karbo Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 1 минуту назад, vadimv сказал: Гибель людей в результате противостояния — маркер, который почти гарантированно знаменует переход к следующей и более жестокой фазе гражданской войны. И она будет продолжаться до тех пор, пока не станет ясно, кто победил, а кто проиграл. Это подводит меня к следующему принципу: . если вы сомневаетесь, убегайте; если вы не хотите оказаться в условиях гражданской или другой войны, вам стоит переместиться куда-то, пока есть такая возможность. Обычно нечто подобное происходит в конце этапа 5. История показывает, что, когда дела идут плохо, страны закрывают свои двери для всех, кто хочет уехать. І що ти цього сам не знаєш чи не знав? Я наприклад при своїх думках повернутися в Україну це враховую і без всяких далі о реїв Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня (змінено) 15 годин тому, karbo сказав: І що ти цього сам не знаєш чи не знав? Знати самому - мало ) Треба ще втовкмачити це своєму найближкому оточенню, яке сидить у 27 (а по вихідних у 2) кілометрах від мордору. І краще це робити важкою книжкою з твердою обкладинкою. )) 15 годин тому, karbo сказав: Я наприклад при своїх думках повернутися в Україну це враховую Такому бойовому пенсіонеру навряд чи будуть перешкоджати у виїзді ) Змінено 20 березня користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 2 минуты назад, vadimv сказал: Знати самому - мало ) Треба ще втовкмачити це своєму найближкому оточенню, яке сидить у 27 (а по вихідних у 2) кілометрах від мордору. І краще це робити важкою книжкою з твердою обкладинкою. )) Тут тобі письменник чи там хто не поможе вже лише твій талант по переконанню інших 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 7 хвилин тому, vadimv сказав: если вы сомневаетесь, убегайте; если вы не хотите оказаться в условиях гражданской или другой войны, вам стоит переместиться куда-то, пока есть такая возможность. а ще є така думка що від долі не втечеш 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 25 хвилин тому, US7IGN сказав: цінність Даліо в тому що він дає інструменти на подумати самому, а не просто користуватися його висновками, актуальними тільки для нього. Так і я про це ... читати таку книжку, обдумувати та намагатися втілювати, це праця, а для праці й час і натхнення потрібні ) Але, дякую, обов'язково зазирну і в ці двері, як прийде час, бо зараз я на розслабоні, навіть гадаю, як у відпустку злиняти ))) "Ученье - свет, а неученье ... чуть свет и на работу" © 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: а ще є така думка що від долі не втечеш Така думка оселяється в голові з низьким рівнем серотоніну і дофаміну ) Змінено 19 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 11 хвилин тому, vadimv сказав: Така думка оселяється в голові з низьким рівнем серотоніну і дофаміну ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 3 хвилини тому, karbo сказав: 8 років війни на території донецької та Луганської області провели до росту ненависті місцевого населення до України. До росії, а не до України. Чекаю на вичерпні докази цієї рашапропаганди (брехні) про більше, ніж 6 000 000 (шість мільйонів) мешканців Донецької та Луганської областей -- якщо ти не засланий рашапропагандон, звісно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 1 минуту назад, 7351 сказал: До росії, а не до України. Чекаю на вичерпні докази цієї рашапропаганди (брехні) про більше, ніж 6 000 000 (шість мільйонів) мешканців Донецької та Луганської областей -- якщо ти не засланий рашапропагандон, звісно. Лугандони Україну люблять?)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня (змінено) 21 хвилину тому, karbo сказав: провели до росту ненависті місцевого населення до України. чєл, за час АТО більше мільйона ВПО. Багато там залишилось? але взагалі згоден. людина шукає винних, шукає на кому відірватись. і це ваші рідні, сусіди, суспільство. свою владу лише словами. а ворога боїться. Змінено 19 березня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня (змінено) 6 хвилин тому, karbo сказав: Лугандони Україну люблять?)))) Кого ти називаєш лугандонами? Це твої родичі? Змінено 19 березня користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня Только что, 7351 сказал: Кого ти називаєш лунгандонами? Це твої родичі? Навіть не знаю може хто є там. Але від цього вони не перестають бути лугандонами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня Тільки що, karbo сказав: Навіть не знаю може хто є там. Але від цього вони не перестають бути лугандонами Тобто ти задаєш питання, не розуміючи, про кого-що задаєш питання? В методичці від кацапстану не написано? 3 хвилини тому, 7351 сказав: Кого ти називаєш лунгандонами? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 4 минуты назад, 7351 сказал: Тобто ти задаєш питання, не розуміючи, про кого-що задаєш питання? В методичці від кацапстану не написано? Тобі нічого не допоможе вже гаслой дальше чи то гасляй Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 9 часов назад, Бездомный сказал: Та як не став . Домовленість і домовина мають геть різні , навіть діаметральні сенси. Мені стає смішно , коли адепти кацапізму починають доводити , що укранська - то діалект кацапської нещодавно мені англомовний чех намагався це довести - що кацапія - то мультикультурна слов'янська держава - кацапська пропаганда працює й назовні Та то байдуже, головне то суть - три роки тому мене тут банили за те, що в аватарці були символи однієї з моїх улюблених груп зі-зі-топ (мовляли літери z присутні - маячна якась, але в чужой монастырь со своим уставом не лезут), далі ще були попередження, що назву ненькі з малої писав, хоча за це говорив, що майте суть, адже спроможність зайти з впн (сьодні з третьої спроби з двух утиліт), але зараз питання стоїть за саму державність країни, а там хоч як по мені "токо не кидай в терновий куст". Оце бачу, на що зараз вивчати міжнародне право, коли кордони забезпечуються не нормами, а спроможністю країни захистити їх, тобто "кто смел, тот и съел". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 7 минут назад, 7351 сказал: Тобто ти задаєш питання, не розуміючи, про кого-що задаєш питання? В методичці від кацапстану не написано? Лугандони - це ті хто не прийняв українську сторону. Якщо дальше не вглублятись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня (змінено) 11 минут назад, Черномор сказал: Та то байдуже, головне то суть - три роки тому мене тут банили за те, що в аватарці були символи однієї з моїх улюблених груп зі-зі-топ (мовляли літери z присутні - маячна якась, але в чужой монастырь со своим уставом не лезут), далі ще були попередження, що назву ненькі з малої писав, хоча за це говорив, що майте суть, адже спроможність зайти з впн (сьодні з третьої спроби з двух утиліт), але зараз питання стоїть за саму державність країни, а там хоч як по мені "токо не кидай в терновий куст". Оце бачу, на що зараз вивчати міжнародне право, коли кордони забезпечуються не нормами, а спроможністю країни захистити їх, тобто "кто смел, тот и съел". я вас не банив . і не закликав вас банити . я взагалі вважаю , що можна нікого не банити - функції "ігнорувати дописувача" достатньо Змінено 19 березня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 3 хвилини тому, karbo сказав: Лугандони - це ті хто не прийняв українську сторону. Якщо дальше не вглублятись І який відсоток з 6 000 000 мешканців Донецької та Луганської областей проти України? Чекаю на докази з посиланнями на офіційні державні українські джерела інформації, якщо ти не рашапропагандон. Ти заперечуєш окупацію росією з 2014 року частини Донецької та Луганської областей України? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 41 хвилину тому, karbo сказав: Ще пару слів про ненависть. Затяжна війна формує ненависть особливо на територіях на яких вона ведеться. Це я до того що треба було проводити спеціальну операцію тоді в 2014 році по ліквідації певних осіб чи групи а не танками сунути на схід. Мені здається за це Порошенко треба просто розстріляти. 8 років війни на території донецької та Луганської області провели до росту ненависті місцевого населення до України. Якби була проведена чітка спецоперація то все би владналося на протязі буквально декількох тижнів чи місяців. як кажуть, іноді краще мовчати , щоб інші не мали уяви про ваш рівень знань... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 13 хвилин тому, Черномор сказав: Та то байдуже, головне то суть - три роки тому мене тут банили за те, що в аватарці були символи однієї з моїх улюблених груп зі-зі-топ (мовляли літери z присутні - маячна якась, але в чужой монастырь со своим уставом не лезут), далі ще були попередження, що назву ненькі з малої писав, хоча за це говорив, що майте суть, адже спроможність зайти з впн (сьодні з третьої спроби з двух утиліт), але зараз питання стоїть за саму державність країни, а там хоч як по мені "токо не кидай в терновий куст". Оце бачу, на що зараз вивчати міжнародне право, коли кордони забезпечуються не нормами, а спроможністю країни захистити їх, тобто "кто смел, тот и съел". ну то вивчайте гвинтівку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 2 минуты назад, 7351 сказал: І який відсоток з 6 000 000 мешканців Донецької та Луганської областей проти України? Чекаю на докази з посиланнями на офіційні державні українські джерела інформації, якщо ти не рашапропагандон. Ти заперечуєш окупацію росією з 2014 року частини Донецької та Луганської областей України? Та я щиро срати хотів на твої відсотки сотні тисяч цих лугандонів взяли зброю в руки і вбивають українців Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 2 години тому, karbo сказав: Ви висловлюєте цікаву думку про різницю між короткочасними військовими операціями та тривалими війнами Ти навіть ШІ свою думку навʼязуєш зважаючи, що він не може послати тебе, то це твій ідеальний співбесідник 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 3 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: як кажуть, іноді краще мовчати , щоб інші не мали уяви про ваш рівень знань... Розкажи розкажи дуже цікаво буде послухати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 1 хвилину тому, karbo сказав: Та я щиро срати хотів на твої відсотки сотні тисяч цих лугандонів взяли зброю в руки і вбивають українців Тобто, визнаєш, що ти звичайний рашапропагандон, який бреше про Україну та українців під час війни? Ти вважаєш, що Революція Гідності в 2013-2014 роках була непотрібна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 1 хвилину тому, karbo сказав: Чоловічі мене твоя тупість більше не вражає відпочинь будь ласка Тобто, перейшовши на прямі образи, як звичайна русня, ти підтверджуєш, що ти рашапропагандон, який бреше про Україну та українців під час війни? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз