US7IGN Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 5 хвилин тому, sergio сказав: Я вчителів, у вигляді репетиторства на 60 к минулого року профвнансував, коли малого до НМТ готував. 😏 Чому ви не хочете фінансувати прокурорів-інвалідів? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 (змінено) 2 часа назад, DmiVady сказал: я голосував за ПАПа, хоч знаю, що він є великий мерзотник, та гівно як людина, але то був розрахунок на виживання держави ... Так, я пам'ятаю дискусію тут перед останніми виборами. Більшість петренків визнавали, що Петро - лайно, але дуже якісне. Змінено 31 грудня 2024 користувачем ashim1990 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 12 хвилин тому, ashim1990 сказав: Так, я пам'ятаю дискусію тут перед останніми виборами. Більшість петренків визнавали, що Петро - лайно, але дуже якісне. Проблема всіх хто обирає між сортами лайна в тому що вони все одно обирають лайно. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 2 минуты назад, US7IGN сказал: Проблема всіх хто обирає між сортами лайна в тому що вони все одно обирають лайно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 А я Вам трохи позитиву з негативу зліпив: 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 31.12.2024 в 20:37, sergio сказав: Значно більше... 😎 перестойте мозок на заробляння грошей) юсінг вам в поміч,гарний мотиватор) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 Увага! У ЗМІ поширюється неправдива інформація. Жодних змін тарифів на газ для населення не передбачається Опубліковано 31 грудня 2024 року о 16:01 Діючий тариф на газ для населення залишається незмінним. Рішення НКРЕКП про затвердження нових тарифів на транспортування газу не торкнеться побутових споживачів. 30 грудня 2024 року НКРЕКП ухвалила нові тарифи на послуги транспортування природного газу для ТОВ "Оператор ГТС України" (ОГТСУ), вони розраховані для точок входу та виходу на регуляторний період 2025–2029 років. Ці тарифи враховують припинення транзиту російського газу через територію України, яке планується з 1 січня 2025 року. Як зазначив Голова НКРЕКП Юрій Власенко під час розгляду цього питання на засіданні Комісії: «Тарифи на газ і тепло для побутових споживачів у разі прийняття тарифу Оператора газотранспортної системи України не змінюються, вони зафіксовані на весь опалювальний сезон». Також незмінною залишається вартість розподілу газу. www.nerc.gov.ua/news/uvaga-u-zmi-poshiryuyetsya-nepravdiva-informaciya-zhodnih-zmin-tarifiv-na-gaz-dlya-naselennya-ne-peredbachayetsya 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 Зробила невеличке привітання, щоб не забували завдяки кому ми живі 2025.mp4 8 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 50 минут назад, МаТраС сказал: перестойте мозок на заробляння грошей) юсінг вам в поміч,гарний мотиватор) Зараз трохи торгівлею зайнявся. Брат з Данії вже вісім чемодані барахла різного передав. Розпродую помаленьку. Юсінг не гуглиться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 31 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2024 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня (змінено) 10 годин тому, DmiVady сказав: Нема ніякої вибірковості, якщо ви претендуєте на аналіз моїх висловлювань. Ще раз повторю, що я всього лише скористався вашими словами як приводом поставити запитання іншим, тим хто бачить лише погане. ще й акцентував на цьому аби ви не зреагували 11 годин тому, Фрай сказав: (Запитання не до Вас персонально, всього лиш цитую) Без аналізу самого вашого посту. Навіщо? а от далі зовсім нецікаво 10 годин тому, DmiVady сказав: А тепер до вас персонально запитання: Чому, коли ви бачите, як хтось пише про пройопи Зеленського та його посіпак, ви, не приводите аргументів, щоб довести що то не "баг а фіча", не заперечуєте по суті, а накидаєтесь на того, хто висвітлив пройоп? Накидаються собаки, а я людина і не бачу де я на когось «кидаюсь»? Зможете тицнути де я зловживаю риторикою подібною до кантонівщини? Доводити що і кому? Тому хто зранку до ночі поливає лайном форумчан, називає мудаками, уєбанами, долбойобами і так далі навіть фронтовиків? Ви це серйозно? Що доводити тим хто зневажає Україну, її народ, люто ненавидить все українське, з такою зневагою відверто маже гімном на президента України і навпаки, з Великою шаною пише за путлера? Цитата 07.09.2024 Canton сказав: Владимир Владимирович Путин - президент Российской Федерации. А "тикайте собі у сраку"(С)...фирштейн, майне кляйне? Чомусь за вами я такого не помічав. Цитата От вище я привів Бутусова (якій мені не до вподоби) чому б вам не привести контраргументи, і не довести що він бреше, і ДіпСтейт бреше? Порівнювати Бутусова з місцевою мішпухою зрадофілів і копрофагів? Це сильно, йой, потужно! Цитата Коли зможете собі відповісти, чому ви накидаєтесь на людей, а не обговорюєте події та тенденції, то багато зрозумієте. Я не можу обговорювати те, на що що нездатний впливати чи не можу запропонувати кращий варіант або вихід з ситуації, тому задайте це питання собі, бо від вас особисто я також бачив лише критику, але не бачив конкретних пропозицій. Та вже є конкретні результати ваших спільних «обговорень» - кількість ухилянтів на форумі росте. була надія що хоч дехто ось, ось нарешті долучиться до друга на фронт, а фіг там, послухав вас і також вже гострить лижи за кордон. З новим 2025 роком всіх, мирного всім неба і скорішого закінчення війни! 