Фрай Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 1 годину тому, kim chen lhoran сказав: … любив щось вжити смачного м'ясного, а там, як правило багато солі, і ось 2 роки тому потрапив під тяжкий, як написано в історії хвороби, інсульт. … Одного разу собака потягнув різко вбік, моя нога попала у кротову норку і я серйозно підвернув ногу, а так як я її і раніше підвертав, ходити стало важкувато. … перестав крутити педалями щоб не зіштовхнутись, мій ровер упав назад, завершилось все переламом вертлюжних кисток. Зробили операцію, потім ще пролежав у лікарні місяць. Ходити по вулиці можу тільки з милицями… Все ясно, черговий ухилянт з натяком на провали памʼяті, бо не памʼятає горілки по 4.12 і 4.20 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 10 хвилин тому, karbo сказав: Нашу середню людину це би підрубало, а далі по протоптаній стежині не розлучаючись з алкоголем смерть в молодому віці. Алкоголь і смерть в молодому віці - то теж дуже індивідуально. В мене рідний брат вже конкретно бухає більше 20 років і живий. А ті, хто бухав і нашому дворі - практично всі вже давно в могилі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 6 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Алкоголь і смерть в молодому віці - то теж дуже індивідуально Ніколи в житті не виникало бажання набухатися до нестями, от ніколи і зовсім не розумію тих хто це робить. Навіщо? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 24 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Алкоголь і смерть в молодому віці - то теж дуже індивідуально. В мене рідний брат вже конкретно бухає більше 20 років і живий. А ті, хто бухав і нашому дворі - практично всі вже давно в могилі. Якщо хтось напивається часто і живе до 100 років, то це зовсім не означає, що це на всіх розповсюджується. У мене в селі в радіусі 200 м четверо повісилось під дією алкоголю, ще одного декілька раз знімали з петлі. Це зовсім не обов'язково від цирозу печінки помирати. Змінено 23 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 Другу добу не зберусь записати відео про своє вчорашнє тривале листування з одним з експертів провідного Сінк-Тенку США… Цей центр належить до ТОП-3 в Штатах. Його дослідження постійно лягають на столи всіх керівників США - від конгресменів та сенаторів, до Президентів. Незалежно від приналежності до політичних партій. Настільки боляче озвучувати те, про що ми з Полом спілкувались, що вже тричі сідав перед камерою і тричі йшов по цигарки… Дуже коротко, тези нашого листування. Пол: Зараз важко знайти експерта в США, який би погодився коментувати майбутні рішення Трампа в питаннях зовнішньої політики. Повна неразбериха та хаос. Якщо аналізувати повідомлення ЗМІ, то Україну очікує дуже важкий етап. Підчас виборів Трамп нараздава дуже багато обіцянок промисловим компаніям. Суть: ми скоротимо всі зовнішні витрати і спрямуємо кошти на вас. Практично всі експерти розуміють, яким важким для України буде таке рішення Трампа. Ми (експерти) вважаємо, що настав час шукати заміну Зеленському. Потрібно знайти більш виваженого та поважного політика. Яка ваша думка? Я: Я бачив вже багато «мирних планів Трампа», але всі вони об’эднані одним - ганьбою для мого народу. Україні пропонують програти в абсолютно несправедливій війні попри обіцянки всілякої допомоги. Що стосується Зеленського. Він (та його команда) розуміють, таке завершення війни (перерва) означатиме ганебний кінець його політчної кар’єри. Я не уявляю собі, ЯК він наважиться на такий крок. Що стосується заміни: та людина, яка візьме на себе такий тягар, безсумнівно має розповісти суспільству реальну причину такого фіналу, розповісти правду про діяльність Зеленського на посаді. Результатами керування Зеленським мають зайнятись правоохоронні органи. Чи погодиться на це Захід? Чи знов буде надавати «гарантії особистої безпеки»? Пол: Скоріш за все, в світі знайдеться чимало місць, де Зеленського зустрінуть з обіймами. Але, думаю, це не буде Захід. В разі ухвалення Зеленським мирного плану Трампа, ми побоюємось виникнення в Україні вкрай небезпечної ситуації нестабільності. За нашими даними, Зеленський немає поваги серед українських військових. Його дії можуть викликати обурення. Також за нашими даними, він втратив підтримку в спецслужбах України. Ми не ведемо мову про окремих керівників, які влячні особисто йому за призначення. Яка ваша думка? Я: Не є великою таємницею, що в армії Зеленського не сприймають як беззаперечного лідера. Хоча є воїни, які його щиро підтримують. Що стосується спецслужб. Я на днях випадково зустрів … (пропускаю). Пол: Це підтверджує нашу інформацію про певне погіршення стосунків між керівництвом ваших та наших спецслужб. Нашим керівникам дуже неподобається, що керівництво вашими спецслужбами, в яких багато фахівців, здійснюється з Офісу Президента. Ми вважаємо, що найближчим часом Зеленський почне лаяти керівництво США, як він це вже зробив з Байденом. Він буде звинувачувати в невдачах Захід, виправдовуючи свої промахи. Я: Мені дуже боляче, Пол, що мої американські друзі з перших днів вторгнення ставились упереджено до того, що я розповідав про діяльність Зеленського та його команди. Ви казали, що я - опозиційний політик і моє ставлення до Зеленського необʼєктивне. Тепер ви погоджуєтесь зі мною. Але, втрачено три роки кривавої війни. Українці заплатили неймовірно високу ціну за нерішучість та недалекоглядність вашого керівництва! Неймовірно високу ціну! Пол: Джорж, життя триває. Треба шукати нові можливості в нових реаліях. Я переконаний, що Трамп чудово знає про корупцію у владі України і буде використовувати це знання для тиску на Зеленського. Нас непокоїть те, що, в разі виникнення в Україні внутрішньої кризи, цим може скористатись Росія. Я: Не «може», а обовʼязково це зробить! Вже зараз повертаються наративи «цю війну розпочала Америка», «Україну використали і зрадили», «нам потрібен мир за будь-яку ціну»… Все це призведе до виникнення нової політичної сили, яка обʼєднає тих, хто «втомився від війни» і тих, хто волає про «один нарід». Це неминуче призведе до посилення анти-західних настроїв в суспільстві. Відповідно, цим обовʼязково скористається Росія. Пол: Ми (експерти) розуміємо загрозу такого сценарію. На жаль, до нього може призвести саме зовнішня політика Трампа. p. s. Це - лише невелика частина нашого листування. Зі зрозумілих причин, я не назву ні імʼя свого співрозмовника, ні назву Центру, в якому він працює. Г. Тука 2 1 2 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 2 хвилини тому, Canton сказав: Я: Мені дуже боляче, Пол, що мої американські друзі з перших днів вторгнення ставились упереджено до того, що я розповідав про діяльність Зеленського та його команди. Ви казали, що я - опозиційний політик і моє ставлення до Зеленського необʼєктивне. Тепер ви погоджуєтесь зі мною. Але, втрачено три роки кривавої війни. Українці заплатили неймовірно високу ціну за нерішучість та недалекоглядність вашого керівництва! Неймовірно високу ціну! - А що хотів конкретно опозиціонер Тука? І як це змінило б "нерішучість і недалекоглядність" американського керівництва? Якби прислухалися до Туки, то стали б ще менше всього давати? А, може, недалекоглядність в тому, що, взагалі, давали озброєння і за три роки війни загинуло багато українців? А, якби, не допомагали нехорошому Зеленському та його команді, то і не було б такої "неймовірної ціни"? Все б закінчилося набагато раніше. Це ж, як про волонтерів, які збирають гроші на ЗСУ. Йде дискредитація, щоб люди засумнівалися в їхній добропорядності і більше не відсилали грошей. Чи Тука не цього хотів? ЧИ він добивався допомоги в зміні влади чи якихось змін у владі? Тільки чого ж, коли були при владі цим не займалися? Оті яйця по 17 гривень поставляла фірма, яка працювали не те, що при Порошенку, а й при Януковичу. Це ж "маленький гвинтик" системи, яку ніхто і не думав ніколи змінювати. Система незмінна - вся увага на зміну очільника. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 3 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Це ж "маленький гвинтик" системи, Я Вам кажется уже говорил, что Вы глупы... Никогда Георгий не был "винтиком" 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 Тільки що, Canton сказав: Я Вам кажется уже говорил, что Вы глупы... Никогда Георгий не был "винтиком" Ви знову, м'яко кажучи, обісралися. "Оті яйця по 17 гривень поставляла фірма, яка працювали не те, що при Порошенку, а й при Януковичу. Це ж "маленький гвинтик" системи, яку ніхто і не думав ніколи змінювати." Де тут про Туку? Будь-кому притомному ясно, що це про фірму, яка працювала в системі при трьох президентах. 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 1 час назад, Фрай сказал: Все ясно, черговий ухилянт з натяком на провали памʼяті, бо не памʼятає горілки по 4.12 і 4.20 Мабуть ясно, що ви недолюблюєте родичів жертв сталінських посіпак Чи все ж неясно? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 47 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Ви знову, м'яко кажучи, обісралися. "Оті яйця по 17 гривень поставляла фірма, яка працювали не те, що при Порошенку, а й при Януковичу. Це ж "маленький гвинтик" системи, яку ніхто і не думав ніколи змінювати." Де тут про Туку? Будь-кому притомному ясно, що це про фірму, яка працювала в системі при трьох президентах. одна справ працювати при різній владі. а інша справа займатися корупцією відкатами. при Порошенко вони цим не займалися, тому що не можна було. зараз можна. невже ви думаете що фірми тільки працюють виключно через відкат? ні. через відкат працюють якщо влада ці схеми вводить. 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 15 годин тому, sergio сказав: Таки ШІ? Так і подумав, що то нагла брехня. подумав точно пкркд тим,як кидати?) я то теж тут бува лохонусь ,да скопіпастю, але ну таке явне вже фуфло на відео... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 12 минут назад, МаТраС сказал: подумав точно пкркд тим,як кидати?) я то теж тут бува лохонусь ,да скопіпастю, але ну таке явне вже фуфло на відео... Коменти потім прочитав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 2 години тому, Фрай сказав: 4 години тому, kim chen lhoran сказав: … інсульт… переламом вертлюжних кисток. Зробили операцію, потім ще пролежав у лікарні місяць. Ходити по вулиці можу тільки з милицями… Все ясно, черговий ухилянт з натяком на провали памʼяті, бо не памʼятає горілки по 4.12 і 4.20 Оо 48 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Мабуть ясно, що ви недолюблюєте родичів жертв сталінських посіпак Чи все ж неясно? О, тепер ще й родич жертви? Але ж такого навіть мсек не враховує. kim chen lhoran, може досить вже шукати собі виправдань та ухилятися від мобілізації? Гайда в окопи! Покажіть тут приклад тим хто ніяк не може «попасти до друга» чи манівцями оминає блокпости! а то бач який, індульгенція у нього бо лєніна бачив живого. Чи сталіна? Та яка різниця? Ідіть бо тут більше немає кому, немає за що і немає за кого. kim chen lhoran, не сприймайте мій сарказм на себе, то камінь не на ваші грядки. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 14 минут назад, Фрай сказал: Гайда в окопи! Покажіть тут приклад тим хто ніяк не може «попасти до друга» чи манівцями оминає блокпости! Дико извиняюсь, что встрял. Но Вы вроде тоже не в окопах? Про возраст знаю, но на активную рыбалку , вроде хватает сил? 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) Нє, сьогодні хоч і встав, але не підтримав компанію, не поїхав. по прогнозу вітер, а він мене здуває. ) і ще, читайте написане дрібним шрифтом. бо насправді мій закид зовсім не до kim chen lhoranа, він вже в поважному віці, мабуть самий старіший за всіх дописувачів. Змінено 23 листопада 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) … Змінено 23 листопада 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 2 години тому, Александр Аврамчук сказав: при Порошенко вони цим не займалися, тому що не можна було. А може тому що не бажали ловити і не ловили від слова "зовсім"? Нагадаєте кількість посаджених корупціонерів після того, як Луценко іх по всій Україні гвинтокрилами "ловив"? Чи, як завжди -- "ета другоє"? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 4 часа назад, Фрай сказал: Все ясно, черговий ухилянт з натяком на провали памʼяті, бо не памʼятає горілки по 4.12 і 4.20 А кто помнит водку по 2.40? Называлась "Парус" - белый парус на синей этикетке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 3 часа назад, Canton сказал: Г. Тука Еще один ыксперд, бл***дь... 2 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 Сили оборони України отримали мобільні самохідні 120-мм міномети Alakran на базі бронемашини VAMTAC. Артилерійські машини отримав 210-й окремий штурмовий полк. Військові зараз на них проходять активні тренування. Розробляє ці самохідні міномети британсько-іспанська компанія Milanion NTGS. Спільне підприємство розробило мінометну систему Alakran, яка забезпечує значні переваги при тактиці «стріляй і тікай». Система надає можливість швидкого розгортання, що дозволяє швидко та ефективно реагувати на мінливі вимоги місії, поєднуючи у собі виняткову мобільність та високу точність. Заявлено, що дальність стрільби становить 8200 метрів. Запатентований Alakran має систему охолодження ствола, яка дозволяє вести безперервний швидкий вогонь без обмежень у часі. Також завдяки запатентованій подвійній опорній плиті Alakran передає всю силу віддачі на землю, забезпечуючи точність та безпеку оператора. Сам автомобіль має масу 5,8 тонн і здатен везти до 2,5 тонн корисного навантаження. Повнопривідний багатоцільовий автомобіль VAMTAC оснащений двигуном Steyr потужністю 188 кінських сил, що дозволяє розвивати максимальну швидкість 135 км/год. mil.in.ua/uk/news/ukrayina-otrymala-samohidni-minomety-alakran-na-bazi-vamtac/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 Удар Storm Shadow по Курщині: ліквідовано генерала рф Солодчука та 500 північнокорейців. Джерело: Global Defense Corp Внаслідок атаки ЗСУ ракетами Storm Shadow по підземному об’єкту Курській області було ліквідовано російського генерала Валерія Солодчука, 18 російських офіцерів та 500 північнокорейських солдатів. Ще 33 російські армійці зазнали поранень. Українські військові підтвердили використання ракет британського виробництва Storm Shadow по території Росії й високопоставлені військові джерела назвали удар “дуже успішним”. bukvy.org/udar-storm-shadow-po-kurshhyni-likvidovano-generala-rf-solodchuka-ta-500-pivnichnokorejcziv/ 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 1 час назад, pump сказал: А кто помнит водку по 2.40? Называлась "Парус" - белый парус на синей этикетке. Це мабуть якась місцева шарага розливала. А так була "Кубанська за 2.62 або 2,67. Може ще "Звіробій. Вони мали менше обертів і їх ніхто з солідних не брав. А "Московська" була ще до грошової реформи хруща і на сталінські гроші коштувала 28.70. Вона тоді заливалась білим сургучом, але потім стала закриватись грубою алюмінієвою фольгою. Тоді на Уралі ще продавався питевий спирт приблизно 70 % за десь 55,00 руб., бо горілка замерзала і пляшка тріскала. Але потім він там зник - або клімат став трохі тепліший, або з'явились ізотермічні будки. Змінено 23 листопада 2024 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 5 часов назад, Фрай сказал: Все ясно, черговий ухилянт з натяком на провали памʼяті, бо не памʼятає горілки по 4.12 і 4.20 .лайк від Вячеслав,63 Фрай так перевіряв чи не має Вячеслав,63 біполярочки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 24 минуты назад, kim chen lhoran сказал: і на сталінські гроші коштувала 28.70 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 Доходить? Казав же: не треба ізолювати Китай, бо зв'яжеться з кацапами і тоді все. "Углубление партнерства Китая и России угрожает интересам США Если кратко: Заместитель государственного секретаря США Курт Кэмпбелл предупредил о растущих связях между Китаем и Россией, которые могут негативно сказаться на интересах Вашингтона и его союзников. По его словам, альянс Си Цзиньпина и Владимира Путина оказывает значительное влияние на ход СВО в Украине. Растущее партнерство ▪️ Опасения американских властей: Кэмпбелл отметил, что союз между двумя странами "только начинает проявляться" и может оказать серьезное влияние на глобальную политику, в частности на конфликт в Украине. По его словам, Китай оказывает поддержку российской оборонной промышленности, что усиливает стратегическое сотрудничество между Москвой и Пекином. ▪️ Выбор партнеров: «В определенном смысле, эти два лидера выбрали друг друга и считают, что могут предложить друг другу много», — сказал Кэмпбелл, подчеркивая, что это партнерство, хотя и остается в значительной степени скрытым, начинает проявляться в различных формах, вызывая серьезные опасения для США. Проблемы в отношениях с Китаем ▪️ Доверие и сотрудничество: Кэмпбелл выразил растущее недовольство по поводу сложности достижения прогресса в областях общего интереса из-за "глубокого недоверия" со стороны Пекина. Администрация Байдена пыталась предотвратить углубление китайско-российских связей, однако, по его мнению, это может оказаться сложной задачей. Перспективы на будущее ▪️ Глобальные последствия: С учетом текущей политической обстановки, глубокое сотрудничество между Китаем и Россией может изменить баланс сил на международной арене. Это подчеркивает необходимость внимательного мониторинга отношений между этими странами для защиты интересов США и их союзников. Источник: Reuters" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз