МаТраС Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 Україні процвітає «військовий туризм»: дедалі більше іноземців приїжджають у країну, щоб побачити руйнування, — Bild Повідомляється, що в Україні вже близько десяти компаній пропонують тури в місця трагічних подій, переважно на околицях Києва та в області. Більшість туристів — жителі США та Європи. Вартість квитків варіюється від €150 до €250. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 4 хвилини тому, sergio сказав: Головне швидко бігати. І бронь не знадобиться. Думаю з часом всіх підорків виловлять, впевнений і до вас черга дійде 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 5 хвилин тому, sergio сказав: Головне швидко бігати а що, вже в спину не стріляють? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 Только что, Дощ сказал: Думаю з часом всіх підорків виловлять, впевнений і до вас черга дійде Хіба мені під 60 буде, і я не буду такий вправний, як зараз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 1 минуту назад, US7IGN сказал: а що, вже в спину не стріляють? Видно пістолет в наливайці забули. Цікаво в них машини наглухо затоновані. Зауважив останнім часом, що в патрульних мусоровозах теж вже такі тонування, хіба лобове тільки на половину. До чого це?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 Блін, скоро іде і до Польші не втечеш... censor.net/ua/photonews/3522726/shidnyyi-schyt-tusk-kaje-scho-polscha-buduvatyme-na-kordoni-z-ukrayinoyu#comments Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 24 хвилини тому, sergio сказав: А як я тоді вже майже три роки без броні живу?! І не ховаюсь, як дехто по підвалах, а доволі таки активно пересуваюсь. Упере́дження вижива́ння, упередження уцілілого Упередження виживання може призводити до занадто оптимістичних вірувань, оскільки невдачі ігноруються ... Це упередження також може призводити до хибного переконання, що успіхи у групі мають якусь особливу причину, а не є просто випадковістю. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 5 минут назад, vadimv сказал: Упере́дження вижива́ння, упередження уцілілого Упередження виживання може призводити до занадто оптимістичних вірувань, оскільки невдачі ігноруються ... Це упередження також може призводити до хибного переконання, що успіхи у групі мають якусь особливу причину, а не є просто випадковістю. Так. Трохи помаліше. Я не встигаю усвідомити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 20 минут назад, sergio сказал: Головне швидко бігати. Не бегай от снайпера - умрешь уставшим... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 2 минуты назад, Canton сказал: Не бегай от снайпера - умрешь уставшим... А, що ТЦК вже снайперські гвинтівки видають?! 😳😺 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 19 минут назад, Дощ сказал: Думаю з часом всіх підорків виловлять, впевнений і до вас черга дійде Поржать. СЗЧ уже всех поймали? Их вообще ищут? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 7 минут назад, ks6 сказал: Поржать. СЗЧ уже всех поймали? Их вообще ищут? Там все набагато ржачніше, щось типа Резерв+, тобто добровільно лізти в дупу: www.ukr.net/news/details/society/108208517.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 30 хвилин тому, sergio сказав: Блін, скоро іде і до Польші не втечеш... censor.net/ua/photonews/3522726/shidnyyi-schyt-tusk-kaje-scho-polscha-buduvatyme-na-kordoni-z-ukrayinoyu#comments 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 20 хвилин тому, ks6 сказав: Поржать. СЗЧ уже всех поймали? Их вообще ищут? Так. У цих відосах що тиражуються думаю %20-30 - відлов сзчшників, ще стільки ж - злісних ухилянтів Сзч шників кількісно не так вже й багато, ті цифри що мусуються там 50 чи 100 тис,чи навіть 200 зустрічав - не відповідають дійсності, брехня коротше, не знаю навіщо розкатують. Насправді піти в сзч чи дизертирувати - найтупіший варіант з усіх можливих 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 8 минут назад, sergio сказал: Там все набагато ржачніше, щось типа Резерв+, тобто добровільно лізти в дупу: www.ukr.net/news/details/society/108208517.html Не писімідзітє. Вам скоро аеропорт відкриють) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 37 минут назад, sergio сказал: Блін, скоро іде і до Польші не втечеш... censor.net/ua/photonews/3522726/shidnyyi-schyt-tusk-kaje-scho-polscha-buduvatyme-na-kordoni-z-ukrayinoyu#comments Скоро авіасполучення буде) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 4 часа назад, US7IGN сказал: тобто ви хочете сказати що хтось може заплатити гроші щоб стати на облік, заочно пройшовши влк, тільки для того щоб отримати бронь офіційно працевлаштувавшись? щось я в цій схемі тільки одного лоха бачу Тю, таких повно. І таке дійсно було і є. Для броні не потрібне влк, треба щоб були просто оновлені дані і в тому сраному оберігу не бути в розшуку. А типу коректно оновитись і виліпити код в вод без візиту в тцк ще влітку коштувало двушку. Зараз трьошку. Ну що ж, дорожчає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 5 минут назад, Дощ сказал: Насправді піти в сзч чи дизертирувати - найтупіший варіант з усіх можливих Почему? Люди с разных причин не хотят служить или воевать. Ну и какие у них варианты ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 7 часов назад, vadimv сказал: Скажи це Клінтону І при чому тут Клінтон? Він війська в Україну вводив, щоби та зброю віддала? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 15 хвилин тому, ks6 сказав: Люди с разных причин не хотят Що за детсад, хочу не хочу, є таке слово - треба. Кацапня не питає хто тут що хоче. Чим більше буде треба - тим більше затягуватимуться горішки в лещатах. На тій стороні так само до речі, якщо не жорсткіше Вже й так три роки війни відфілонили, чи ви думаєте за нас хтось інший воюватиме? Американці чи поляки якісь? Коли б часом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 9 хвилин тому, karbo сказав: І при чому тут Клінтон? Він війська в Україну вводив, щоби та зброю віддала? Він шантажував Кравчука тим, що якщо Україна не віддасть ЯЗ, то США віддадуть її на розтерзання кацапам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 (змінено) 17 хвилин тому, Дощ сказав: є таке слово - треба О, я теж Масяню згадав Змінено 30 листопада 2024 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 1 минуту назад, vadimv сказал: Він шантажував Кравчука тим, що якщо Україна не віддасть ЯЗ, то США віддадуть її на розтерзання кацапам. Сильно тоді Кравчук кацапів боявся, так боявся, так боявся, що армію повністю розвалив. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 (змінено) Del Змінено 30 листопада 2024 користувачем ozor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 30 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2024 (змінено) 4 хвилини тому, vadimv сказав: Він шантажував Кравчука тим, що якщо Україна не віддасть ЯЗ, то США віддадуть її на розтерзання кацапам. Саме це, вони пізніше і зробили. Змінено 30 листопада 2024 користувачем ozor 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз