7351 Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 1 хвилину тому, vovova сказав: Тільки довбні можуть так відсотки рахувати. Розкажіть, як правильно рахувати -- якщо ви не довбень, звісно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 (змінено) 5 минут назад, 988888 сказал: Так мова-ж про "матір вбивають".... Так мені зброю не дадуть згідно закону. Чи ти розумово відсталий та з першого разу не доходить? Змінено 31 жовтня 2024 користувачем karbo 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 (змінено) 25.10.2024 в 19:18, Дощ сказав: Прям день сурка - у вас як тумблер заклинив на зміну якоїсь, вами придуманої, системи, що її неодмінно потрібно розвалити/змінити, при чому ви не в змозі осягнути масштаб змін, тому скромно називаєте їх косметичними. За пороха відбулися дійсно фундаментальні, я б сказав тектонічні зміни, по яким нам ще жити багато років вперед. І знову про олігархічну систему, якої, по-вашому, не існує. Тут і про вибори, скільки людей і за кого голосували, з якою мотивацією. І про те, як нас розділяють і як розвели народ після Майдану. І про землю, надра, які повинні належати народу, а не олігархам, які і далі грабують країну. Про все те, що я вам вже казав. До речі, Кантону і Вінсолу теж корисно це подивитися, як і решті порохоботів. Може й прозріють, хоча, навряд чи. Змінено 31 жовтня 2024 користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 2 минуты назад, 7351 сказал: Розкажіть, як правильно рахувати -- якщо ви не довбень, звісно. Я Вас ще раз спитаю: Коли в Зеленського буде 75% довіри, а в Порошенка 75% недовіри, Ви напишите, що Зеленський випереджае Порошенка на 150 відсотків? Якщо Вам це важко, тоді простіше: на форумі за Вас проголосують 99%, проти 1%. за мене 1%, проти мене 99%. За Вашою логікою, Ви мене випереджаєте на 198%. А за математичною - на 98% Але Ви це знаєте, просто любите маніпулювати. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 7 минут назад, vovova сказал: Я Вас ще раз спитаю: Коли в Зеленського буде 75% довіри, а в Порошенка 75% недовіри, Ви напишите, що Зеленський випереджае Порошенка на 150 відсотків? Якщо Вам це важко, тоді простіше: на форумі за Вас проголосують 99%, проти 1%. за мене 1%, проти мене 99%. За Вашою логікою, Ви мене випереджаєте на 198%. А за математичною - на 98% Але Ви це знаєте, просто любите маніпулювати. Яка різниця? Тут же не олімпіада з математики. Перевага є і цього достатньо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 5 минут назад, vovova сказал: Але Ви це знаєте, просто любите маніпулювати. Так это классика поведения всего этого сброда - ***...ть как Троцкий в полной уверенности, что никто ничего не видит и не понимает.., Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 12 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: І знову про олігархічну систему, якої, по-вашому, не існує. Тут і про вибори, скільки людей і за кого голосували, з якою мотивацією. І про те, як нас розділяють і як розвели народ після Майдану. І про землю, надра, які повинні належати народу, а не олігархам, які і далі грабують країну. Про все те, що я вам вже казав. хто це? що за експерт? йому можна довіряти з його тисячі підписників? зараз стільки розвелося всяких експертів... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 16 минут назад, karbo сказал: Так мені зброю не дадуть згідно закону. Чи ти розумово відсталий та з першого разу не доходить? А ТИ, дурачок, хоч пробував ту зброю ДЕСЬ отримувати? А якщо ТИ РОЗУМОВО ВІДСТАЛИЙ і зброї для таких вже немає в твоїй лікарні то може на щось інше згодився-б? Чи "освіта" і це забороняє? ПС: В каналізацію. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 2 минуты назад, 988888 сказал: А ТИ, дурачок, хоч пробував ту зброю ДЕСЬ отримувати? А якщо ТИ РОЗУМОВО ВІДСТАЛИЙ і зброї для таких вже немає в твоїй лікарні то може на щось інше згодився-б? Чи "освіта" і це забороняє? ПС: В каналізацію. Пробував. На початку 80-х в радянській армії. Своїх батьків туди відправ. В каналізацію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 (змінено) камент кацапа на 151 вподобайку , поки писав пост - стало 155 ....158 .... 179 ПростоХомяк Скорей бы уже накрылась пиз*ой эта экономика. Выкинуть на мороз нынешнюю власть, остановить войну, а там, глядишь, и жизнь наладится. ========================== на кацапії повільно , але щось таки змінюється Змінено 1 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 (змінено) 22 хвилини тому, vovova сказав: Я Вас ще раз спитаю: Коли в Зеленського буде 75% довіри, а в Порошенка 75% недовіри, Ви напишите, що Зеленський випереджае Порошенка на 150 відсотків? Якщо Вам це важко, тоді простіше: на форумі за Вас проголосують 99%, проти 1%. за мене 1%, проти мене 99%. За Вашою логікою, Ви мене випереджаєте на 198%. А за математичною - на 98% Але Ви це знаєте, просто любите маніпулювати. Я бачу, що математика для вас пройшла "мимо", тобто, повз вас. Читайте уважно, по буквах і цифрах, як рахувати: Ваш приклад: різниця відсотків "ЗА мене" -- 99% - 1% = 98%; різниця "ПРОТИ вас" -- 99% - 1% = 98%. Тобто, по тих, хто "ЗА мене" я вас випереджаю на 98%; по тих, хто "ПРОТИ вас" ви мене випереджаєте на 98%. Мій приклад: 4,7% - (-55,1%) = 4,7% + 55,1% = 59,8%. Тобто, ви не праві. Якщо не зрозуміло -- можете вчити математику, шкільний курс, завжди корисно... Змінено 31 жовтня 2024 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 (змінено) 14 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: хто це? що за експерт? йому можна довіряти з його тисячі підписників? зараз стільки розвелося всяких експертів... Сотник 26-ої сотні Майдану. Рух "Українська сила". Змінено 31 жовтня 2024 користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Сотник 26-ої сотні Майдану. Рух "Українська сила". И шо? Это авторитет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 Хеллоуин говорите? Ось вам... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 2 хвилини тому, Canton сказав: И шо? Это авторитет? А ви послухайте, що він говорить, а потім робіть якісь висновки. Німб авторитету не повинен затьмарювати ваше критичне мислення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: А ви послухайте, що він говорить, а потім робіть якісь висновки. Німб авторитету не повинен затьмарювати ваше критичне мислення. Я не смотрю видосы. Стенограмма есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 1 минуту назад, Canton сказал: Я не смотрю видосы. ... Переживаєте за 26-й кадр? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 (змінено) 1 година тому, karbo сказав: Коли твою матір вбивають ти сина баканова чекаєш??? Та я ніби не чекав якраз. Працюю на оборону з перших днів так чи інакше. Але це суті не змінює. Тому не маніпулюй тут, бо на*** пошлю. Змінено 31 жовтня 2024 користувачем loader 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 (змінено) Як син баканова? В тилу і він і ти. Ще є питання? Висновки роблю на підставі інформації викладеної виключно тобою. А щодо пошлю, так це не проблема. Не стримуй себе. Змінено 31 жовтня 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 58 хвилин тому, karbo сказав: Мені все не дозволяє. І мій стан і закон України Вагітний чи що? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 (змінено) 1 минуту назад, loader сказал: Вагітний чи що? Мені 65. В такому віці навіть Арні завагітніти би не зміг. А ти вже пробував? Змінено 31 жовтня 2024 користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 1 хвилину тому, karbo сказав: Мені 65. В такому віці навіть Арні завагітніти би не зміг. А мамами і батьками розсовуєш як 20-річний. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 Только что, loader сказал: А мамами і батьками розсовуєш як 20-річний. Маю право. Вони мої ровесники Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 Тільки що, karbo сказав: Маю право. Вони мої ровесники Маєш право на*** сходити. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 (змінено) 5 минут назад, loader сказал: Маєш право на*** сходити. Так ти пробуй Дохрена тут бачу героїв розвелось відправляти чужих батьків на сьомому десятку на фронт А самим бусик не дозволяє воювати неправильно їх пакують бачиш Змінено 31 жовтня 2024 користувачем karbo 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз