DmiVady Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 Росія та Індія уклали найбільшу в історії відносин між країнами нафтову угоду Цитата 10-річна угода становить 0,5% світового постачання і коштує приблизно 13 мільярдів доларів на рік за сьогоднішніми цінами. Вона ще більше зміцнить енергетичні відносини між Індією та Росією, яка перебуває під жорсткими західними санкціями через війну в Україні. Посилання на Рейтерс ... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 (змінено) 56 хвилин тому, outdoor24 сказав: Тому що це один з елементів незалежності від кацапського газу і кваліфікація керівника правління зазвичай має бути «трошки» вище кваліфікації директора водоканалу. Навіть його n-хз скільки підлеглі заробляють лише вдвічі менше, хоча врівень відповідальності незрівнянний взагалі. www.work.ua/salary-бурильник/ Я чесно трохи здивований реакцією місцевих, які маючи власні будинки вважають 2кує нормальною зарплатою для таких посад. а порівняння з держапаратом взагалі не коректне, бо у кожного президента такий пакет йде в комплекті, що зарплату можна і не отримувати. До речі, ось із біографії попередника (до передачі державі): До переходу в ПАТ «Укрнафта» Михайло 8 років працював в інвестиційно-банківському бізнесі, зокрема в компаніях Goldman Sachs (Нью-Йорк) і Renaissance Capital (Москва, Київ). Михайло отримав ступінь бакалавра в Ліхайському університеті (Бетлехем, США) і магістра Колумбійського університету (Нью-Йорк, США). Думаєте він за 2к там робив? Чому тоді призначений державою має погоджуватися на гірші умови. Хай вам макіївський адвокат розкаже скільки зарплата у голови правління в приватному бізнесі. Ну має бути адекватна вилка. 2куе може і не адекватно, але зараз за 500у.е пропонують мобілізуватись і нести службу, ну як пропонують - пхають в буса. Це адекватно? Думаю в цих умовах всю цю йобань треба порізати, ну нехай 100-120к макс. я б ще скасував спецпенсії і привів до логічної вилки, бо податки підвищувати і лізти в кишені платників податків - норм, а йобань порізати - не можуть. Змінено 12 грудня 2024 користувачем loader 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Росія та Індія уклали найбільшу в історії відносин між країнами нафтову угоду Посилання на Рейтерс ... насправді це треба розглядати як частину регіональних відносин з Китаєм більш цікаво було б почути про угоди Індії з Україною... чи там своїх жебраків вистачає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 (змінено) 8 минут назад, DmiVady сказал: Росія та Індія уклали найбільшу в історії відносин між країнами нафтову угоду Посилання на Рейтерс ... о .... цікаво - опек зковтне ? а то по слухам , срср поховали саме рамси з саудитами . і не так вже важливо за що вони цього разу оголосять кацапам джихад - за геноцид братів мусульман , чи за порушення балансу на нафтовому ринку Змінено 12 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 4 хвилини тому, loader сказав: я б ще скасував спецпенсії і привів до логічної вилки, бо податки підвищувати і лізти в кишені платників податків - норм, а йобань порізати - не можуть. Ви багато самураїв в парламенті і уряді бачили, що готові собі або близьким сепуку зробити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 Тільки що, loader сказав: але зараз за 500у.е пропонують мобілізуватись і нести службу. Це адекватно? Це теж не адекватно. 2 хвилини тому, loader сказав: Думаю в цих умовах всю цю йобань треба порізати, ну нехай 100-120к макс. Ну от будуєте ви собі хату, і хочете інженерку (наприклад, сантехніку) надійно зробити. Вам дають прайс, а ви такі - нє, в мене стікі немає, я дам лише 10 частину. Які альтернативи - робити самому, або найти рукожопа за 10 частину, який вас ще на матеріалах на*бе. Дуже спрощено, але десь так воно працює. 6 хвилин тому, loader сказав: б ще скасував спецпенсії і привів до логічної вилки, бо податки підвищувати і лізти в кишені платників податків - норм, а йобань порізати - не можуть. Це теж не рішення, має бути накопичувальна система + соціал. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 1 хвилину тому, Бездомный сказав: срср поховали саме люди люблять співпадіння десятків факторів проігнорувати і вибрати тупо 1. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 3 хвилини тому, US7IGN сказав: насправді це треба розглядати як частину регіональних відносин з Китаєм більш цікаво було б почути про угоди Індії з Україною... чи там своїх жебраків вистачає? Як не розглядай, а це ще кілька грошей на війну ... ( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Як не розглядай, а це ще кілька грошей на війну ... ( от бачите яке стратегічне мислення! а могли б дороги робити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 "Оса" з ракетами Р-73: питання ціни та як змінились характеристики ЗРК. Інтеграція ракет Р-73 на "Осу" один з небагатьох варіантів залишити ці ЗРК у строю, бо штатні ракети 9М33 для них - дефіцит Кулібіни йопта) Більш як 50 рокув бабусі, а ще послужить ) А я все гадав, коли в відосах бачив знайоме розташування індикаторів внутрянки, чим вони з неї пуляють. Звісно, дві ракети, то не 6 штатних в ТПК, та й перезаряджання, мабуть, подовше, але "калібри" та решту не супершвидких крилатих гамселити можна. Добре діло ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 3 хвилини тому, DmiVady сказав: "Оса" з ракетами Р-73: питання ціни та як змінились характеристики ЗРК. Інтеграція ракет Р-73 на "Осу" один з небагатьох варіантів залишити ці ЗРК у строю, бо штатні ракети 9М33 для них - дефіцит Кулібіни йопта) Більш як 50 рокув бабусі, а ще послужить ) А я все гадав, коли в відосах бачив знайоме розташування індикаторів внутрянки, чим вони з неї пуляють. Звісно, дві ракети, то не 6 штатних в ТПК, та й перезаряджання, мабуть, подовше, але "калібри" та решту не супершвидких крилатих гамселити можна. Добре діло ) якось не дуже зрозуміло яку частину і як фонд, але в цілому це каже про стан справ в галузі... але це все не на довго. я ж казав що рудий чорт не пробачить зеленому ні хантера ні все інше. а ще доведеться поїсти наслідки ототожнення і уособлення країни з потужним лідором. думаю скоро саме цікаве почнеться. для мене головна інтрига наступного сезону - чи встигне з'їбатися та куди саме? 3 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 (змінено) 28 хвилин тому, US7IGN сказав: для мене головна інтрига наступного сезону - чи встигне з'їбатися та куди саме? Невже змінить нікнейм з Боневтіка на Вжезїібав? ))) * А про "Осу" то я не про фонд ... я згадав СРСР, я на цьому комплексі пройшов від оператора дальності до заступника начальника розрахунку. Оцінив перероблювання, теоретично, як колишній користувач) ------------ У США оцінять, що буде, якщо підтримку України зупинять і Росія переможе. У Конгресі США закликали розвідку оцінити ризики нацбезпеки для Америки, якщо військову допомогу Україні припинити і Росія переможе у війні, повідомляє американське видання The Hill. Щось якесь кацапське іпсо в новинах ... thehill.com/homenews/house/5035638-us-security-risks-russian-victory-ukraine/ Змінено 12 грудня 2024 користувачем DmiVady 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 1 час назад, DmiVady сказал: Росія та Індія уклали найбільшу в історії відносин між країнами нафтову угоду По актуальній угоді Індія розраховується за нафту рупіями, які не є конвертованими. Але поки що невідомо, якими будуть умови нової угоди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 3 минуты назад, kim chen lhoran сказал: По актуальній угоді Індія розраховується за нафту рупіями, які не є конвертованими. Але поки що невідомо, якими будуть умови нової угоди. чи це не порушує картельну угоду ОПЕК+ ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павлухан Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 1 час назад, Дощ сказал: Це не джерело а перепост мосійчука Скажем так у нас новие нувориши появились:комбриги грошей дохуа.мутить можно,мой бивший комполка говорять злие язики 60к₴,отвалил шо б ДБР уехало в тот день когда приехали... 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 (змінено) 2 часа назад, Павлухан сказал: Скажем так у нас новие нувориши появились:комбриги грошей дохуа.мутить можно,мой бивший комполка говорять злие язики 60к₴,отвалил шо б ДБР уехало в тот день когда приехали... 60к₴ ? може $ ? а то в нуворіша якісь діаманти дрібні Змінено 12 грудня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 (змінено) 2 часа назад, Дощ сказал: Це не джерело а перепост мосійчука Дощ, какой у вас ник был раньше на форуме ? помню , что смешная аббревиатура , но забыл точно. Вот , так навскидку , сокращенно , некую инструкцию набросал-- 1.переходи сразу на оскорбления и критику оппонента.--( кацап, не на мове, ухилянт , щур , возраст, не воевал, хто ты такой ваще и т.д) 2.не то джерело информации.-не авторитет.теоретик 3.не выдержана прАвильная стилистика и лингвистика содержимого -- " рашка, орки, хло , кацапы и тд,( кстати авторитеты и "аналитики " уже этот пункт не соблюдают , то можно и вычеркнуть.) 4..5...- дальше , если хватит воображения, но обычно и первых двух хватает. Тут , еще ваш коллега раньше заходиЛ, так тот сходу парировал-" пиз..ж" , если оппонет не понимал , то предлагал -" может встретимся". Змінено 12 грудня 2024 користувачем рыбак 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: але це все не на довго. я ж казав що рудий чорт не пробачить зеленому ні хантера ні все інше. а ще доведеться поїсти наслідки ототожнення і уособлення країни з потужним лідором. думаю скоро саме цікаве почнеться. в зеленого був варіант здати Хантера та все інше ? тоді б зброю не дав ще Байден , і Україна впала б ще три роки тому . кидати Україну після майже трьох років опору - то неймовірна ганьба . коли між війною та ганьбою обирають ганьбу - отримують і війну і ганьбу Змінено 12 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 26 хвилин тому, Павлухан сказав: Скажем так у нас новие нувориши появились:комбриги грошей дохуа.мутить можно,мой бивший комполка говорять злие язики 60к₴,отвалил шо б ДБР уехало в тот день когда приехали... Брешуть На 60к₴ ніхто б навіть не подивився, та навіть на 600к Зараз комбригам змутити щось неможливо в принципі - дуже багато воєнних клопотів і море очей, які лиш чекають. Скажем так у зампотилу чи начфіна можливостей більше, але вони під мікроскопом ще більшим ніж комбриг Та й загалом зараз такий час що на рівні бригади і нижче, ну не скажу що всі святі, але % злодійства чи зловживань - мізерний. Крадуть в інших місцях, бригадам не доступних за визначенням 2 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 5 минут назад, Дощ сказал: Брешуть На 60к₴ ніхто б навіть не подивився, та навіть на 600к Зараз комбригам змутити щось неможливо в принципі - дуже багато воєнних клопотів і море очей, які лиш чекають. Скажем так у зампотилу чи начфіна можливостей більше, але вони під мікроскопом ще більшим ніж комбриг Та й загалом зараз такий час що на рівні бригади і нижче, ну не скажу що всі святі, але % злодійства чи зловживань - мізерний. Крадуть в інших місцях, бригадам не доступних за визначенням там мета - зневіра 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 (змінено) — Змінено 12 грудня 2024 користувачем outdoor24 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 11 хвилин тому, рыбак сказав: Дощ, какой у вас ник был раньше на форуме ? помню , что смешная аббревиатура , но забыл точно. По перше я не вам відповідав, джерело - мосійчук, який "...З початком російського вторгнення в Україну (з 2022) виїхав за межі України[10]. 28 березня 2024 Центр протидії дезінформації спільно з Кібердепартаментом СБУ включив канал Мосійчука у соцмережі «ТікТок» у список шкідливих і таких що поширюють ворожу дезінформацію[11][12].", а по друге моя твоя не панімай - у мене також щелепа крива але в інший бік, тому пишіть своїм собратьям - вам з ними легше порозумітись. Якщо і ще не зрозуміло - пояснюю: кацапи напали на мою країну, не знаю чи на вашу, а значить все кацапське йде в кацапію Фірштейн? (С) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 Тапок (но это не точно) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 12 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2024 2 хвилини тому, Дощ сказав: По перше я не вам відповідав, джерело - мосійчук, який "...З початком російського вторгнення в Україну (з 2022) виїхав за межі України[10]. 28 березня 2024 Центр протидії дезінформації спільно з Кібердепартаментом СБУ включив канал Мосійчука у соцмережі «ТікТок» у список шкідливих і таких що поширюють ворожу дезінформацію[11][12].", а по друге моя твоя не панімай - у мене також щелепа крива але в інший бік, тому пишіть своїм собратьям - вам з ними легше порозумітись. Якщо і ще не зрозуміло - пояснюю: кацапи напали на мою країну, не знаю чи на вашу, а значить все кацапське йде в кацапію Фірштейн? (С) По-перше, по-друге))) Т...к ))) Не знаю на кого спрамована ваша пропаганда на цьому форумі, але нехай буде 😉 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз