ozor Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 5 годин тому, outdoor24 сказав: З вінсолом - 100%. Сім. Трьох лайків не вистачає, до повних папуасів. Народ, не жміться. Кавалєр повного кондому, якось швидко налайкали. Дайошь десятку лайков! 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 4 минуты назад, US7IGN сказал: Ну там ще треба розбиратися як ті гроші ходять і де в кінці залишаються ) В Україні нормально так залишається www.epravda.com.ua/news/2024/04/5/712070/ Про Рошен важче знайти. Мабуть про це зараз не цікаво писати. Бо всі ж знають, що він у держави краде, а не державі дає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 4 хвилини тому, Alvalk сказав: В Україні нормально так залишається це ж не зовсім про гроші. Якщо людина і її сім'я не асоціюють своє майбутнє з Україною, а лише використовують її як джерело доходу, щоб жити деінде, то зацікавленість у майбутньому певна буде, але не аналогічна тим, хто планує бути частиною історії цієї країни протягом декількох поколінь. я не проти тих, хто хоч якось, але підтримує розвиток України, навіть і заробляючи на ній, я проти ідеалістичних поглядів на них і їх роль. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 1 годину тому, Вячеслав63 сказав: В огороді бузина, а в Києві дядько. Що ви там собі придумали в своїй хворій уяві? До чого тут захист Батьківщини до захисту корумпованої олігархічної системи? Чи в вашій голові це одне й те ж, як і в кацапії? Вибачте, але чим далі, тим більше підтверждень висновків Бездомного. Той , який все життя за 5 рублів Мурку лабав буде мені дорікати кацапським ІПСО? В діалозі зі мною ви, як знаний лінгвіст, тільки на одне питання можете відповісти " в" чи " на"... в шухлядку 5 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 4 минуты назад, irina1969 сказал: Той , який все життя за 5 рублів Мурку лабав буде мені дорікати кацапським ІПСО? В діалозі зі мною ви, як знаний лінгвіст, тільки на одне питання можете відповісти " в" чи " на"... в шухлядку Тапком его, тапком... 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 (змінено) 26 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Але з щоб з плином часу не сталось так щоб їм недовелось воювати з нами коли ми будемо під китайським управлінням. Ще і цінні рідкісни копалини можуть туди невимушено зпливти, звичайно, що разом з нашими територіями. Це не підійме мертвих з могил, якщо вам від цього стане добре ... то щож ... З азартних ігор я поважаю не покер, а преферанс. Йти на мізер з шансом отримати "потяг" то не моє. Змінено 25 жовтня 2024 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 7 хвилин тому, Canton сказав: Тапком его, тапком... о, тапки вашої дружини таки купили? 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 55 хвилин тому, outdoor24 сказав: у Лондоні а чисто заради цікавості - є по пам'яті приклади інтелектуалів, які писали абсолютно безграмотно? Кондом. Кондомна коліграфія і орхфографія. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 (змінено) 1 година тому, outdoor24 сказав: у Лондоні а чисто заради цікавості - є по пам'яті приклади інтелектуалів, які писали абсолютно безграмотно? Маккейн ніби смску не міг відправити. Але то трохи інше. Змінено 25 жовтня 2024 користувачем ozor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 21 хвилину тому, Canton сказав: Тапком его, тапком... На всіх тапок не вистачить, з кожної шпарини(( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 1 хвилину тому, irina1969 сказав: з кожної шпарини(( добре, що не в кожну 🤣 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 3 минуты назад, irina1969 сказал: На всіх тапок не вистачить, з кожної шпарини(( Я пожертвую...жена с продажи снимет для полезного дела! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 3 години тому, Вячеслав63 сказав: Добре ви захищаєте корумповану олігархічну систему. Я під зламом системи розумію переймання досвіду успішного перевтілення совка в західну демократію на прикладі країн Балтії, Польщі, Чехії. Проїжджаючи по Польщі на початку 2000-х, я був в шоці - наскільки вона відрізнялася від України. Ще тоді подумалось - чому тупо не взяти і скопіювати те, як вони це зробили. А в 90-х вони були не багатшими за українців. І ось нарешті, після 2014-го, Гройсман проводить децентралізацію, по польському прикладу. Цього не можна було зробити раніше? А може хтось цьому заважав, кого і так все влаштовувало? На Майдані люди вимагали зміни цієї системи. А ви, виходить, проти цього. Чому українці з заходу України були рушійною силою Майдану? Та тому, що вони їздили в Польщу, бачили різницю між нашими рівнями життя і хотіли те втілити в Україні. Так, що ваше "ні сном, ні духом" прибережіть для себе. Всьому можна навчитися при бажанні і натхненні. Не святі горшки ліплять. А будинок я збудував якісно. Він прослужить ще довго і буде корисним не тільки моїй сім'ї, а й моїм нащадкам, на відміну від олігархічної системи, яку все одно буде зламано і змінено. І це не мої якісь видумки, це думка багатьох людей. Амінь. Якби було все так просто то не було б так складно Я аж просльозився про гройсмана, вже казав - всі тягнули і він трактор. Прикро що народ не оцінив, партія набрала голосів в межах статистичної похибки. Але й справді, не рівня шмигалю, який лиш дороги збудував І я вже також писав - не буває так щоб рраз - і ми стали Польщею, отак рраз - система впала нова встала. Навчитись можна всьому, але на це треба роки, десятиліття поту і крові. А ви хочете, прямо вже і зараз, щоб як не порох то Зеленський З.і. рушійною силою Майдану була не західна Україна, а кияни. Якби Київ не підтримав - нічого б не відбулось. Ви очевидно не були на Майдані, я був. Яка влада в Києві - така й в Україні 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 1 минуту назад, Дощ сказал: Якби Київ не підтримав Если бы Киев не начал... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 56 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Але з щоб з плином часу не сталось так щоб їм недовелось воювати з нами коли ми будемо під китайським управлінням. Ще і цінні рідкісни копалини можуть туди невимушено зпливти, звичайно, що разом з нашими територіями. Та ніхто не віддасть таких гарних гречкосіїв китайцям ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 2 години тому, Бездомный сказав: Кучма не дозволив реваншу відвертих симоненок , Кучма не зкотився у теплу ванну лукашизму , не дозволив кацапським політтехнологам розірвали Україну на Схід та Захід , влаштувавши щось на кшталт того , що кацапи влаштували у Таджикістані , Азербайджані чи Грузії у 90-ті... Та й Тузлу (разом з Кримом) не віддав... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 2 години тому, Canton сказав: Та все в балалайне из Украины... Матрешки из Японии, а самовары из Монголии Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 55 хвилин тому, Canton сказав: Тапком его, тапком... Особливо коли питання незручні задає ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 1 годину тому, kim chen lhoran сказав: за одну пару в універі можуть начитати більше матеріалу, ніж за одну чверть у школі Школа не для знань, вона для патріотичного виховання. Он я школу практично всю прогулював, в результаті знання є, а патріотичного виховання - немає ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 1 година тому, kim chen lhoran сказав: Вміння писати грамотно це не властивість інтелекту, а тільки наявність непоганої пам'яті і більше нічого. Наприклад, практично усі вчителі по школах - це туповаті роботи, інакше там би в школах не лишались, і хто б ще на їх місці б повірив, що ім призначуть порядні зарплати, на що вони добряче клюнули. Та й і тільки за одну пару в універі можуть начитати більше матеріалу, ніж за одну чверть у школі - для рівня 10 класу. Ви впевнені, що ви правильно розумієте для чого всі оті універи? Бо оте "більше матеріалу", теж відноситься до хорошої пам'яті. Набагато важливіше, навчитися коростуватися знаннями. Тільки що розмовляв з сином. Він з колегами обговорював проблему енергетики в Україні і сказав, що йому тепер не страшні відключення електрики, бо він і в Києві, на квартир,і поставив інвертор з акумуляторами і нам, в Полтаві, встановив ще до цього додатково сонячні панелі. Колеги-програмісти дивувалися - "Як? Сам? Може треба було електрика викликати чи фірму наймати?" А він їм - "Навіщо? Там немає нічого складного. Треба просто скористатись потрібними знаннями ". Відкриваєш інтернет і читаєш чи дивишся. Ось для чого, я думаю, люди і навчаються в університетах - щоб вміти знаходити потрібні знання, зрозуміти їх і застосовувати на практиці. І ось тут інтелект, якраз і проявиться. І хороша пам'ять аж ніяк не завадить. Бо високий інтелект і слабка пам'ять - це якісь несумісні поняття. Це таке виправдання для тих, хто грамоту не засвоів через "високий" інтелект, але слабку пам'ять. Ось тут пишуть про деменцію, так тут ці поняття взаємозв'язані - mediland.ua/ua/metody-likuvannya-nevrologiya/znijennya-pamyati-porushennya-intelektu Зниження пам'яті, порушення інтелекту Інтелект - це надзвичайно складна психічна функція, що включає безліч компонентів досвід, пам'ять, здатність до навчання, увага, розуміння, судження, мова, орієнтація. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 3 години тому, Canton сказав: Куда уж нам, в лаптях и по паркету, до вас - эстетов интеллектуалов glavcom.ua/country/culture/afera-tisjacholittja-jak-moskali-stali-rosijanami-928982.html 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 13 минут назад, vadimv сказал: Матрешки из Японии, а самовары из Монголии Вообще то это был сарказм... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 2 години тому, US7IGN сказав: focus.ua/uk/world/675192-mask-tayemno-spilkuyetsya-z-putinim-pislya-vtorgnennya-rf-v-ukrajinu-wsj Щодо тезису військових нафіга ті рації якщо старлінки є. Хтось може мене переконати що вся інфа зі старлінків не летить кацапам і режимі онлайн? Я можу переконати що вся інфа з радєйок 100% летить в режимі онлайн. На нулі 99% рацій це бауфенг і мотороли - ми їх слухаєм вони нас слухають. Старлінк більш захищений ніж оте все разом взяте. А щось серйозне коштує як ескадрилья боїнгів, і в нас його або немає і не буде, або кіт наплакав. Якщо дійсно хочете безпеки - треба менше п здєть. Або тапік наше всьо 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 3 години тому, Бездомный сказав: вони від кацапів не відрізнялися - такими були б іспанці , якби Франко не впорався . Ціікаво, що портети коханки Троцького тут на кожному кроці... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 Німецька компанія Rheinmetall передала Україні ще 20 бойових машин піхоти Marder, а поставлення відбулося наприкінці третього кварталу 2024 року. Як передає пресслужба компанії, загальна кількість бойових машин, відправлених в Україну за угодою про так званий "кільцевий обмін", досягне близько 200 одиниць. З них понад сотню становлять моделі Marder 1A3. www.eurointegration.com.ua/news/2024/10/25/7197005/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз