Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

США и Россия договариваются, как зарабатывать на европейском рынке после завершения войны в Украине — Correctiv

zn.ua/ECONOMICS/ssha-i-rossija-dohovarivajutsja-kak-zarabatyvat-na-evropejskom-rynke-posle-zavershenija-vojny-v-ukraine-correctiv.html

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

image.png.8adc2459715c331e908e48065fde0434.png

У межах військової допомоги Україні Швеція закупить 18 САУ Archer та п'ять радіолокаційних станцій Arthur, а також вкладе кошти в оборонне виробництво України, зокрема її САУ "Богдана".

Додатково Швеція має намір долучитись до "артилерійської коаліції" в межах Контактної групи з питань оборони України, йдеться в повідомленні.

Загальна вартість цієї частини військового пакета Швеції становить близько 3 мільярдів шведських крон (295 мільйонів доларів).

"Україна має нагальну потребу в артилерії та артилерійських боєприпасах. Це було пріоритетом для України з початку повномасштабного вторгнення Росії. Міністр оборони України Рустем Умєров наголосив на цьому, коли я зустрічався з ним на вихідних", – прокоментував міністр оборони Швеції Пол Йонсон.

Як нагадує уряд Швеції, раніше Україна отримала вісім артилерійських установок Archer і одну радіолокаційну систему Arthur спільно з Великою Британією.

Поставки нових систем Arthur мають розпочатися у 2025 році, а поставки систем Archer – у 2026 році.

Вісімнадцятий пакет військової допомоги Україні, який уряд Швеції представив наприкінці січня, становить 13,5 мільярда шведських крон (близько $1,25 млрд) і є найбільшим з початку повномасштабного вторгнення Росії.

www.eurointegration.com.ua/news/2025/03/13/7207127/

Посилання на коментар

В 12.03.2025 в 11:11, karbo сказал:

Прийшов перший Майдан і вказав цілій Україні пертись туди де її не ждуть і туди, куди вона своєю більшістю не хотіла.

Що в результаті? 

Починаєш на особистості сходити)) явний індикатор слабості позиції))

Другий Майдан показав Україна не хоче гамузон туди 

В результаті??

Хтось врахував бажання всього народу? А накуя?? Уперед до американської демократії. 

Отримали??

Ахаха 

Вже сім мінусів за чисту правду)))

Демократію тепер лише громадянам США дозволяють в США.

Всяким там you for youжникам прикрити ротики рекомендують. 

Це все стосується також претендентів на американську візу. 

Ви хоча би в курсі?

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

28 хвилин тому, karbo сказав:

Всяким там you for youжникам прикрити ротики рекомендують. 

Це все стосується також претендентів на американську візу. 

Ви хоча би в курсі?

Тебе виїбали юфоюшники?) Я звісно вкурсі, бо ти тут це пишеш постійно, але чому мені має бути не пох? Ну виїдуть якісь зйобіки в Європу, Канаду чи південну Америку. Зловтішатись з цього тупо, паритись через це також. 

• Лайк 4
  • Хаха 2
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

15 минут назад, loader сказал:

Тебе виїбали юфоюшники?) Я звісно вкурсі, бо ти тут це пишеш постійно, але чому мені має бути не пох? Ну виїдуть якісь зйобіки в Європу, Канаду чи південну Америку. Зловтішатись з цього тупо, паритись через це також. 

Спробую на пальцях пояснити. 

Ця група людей шикує, при тому робить це показово, як саранча набігає на безплатну їжу, обговорює як порушити закон в своїх групах, що в загальному створює негативний образ українця в цілому. 

А як ти гадаєш, мене це стосується?

Якби нічого такого, гарно що українці такі багаті, мають вплекані сраки, губи мають як вареники, по два лексуса в хаті, яку встигли купити перебуваючи в стані юфорю. 

Але ж в американців виникає питання- а ми чому цим українцям платимо, допомагаємо, віддаємо зі своєї зарплати гроші в той час коли вони шикують от так? Це ж не Америки війна це українська війна. 

Якось болгари американці вже запитали пальцем тикнули як тобі подобається така поведінка українців? Я кажу а мені похер, я американець в мене паспор американський в кишені, а їх виженуть нахрен чого ви до мене доколупались?

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, karbo сказав:

Але ж в американців виникає питання- а ми чому цим українцям платимо, допомагаємо, віддаємо зі своєї зарплати гроші

На 3 піцци в рік навіддавали. Та ви більше в смітник викидаєте. А зарз так взагалі нічого. 

А жлоби національності не мають. До речі, а якою мовою переважно розмовляють на лехусах в 2-х хатах?

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Только что, outdoor24 сказал:

На 3 піцци в рік навіддавали. Та ви більше в смітник викидаєте. А зарз так взагалі нічого. 

А жлоби національності не мають. До речі, а якою мовою переважно розмовляють на лехусах в 2-х хатах?

Я тобі скажу що є з Харкова а є із Бучача. 

І різниці в їхній поведінки жодної абсолютно. Вона бидляча, з відкопилиною губою та гнилими понтами.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, karbo сказав:

Я тобі скажу що є з Харкова а є із Бучача. 

я не питав звідки, а питав про мову.

Посилання на коментар

9 минут назад, outdoor24 сказал:

9 минут назад, outdoor24 сказал:

Ну в більшості мова українська, як не дивно найбільше таких постраждалих саме із західної України. 

Може з інших областей приїхало більше людей в  інші Штати чи міста. Але з західної України в Чикаго приперлись.

Якось мала говорила що чуть не всі однокласниці її тут

Посилання на коментар

32 хвилини тому, karbo сказав:

Спробую на пальцях пояснити. 

Ця група людей шикує, при тому робить це показово, як саранча набігає на безплатну їжу, обговорює як порушити закон в своїх групах, що в загальному створює негативний образ українця в цілому. 

А як ти гадаєш, мене це стосується?

Якби нічого такого, гарно що українці такі багаті, мають вплекані сраки, губи мають як вареники, по два лексуса в хаті, яку встигли купити перебуваючи в стані юфорю. 

Але ж в американців виникає питання- а ми чому цим українцям платимо, допомагаємо, віддаємо зі своєї зарплати гроші в той час коли вони шикують от так? Це ж не Америки війна це українська війна. 

Якось болгари американці вже запитали пальцем тикнули як тобі подобається така поведінка українців? Я кажу а мені похер, я американець в мене паспор американський в кишені, а їх виженуть нахрен чого ви до мене доколупались?

І що далі? Зараз прийдуть сюди на форум, почитають і все зміниться? 

Зїбались апріорі егоїсти, в більшості. Такі як ти, "мені похер я американець". Так, хтось має клепку, хтось не має. Частина людей дійсно тікали від війни. Тому апріорі "поведінка українців" не може бути серед більшості з них, крім того за законом мерфі - таку поведінку ніхто і не помітить. Тому українці за духом пішли воювати, волонтерити і тп, це не в штатах взагалі-то. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 минут назад, loader сказал:

І що далі? Зараз прийдуть сюди на форум, почитають і все зміниться? 

Зїбались апріорі.  егоїсти, в більшості. Такі як ти, "мені похер я американець". Так, хтось має клепку, хтось не має. Частина людей дійсно тікали від війни. Тому апріорі "поведінка українців" не може бути серед більшості з них, крім того за законом мерфі - таку поведінку ніхто і не помітить. Тому українці за духом пішли воювати, волонтерити і тп, це не в штатах взагалі-то. 

Я виїхав ще десять років тому по воз'єднанню. 

Потихеньку вливався в американське суспільство, шанував його традиції та закони. Не сидів жодного дня на допомозі, маючи при цьому дві роботи, як це роблять you forюшники.

А що ти хочеш далі? Описую поведінку українців за кордоном. Тепер робіть висновки чому вам там вріжуть фінансування. 

А ще тепер спробуй мені довести що така поведінка українців за кордоном аж ніяк не впливає на політику інших держав щодо України щодо її фінансування. 

Посилання на коментар

Діду, заспокійтеся, ніхто ваші стамп фуд купони не відбере.

Ну приїхали , ну мають купу кешу на заначці, ну закінчаться - підуть працювати. Не підуть - знач заначка є або придумали схему.

Воюйте вон з латіносами і прочімі уроженцамі нєчєрнозем'я. Спокійніше спатимете.

• Лайк 6
  • Хаха 3
Посилання на коментар

36 минут назад, karbo сказал:

як не дивно найбільше таких постраждалих саме із західної України. 

да быть того не может

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, murava сказал:

Діду, заспокійтеся, ніхто ваші стамп фуд купони не відбере.

Ну приїхали , ну мають купу кешу на заначці, ну закінчаться - підуть працювати. Не підуть - знач заначка є або придумали схему.

Воюйте вон з латіносами і прочімі уроженцамі нєчєрнозем'я. Спокійніше спатимете.

Воюй вже ти там, я ні з ким не воюю. І купони ще не брав. 

Посилання на коментар

Условия пуйла

1 прекращение поставок оружия

2прекращение мобилизации в Украине.

Короче- капитуляция.

Что скажет  рыжий клоун?

Посилання на коментар

30 хвилин тому, karbo сказав:

А ще тепер спробуй мені довести що така поведінка українців за кордоном аж ніяк не впливає на політику інших держав щодо України щодо її фінансування. 

Твоя теж впливає - замість того щоб пояснити що не всі такі, що люди життя кладуть і ваша зброя допомагає їх берегти, що ви можете ставити на місце бидло, але не ототожнюйте з усіма - ти дослівно сказав "у мене паспорт мені по***". 

Ти такий самий як вони, йобаний баласт. 

Змінено користувачем loader
  • Лайк 5
Посилання на коментар

32 хвилини тому, karbo сказав:

Потихеньку вливався в американське суспільство, шанував його традиції та закони. Не сидів жодного дня на допомозі, маючи при цьому дві роботи, як це роблять you forюшники.

А сенс ламати себе? Ми такі які ми є. Чи потрібно стати запроданцем та пристосуванцем? Якщо у вас вже є нова батьківщина і ви не асоціюєте себе з українцями то що робите на україномовному форумі? 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, loader сказал:

Твоя теж впливає - замість того щоб пояснити що не всі такі, що люди життя кладуть і ваша зброя допомагає їх берегти, що ви можете ставити на місце бидло, але не ототожнюйте з усіма - ти дослівно сказав "у мене паспорт мені по***". 

Ти такий самий як вони, йобаний баласт. 

Ну и для  чого ти мені це пояснюєш? Поясни тим довнням які соромлять Україну.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, sat-prof сказав:

А сенс ламати себе? Ми такі які ми є. Чи потрібно стати запроданцем та пристосуванцем? Якщо у вас вже є нова батьківщина і ви не асоціюєте себе з українцями то що робите на україномовному форумі? 

так самі щирі патріоти завжди за кордоном були :flag1:

Посилання на коментар

1 минуту назад, sat-prof сказал:

Ну це круто. Молодець так молодець. Ось таке ми гімно але ви нам допомагайте)))

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

так самі щирі патріоти завжди за кордоном були :flag1:

Українці живуть в Україні. Закордоном запроданці та пристосуванці. Я також запроданець. Тільки Україна є домом для українців. Закордоном ми відриваємося від своїх коренів і стаємо як овоч без смаку і запаху в пошуках матеріальних благ на чужині. Чужа мова культура та традиції, чужі люди, чужа їжа. Закон ассиміляції ніхто не відміняв. 

"" "" "" "Ну це круто. Молодець так молодець. Ось таке ми гімно але ви нам допомагайте)))“"" "" "" 

Бути собою 

Змінено користувачем sat-prof
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...