Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, vbb сказав:

з цього місця детальніше будь-ласка
в цифрах, яка більшість воює, яка здриснула/переховується/ухиляється/в СЗЧ та яку ловлять бусиками...

Вчу користуватись інтернетом -- дуже дорого (С)

Якщо людина померла -- то надовго,

якщо людина дурна -- то назавжди. (С)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 минут назад, DmiVady сказал:

Назовите это обоснование прямо: "коррупционное" )))

Я ХЗ, не вникал...

Не было нужды

Посилання на коментар

9 хвилин тому, DimaF сказав:

Шо вы мелете, причем здесь прикордоння??)

Читайте вище:

22 хвилини тому, Бездомный сказав:

там в готелі брало кацапське тб .

так от , до того притомна баба   - викладачка у коледжі фізики та математики :pozor: , за тиждень  надивилася  у номері  "Звізда" тб , несподівано ошелешила  його  заявою , що сосія -  то  найпотужніша мілітарна держава у світі .🤣 .🤣

Однокласниця , після Криму, перетягнула матір на самісінький кордон в перше укр. селище,  там не тільки полє чудес і звєзда, там весь кацапозвʼязок сотовий працював, що дозволяло на***ітись вдосталь між умовним норільском і Україною, купивши сімкарту рф.
На сьогодні, звʼязок певно є, а селища майже нема.

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, 7351 сказав:
Цитата

4 хвилини тому, vbb сказав:

з цього місця детальніше будь-ласка
в цифрах, яка більшість воює, яка здриснула/переховується/ухиляється/в СЗЧ та яку ловлять бусиками...

Вчу користуватись інтернетом -- дуже дорого (С)

Якщо людина померла -- то надовго,

якщо людина дурна -- то назавжди. (С)

ви як завжди. ляпнути -лизнути найвеличнішому та злитися.

• Хаха 2
Посилання на коментар

17 минут назад, US7IGN сказал:

чим більше різних поглядів тим легше розібратися що відбувається

Звичайно що так, але на книжку про трампа не ма що гаяти часу, з ним давно уже все ясно чув за нього ще з радянських часів, коли він ще брався до політикі. Але побачив ролик із ним вже пізніше ще на початках інету, мабуть з того часу трамп і вирішив йти у політику - було це шетоді коли путін перший раз приїхав звізитом до США. Справа там в чому путін мав виходити на вулиці НЙ і трамп ще був ніхто у політиці і він вірішив  невимушено прорватися в коло до хутіна, ніби познайомитись. Але це якось стало відомо одному знаковому амеркоміку і той вирішив цей момент обернути на свою користь, комік організував фальшнатовп на вулиці, сам ж загримувався хутиним, розиграв фальшзустріч і зробив на цій темі ролик.Одним словом наломав трампа.

Що з тим далі було не знаю, але відомо що трамп 6 разів потім був банкрутом, тепер пишуть що ему помогали тоді расейські авуари. Але за І.Маска таке тепер пишуть, правда не за його банкрутство, а фсбешні гроші на фінансове розкручування техїмперії.

Посилання на коментар

21 хвилину тому, Canton сказав:

Walther P88 Compact мой любимец...

По эргономике идеально под мою руку...и для "горизонталки" супер, вообще незаметен

Ну, это достаточно старый пистолет, курковый, что в современной "служебке" уже почти моветон, страйкеры рулят ) шутка)))

Современные версии компактного вальтера PPQ вполне себе стрелябельны, я юзал, неплохи, но жестковаты и бодливы, требуют хорошего навыка хвата и контроля оружия. В спортивных версиях,  PDP (новый топ) всё офигительно, нарекания только на нежность при загрязнении от настрела.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

23 хвилини тому, ozor сказав:

Хто вважає інакше-ворог.

Аааа ... зрозумів, я вже таке читав тут )))

Ну воюйте з ворогами, якщо так, сподіваюсь з снарягою та навичками в вас все добре ...

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

Якщо ти допустив саму можливість загрози життю ти вже програв 

Тобто народився - вже програв

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, ozor сказал:

Читайте вище:

Бездомный сам йобнутий)

Вы смешали все в кучу и мух и котлеты и людей с конями.

Гиркин далеко не дурак поэтому и сидит, и слушать его надо не как пропагандиста (коим он не является). 

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, DmiVady сказал:

Ну, это достаточно старый пистолет

Можно подумать я молодой...

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DimaF сказав:

Бездомный сам йобнутий)

Вы смешали все в кучу и мух и котлеты и людей с конями.

Гиркин далеко не дурак поэтому и сидит, и слушать его надо не как пропагандиста (коим он не является). 

Слушать гіркіна і пістолєтов нє нада.

ідіть к буям

Бєздомний, поки, під підозрою

• Хаха 1
Посилання на коментар

34 минуты назад, ozor сказал:

Так, так, нє всьо так однозначно, вас вбивають зовсім не кацапи, віноват зєлєнскій і поссорілі амєріканци, і пістолєтов нєнада вам.

Мова йде тільки за форумне життя - у Вас, наприклад, чітко українська позіція, але деяким Вашим постам виставлять лайки люди, що їх присутність  тут можна пояснити не тільки простою елементарною зацікавленістью.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Мова йде тільки за форумне життя - у Вас, наприклад, чітко українська позіція, але деяким Вашим постам виставлять лайки люди, що їх присутність  тут можна пояснити не тільки простою елементарною зацікавленістью.

Люди, у яких нечітка українська позиція, та й ще під час війни, повинні піти у буям зі своїми лайками.

Посилання на коментар

54 хвилини тому, ozor сказав:

готуйся подорожувати світом

Так це ж чудово

Посилання на коментар

11 хвилин тому, Canton сказав:

Можно подумать я молодой...

Мне тоже не 20 ) за полтинник, но предпочитаю юзать молодых )))

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

9 минут назад, DimaF сказал:

Гиркин далеко не дурак поэтому и сидит, и слушать его надо не как пропагандиста

Було би краще якби він був дураком, менше рашників йго слухали і було  б менше рашафашиків. А головна їх ідея - це нищення усього українського і прислуховуватись тут нема до чого.

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 годин тому, Canton сказав:

І в рамках 206 батальйону забезпечили евакуацію Бучі, Гостомелю, Ірпеня, блокпости, роздачу зброї та, нарешті, захист Києва від російських загарбників», — заявив Пятий президент.

IMG_7073.thumb.jpeg.7e0c7abb95069f0e4066979d82c00ce2.jpeg

По карлику с пицтолем и как он себя защищал

Цитата

Когда мужчины еще не начали толкать микроавтобус, по словам Химикуса, возле них остановился джип.

— Опустилось правое пассажирское стекло, к нам обратилась женщина «Уроды, включите габаритный свет». Это была жена Пашинского, — рассказывает Вячеслав Химикус.

После этого машина уехала, а Химикус и водитель начали раскачивать микроавтобус. Через некоторое время, как говорит Химикус, к нему подошел небольшого роста мужчина с оружием. Это был Сергей Пашинский.

— «Лечь! Мордой в землю!», — кричал он. Его пистолет был нацелен мне в грудь, — продолжает Химикус.

Что происходило дальше — помнит плохо, говорит мужчина.

— Я его ударил по голове бутылкой. Сразу раздался выстрел. Кто был первым не знаю, — говорит мужчина.

— То есть вы его сначала ударили, а потом он стрелял? — переспрашиваю.

— Не знаю. Стрелял ли он в меня первый, а я уже падал... — начинает путаться в воспоминаниях наш собеседник.

— Вы не помните?

— А как я могу помнить? Я его перед тем предупредил — брось пистолет.

— Куда он вам выстрелил?

Целился в грудь, но из-за того, что я его ударил — выстрелил в ногу.

— То есть вы ударили его первым?

— Не знаю.

По словам Вячеслава Химикуса, все время пока он и Пашинский ссорились — за этим по телефону следила жена Химикуса. Она приехала туда через несколько минут, подошла к микроавтобусу и направила на экс-депутата пистолет, который был у них дома.

— И она говорит Пашинскому: «Отойди от него, урод».

— Пистолет вашей жены был заряжен?

— Он был сломан. Пневматический, тот, что в магазинах продается. Если бы не жена — я бы здесь и умер.

Вячеслав Химикус — потерпевший по делу экс-депутата Сергея Пашинского, которого обвиняют в причинении тяжелого телесного повреждения, на месте происшествия, 22 октября 2019 годаhromadske

После этого Сергей Пашинский вызвал скорую помощь и начал перевязывать ногу Химикуса поясом. Позже раненого увезли в больницу.

— Моя нога была выкручена в другую сторону. Кость разнесло, — объясняет Химикус.

Нормально ходить мужчина смог через год.

умиляет защитница-жена с «неисправным пневматическим пицталетом».

Нищеброд, не мог жену обеспечить хотя бы травматом?! )) (сарказм)

Змінено користувачем Фрай
  • Хаха 1
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

6 минут назад, ozor сказал:

яких нечітка українська позиція, та й ще під час війни, повинні піти у буям зі своїми лайками.

Ну а Ви лайкаєте тим у кого українська позиція на папері, а серед них то ї є вороги.

Посилання на коментар

1 годину тому, Вячеслав63 сказав:

Вогнепал офіційний - тут немає питань. Тільки, по закону, наскільки я розумію, він не може використуватися для самозахисту. В законі тільки про мисливські рушниці.

По закону для самозахисту ви можете користуватися будь чим,  якщо це в рамках необхідного  самозахисту.  А от законність володіння цією зброєю - то інша справа. 

• Лайк 3
Посилання на коментар

21 минуту назад, ozor сказал:

Люди, у яких нечітка українська позиція, та й ще під час війни, повинні піти у буям зі своїми лайками.

А корисних ідіотів куди відправимо?

• Хаха 2
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Фрай сказав:

умиляет защитница-жена с неисправным пневматическим пицталетом. 

Нищеброд, не мог жену обеспечить хотя бы травматом?! ))

Так звідки в простого жителя Васильківського району Хімікуса (прочитав трохи про справу) корупційні зв'язки та гроші на забезпечення своєї жінки травматичною зброєю?

Дозвіл (на законних підставах, без хабаря) на травматичну зброю мають право отримати не так багато категорій громадян нашої країни.

До речі, травматична зброя, без серйозних навичок володіння (цьому вчать, але це недешево, бо це не одна тисяча спалених на тренуваннях набоїв) не корисніше від звичайної каменюки. А відповідальність (в роках ув'язнення) при порушеннях критеріїв самозахисту, не менше чим при повноцінному вогнепалі.

• Лайк 2
Посилання на коментар

22 хвилини тому, vadimv сказав:

Так це ж чудово

Нема нічого чудового. Я неправильне слово підібрав. 
Не подорожувати, а поневірятися.

Та й, на превеликий жаль, далеко не всі отримали цей шанс, багатьох вбили, під час спроби покинути домівку.

І далеко не всі марили Мальдівами і філіппінками, у багатьох все добре було і з дітьми-дружинами і домівками роботами.

Посилання на коментар

МВФ схвалив виділення Україні нового траншу в $1,1 млрд.

Черговий транш фінансової допомоги спрямують на покриття "важливих бюджетних видатків невійськового характеру", повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

www.dw.com/uk/mvf-shvaliv-vidilenna-ukraini-novogo-transu-v-11-mlrd/a-70541530?maca=ukr-rss-ukrnet-ukr-all-3816-xml

image.png.75bc7be80748f920482e9a83673bcc9b.png

Посилання на коментар

12 хвилин тому, DmiVady сказав:

Так звідки в простого жителя Васильківського району Хімікуса (прочитав трохи про справу) корупційні зв'язки та гроші на забезпечення своєї жінки травматичною зброєю?

Дозвіл (на законних підставах, без хабаря) на травматичну зброю мають право отримати не так багато категорій громадян нашої країни.

До речі, травматична зброя, без серйозних навичок володіння (цьому вчать, але це недешево, бо це не одна тисяча спалених на тренуваннях набоїв) не корисніше від звичайної каменюки. А відповідальність (в роках ув'язнення) при порушеннях критеріїв самозахисту, не менше чим при повноцінному вогнепалі.

і мушка так само небезпечна :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...