🌲 Змінено 1 січня користувачем Фрай 3 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня (змінено) 5 часов назад, Фрай сказал: Що доводити тим хто зневажає Україну, її народ, люто ненавидить все українське, з такою зневагою відверто маже гімном на президента України і навпаки, з Великою шаною пише за путлера? Цитата 07.09.2024 Canton сказав: Владимир Владимирович Путин - президент Российской Федерации. А "тикайте собі у сраку"(С)...фирштейн, майне кляйне? Несмотря на то, что "Путин - ХУЙЛО" - он президент балалайни. Или я что то пропустил? Что не так? И если он ХУЙЛО - это не значит, что автоматически наш президент НЕ ХУЙЛО Змінено 1 січня користувачем Canton 4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 4 години тому, Фрай сказав: була надія що хоч дехто ось, ось нарешті долучиться до друга на фронт, а фіг там, послухав вас і також вже гострить лижи за кордон. 🌲 Це ви особисто людину знаєте? Тому що оце "отот піду до друга" - зазвичай просто брехня, іноді навіть самому собі. Теж знаю зйобіка, що перед виїздом задвинув типу думав в армію на початку але от потім передумав і вже вйобує. Чи ще одного який "лишив телефон в ТРо, не взяли" (контекст - чел виглядає як термінатор, в ТРО пішли тоді всі хто хотів, навіть хромі, через рік оформив собі догляд за інвалідом). Звісно когось ловлять, хтось сам наважиться, в когось зявиться можливість якої раніше не було, хтось пересилить себе - але зазвичай про таке відомо вже постфактум,ну або в дуже вузькій компанії, де не ліплять штампів один одному. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 3 часа назад, Canton сказал: Несмотря на то, что "Путин - ХУЙЛО" - он президент балалайни. Или я что то пропустил? Что не так? Звичайно, Ви пропустили. Україна не визнала хѱѿло лігітимною. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня Сьогодні о 7:00 припинено транзит російського газу через Україну — Міненерго 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 9 минут назад, vovova сказал: Звичайно, Ви пропустили. Україна не визнала хѱѿло лігітимною. А его от этого кондратий хватил? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 17 минут назад, vadimv сказал: Сьогодні о 7:00 припинено транзит російського газу через Україну — Міненерго Кстати да, не верилось до последнего, хотя не факт что не отыграют через некоторое время. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня (змінено) 23 минуты назад, Canton сказал: А его от этого кондратий хватил? Це риторичне питання, Ви краще дайте відповідь на запитання: чому Ви досі вперто називаєте його президентом? Змінено 1 січня користувачем vovova 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 9 минут назад, vovova сказал: чому Ви досі вперто називаєте його президентом? Ну а кто он? Хер с бугра? Чего тогда ему Шольц звонит и Трамп собирается вести переговоры? Или у кацапов есть другой президент? 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 29 минут назад, vovova сказал: називаєте його президентом? Да хоть ху%лом назови, хоть земляным червяком, суть не меняется, он главный в ху%лостане. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня (змінено) 2 часа назад, vovova сказал: Це риторичне питання, Ви краще дайте відповідь на запитання: чому Ви досі вперто називаєте його президентом? Точно потому,почему и Зеленского кое кто называет президентом... Змінено 1 січня користувачем Canton 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 21 минуту назад, ks6 сказал: Ну а кто он? Хер с бугра? Чего тогда ему Шольц звонит и Трамп собирается вести переговоры? Или у кацапов есть другой президент? Деякі діти досі чекають на дешеві цукерки від педофіла. 5 минут назад, DimaF сказал: Да хоть ху%лом назови, хоть земляным червяком, суть не меняется, он главный в ху%лостане. У хѱѿлостані нехай його хоч богом визнають і моляться на нього. Але коли його інші називають президентом, вони визнають, що він справжній легітимний президент. У цьому й суть. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 3 минуты назад, Canton сказал: Точно по тому,почему и Зеленского кое кто называет президентом. Я що в його презіденстві не так? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 1 минуту назад, vovova сказал: . У цьому й суть. Но это никак не влияет на положение дел, так что забейте. В 2014 году система международной безопасности рухнула, в с ней все эти анахронизмы "легитимный" и пр... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня (змінено) 46 минут назад, DimaF сказал: Но это никак не влияет на положение дел, так что забейте. В 2014 году система международной безопасности рухнула, в с ней все эти анахронизмы "легитимный" и пр... а чому в 2014 ? чому не в 2008 ? Чому не в 2001 ? Чому не в 1979 ? Чому не в 1939 ? Чому не ва 1929 ? Чому не в 1914 ? Чому не в 1854 ? е.т.с. насправді , система міжнародної безпеки для кацапів не існувала ніколи . кацапи андрофаги - скажені капосні паскуди , яких зупинить лише куля в голову Змінено 1 січня користувачем Бездомный 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз