karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 5 минут назад, Canton сказал: А потому, что разговор шел о его отношении к помощи ВСУ. Не отвлекайтесь...или чукча не читатель? Справа в тому що він тобі особисто нічого не винен, як і збройним силам України. Змінено 27 січня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 3 минуты назад, karbo сказал: Справа в тому що він тобі особисто нічого не винен, як і збройним силам України. Ну вот и нех на него надрачивать, на "ум, честь и совесть" поколения... Он просто не хочен, чтобы "украинская ракета прилетела в Москву и кого то убила (сына например)" (С) Больше о нем разговаривать нечего, низачет... Змінено 27 січня користувачем Canton 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 5 хвилин тому, Canton сказав: Абсолютно никакой. Обычное жилое помещение общего назначения. Румкоррекцию вытягивали саундпроцессорами И не надо теу превращать в кабельный срач - на меня это не действует, слишком высок уровень подготовки в этой теме, чтобы в этих срачах принимать участие... больше 1000 инсталляций очень высокой категории сложности и качества Если говорится о Звуке, всё начинается с аккустической подготовки комнаты, и уж точно не коррекций процессорами. Это вообще жесть. Расскажите об этом создателям оперных театров. Хороший Звук слушают в его первозданном виде, что записал талантливый звукорежиссёр, то и слушается, этим он и ценен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 минуту назад, Canton сказал: Ну вот и нех на него надрачивать, на "ум, честь и совесть" поколения... Он просто не хочен, чтобы "украинская ракета прилетела в Москву и кого то убила (сына например)" (С) Больше о нем разговаривать нечего, низачет... Звичайно же, він повинен дати бабла, щоби комбат відпустив бійця додому за сто тисяч в місяць. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 минуту назад, Leon26 сказал: Если говорится о Звуке, всё начинается с аккустической подготовки комнаты, и уж точно не коррекций процессорами. Это вообще жесть. Расскажите об этом создателям оперных театров. Хороший Звук слушают в его первозданном виде, что записал талантливый звукорежиссёр, то и слушается, этим он и ценен. "Вы, Шариков, чепуху говорите и возмутительнее всего то, что говорите ее безапелляционно и уверенно". (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Тільки що, Canton сказав: "Вы, Шариков, чепуху говорите и возмутительнее всего то, что говорите ее безапелляционно и уверенно". (С) У вас наверное и аргументы найдуться чтоб такое накидывать..? А может образование профильное..? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 12 хвилин тому, karbo сказав: Навіть якщо він вербально підтримує, чи висловлюється проти діючої влади РФ, то це вже велика допомога. Я допускаю анонімну допомогу. Але якщо ти такокого рівня людина то просто ***іти - замало станом на зараз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 4 минуты назад, Leon26 сказал: У вас наверное и аргументы найдуться чтоб такое накидывать..? А может образование профильное..? Идите на профильный форум. На Чердачек, например. Я Вам там все расскажу. Но, думаю, Вы в полемику вступать не будете...уверен, Вы знаете кто я, если интересовались этой темой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 7 хвилин тому, Canton сказав: Больше о нем разговаривать нечего, низачет... Ну это для "товарищей" незачёт, а думающие люди видят что не так много порядочных людей с российскими корнями: Макаревич, Лазарева, Ахиджакова... их пальцах одной руки можно сосчитать.. Так что, как по мне, говорить о них нужно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 4 минуты назад, loader сказал: Я допускаю анонімну допомогу. Але якщо ти такокого рівня людина то просто ***іти - замало станом на зараз. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 3 часа назад, Danylo Ivanov сказал: Кава в Ялті відміняється: Буданов попередив про загрозу для існування України, якщо не буде переговорів – www.pravda.com.ua/news/2025/01/27/7495459/ Опять. Какой-то хрен на условиях анонимности, чего-то рассказал какому-то хрену о словах Буданова, и эту хрень с удовольствием прогнал канал сомнительной репутации, ссылаясь на другой канал. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 3 минуты назад, loader сказал: Я допускаю анонімну допомогу. Але якщо ти такокого рівня людина то просто ***іти - замало станом на зараз. Да тут собственно разговор о том, что иногда лучше молчать...за умного сойти можно... А этой фразой он себе карму и подпортил основательно...для меня - окончательно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 4 минуты назад, Leon26 сказал: Так что, как по мне, говорить о них нужно. Вот и поговорили... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Тільки що, Canton сказав: Идите на профильный форум. На Чердачек, например. Я Вам там все расскажу. Но, думаю, Вы в полемику вступать не будете...уверен, Вы знаете кто я, если интересовались этой темой Не пойду, вы такой великий и страшный что я теперь кушать не смогу как испугался.. 😂 Похоже всё высказанное вами на тему Звука называется "пёрнуть в лужу". 🤧 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 50 хвилин тому, Canton сказав: А Вы не поняли? Аркадий же внятно разжевал... Далеко не всі готові споживати разжованноє аркадієм. Певно, програми Смак з макарєвічєм передивились. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 52 минуты назад, Canton сказал: А Вы не поняли? Аркадий же внятно разжевал... Аркадий для меня - никто, и всерьёз воспринимать его высеры - увольте. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) Довіра втрачена, зашкварені як представники зсу, так і волонтери, про владу і говорити нічого. Ви єврея макаревича за ідіота маєте? Він більше не має куди своє бабло вкинути окрім цієї корупційної бездни? Змінено 27 січня користувачем karbo 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 29 хвилин тому, ks6 сказав: Опять. Какой-то хрен на условиях анонимности, чего-то рассказал какому-то хрену о словах Буданова, и эту хрень с удовольствием прогнал канал сомнительной репутации, ссылаясь на другой канал. як показує історія, саме таки витоки і є зазвичай правдою. але ж продовжуйте вірити в миротворців, які не встигнуть доїхати як парашка сама розвалиться 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 1 година тому, loader сказав: То що СБУ взяла вже цього шпіона з української правди і виявило тих хто злив або зробив умисний вкид? ) Це доречі можна сказати "зелений" "журналіст". Стаття досі висить: www.pravda.com.ua/news/2025/01/27/7495459/ Ви вважаєте, що за брехню(наклеп) треба саджати в Україні? Змінено 27 січня користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 43 хвилини тому, Canton сказав: этой фразой он себе карму и подпортил основательно... То ли дело бабченко - там карма ваще неиспорчена двумя чеченскими... 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 годину тому, Canton сказав: Ага, и на 200 килобаксов стереосистема в квартиру...я даже знаю, что там монтировали...и знаю кто... 1 годину тому, Canton сказав: Там только монитор Sim2 GrandCinema RTX под 20-ку стоил... Зависть плохое чисто кацапское чувство, сразу просыпается классовая ненависть, прям кушать не могу! а все потому, шо этот лабух открыл свой рот на самое святое на самого влади…, ой, ну, ви поняли, такое ж не прощается! Пы.Сы. чегой-то вспомнил как один любитель субсидий продавал старый усилок за 500 уе 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 минуту назад, Фрай сказал: Зависть плохое чисто кацапское чувство, сразу просыпается классовая ненависть, прям кушать не могу! а все потому, шо этот лабух открыл свой рот на самое святое на самого влади…, ой, ну, ви поняли, такое ж не прощается! Пы.Сы. чегой-то вспомнил как один любитель субсидий продавал старый усилок за 500 уе Надзвичайно відомий та популярний музикант та співак обладнав свою квартиру аж на цілих 200 000 доларів музикальної апаратурою. І це майже злочин. Ні щоб віддав ЗСУ, вони ж то знають як це роздеребанити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 години тому, Canton сказав: Ага, и на 200 килобаксов стереосистема в квартиру...я даже знаю, что там монтировали...и знаю кто... Там только монитор Sim2 GrandCinema RTX под 20-ку стоил... Так шо, "в сад" (С), а то я еще много чего могу рассказать... Неувязочка.. Похоже Макаревич не из тех людей что живут в квартирах, что вполне ожидаемо... "С 1993 года жил в деревне Подушкино близ Барвихи в доме, купленном у Л. Ярмольника, который тот построил для своих родителей. Леонид Ярмольник — его друг и бывший сосед, Ярмольник считал своим братом Александра Абдулова и считает своим братом Андрея Макаревича. На гостевом доме Ярмольника висит «мемориальная доска»: «В этом домике весной 1999 года скрывался от ремонта великий белорусский поэт и композитор Андрей Макаревич»[141]. В 2008 году переехал в коттеджный посёлок «Павлово» в Истринском районе, мотивировав своё решение чрезмерно плотной застройкой на Рублёвке[142]." https://ru.wikipedia.org/wiki/Макаревич,_Андрей_Вадимович Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 21 минуту назад, US7IGN сказал: як показує історія, саме таки витоки і є зазвичай правдою Чому я не писав про заяву голови ГУР МО Буданова про загрозу існування України зі статті УП? Ну, по-перше, добре розумію, що відбувається. А по-друге ще тому, що розумію сценарії, які зараз намагаються реалізувати, як в Україні та і зовні. І бачу, як намагаються маніпулювати інформаційним простором - примітивно та недолуго, вкидаючі потрібні ОП тези через різні джерела. До речі, УП так і злили цю інформацію. На жаль. Злили, розуміючи, що вони зреагують. Тому про Буданова не писав. І тому мені не потрібно викладати допис від ГУР МО з питання сказаного. Але піплу хочеться іншого. Думати піпл теж не дуже хоче. На жаль. Якщо буде щось важливе - повідомлю у ефірах. PS До речі, це одна з причин, чому я про дещо не пишу. Розумні і так все розуміють, а дурнів не переконати. (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Курва, не крадіть хоча би з армії, так ви не можете ви тягнете з усюди. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз