Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

39 хвилин тому, loader сказав:

Порівнювати субсидії і жнбрацькі пенсії зі спецпенсіями умовно 50+ - ви як до цього додумались взагалі.

ви ж наче маєте вміти у математику - скільки тих, хто отримує спецпенсії 50+, а скільки тих, хто отримує субсидії і пенсії 10+?

39 хвилин тому, loader сказав:

Дивіться, це моя особиста думка, яку я ніде не читав. Спецпенсії треба переформатувати. Це не значить відмінити, але всі хто отримує державне забезпечення мають також робити вклад.

я теж не толерую це ненажерство з боку прокурорів і їм подібних, але це не питання розміру пенсії, це питання правильності / законності її призначення, як і виплат по інвалідності. ви пропонуєте просте рішення - всім порізати, замість того, щоб вирішувати першопричину - призначення виплат обгрунтовано. 

моя особиста думка - механізм призначення і контролю за призначенням спецпенсій потрібно переформатувати, щоб у нас не було фіктивних чорнобильців, інвалідів-прокурорів і фіктивних УБД. тоді і резерви знайдуться. 

стосовно того, з чого почалася наша дискусія - це зарплата голови правління газовидобувної кампанії національного масштабу. хоча вона і належить державі, але це не значить, що професіонали будуть там працювати задарма (по їхнім міркам). тому, якщо ця сфера для нас важлива (а вона важлива), потрібно виділяти на це відповідні ресурси. не за рахунок інших важливих напрямків, а за рахунок оптимізації баласту. 

я вам не ворог, а ви дуже агресивні, чимось нагадуєте вінсоло/кантонів, які через імпотенцію по відношенню до зовнішнього ворога, скидають весь негатив всередині українського суспільства (на рядових українців) ніяк не сприяючи єднанню, що так важливо мати. 

Змінено користувачем outdoor24
  • Лайк 1
  • Дізлайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 години тому, US7IGN сказав:

Звертаю увагу що адвокати в рейтинг елітних пенсіонерів взагалі не потрапили :lol:

Ви для початку контору заінтересуйте, перше-друге-трете завдання виконуйте, щоб серьозни пацани бачили що "коготок ув"яз", договір підпішить, і буде вам доросла пенсія... 

Посилання на коментар

Цитата

Українські F-16 збили 11 ракет

За попередніми звітами, Росія запустила 93 ракети. Зокрема, була й щонайменше одна північнокорейська балістика, повідомив президент Володимир Зеленський.

Вдалося збити 81 ракету, з них 11 крилатих ракет завдяки F-16, повідомив президент. Він назвав це одним із найбільш масштабних ударів по енергетиці України.

Польща теж звично піднімала свої F-16, але ракет не збивала.

Повітряні сили відзвітували, що Росія під час атаки вдарила:

4 аеробалістичними ракетами Х-47М2 "Кинджал" - не збили жодної;

2 балістичні ракети "Іскандер-М" - збили одну;

1 балістична ракета KN-23 - не збили;

55 крилатих ракет Х-101 і Х-55СМ, 24 крилатих ракет "Калібр" і 7 крилатих ракет "Іскандер-К" - збили 80;

1 керована авіаційна ракета Х-59/Х-69 - не збили.

© Росія масовано обстріляла енергетику та транспорт: атомні станції зменшують потужність

* в нас поки більш-менш, наліт я проспав ) "кокошнік" теж не прилітав, поки що ...

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

2 години тому, DmiVady сказав:

далі самі прогнозуйте ...

www.slovoidilo.ua/2024/12/13/novyna/bezpeka/bryhadam-zakupivlyu-droniv-vydilyat-dodatkovo-bilshe-milyarda-hryven

• Дякую 1
Посилання на коментар

Кацапи можуть ввалити за раз сотню ракет, а у нас зі слів найпотужнішого смарагдового: і ракети, і паляниця, і лють, і пекло, і Нептун... а дронів взагалі стільки наробили, що боїмося запускати бо третя світова почнеться.

Тому курська атомна і тепло станції в Росії в безпеці. А у нас як в тирі.

• Лайк 5
  • Хаха 3
  • Сумно 5
Посилання на коментар

31 хвилину тому, outdoor24 сказав:

я вам не ворог, а ви дуже агресивні, чимось нагадуєте вінсоло/кантонів, які через імпотенцію по відношенню до зовнішнього ворога, скидають весь негатив всередині українського суспільства (на рядових українців) ніяк не сприяючи єднанню, що так важливо мати. 

Я вам теж не ворог. Так мене це трігерить. Я розумію про компанії, спеціалістів, але зараз є нюанс - нас поступово стирають. Багато хто кладе життя, віддає здоров'я. Багато хто віддає час і гроші. В ЗСУ на 20к набирають спеціалістів які коштують 20+ в валюті. То в чому проблема підрізати виплати хоча б там де це можливо. Зп таких компаній - це якраз можливо. Бо по пенсії - я гарно розумію що всім пояснять що це неконституційно, а міняти не можна бо війна. Цього не буде. Тому це просто моя думка. Я проти всіх лівих витрат держави конкретно зараз. Проти зупинок нових в Вінниці і тротурки в Дніпрі, проти таких зп. Кожна гривня що можна витягнути повинна рятувати наших військових, покращувати забезпечення, купувати снаряди, будувати ракети. 

Змінено користувачем loader
  • Лайк 9
  • Дякую 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, murava сказав:

Кацапи можуть ввалити за раз сотню ракет, а у нас зі слів найпотужнішого смарагдового: і ракети, і паляниця, і лють, і пекло, і Нептун... а дронів взагалі стільки наробили, що боїмося запускати бо третя світова почнеться.

Тому курська атомна і тепло станції в Росії в безпеці. А у нас як в тирі.

в теорії у нас три мільйонери, а по факту - ... (с) анекдот

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, loader сказал:

Я вам теж не ворог. Так мене це трігерить. Я розумію про компанії, спеціалістів, але зараз є нюанс - нас поступово стирають. Багато хто кладе життя, віддає здоров'я. Багато хто віддає час і гроші. В ЗСУ на 20к набирають спеціалістів які коштують 20+ в валюті. То в чому проблема підрізати виплати хоча б там де це можливо. Зп таких компаній - це якраз можливо. Бо по пенсії - я гарно розумію що всім пояснять що це неконституційно, а міняти не можна бо війна. Цього не буде. Тому це просто моя думка. Я проти всіх лівих розходів держави конкретно зараз. Проти зупинок нових в Вінниці і тротурки в Дніпрі, проти таких зп. Кожна гривня що можна витягнути повинна рятувати наших військових, покращувати забезпечення, купувати снаряди, будувати ракети. 

А що заважає зробити як у Грузії за часи самізнаєтекого:  ліквідувати пенсійний фонд разом з працівниками і пенсіями, і платити вже не пенсію, а соціальну допомогу  з різницею  між максимальною і мінімальною  ну разів в 10 і не більше всім хто працював у державному секторі, (хто у приватному той отримує все що заплатив у вигляді податків без обмежень), ну тоді було б хоч частково справедливо, а не так як зараз різниця подекуди сягає 150 разів...,  те ж саме зробити і з з\п у державному секторі,  мінімальна з\п 7700, значить макс 77 000 грн. і без будь-яких доплат і т.д.  Було б бажання робити, а не сцяти зелениною в очі кожен вечір...

• Лайк 5
Посилання на коментар

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

www.slovoidilo.ua/2024/12/13/novyna/bezpeka/bryhadam-zakupivlyu-droniv-vydilyat-dodatkovo-bilshe-milyarda-hryven

Тим часом кацапські інженери (мабуть, в перервах між штурмами посадок) роблять вітчизняний продукт:

1144016511_.png.b06a57d0c1c93b22f0fa70139779d061.png

112853848_.png.a155590a108f2583991448f79dfe3b0b.png

Флеш уже от ДР відійшов, та видав частоти на-гора)

Цитата

Оскільки розробник БПЛА соромиться вимовити частоти нового модуля керування FPV, я допоможу.

Зараз у виробництві та продажу версія на 380-420МГц. Вони навіть підсилювач на 60 ват зробили для пультів.

--------

Ну, про "сюрпризи" кацапам привіт з України (це не є секретом, один з варіантів, до речі 600-700 досі не використовуються на фронтах, не чув)

1673443404_.thumb.png.8792f3789a7cbc98b3d1dfe298496774.png

А от про те, що росіяни технологічно прогресують, роблять своє, то про пічаль-біде ...

• Сумно 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

Тим часом кацапські інженери (мабуть, в перервах між штурмами посадок) роблять вітчизняний продукт:

1144016511_.png.b06a57d0c1c93b22f0fa70139779d061.png

112853848_.png.a155590a108f2583991448f79dfe3b0b.png

Флеш уже от ДР відійшов, та видав частоти на-гора)

--------

Ну, про "сюрпризи" кацапам привіт з України (це не є секретом, один з варіантів, до речі 600-700 досі не використовуються на фронтах, не чув)

1673443404_.thumb.png.8792f3789a7cbc98b3d1dfe298496774.png

А от про те, що росіяни технологічно прогресують, роблять своє, то про пічаль-біде ...

всі ***ять. от модуль на 1 кВт, який я допомагав тестувати та власноруч зібрав декілька десятків. міліметрами ловили позиціювання конденсаторів на платі, а не "перестройка равняется пересчету контура". так це до 450МГц!

для малих потужностей та СВЧ взагалі давно є зовсім інші рішення (я посилання на одного з розробників вже давав)

до речі, всі давно самі проектують плати, тільки для потрібних параметрів і якості все одно доводиться замовляти за кордоном. і кацапам теж.

але в цій та сусідній країні схоже триває змагання хто дорожче низькопробне лайно за бюджетні гроші продасть...

111.jpg

зображення_viber_2024-07-30_14-58-24-256.jpg

• Лайк 2
  • Дякую 2
Посилання на коментар

Тим часом на параші...

Кемерово. Воспитатели детского сада нарядили Деда мороза в партизана, который в виде подарков принес хлеб с сахаром. Немцов в одном ошибался, еб*утый не только путин.

Змінено користувачем Дашуля
  • Хаха 5
  • Конфуз 2
Посилання на коментар

35 хвилин тому, US7IGN сказав:

але в цій та сусідній країні схоже триває змагання хто дорожче низькопробне лайно за бюджетні гроші продасть...

"Люди, как люди. Любят деньги… Ну, легкомысленны… В общем, напоминают прежних…квартирный вопрос только испортил их…" ©

Наші не відстають у цих темах, але на люди виносити не буду.

Прикрість у тому, що ворог, який має безліміт на постачання дешевих рішень, не зациклюється, а шукає своє, і це своє може стати проблемою в майбутньому (бо навіть припинення вогню не стане кінцем війни).

Нехай, сьогодні це схоже на "ладу-пріору", чи "винахід велосипеда", але завтра воно може стати в пригоді (хоча там при владі довбні не краще за наших, але на горе вони системні та з великим ресурсом).

До речі, російське МО вже перестає тупити, та йде закупка у "гаражів" новітнього, того що протистоїть зараз на фронті нам, і конкуренція виробів до чогось призведе ... (звісно, "теми генералів" будуть недоторканні)

У нас поки що пічаль-біде, днями консультував хлопців, що поставити на захист: нова "Бредлі"(ну як нова ... "биток з США" 😉 ) , штатний ребовець каже: "можу вам видати від держави тільки кодифікований РЕБ на 915 (там, мабуть, вже самі тупі кацапи не літають), а якщо потрібен захист, то або купляйте щось що працює за свої, або з командира просіть" ... хоча, на щастя "крига рухається", щось робиться у цьому напрямку, але "боржомом" заливати хворі нирки така собі історія ...

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 3
  • Дякую 1
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, DmiVady сказав:

Прикрість у тому, що ворог, який має безліміт на постачання дешевих рішень, не зациклюється, а шукає своє, і це своє може стати проблемою в майбутньому (бо навіть припинення вогню не стане кінцем війни).

Нехай, сьогодні це схоже на "ладу-пріору", чи "винахід велосипеда", але завтра воно може стати в пригоді (хоча там при владі довбні не краще за наших, але на горе вони системні та з великим ресурсом).

в тому-то і справа, що кацапи через обмеження в ресурсах та відсутності власного звикли нестандартно використовувати все доступне, а в написанні коду чи проектуванні взагалі жодних обмежень немає. і якщо раніше найталановитіші звалювали за кордон та працювали на ворога, то останнім часом здається їх захопила національна ідея і по факту визнання на батьківщині. а тут одна надія на ГУР - що розробники будуть регулярно вчиняти прикрі самогубства. і це я про китайців не кажу з їх взагалі часто альтернативним мисленням.

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

В 08.12.2024 в 18:23, Canton сказал:

Тартус это город.

А база - это база.

Ходят шлюхи, что терки по поводу базу уже начались. Как и по поводу аэродрома

ХЗ чем закончится...

Думаю бармалеи щас с упоением начнут резать глотки друг другу

Договорились походу.

Эвакуаци нет.

Хоть и в краткосрочной перспективе.

Но подготовка идет.

Планируются переговоры с новой властью об их дальнейшей судьбе

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

3 часа назад, loader сказал:

В мене дід 90+ вже років 10 судиться, бо його спецпенсія не врахувала частину вислугм і тп і по факту отримує взагалі копійки. З нирки трубка, операція кожен місяць - нікого не їбе. Вам показують підара 45 років, інвалід бля 500к за рік тільки по інвалідності. 

Стефанчук младший

43 года 

103 000 грн пенсии за прошлый год

Это где такие пенсии по инвалидности?

470199928_8825421240905534_5818579308691720740_n.jpg

Змінено користувачем Canton
  • Хаха 2
  • Сумно 2
Посилання на коментар

17 часов назад, Бездомный сказал:

там мета - зневіра 

Можу і тебе запропонувати обмінятися місцями ,тоді ти пізнаешь і зневіру  і усі ємоції притаманні людині...

• Лайк 1
Посилання на коментар

18 часов назад, Бездомный сказал:

60к₴ ?  може $ ? 

а то  в нуворіша  якісь діаманти дрібні

60000долярів США

• Сумно 1
Посилання на коментар

5 часов назад, MaxS сказал:

Ще один зазирнув у очі. І виявилося що то не очі.

зазырнув?? не приуменьшай заслуги, поцеловал и не очи, а то самое место, куда , по традиции, немецкие канцлеры, венгерские премьеры и т.п., целуют...

Посилання на коментар

32 хвилини тому, Canton сказав:

Стефанчук младший

43 года 

103 000 грн пенсии за прошлый год

Это где такие пенсии по инвалидности?

470199928_8825421240905534_5818579308691720740_n.jpg

Там 103 тис навіть на віагру не вистачить. Що ви з дріб'язком до поважної людини.. таку дієту тримати нелегко. ніякої поваги до інвалідів.

Змінено користувачем MaxS
Посилання на коментар

7 часов назад, Дашуля сказал:

Тим часом на параші...

Кемерово. Воспитатели детского сада нарядили Деда мороза в партизана, который в виде подарков принес хлеб с сахаром. Немцов в одном ошибался, еб*утый не только путин.

я десь бачив  відос , як пугачиха  власних піхв'юків нарядила у форму та  примусила їх марширувати по своєму палацу:pozor:

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

Кажись, цим куркам по фіг , що орати, тільки ,щоб сіськи показати для уваги))

t.me/AndriyuKK/37996

Посилання на коментар

9 часов назад, МаТраС сказал:

Кажись, цим куркам по фіг , що орати, тільки ,щоб сіськи показати для уваги))

t.me/AndriyuKK/37996

насправді , на часі  будь яке привертання  уваги  світу  до людожерської  аґресії кацапії проти України - корисне .

бо більшість світу сприймає аґресію кацапії , як придушення  сепаратистського  заколоту , нажаль

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

www.obozrevatel.com/ukr/ekonomika-glavnaya/fea/chaes-peretvorilas-na-armiya-pilgovikiv-yaka-postijno-popovnyuetsya-novimi-otrimuvachami-dopomogi.htm

Українці масово реєструвались у радіоактивній зоні заради "чорнобильської" надбавки до пенсії: як розкрили схему на 15 млрд

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

23 часа назад, outdoor24 сказал:

129 лямів на прокурорів і 377 лямів на суддів.

хто отримувач всіх інших 80 ярдів?

это надо уметь, сравнить месячные выплаты с итого по году

кивалов от зависти наверно поперхнулся

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...