великий фахівець в цій галузі. Але тикає собі в дупу хтось інший. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 20 минут назад, sly сказал: люди, які все життя чимось займаються, але професіоналізма їм це не додає. Нажаль Я в курсі, як українці люблять податки платити. Втулити хабаря кому треба і будинок в три поверхи росте, як на грибах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 17.07.2024 в 20:59, Дощ сказав: Бюджетники не беруть в держави, а заробляють в держави. Ті ж комунальники, чи лікарі - вони беруть чи заробляють? І податки із заробленого сплачують у повному обсязі, часто більше ніж не бюджетники. Або військові - вони беруть? На них зараз бюджету йде ого ну добре, не зарплата, а оте ого! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Але тикає собі в дупу хтось інший. Ще один анально зациклений Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 31 хвилину тому, sly сказав: не буде. Платіжоспроможність клієнтів не буде встигати за ціноутворенням. судячи з того, як пишете - відношення до бізнесу не маєте. Лише ненавість. Тому й пишете маєчню. Я от налоги плачу. Платив навіть коли можна було не платити. Зарплатню людям піднімав за останній рік безліч разів. А от ціни - ні. Бо і так кожного дня все важче - люди мають гроші не завжди на необхідне. Останні два місяці взагали заліз глибоко в кредитну лінію, щоб виконувати зобов'язання. І якщо я зараз буду змушений все ж підняти ціни - втрачу нормальну таку частину доходу. Тобто і бізнес зазнає втрат, і податків буде менше... Але довбограїв при владі це не колише, вони живуть одним днем. а чим Ви займаєтесь,що ціни не підняли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 минуту назад, МаТраС сказал: а чим Ви займаєтесь,що ціни не підняли? Як і у Вас, у мене в підписі зазначено Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бублик Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 22 хвилини тому, Бездомный сказав: якщо читан - то не зрозумів , якщо зрозумів - то не вірно зрозумів . у 1993 му ,українська Україна була немовлям , дорослими були радянські люди - з промитими кацапами мізками . чим немовля може скористатися збороєю ? правильна відповідь - ніяк . воює не зброя , а люди . ви коли небудь спілкувалися з радянськими воєнними пенсіонерами ? ви серйозно вірите , що вони виборювали б самостійність від кацапів ? Після того як росіяни провели в Криму "референдум" і посадили свого президента Мєшкова наступив момент коли ми були на порозі такої ж війни як зараз.Все вирішилось злетом двох літаків з Узина і Прилук споряджених тактичним ЯО.Вони поділили європейську частину росії на сектори і приступили до навчань.На цьому все і закінчилось.В Крим зайшли наша спецура і російський "уряд" втік з Мєшковим до москви. Отака історія.Але потім з нами щось сталось і ми перетворились на гівно.Крапка. Зі.Я виріс серед тих офіцерів.Навіть серед того лайна були достойні люди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 8 хвилин тому, US7IGN сказав: ну добре, не зарплата, а оте ого! Ви певно також в економіку не дуже Охоронна фірма - бере з вашого бюджету чи як? Ті, хто приносять додану вартість - не беруть за визначенням. Армія, силовики - інша категорія Але є й ті, хто дійсно беруть - подумайте хто такі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 5 хвилин тому, Дощ сказав: Ви певно також в економіку не дуже Охоронна фірма - бере з вашого бюджету чи як? Ті, хто приносять додану вартість - не беруть за визначенням. Армія, силовики - інша категорія Але є й ті, хто дійсно беруть - подумайте хто такі я юрист. а економіст у мене жінка. дуже гарний. знає як не працювати і за кордоном жити не на соціалці. я з нею інколи раджусь і питаю чи можна трохи грошей з тумбочки взяти до речі, питання чоловікам - як ви змушуєте своїх жінок працювати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 18 хвилин тому, sly сказав: Як і у Вас, у мене в підписі зазначено то все минуле. зостались зв язки. працюють... у вас направлення специфічне. пробуйте другі якісь паралельно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 21 хвилину тому, Бублик сказав: Після того як росіяни провели в Криму "референдум" і посадили свого президента Мєшкова наступив момент коли ми були на порозі такої ж війни як зараз.Все вирішилось злетом двох літаків з Узина і Прилук споряджених тактичним ЯО.Вони поділили європейську частину росії на сектори і приступили до навчань.На цьому все і закінчилось.В Крим зайшли наша спецура і російський "уряд" втік з Мєшковим до москви. Отака історія.Але потім з нами щось сталось Не "щось сталось", а шановні західні партнери відібрали ЯЗ. Змінено 20 липня 2024 користувачем vadimv 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 28 хвилин тому, sly сказав: Як і у Вас, у мене в підписі зазначено в Ващому випадку,якщо баба відчула ефект реальний, то мабуть вже ціна не особо буде хвилювати. головне,що воно працює. типа лице класне,меньше зморшок і тп.. бо лайна на тому ринку багато Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бублик Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 5 хвилин тому, vadimv сказав: Не "щось сталось", а шановні західні партнери відібрали ЯЗ. А я бачив як ми самі віддавали в обмін на долари і шаровий газ.Чомусь у росіян не відібрали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 20 часов назад, Бездомный сказал: для Бузини вже лише суд Історії . як і для пані Ірини . Бузина написал книгу Утешение Историей гле пытался найти какие-то исторические параллели, а что написала Фарион? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 3 хвилини тому, katso сказав: Бузина написал книгу Утешение Историей гле пытался найти какие-то исторические параллели, а что написала Фарион? вона там теж так не хило писала і дійсно цікаві речі. але на коня маразм взяв своє нажаль... Змінено 20 липня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 2 хвилини тому, katso сказав: Бузина написал книгу Утешение Историей гле пытался найти какие-то исторические параллели, а что написала Фарион? соромно не знати! mybook.biz.ua/ua/avtori/farion-id/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 12 часов назад, Danylo Ivanov сказал: Краще писати мовою оккупанта? не існує ніякої мови окупанта. Є мова якою спілкуються окупанти - але вона їм не належить. Якщо пермський татарін спілкується татарскою і кримчанин що воює в ЗСУ спілкується татарскою - то чия татарська мова? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 2 минуты назад, US7IGN сказал: соромно не знати! mybook.biz.ua/ua/avtori/farion-id/ дякую 👍 Але на те й форум щоб взнати щось корисне Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 хвилину тому, katso сказав: дякую 👍 Але на те й форум щоб взнати щось корисне то ще не все Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 годину тому, Бездомный сказав: укомплектоване кантонами Перепрошую, а чим пан Сирський в цьому плані принципово відрізняється віл пана Кантона? Я пам'ятаю, як Сирського цькували за те, що у нього батьки на росії 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) 12 хвилин тому, katso сказав: не існує ніякої мови окупанта. Є мова якою спілкуються окупанти - але вона їм не належить. Якщо пермський татарін спілкується татарскою і кримчанин що воює в ЗСУ спілкується татарскою - то чия татарська мова? Такої самої думки. Справа в тому, що не виключено після війни в країну почнуть емігрувати мешканці Східних країн і вони не будуть асимілюватися тут, а будуть збиватися в клани і нести свою культуру. І всі ці розумники, які дорікають тим, хто пише російською мовою, при намаганні зробити цим "новим мешканцям" зауваження будуть послані на три літери. А ще й копняка можна отримати. І вони будуть з ностальгією згадувати росіськомовних, але справжніх українців. Відверто кажучи такою хньою займаються тільки в інтернеті. Я з 1989-го року остаточно переїхав в Київ і мені жодного разу ніхто не дорікав за російську. Тільки в інтернеті ця дрочильня нікому не потрібна. Тут країна тріщить по швах, енергетика ледь дихає, а людям нема чим зайнятися. Державна - українська, на роботі - українська. Тут дозвілля, хто як хоче, так і пише 13 хвилин тому, US7IGN сказав: соромно не знати! Теж не знав - буду знати. Але не соромно - все знати не можливо Змінено 20 липня 2024 користувачем Магирус 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 21 минуту назад, vadimv сказал: Не "щось сталось", а шановні західні партнери відібрали ЯЗ. Наскільки я пригадую, то самі віддали. З підскоком, бо дуже кортіло дешевого газу і пенсій. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 минуту назад, Магирус сказал: вони будуть з ностальгією згадувати росіськомовних, але справжніх українців Це з зайвою хромосомою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 (змінено) Ці російськомовні нібито українці просто попутники, бо свій дім зайдам віддавати не хочуть, але так само вони і української України не бажають. Чи корисні вони зараз для України? Безумовно. Змінено 20 липня 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 20 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2024 1 хвилину тому, karbo сказав: Це з зайвою хромосомою? Ви тільки що образили Сили Оборони України. Ви працюєте на ворога? Чи просто корисний ... ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз