XL.pro Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 5 хвилин тому, KUKUSHKA сказав: так, але не дуже гарна перспектива жити в країні нищих пенсионерів..... доходи сьогодні є а завтра немає. Цікаво хто залишився у Донецьку за тими же принципами не жалкує про це через 10 років? Цікаво було б послухати... А ще добавте мільйони скалічених (фізично і морально), чиновників, корупціонерів ... і приймайте правильне для себе рішення. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 20 хвилин тому, KUKUSHKA сказав: так, але не дуже гарна перспектива жити в країні нищих пенсионерів..... доходи сьогодні є а завтра немає. Цікаво хто залишився у Донецьку за тими же принципами не жалкує про це через 10 років? Цікаво було б послухати... 27.01.2024 в 19:23, Потрошитель сказав: Что я хочу это вернуться в 2007 и продать все свое барахло за несколько лямов денег)) И свалить подальше. А касаемо денег - все к этому идёт... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 Міхаил Веллер, як завжди, "не в бровь а в глаз".. Мабуть небогато кто розуміе що у лондоні англичан залишилось 48- %, надалі вектор зррзумілий. Від карамурзи молодшего я також давно запах ГєБєшний відчуваю, буде тупим піндосам ще один "свій" шмортніков, пропоную доглядати за його "творчестю". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 (змінено) 18 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Краще продати в Україні, а там купити А інвалідний візок на чому везти? Змінено 2 серпня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 У Веллера е свий канал на ютубе, рекомендую. https://www.youtube.com/@MWeller Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 24 хвилини тому, KUKUSHKA сказав: так, але не дуже гарна перспектива жити в країні нищих пенсионерів..... доходи сьогодні є а завтра немає. Цікаво хто залишився у Донецьку за тими же принципами не жалкує про це через 10 років? Цікаво було б послухати... так різниці майже ніякої. пенсіонери окремо, багаті окремо. світло і тут і там вимикають. якщо не поїхав то чого жалкувати? живуть же всі якось 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 22 хвилини тому, Gonchik сказав: Може й так. Спорити не буду. Мій друг доволі серйозний бізнесмен. Має виробництво орієнтоване на західного споживача. Там один r&d відділ займає кілька поверхів. І от проблема в тому, що він, будучи уособленням білого бізнесу, в усім відомий клуб «білого бізнесу» не потрапляє зі всім нам зрозумілих причин. І дивлячись на поневіряння іншого свого друга, який теж є бюджетоутворювачем цілого району, на його виробничих майданчиках проводять виїзні галузеві конференції і захисти, я розумію, що той перший не такий вже й дурень. У того другого вже два роки одне завдання - втримати працівників. За останні пару місяців тричі були перевірки з ТЦК))). А, ще третій є - переносить виробництво в Грузію. Якщо в найближчі пару кварталів це шапіто не зупиниться, то той хто не виїде житиме в такій собі Монголії/ Киргизії, хіба що з чорноземом. обставини змінюються і якщо ти не змінюєшся разом з ними то хто тобі винен? можна звісно впиратися і на коняці на роботу їздити... вам мабуть до амішей тоді... 22 хвилини тому, XL.pro сказав: А ще добавте мільйони скалічених (фізично і морально), чиновників, корупціонерів ... і приймайте правильне для себе рішення. справа в тому що глобально грошей менше не стає. просто вони у різних людей. 7 хвилин тому, vadimv сказав: А інвалідний візок на чому везти? це не ви його везли, а він вас вивіз 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 1 година тому, KUKUSHKA сказав: а если денег не будут давать? Чтобы совсем маловероятно, оставят буфер в виде Галиции. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 (змінено) 1 час назад, KUKUSHKA сказал: краще вже Нова Зеландія.... або Австралія чоловікам там дуже дорого. але якщо є піхва та більш-меньш пристойний лук , так , там можна добре влаштуватися Змінено 2 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 1 година тому, KUKUSHKA сказав: рахуєте Вважаєте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 3 години тому, vadimv сказав: Я, м'яко кажучи, фігєю, коли читаю, як людей без рук чи ніг визнають придатними... Придатним до чого? У нас безрукий служить у військкоматі, водить на влк прозов. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 8 годин тому, mastervovik сказав: Я теж знаю, ворк моніторив) Але 25 мені мало на сім'ю, с урахуванням, комуналка-їжа-і мінімальні потреби для дітей потрібно мінімум 40-50. Це щоб тільки існувати... Там де платять такі гроші в армії я не піду, і здоров'я не дасть ні психіка, я все таки ссикун що не кажи. А 25 я і тут заробити можу, тільки мені їх ні куди прикласти... З таким прибутком в цьому році ми вже продали і проїли авто дружини, вже почав брати в борг під залог своєї... Мдаааа Чесно кажучи,Вова, дуже жалюгідний пост ти викатив 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 22 хвилини тому, Бездомный сказав: чоловікам там дуже дорого. але якщо є піхва - так , там можна добре влаштуватися www.instagram.com/reel/C-F4sOGMJjo/?igsh=MXRob25tNmF1OGJrNQ== Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 3 години тому, mastervovik сказав: Так мене і зараз не дістало, варіант виїзду не розглядаю, т.як без грошей я там не потрібен в загалі. Щоб виїджати потрібно хотяб десяточку для старту мать, а я скоро буду -10 мати на старті). Тцк мене не лякає, ні де не ховаюсь але готовий розглядати зсу тільки як повноцінну роботу з зарплатнею від 1000 умовних. Буду шукати де підробити, щось магазин в сезон принесе, зараз почав территорію для відпочинку здавати у себе на участку, а що робить? Крутимся як можемо) Іди діловодом,наприклад,чи якимось логістом/техніком etc в бойову частину. Посада для сцикунів,сидиш десь на відтяжці 10-20 км від лбз,отримуєш доплату 50 штук плюс оклад,що не так? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 17 минут назад, Юрий Киев сказал: Мдаааа Чесно кажучи,Вова, дуже жалюгідний пост ти викатив зато чесно 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 2 години тому, KUKUSHKA сказав: Народ, а в кого які прогнози по закінченню війни? Розумію що питання риторичне, але все ж..... я шось в останній час думаю шо нема цьому не кінця не краю, йолки вже 3 роки майже..... Друга світова 4 роки була.... Може хтось є тут з оптимистів, хто аргументовано заспокоїть, що війна в цьому році закінчиться :))) Друга світова йшла з 39 по 45. Грубо кажучи 6 років. Корейська війна - 3 роки В'єтнамська війна з 59 по 75 роки Війна між Іраном та Іраком - з 80 по 88 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 (змінено) "Немає сечі терпіти ці пекельні борошна" (с) Змінено 2 серпня 2024 користувачем iiigolkin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 43 хвилини тому, Бездомный сказав: але якщо є піхва та більш-меньш пристойний лук , так , там можна добре влаштуватися всюди ви бували, все ви бачили :))) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 (змінено) 1 годину тому, Leon26 сказав: Як там справы на аналпіаді..? Цикаво, богато кто вважає що це також не війна..? x.com/i/statusе/1819159171746746432 При сучасному розвитку медицини, піхву можуть зробити. Змінено 2 серпня 2024 користувачем ozor 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 5 хвилин тому, MaxS сказав: всюди ви бували, все ви бачили :))) Коли грошовий канал розтягнутий... ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 15 хвилин тому, Бездомный сказав: зато чесно Чесно,але жалюгідно З іншого боку,почитати,що тут накатали навіть просто за сьогодні - так кацапи мабуть праві,які нах українці? Вам,оцій тусовці сцикунів/кацапощелепних/всімневдоволених/вільнихгромадян/великихбізнесменів/хитровиєбаних не треба своя держава,ви недостойні мати свою державу,ви ***знашо в більшості. Ну ,це таке написав "зато чесно"(с) 5 5 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 2 часа назад, МаТраС сказал: В ЗСУ кращі лікарі! Але тут не вилікували document_5287483742175122295.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 46 хвилин тому, ozor сказав: Придатним до чого? У нас безрукий служить у військкоматі, водить на влк прозов. Та й то, стовідсотково інвалід - має право на звільнення,але якимось чином домовився знайшов місце ,щоб служити далі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 2 минуты назад, Юрий Киев сказал: Та й то, стовідсотково інвалід - має право на звільнення,але якимось чином домовився знайшов місце ,щоб служити далі. Ага, безрукий, так. Це явно від патріотизму і відданості справі, інакше ніяк. Це нічо, що поза межами армії цей безрукий чувак просто сконає з голодухи або під церквою стоятиме? 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2024 22 хвилини тому, ozor сказав: При сучасному розвитку медицини, піхву можуть зробити. навіть таку що ВЛК не забракує? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз