Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

рекомендую ознайомитися з творчістю цього дослідника калу

"Понюхайте, це імпортний, ви такою не нюхали." (с)

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

для кращого розуміння кацапів рекомендую ознайомитися з творчістю цього дослідник калу https://ru.wikipedia.org/wiki/Сорокин,_Владимир_Георгиевич

Я свого часу подужав тільки "День опричника" (дуже добре) та "Цукровий Кремль", На "Блакитному салі" зламався , бо то вже було на той час для мене занадто )))

• Хаха 3
Посилання на коментар

www.thetimes.com/world/russia-ukraine-war/article/energy-corruption-leaves-ukrainians-facing-a-deadly-freeze-9b9tb7gwx

про корупцію в енергетичному секторі

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

А могли ж кататися всі на ті охуліарди, кручє ніж в еміратах. Но нєт, "ми пайдьом другім ПУТьом..." (с)

нєнєнє - якщо всі будуть кататися , як кіт в сметані - де ж набрати юнітів на м'ясні штурми ? :unknown:

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 часа назад, DmiVady сказал:

Я свого часу подужав тільки "День опричника" (дуже добре) та "Цукровий Кремль", На "Блакитному салі" зламався , бо то вже було на той час для мене занадто )))

у .... який ви .... витритвалий 🤣

сам нюхай (с) Мурзік  Васильович 

З.і.

насправді , щоб знати про кацапів геть усе , вистачить   Антіна Чехова - іноземцям здається , що Чехов - мізантроп , але  українець  Чехов - не мізантроп , а кацапофоб . Можна ще Іллю Репіна Ріпу  переглянути - там теж все в наявності - кацапи тягнуть баржу проти течії  на фоні .......пароплава . прапор - до гори дригом.

Ilya_Repin_-_Barge_Haulers_on_the_Volga_-_Google_Art_Project.jpg

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Бездомный сказав:

насправді , щоб знати про кацапів геть усе , вистачить   Антіна Чехова 

...який народився в українському місті Таганрог і мав дачу в Сумах.

Бо того ж Достоєвського нормальній людині читати нестерпно огидно.

Рука сама тягнеться до пістолета сокири )

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

...бо того ж Достоєвського нормальній людині читати нестерпно огидно.

Рука сама тягнеться до пістолета сокири )

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 часа назад, DmiVady сказал:

Я свого часу подужав тільки "День опричника"

Прочитал страниц 30, и закинул, не пошло...

Посилання на коментар

41 минуту назад, DimaF сказал:

Прочитал страниц 30, и закинул, не пошло...

Человек в футляре  , Хамелеон , 

Микола HOHOL - Ревізор , Мертві душі .

там за що не візьми - все на культі смерті замішано 

468187204_596517269632420_4083579782696488162_n.jpg

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

В 23.11.2024 в 17:10, kim chen lhoran сказал:

Це мабуть якась місцева шарага розливала. А так була "Кубанська за 2.62 або 2,67. Може ще "Звіробій. Вони мали менше обертів і їх ніхто з солідних не брав.Тоді на Уралі ще продавався питевий спирт приблизно 70 % за десь 55,00 руб., бо горілка замерзала і пляшка тріскала. Але потім він там зник - або клімат став трохі тепліший, або з'явились ізотермічні будки. 

Почему шарага? Обычный ЛВЗ областного города. Хотя спросом не пользовалась.
Питьевой спирт был "за Уралом" и в начале 80-х. 76 оборотов. Но цену не помню.

В Якутии зимой привозили вообще только спирт, и продавали на розлив. Да из-за холодов водка замерзала. У меня есть фотка, где спирт берут в чайники, бидончики и пр. Посуды не было...

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 часа назад, US7IGN сказал:

Эту бедную пятилетнюю девочку эти образованные родители подвергали всевозможным истязаниям. Они били, секли, пинали её ногами, не зная сами за что, обратили всё тело её в синяки; наконец дошли и до высшей утончённости: в холод, в мороз запирали её на всю ночь в отхожее место, и за то, что она не просилась ночью (как будто пятилетний ребёнок, спящий своим ангельским крепким сном, ещё может в эти лета научиться проситься), — за это обмазывали ей всё лицо её калом и заставляли её есть этот кал, и это мать, мать заставляла! И эта мать могла спать, когда ночью слышались стоны бедного ребёночка, запертого в подлом месте! Понимаешь ли ты это, когда маленькое, существо, ещё не умеющее даже осмыслить, что с ним делается, бьёт себя в подлом месте, в темноте и в холоде, крошечным своим кулачком в надорванную грудку и плачет своими кровавыми, незлобивыми, кроткими слёзками к „боженьке“, чтобы тот защитил его, — понимаешь ли ты эту ахинею, друг мой и брат мой, послушник ты мой божий и смиренный, понимаешь ли ты, для чего эта ахинея так нужна и создана! Без неё, говорят, и пробыть бы не мог, человек на земле, ибо не познал бы добра и зла.

Загадочная русская душа!

Посилання на коментар

14 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав:

Загадочная русская душа!

Насті пощастило ще менше readli.net/nastya/

Посилання на коментар

2 часа назад, Бездомный сказал:

кацапи тягнуть баржу проти течії  на фоні .......пароплава .

Звісно ж - Страна рабов ...

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Звісно ж - Страна рабов

Пам'ятаю, коли кацапощелепна вчителька кацапської літератури (та сама, яка розвішувала "полотна" глазунова) принесла цю репродукцію і у когось виникло логічне питання "А нафіга вручну тагяти пароплав?", вона так щиро здивувалася такому тупому питанню і чесно відповіла - "А нафіга витрачати паливо, якщо є (бесплатні) бурлаки".

Ну да, вони такі. "Хулі нє ясно" (с)

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Звісно ж - Страна рабов ...

на іншому форумі сусіда психічно хворого шукали. знайшли...

1111.jpg

Посилання на коментар

11 часов назад, Privet сказал:

2008 рік.

А что молчим? Нам это не интересно? (Амбиции кремля на фоне Грузинской проблемы)

Или когда хатки поплывут после подрыва ГЭС - все дружно вспомним - Где ж мы были? 

2015 р.

Безперечно, пютлер готується відкрито напасти на Україну. Що робити ?!

Для мене було очевидним ще років з 5-то тому, коли відбувалися усі ці події, щодо будівництва газових мереж в обхід України, що пютлер розглядає варіант силового захвату України, варіант війни на нашій территорії.

2016

Раззомбирование жителей Украины - чтобы чётко понимали какие соседи - опасные дебилы.

" 

У рамках цієї ідеї повинна формуватися суспільна думка , що злочини проти Українців не мають своєї давнини.

Якщо спрощено, на побутовому рівні, це повинно виглядати як - зуб за зуб, кров за кров." -От Privet

..

Ну так а шо там , по Голодомору , СБУ  уже выснила кто виноват - ФИО, звания , должности , кто подписывал и составлял растрельные списки , приказы на раскулачивание и выселение , кто отпавлял в лагеря??

Для меня этот вопрос риторический , их уже нет в живых , а их потомки массово меняли фамилии.

Так же мне понятно зачем вытянули этот "кейс" именно  в 2004г.

Но вопрос в другом - вы, результатом  уже довольны ??

Посилання на коментар

29 минут назад, US7IGN сказал:

іншому форумі сусіда психічно хворого шукали. знайшли.

Такое. ДВРЗ, куда общественный транспорт не ходит, скамейка посреди льда( сегодня первый день такой погоды), сумашедший скинувший на глаз 10 кг, ну и околоток, явно не в нашем сленге. Ну и специально вкинутые жиночка, ухылянты. Даже я правдоподобнее накидал бы.

• Лайк 3
  • Хаха 1
Посилання на коментар

8 часов назад, irina1969 сказал:

УКРАЇНСЬКИЙ ДИКОБРАЗ

Gennadiy Druzenko

image.thumb.png.1ce40550a2970858fc1ca4fff40b4faf.png

Скрыть контент

На днях світ, в якому так-сяк панували правила, остаточно розлетіся на друзки. Стало очевидним, що система United Nations (ООН) приречена повторити долю Ліги Націй. Світ правил остаточно перетворився на світ хижаків та інтересів. А (гео)політична доцільність поклала на rule of law.

Ні, я не про "Орєшнік" – я про ордер, який видав International Criminal Court - ICC на арешт ізраїльського лідера Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו та екс-міністра оборони Ізраїля יואב גלנט - Yoav Gallant. А також на публічну реакцію The White House, який засудив рішення Міжнародного кримінального суду. Того самого суду, ордер якого на арешт Путіна Білий дім щиро вітав.

Я певен, що ці події підважують рештки правопорядку набагато суттєвіше за удар "Орєшніка" по "Південмашу". Бо правил більше немає – залишились лише інтереси, ситуативні альянси та груба сила. І це той світ, якого прагне путін, в якому нам прийдеться жити і в якому ми маємо вижити.

Рішення Міжнародного кримінального суду (МКС) розкололо наших союзників. Поставивши Америку по один бік барикад, а Європу та Канаду по інший. І Україні потрібно визначатись, по який бік барикад ми. Підтримати позицію Білого дому означає визнати, що МКС перетворив себе не посміховисько і його ордер на арешт пуйла – епатаж імпотентної інституції, а не демонстрація сили права. Саме з цього виходив Трамп, коли в перебігу своєї першої каденції накладав санкції на суддів МКС.

Пристати на позицію законослухняних європейців – дати Трампу, який однозначно і жорстко підтримує Ізраїль, ще один аргумент на користь того, що Україна – це нахлібник, а не союзник.

В будь-якому разі, путіну вочевидь буде набагато комфортніше перебувати у розшуку МКС в компанії з Нетаньягу, аніж у гордій самотності. Україні прийдеться визначатися (от хто квапив "офіс простих рішень" ратифікувати Римський статут?), готова вона виконати рішення Гаазького суду не тільки щодо російського лідера, а й щодо ізраїльського. А ООН, деякі агенції якої оголошені в Ізраїлі терористичними організаціями, варто студіювати історію Ліги націй і чекати, поки Трамп спаде на думку вигнати її штаб-квартиру з Нью-Йорку чи зняти з фінансування.

Світу правил більше немає. Є світ сили та інтересів. І аби вижити в ньому, Україні потрібно не апелювати до абстрактних принципів справедливості та статуту ООН, а радикально змінюватись, субʼєктизуватись і ставати схожою на дикобраза. Який є відносно невеликою твариною, але з яким воліють не звʼязуватися хижаки.

Втім це вже завдання для іншої влади і інших людей, які до неї прийдуть. Причому чим більше стратегічних помилок та пустопорожніх планів плодить команда Зеленського, тим більше шансів, що дикобрази прийдуть до влади в Україні не обовʼязково в результаті виборів. Тому Банковій раджу уважно ознайомитись з досвідом колапсу Другої респуліки в Кореї.

У дикому світі хижаків та інтересів потрібно ставати цікавим хижаком. В противному разі вони тебе зʼїдять і не помітять...

Почитываю иногда Друзенка, в последнее время его основны тезисы совпадаю с мыслями "нашего" Кота. Один текст был почти слово в слово, что интересно , сначала написал Кот, а через неделю Друзенко. больше пол года назад было , но мне чет запомнилось

Посилання на коментар

Не, друзенко хоч щось корисне робить, а кіт - щур ухилянт - пацюк польовий, звичайний.

А мені часом здається що під номерним сам Зеленський пише

• Хаха 4
Посилання на коментар

Я такого не пам'я таю, бо те що пише цей гнус не варто уваги

4 хвилини тому, рыбак сказав:

Почитываю иногда Друзенка, в последнее время его основны тезисы совпадаю с мыслями "нашего" Кота. Один текст был почти слово в слово, что интересно , сначала написал Кот, а через неделю Друзенко. больше пол года назад было , но мне чет запомнилось

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, irina1969 сказал:

Я такого не пам'я таю, бо те що пише цей гнус не варто уваги

Ну это ваше личное мнение. думаю , все же стоит обсуждать тему или идеи , а не автора . автор-это второстепенно.

Посилання на коментар

14 хвилин тому, рыбак сказав:

Ну это ваше личное мнение. думаю , все же стоит обсуждать тему или идеи , а не автора . автор-это второстепенно.

так, це моя власна думка...і до речі, як Вам ідея ?

Посилання на коментар

2 минуты назад, irina1969 сказал:

так, це моя власна думка...і до речі, як Вам ідея ?

Какая идея?

Посилання на коментар

4 хвилини тому, рыбак сказав:

Какая идея?

Ідея яку Ви помітили у "нашего" Кота,  а в моєму дописі щодо ідеї Друзенка

"все же стоит обсуждать тему или идеи" (с)

• Хаха 1
Посилання на коментар

Коричневі лінії відсунуті 

"Выданное Байденом разрешение Украине наносить удары вглубь ю России не предполагает попыток атаковать ими Москву и Санкт-Петербург, утверждает конгрессмен Майк Уолц, которого Трамп назначил своим будущим советником по национальной безопасности"

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...