Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Росія та Індія уклали найбільшу в історії відносин між країнами нафтову угоду

Цитата

10-річна угода становить 0,5% світового постачання і коштує приблизно 13 мільярдів доларів на рік за сьогоднішніми цінами. Вона ще більше зміцнить енергетичні відносини між Індією та Росією, яка перебуває під жорсткими західними санкціями через війну в Україні.

Посилання на Рейтерс  ...

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

56 хвилин тому, outdoor24 сказав:

Тому що це один з елементів незалежності від кацапського газу і кваліфікація керівника правління зазвичай має бути «трошки» вище кваліфікації директора водоканалу.
Навіть його n-хз скільки підлеглі заробляють лише вдвічі менше, хоча врівень відповідальності незрівнянний взагалі.

www.work.ua/salary-бурильник/

Я чесно трохи здивований реакцією місцевих, які маючи власні будинки вважають 2кує нормальною зарплатою для таких посад.

а порівняння з держапаратом взагалі не коректне, бо у кожного президента такий пакет йде в комплекті, що зарплату можна і не отримувати.

До речі, ось із біографії попередника (до передачі державі):

До переходу в ПАТ «Укрнафта» Михайло 8 років працював в інвестиційно-банківському бізнесі, зокрема в компаніях Goldman Sachs (Нью-Йорк) і Renaissance Capital (Москва, Київ).
Михайло отримав ступінь бакалавра в Ліхайському університеті (Бетлехем, США) і магістра Колумбійського університету (Нью-Йорк, США).

Думаєте він за 2к там робив? Чому тоді призначений державою має погоджуватися на гірші умови.

Хай вам макіївський адвокат розкаже скільки зарплата у голови правління в приватному бізнесі.

Ну має бути адекватна вилка. 2куе може і не адекватно, але зараз за 500у.е пропонують мобілізуватись і нести службу, ну як пропонують - пхають в буса. Це адекватно? Думаю в цих умовах всю цю йобань треба порізати, ну нехай 100-120к макс.

я б ще скасував спецпенсії і привів до логічної вилки, бо податки підвищувати і лізти в кишені платників податків - норм, а йобань порізати - не можуть.

Змінено користувачем loader
  • Лайк 3
  • Дякую 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

насправді це треба розглядати як частину регіональних відносин з Китаєм

більш цікаво було б почути про угоди Індії з Україною... чи там своїх жебраків вистачає? :lol:

Посилання на коментар

8 минут назад, DmiVady сказал:

о ....  цікаво - опек зковтне ?

а то по слухам , срср поховали саме  рамси з саудитами .

і не так вже важливо за що вони цього разу оголосять кацапам  джихад - за геноцид братів мусульман , чи за порушення балансу на нафтовому ринку

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

4 хвилини тому, loader сказав:

я б ще скасував спецпенсії і привів до логічної вилки, бо податки підвищувати і лізти в кишені платників податків - норм, а йобань порізати - не можуть.

Ви багато самураїв в парламенті і уряді бачили, що готові собі або близьким сепуку зробити?

Посилання на коментар

Тільки що, loader сказав:

але зараз за 500у.е пропонують мобілізуватись і нести службу. Це адекватно?

Це теж не адекватно.

2 хвилини тому, loader сказав:

Думаю в цих умовах всю цю йобань треба порізати, ну нехай 100-120к макс.

Ну от будуєте ви собі хату, і хочете інженерку (наприклад, сантехніку) надійно зробити. Вам дають прайс, а ви такі - нє, в мене стікі немає, я дам лише 10 частину. Які альтернативи - робити самому, або найти рукожопа за 10 частину, який вас ще на матеріалах на*бе. Дуже спрощено, але десь так воно працює.

6 хвилин тому, loader сказав:

б ще скасував спецпенсії і привів до логічної вилки, бо податки підвищувати і лізти в кишені платників податків - норм, а йобань порізати - не можуть.

Це теж не рішення, має бути накопичувальна система + соціал.

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бездомный сказав:

срср поховали саме

люди люблять співпадіння десятків факторів проігнорувати і вибрати тупо 1.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

насправді це треба розглядати як частину регіональних відносин з Китаєм

більш цікаво було б почути про угоди Індії з Україною... чи там своїх жебраків вистачає? :lol:

Як не розглядай, а це ще кілька грошей на війну ... (

• Сумно 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Як не розглядай, а це ще кілька грошей на війну ... (

от бачите яке стратегічне мислення! а могли б дороги робити :lol:

• Сумно 1
Посилання на коментар

"Оса" з ракетами Р-73: питання ціни та як змінились характеристики ЗРК. Інтеграція ракет Р-73 на "Осу" один з небагатьох варіантів залишити ці ЗРК у строю, бо штатні ракети 9М33 для них - дефіцит

Кулібіни йопта) Більш як 50 рокув бабусі, а ще послужить )

А я все гадав, коли в відосах бачив знайоме розташування індикаторів внутрянки, чим вони з неї пуляють.

Звісно, дві ракети, то не 6 штатних в ТПК, та й перезаряджання, мабуть, подовше, але "калібри" та решту не супершвидких крилатих гамселити можна.

Добре діло )

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

"Оса" з ракетами Р-73: питання ціни та як змінились характеристики ЗРК. Інтеграція ракет Р-73 на "Осу" один з небагатьох варіантів залишити ці ЗРК у строю, бо штатні ракети 9М33 для них - дефіцит

Кулібіни йопта) Більш як 50 рокув бабусі, а ще послужить )

А я все гадав, коли в відосах бачив знайоме розташування індикаторів внутрянки, чим вони з неї пуляють.

Звісно, дві ракети, то не 6 штатних в ТПК, та й перезаряджання, мабуть, подовше, але "калібри" та решту не супершвидких крилатих гамселити можна.

Добре діло )

якось не дуже зрозуміло яку частину і як фонд, але в цілому це каже про стан справ в галузі...

але це все не на довго. я ж казав що рудий чорт не пробачить зеленому ні хантера ні все інше. а ще доведеться поїсти наслідки ототожнення і уособлення країни з потужним лідором. думаю скоро саме цікаве почнеться. :flag1:

для мене головна інтрига наступного сезону - чи встигне з'їбатися та куди саме? :lol:

• Лайк 3
  • Дякую 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

28 хвилин тому, US7IGN сказав:

для мене головна інтрига наступного сезону - чи встигне з'їбатися та куди саме? :lol:

Невже змінить нікнейм з Боневтіка на Вжезїібав? )))

* А про "Осу" то я не про фонд ... я згадав СРСР, я на цьому комплексі пройшов від оператора дальності до заступника начальника розрахунку. Оцінив перероблювання, теоретично, як колишній користувач)

------------

У США оцінять, що буде, якщо підтримку України зупинять і Росія переможе. У Конгресі США закликали розвідку оцінити ризики нацбезпеки для Америки, якщо військову допомогу Україні припинити і Росія переможе у війні, повідомляє американське видання The Hill.

Щось якесь кацапське іпсо в новинах ...

thehill.com/homenews/house/5035638-us-security-risks-russian-victory-ukraine/

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 3
Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

По актуальній угоді Індія розраховується за нафту рупіями,  які не є конвертованими.  Але поки що невідомо, якими  будуть умови  нової угоди.

Посилання на коментар

3 минуты назад, kim chen lhoran сказал:

По актуальній угоді Індія розраховується за нафту рупіями,  які не є конвертованими.  Але поки що невідомо, якими  будуть умови  нової угоди.

чи це не порушує  картельну угоду ОПЕК+ ?

Посилання на коментар

1 час назад, Дощ сказал:

Це не джерело а перепост мосійчука 

Скажем так у нас новие нувориши появились:комбриги грошей дохуа.мутить можно,мой бивший комполка говорять злие язики 60к₴,отвалил шо б ДБР  уехало в тот день когда приехали...

• Лайк 1
  • Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Павлухан сказал:

Скажем так у нас новие нувориши появились:комбриги грошей дохуа.мутить можно,мой бивший комполка говорять злие язики 60к₴,отвалил шо б ДБР  уехало в тот день когда приехали...

60к₴ ?  може $ ? 

а то  в нуворіша  якісь діаманти дрібні

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Дощ сказал:

Це не джерело а перепост мосійчука 

Дощ, какой у вас ник был раньше на форуме ? помню , что смешная аббревиатура , но забыл  точно.

Вот , так навскидку , сокращенно , некую инструкцию набросал--

1.переходи сразу на оскорбления и критику оппонента.--( кацап, не на мове, ухилянт , щур , возраст, не воевал, хто ты такой ваще и т.д)

2.не то джерело информации.-не авторитет.теоретик 

3.не выдержана прАвильная  стилистика и лингвистика содержимого -- " рашка, орки, хло ,  кацапы и тд,( кстати авторитеты и "аналитики "  уже этот пункт не соблюдают , то можно и вычеркнуть.)

4..5...- дальше , если хватит воображения, но обычно  и первых двух хватает.

Тут , еще ваш коллега раньше заходиЛ, так тот сходу парировал-" пиз..ж" , если оппонет не понимал , то предлагал -" может встретимся".

Змінено користувачем рыбак
  • Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

але це все не на довго. я ж казав що рудий чорт не пробачить зеленому ні хантера ні все інше. а ще доведеться поїсти наслідки ототожнення і уособлення країни з потужним лідором. думаю скоро саме цікаве почнеться. :flag1:

в зеленого був варіант здати Хантера та все інше ?

тоді б зброю не дав ще  Байден , і  Україна впала б ще три роки тому . 

кидати Україну після майже трьох років опору - то  неймовірна ганьба .

коли між війною та ганьбою обирають ганьбу - отримують і війну і ганьбу 

Посилання на коментар

26 хвилин тому, Павлухан сказав:

Брешуть

На 60к₴ ніхто б навіть не подивився, та навіть на 600к

Зараз комбригам змутити щось неможливо в принципі - дуже багато воєнних клопотів і море очей, які лиш чекають. Скажем так у зампотилу чи начфіна можливостей більше, але вони під мікроскопом ще більшим ніж комбриг

Та й загалом зараз такий час що на рівні бригади і нижче, ну не скажу що всі святі, але % злодійства чи зловживань - мізерний. Крадуть в інших місцях, бригадам не доступних за визначенням

• Лайк 2
  • Дякую 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

5 минут назад, Дощ сказал:

Брешуть

На 60к₴ ніхто б навіть не подивився, та навіть на 600к

Зараз комбригам змутити щось неможливо в принципі - дуже багато воєнних клопотів і море очей, які лиш чекають. Скажем так у зампотилу чи начфіна можливостей більше, але вони під мікроскопом ще більшим ніж комбриг

Та й загалом зараз такий час що на рівні бригади і нижче, ну не скажу що всі святі, але % злодійства чи зловживань - мізерний. Крадуть в інших місцях, бригадам не доступних за визначенням

там мета - зневіра 

• Лайк 2
Посилання на коментар

11 хвилин тому, рыбак сказав:

Дощ, какой у вас ник был раньше на форуме ? помню , что смешная аббревиатура , но забыл  точно.

По перше я не вам відповідав, джерело - мосійчук, який "...З початком російського вторгнення в Україну (з 2022) виїхав за межі України[10]. 28 березня 2024 Центр протидії дезінформації спільно з Кібердепартаментом СБУ включив канал Мосійчука у соцмережі «ТікТок» у список шкідливих і таких що поширюють ворожу дезінформацію[11][12].",

а по друге моя твоя не панімай - у мене також щелепа крива але в інший бік, тому пишіть своїм собратьям - вам з ними легше порозумітись. Якщо і ще не зрозуміло - пояснюю: кацапи напали на мою країну, не знаю чи на вашу, а значить все кацапське йде в кацапію

Фірштейн? (С)

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Дощ сказав:

По перше я не вам відповідав, джерело - мосійчук, який "...З початком російського вторгнення в Україну (з 2022) виїхав за межі України[10]. 28 березня 2024 Центр протидії дезінформації спільно з Кібердепартаментом СБУ включив канал Мосійчука у соцмережі «ТікТок» у список шкідливих і таких що поширюють ворожу дезінформацію[11][12].",

а по друге моя твоя не панімай - у мене також щелепа крива але в інший бік, тому пишіть своїм собратьям - вам з ними легше порозумітись. Якщо і ще не зрозуміло - пояснюю: кацапи напали на мою країну, не знаю чи на вашу, а значить все кацапське йде в кацапію

Фірштейн? (С)

По-перше, по-друге)))

Т...к )))

Не знаю на кого спрамована ваша пропаганда на цьому форумі, але нехай буде 😉

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...