Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

21 хвилину тому, US7IGN сказав:

щось все в купу змішали. гарне відео для інфантильних хлопчиків. воно весело бігається поки 152мм чи каб не прилітає. саме тому краща армія це та, солдати якої взагалі не бігають з автоматами. і єдина причина коли вони можуть бігати та їх показують - це елемент шоу, а не результату там де вони бігають.

щодо поліції та інших держслужбовців, так це їх функція - захищати свою бюрократію від іншої бюрократії. вони за це гроші отримують, а самі надають лише спірні та неочевидні послуги, коли ще невідомо краще з ними чи без них.

Ліньки ділити було на два пости)
По перше, ми вже про це говорили, і я згоден з другою частиною вашого поста, і з Марлоном Брандо згоден )

А хлопці ... комусь потрібно і "ручками чистити" після КАБів та 152-х ... тому в кожного на цій війні свої задачі, і на 0 і в тилу.

Те, що вони працюють там, дозволяє нам флудити тут )

А так, здебільш, по роботі, я дивлюсь відео, де російські дрони працюють по нашій техніці та хлопцям, на тактику та інше корисне для протидії.

Але викладати їх сюди якось не збирався ... більшості краще на перемоги дивитися )))

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 годину тому, рыбак сказав:

Как , вы , кстати , оцениваете Геббельса и Левитана с профессиональной точки зрения ? как художник художника , так сказать

Гадаєте у них один рівень?

• Хаха 4
Посилання на коментар

2 хвилини тому, XL.pro сказав:

Гадаєте у них один рівень?

Якщо порівнювати саме художників, то логічніше Лєвітана з Гітлером...

• Хаха 3
Посилання на коментар

"Ілон Маск будує місто в Техасі під назвою Starbase, яке стане домом для Starship Super Heavy і центром інновацій."

Наверняка это легенда прикрытия, на самом деле будет марихуану выращивать. Вот куда наши денюшки утекают... "Кому война, а кому мать родная"...

Интересно, местный шериф в курсе..? Надо бы сообщить куда следует...

x.com/i/status/1880574074356924620

Змінено користувачем Leon26
Посилання на коментар

57 хвилин тому, DmiVady сказав:

Ну а хто ж буде за копійки працювати на кацапів, та ділити українців на "гарних" та "поганих", щоб полегшити ворогам(зовнішнім та внутрішнім) життя.

Цікаво, а "тридцять серебренніков" йому в рублях платять, чи продуктами? ) в усякому разі невелика платня за професійні захворювання: онкологію та аутоімунку ...

Отакі звинувачення завжди приписувалися "свободівцям", що вони кремлівські агенти і, взагалі, отримували гроші з "чорної каси" партії регіонів. Тільки чомусь зараз "Свобода" на фронті воює з рашистами. Та й на Майдані свободівців-"агентів крємля" чомусь загинуло найбільше. А розділяти справжніх українців і тих, хто живе в Україні, але не проти "руського міра" потрібно. Так деякі ще й прямо працюють на рашу. Якраз за оті 30 срібняків чи рублів. Бо такі "українці" часто виявляються потомками кацапів, переселених сюди по "рєшєнію партіі" і для них рашисти - то "сваі". Для мене достатньо форумних "західняків".

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, МаТраС сказав:

Як тоді же цензура пропустила то слово?)

сексу не було, а слово було

Посилання на коментар

11 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Отакі звинувачення завжди приписувалися "свободівцям", що вони кремлівські агенти і, взагалі, отримували гроші з "чорної каси" партії регіонів. Тільки чомусь зараз "Свобода" на фронті воює з рашистами. Та й на Майдані свободівців-"агентів крємля" чомусь загинуло найбільше. А розділяти справжніх українців і тих, хто живе в Україні, але не проти "руського міра" потрібно. Так деякі ще й прямо працюють на рашу. Якраз за оті 30 срібняків чи рублів. Бо такі "українці" часто виявляються потомками кацапів, переселених сюди по "рєшєнію партіі" і для них рашисти - то "сваі". Для мене достатньо форумних "західняків".

Так, і "приписували" ті, хто знав що таке "Свобода" )

Я добре був знайомий з цими хлопцями в роки 2010-2014, бував у їх вотчині на заході України ... дрібний рекет, контрабанда, такі собі сільські бандюки, але під гаслами))) Верхівка, звісно, трохи розумніша, але шкоди після 14-го вони наробили дуже багато, нехай виправляють хоч так, на війні.

Але якщо вам ці хлопці до вподоби, то я не проти: ваше право й ваші справи.

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

19 хвилин тому, DmiVady сказав:

Так, і "приписували" ті, хто знав що таке "Свобода" )

Я добре був знайомий з цими хлопцями в роки 2010-2014, бував у їх вотчині на заході України ... дрібний рекет, контрабанда, такіх бандюки, але під гаслами))) Верхівка, звісно трохи розумніша, але шкоди після 14-го вони наробили дуже багато, нехай виправляють хоч так, на війні.

Але якщо вам ці хлопці до вподоби, то я не проти: ваше право й ваші справи.

Так ось хто головні "шкідники" в Україні. Зрозуміло. Добре хоч у Верховну Раду їх не пустили, а то зовсім би все зіпсували. А так тільки трішки шкодили. Як, наприклад, з внесенням в Конституцію ОРДЛО. А так би влада внесла - і війни б ніякої не було.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, vadimv сказав:

Тут вам конкуренцию может составить разве что стратег из Чикаго, который предлагал идти 500 км с Бреста на приднестровье через Львов и Тернополь )

Відрізати від Тиси? Думаю це був би провал. 

• Хаха 2
Посилання на коментар

4 часа назад, vadimv сказал:

Э.... невже потрібно нагадувати назву теми і задавати риторичні питання? Типу "ну і як вам допоміг ваш колектив"?

Давно вже, якомога далі від колективу.

Зрозуміло, паразитуєш))

Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

Тут вам конкуренцию может составить разве что стратег из Чикаго, который предлагал идти 500 км с Бреста на приднестровье через Львов и Тернополь )

Прикинь, і давно був би в Києві щі, а не борщ.

Посилання на коментар

23 хвилини тому, karbo сказав:

Зрозуміло, паразитуєш))

Паразити не платять гроші за користування

18 хвилин тому, karbo сказав:

І ти хрен би встиг здриснути.

24.02 звісно що не встиг би. Тому я вже 15.02 був на кордоні з Румунією. 

18 хвилин тому, karbo сказав:

Служив би вірно велікой і нєдєлімой 

Я не службова собака.

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, Вячеслав63 сказал:

Свого часу мене в Литві вразили такі самі "литовці" - цілеспрямовано перевезена до Литви русня ( русня - то не про кров , русня - то про світогляд андрофагів )

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

19 хвилин тому, karbo сказав:

Прикинь, і давно був би в Києві щі, а не борщ.

Через Росію не здриснув би?).

При бажанні жителі з окупованих територій тільки так виїжджали в інші країни.

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, XL.pro сказал:

Через Росію не здриснув би?).

При бажанні жителі з окупованих територій тільки так виїжджали в інші країни.

А родіну хто би захищав?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, karbo сказав:

А родіну хто би захищав?

Ви, ваші діти. Сюди ж на пенсію планували повернутися, ні?)

P.S. Батьківщину 

Змінено користувачем XL.pro
Посилання на коментар

3 часа назад, vadimv сказал:

А смысл? Доступ к морю/Одесса остаётся. Тогда уж лучше идти прям из Чикаго.

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, XL.pro сказал:

Ви, ваші діти. Сюди ж на пенсію планували повернутися, ні?)

P.S. Батьківщину 

Наскільки я пам'ятаю, то у кацапів родіна 

Посилання на коментар

6 хвилин тому, XL.pro сказав:

бажанні жителі з окупованих територій тільки так виїжджали в інші країни

незважаючи на когнітивний дисонанс :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Потрошитель сказал:

А смысл? Доступ к морю/Одесса остаётся. Тогда уж лучше идти прям из Чикаго.

Абсолютно беззбройна Одеса скільки би протрималася?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, karbo сказав:

Наскільки я пам'ятаю, то у кацапів родіна 

Напевно. Вам краще знати про кацапів, які виїхали з України)))

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...