Бездомный Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня (змінено) 4 часа назад, outdoor24 сказал: ФСБ/ГРУшну пляшку з дупи трохи здвинули, дозволили поїхати на завдання в цивілізацію якщо оглянутися ретроспективно , я дивом розминувся з тією пляшкою - врятували параноя та притаманна мені лінь . А ще зайнятість іншою - більш приорітетною , як мені тоді здавалося , справою. а з огляду на те , що таких блатів , як в Потрошителя , в мене не було , ото був би хардкор Змінено 3 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня Тільки що, Бездомный сказав: якщо оглянутися ретроспективно , я дивом розминувся з тією пляшкою - врятувала параноя заінтріговал 🙂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 6 хвилин тому, Бездомный сказав: коротше - квітнучий кацапощелепний Даунецьк поступово перетворюється на квітнучу кацапощелепну Абхахазію Ви в слові "Київ" багато помилок зробили 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня (змінено) 42 минуты назад, outdoor24 сказал: заінтріговал 🙂 все , що було - загуло . кацапи завжди приходять за своїми грошима Отто фон Бісмарк То ж , якщо кацап простягає тобі гроші - заради безпеки краще відрубати йому руку . Змінено 3 квітня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 10 минут назад, US7IGN сказал: Ви в слові "Київ" багато помилок зробили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 53 хвилини тому, sergio сказав: На наступних виборах буду голосувати за Чат ЖПТ. Гірше не буде. він буде в бюлетеннях на голосування? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 36 хвилин тому, Потрошитель сказав: к сожалению нет слишком все запущено, слишком много воруют, слишком много дибилов, слишком мало работников(все на войне или на кладбище) но даже в этих условиях есть положительные сдвиги Так хто краде: укрнацисти, зелена дрисня, місцеві, росіяни?))) Щоб Донецьк відновився до рівня 2014 р, скільки років, десятиріч, століть потрібно таких "позитивних зрушень"?))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня Америка не ввела нові мита проти рф та збрехала з приводу відсутності торгівлі між країнами, — Le Monde Насправді торговий баланс США та росії у 2024 році становив близько $3,5 млрд, що більше, ніж з Маврикієм та Брунеєм, проти яких запроваджено тарифи 40% та 24%. Якби росія та білорусь були у списку країн, на які поширюються нові мита, тарифи склали б 42% і 24% відповідно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня День звільнення Америки відбувся. День звільнення від здорового глузду. І це сталось трохи раніше, ніж 2 квітня. Тепер американців чекає 4 роки звільнення від зайвих грошей. Бо за задоволення мати президента Трампа треба платити. А це, як відоме, унікальне, прекрасне і найбільше задоволення у світі. На жаль, обирали Трампа тільки американці, а платити доведеться усім. Хіба що пінгвіни не відчують…", - завершує Фурса. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: День звільнення Америки відбувся. День звільнення від здорового глузду. І це сталось трохи раніше, ніж 2 квітня. Тепер американців чекає 4 роки звільнення від зайвих грошей. Бо за задоволення мати президента Трампа треба платити. А це, як відоме, унікальне, прекрасне і найбільше задоволення у світі. На жаль, обирали Трампа тільки американці, а платити доведеться усім. Хіба що пінгвіни не відчують…", - завершує Фурса. Питання не в тому скільки ти витрачаєш, а в тому скільки заробляєш. Ті хто думає тільки про гроші, зазвичай їх не мають. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня (змінено) 16 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: він буде в бюлетеннях на голосування? Разом з Midjourney і DeepSick ) Але замість шкіряних мішків голосуватимуть комп'ютери, телефони, пралки і холодильники )) Змінено 3 квітня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 5 годин тому, vadimv сказав: Перефразируя то, что я писал в 2019: в выборе из двух вариантов, плохого и очень плохого (Байден/Харрис ведет Америку в мордор долгим извилистым путем, Трамп ведет ее туда по-быстрячку) Америка выбрала худший ) Интересно, что будет морозить Солонин в очередной серии своих оправданий )) Ничего не будет, займётся своим каналом, и будет говорить на основании документов, а не своих фантазий. Я понимал, что Дони отморозок, но даже я не предполагал, что он наглухо отбитый отморозок, а я всегда предполагаю худший вариант . На этот раз и я ошибся . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Питання не в тому скільки ти витрачаєш, а в тому скільки заробляєш. "Чтобы получить прибыль и купить BMW, для начала нужно попросту выжить." (с) 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Ті хто думає тільки про гроші, зазвичай їх не мають. "Высокодоходный рынок напоминает сон на железнодорожных рельсах: в какой-то момент неожиданный поезд переедет вас." (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 15 минут назад, XL.pro сказал: Так хто краде: укрнацисти, зелена дрисня, місцеві, росіяни?))) Щоб Донецьк відновився до рівня 2014 р, скільки років, десятиріч, століть потрібно таких "позитивних зрушень"?))) Первых двух категорий в Донецке нет, так шо все понятно До 2014 - хз, будет перемирие и окончательная заморозка то 3-5 лет думаю, не больше 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 1 час назад, Потрошитель сказал: и окончательная заморозка Ничего она вам не даст. Как был бантустан с неопределенным правовым статусом, так и останется. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня (змінено) 15 хвилин тому, US7IGN сказав: Питання не в тому скільки ти витрачаєш, а в тому скільки заробляєш. Ті хто думає тільки про гроші, зазвичай їх не мають. Цікаво спостерігати, як при грі в шахи, вболювальники, після перших трьох ходів першої партії, роблять висновки, хто здобуде перемогу у турнірі, у якому тих партій ще буде багато ) Це як мамкіни інвестори, для яких потолок інвестицій купити акцій чи металлів "аж" на кілька тисяч доларів, розказують о світових тенденціях інвестринків, спираючись на тижневе коливання цін ) Дивні люди ... © Змінено 3 квітня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 2 години тому, sergio сказав: Почему я не доначу. 775 млрд грн в бюджеты 2025 на дрони закладено Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 6 минут назад, DimaF сказал: Ничего она вам не даст. Как был бантустан с неопределенным правовым статусом, так и останется. Это с вашей точки зрения) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня (змінено) 26 минут назад, vadimv сказал: "Чтобы получить прибыль и купить BMW, для начала нужно попросту выжить." (с) "Высокодоходный рынок напоминает сон на железнодорожных рельсах: в какой-то момент неожиданный поезд переедет вас." (с) капіталісти самі продадуть нам ( звісно ж з високою маржинальністю ) мотузку , на якій ми їх повісимо (с) Змінено 3 квітня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня (змінено) 17 годин тому, sergio сказав: Онлайн прийомка. Платять на 20 більше ніж наші львівські скупщики. а як це працює? вони перевіряють, що ти їм висилаєщ чи все на добросовісності?) дайте ссилку які там умови? мінімальна вага Змінено 3 квітня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня (змінено) 3 години тому, andreo сказав: підтвердждую кожне слово, недавно продав вантажівку. крім слова під...ри нічого немає. воно достає сайт авторіа і тиче мені "хотілки" продавців. Да і не сумнівався. В мене кращий друг вирішив по чесному здати. Зубрив, зубрив. Потім на диво, в мрео чи як там по сучасному,якогось пі д ра , бігунка до нього приклали. Він там з ним лазив два дні))) я хз , друг дуже благісний в мене. Я би там би підрозказав всім.. короче, з 2 спроби за рахунок знань здав Змінено 3 квітня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 6 хвилин тому, Потрошитель сказав: Первых двух категорий в Донецке нет, так шо все понятно До 2014 - хз, будет перемирие и окончательная заморозка то 3-5 лет думаю, не больше Правильно назвати, правильно зрозуміти (с) 1. Крадуть місцеві та росіяни. 2. Між 2014 та 2022 р було 8 років, що заважало відновити Донецьк? 3. В Криму не було бойових дій, але: "Денег нет, но вы держитесь" (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 5 хвилин тому, akineo сказав: а як це працює? вони перевіряють, що ти їм висилаєщ чи все на добросовісності?) дайте ссилку які там умови? мінімальна вага І нашол он брата)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 4 хвилини тому, МаТраС сказав: Да і не сумнівався. В мене кращий друг вирішив по чесному здати. Зубрив, зубрив. Потім на диво, в мрео чи як там по сучасному,якогось пі д а ра , бігунів до нього приклали. Він там з ним лазив два дні))) я хз , друг дуже благісний в мене. Я би там би підрозказав всім.. короче, з 2 спроби за рахунок знань здав Благосно це порушувати правила про які не знаєш. Совість не турбує ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Благосно це порушувати правила про які не знаєш. Совість не турбує ) Ви про що?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз