Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 часа назад, outdoor24 сказал:

ФСБ/ГРУшну пляшку з дупи трохи здвинули, дозволили поїхати на завдання в цивілізацію

якщо оглянутися  ретроспективно , я дивом  розминувся з тією пляшкою  - врятували параноя  та притаманна  мені  лінь . А ще зайнятість іншою - більш приорітетною , як мені тоді здавалося , справою.

а з огляду на те , що таких блатів , як в Потрошителя , в мене не було , ото був би хардкор :pozor:

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, Бездомный сказав:

якщо оглянутися  ретроспективно , я дивом  розминувся з тією пляшкою  - врятувала параноя

заінтріговал 🙂

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Бездомный сказав:

коротше - квітнучий кацапощелепний  Даунецьк  поступово  перетворюється на квітнучу  кацапощелепну  Абхахазію 

Ви в слові "Київ" багато помилок зробили :lol:

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

42 минуты назад, outdoor24 сказал:

заінтріговал 🙂

все , що було - загуло .

кацапи завжди приходять  за своїми грошима 

Отто фон Бісмарк

То ж , якщо кацап простягає тобі гроші - заради безпеки краще  відрубати  йому руку .

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 минут назад, US7IGN сказал:

Ви в слові "Київ" багато помилок зробили :lol:

Посилання на коментар

53 хвилини тому, sergio сказав:

На наступних виборах буду голосувати за Чат ЖПТ. Гірше не буде. 

він буде в бюлетеннях на голосування?  

Посилання на коментар

36 хвилин тому, Потрошитель сказав:

к сожалению нет

слишком все запущено, слишком много воруют, слишком много дибилов, слишком мало работников(все на войне или на кладбище)

но даже в этих условиях есть положительные сдвиги 

Так хто краде: укрнацисти, зелена дрисня, місцеві, росіяни?)))

Щоб Донецьк відновився до рівня 2014 р, скільки років, десятиріч, століть потрібно таких "позитивних зрушень"?)))

• Хаха 2
Посилання на коментар

Америка не ввела нові мита проти рф та збрехала з приводу відсутності торгівлі між країнами, — Le Monde

Насправді торговий баланс США та росії у 2024 році становив близько $3,5 млрд, що більше, ніж з Маврикієм та Брунеєм, проти яких запроваджено тарифи 40% та 24%. 

Якби росія та білорусь були у списку країн, на які поширюються нові мита, тарифи склали б 42% і 24% відповідно.

• Лайк 2
Посилання на коментар

День звільнення Америки відбувся. День звільнення від здорового глузду. І це сталось трохи раніше, ніж 2 квітня.

Тепер американців чекає 4 роки звільнення від зайвих грошей. Бо за задоволення мати президента Трампа треба платити. А це, як відоме, унікальне, прекрасне і найбільше задоволення у світі.

На жаль, обирали Трампа тільки американці, а платити доведеться усім. Хіба що пінгвіни не відчують…", - завершує Фурса. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

День звільнення Америки відбувся. День звільнення від здорового глузду. І це сталось трохи раніше, ніж 2 квітня.

Тепер американців чекає 4 роки звільнення від зайвих грошей. Бо за задоволення мати президента Трампа треба платити. А це, як відоме, унікальне, прекрасне і найбільше задоволення у світі.

На жаль, обирали Трампа тільки американці, а платити доведеться усім. Хіба що пінгвіни не відчують…", - завершує Фурса. 

Питання не в тому скільки ти витрачаєш, а в тому скільки заробляєш. Ті хто думає тільки про гроші, зазвичай їх не мають.

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

він буде в бюлетеннях на голосування?  

Разом з Midjourney і DeepSick )

Але замість шкіряних мішків голосуватимуть комп'ютери, телефони, пралки і холодильники ))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

5 годин тому, vadimv сказав:

Перефразируя то, что я писал в 2019: в выборе из двух вариантов, плохого и очень плохого (Байден/Харрис ведет Америку в мордор долгим извилистым путем, Трамп ведет ее туда по-быстрячку) Америка выбрала худший )

Интересно, что будет морозить Солонин в очередной серии своих оправданий ))

Ничего не будет, займётся своим каналом, и будет говорить на основании документов, а не своих фантазий.

Я понимал, что Дони отморозок, но даже я не предполагал, что он наглухо отбитый отморозок, а я всегда предполагаю худший вариант .

На этот раз и я ошибся .

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

Питання не в тому скільки ти витрачаєш, а в тому скільки заробляєш.

"Чтобы получить прибыль и купить BMW, для начала нужно попросту выжить." (с)

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

Ті хто думає тільки про гроші, зазвичай їх не мають.

"Высокодоходный рынок напоминает сон на железнодорожных рельсах: в какой-то момент неожиданный поезд переедет вас." (с)

Посилання на коментар

15 минут назад, XL.pro сказал:

Так хто краде: укрнацисти, зелена дрисня, місцеві, росіяни?)))

Щоб Донецьк відновився до рівня 2014 р, скільки років, десятиріч, століть потрібно таких "позитивних зрушень"?)))

Первых двух категорий в Донецке нет, так шо все понятно 

До 2014 - хз, будет перемирие и окончательная заморозка то 3-5 лет думаю, не больше 

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, Потрошитель сказал:

и окончательная заморозка

Ничего она вам не даст.

Как был бантустан с неопределенным правовым статусом, так и останется.

• Лайк 3
Посилання на коментар

15 хвилин тому, US7IGN сказав:

Питання не в тому скільки ти витрачаєш, а в тому скільки заробляєш. Ті хто думає тільки про гроші, зазвичай їх не мають.

Цікаво спостерігати, як при грі в шахи, вболювальники, після перших трьох ходів першої партії, роблять висновки, хто здобуде перемогу у турнірі, у якому тих партій ще буде багато ) 

Це як мамкіни інвестори, для яких потолок інвестицій купити акцій чи металлів "аж" на кілька тисяч доларів, розказують о світових тенденціях інвестринків, спираючись на тижневе коливання цін )

Дивні люди ... ©

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

6 минут назад, DimaF сказал:

Ничего она вам не даст.

Как был бантустан с неопределенным правовым статусом, так и останется.

Это с вашей точки зрения)

Посилання на коментар

26 минут назад, vadimv сказал:

"Чтобы получить прибыль и купить BMW, для начала нужно попросту выжить." (с)

"Высокодоходный рынок напоминает сон на железнодорожных рельсах: в какой-то момент неожиданный поезд переедет вас." (с)

капіталісти самі продадуть нам ( звісно ж з високою маржинальністю )  мотузку , на якій ми їх повісимо (с)

• Дякую 1
Посилання на коментар

17 годин тому, sergio сказав:

Онлайн прийомка. 

Платять на 20 більше ніж наші львівські скупщики. 

а як це працює? вони перевіряють, що ти їм висилаєщ чи все на добросовісності?) дайте ссилку 

які там умови? мінімальна вага

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

3 години тому, andreo сказав:

підтвердждую кожне слово, недавно продав вантажівку. крім слова під...ри нічого немає. воно достає сайт авторіа і тиче мені "хотілки" продавців.

Да і не сумнівався. В мене кращий друг вирішив по чесному здати. Зубрив, зубрив.  Потім на диво, в мрео чи як там по сучасному,якогось  пі д  ра , бігунка до нього приклали. Він там з ним лазив два дні))) я хз , друг дуже благісний в мене. Я би там би підрозказав всім.. короче, з 2 спроби за рахунок знань здав

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Потрошитель сказав:

Первых двух категорий в Донецке нет, так шо все понятно 

До 2014 - хз, будет перемирие и окончательная заморозка то 3-5 лет думаю, не больше 

Правильно назвати, правильно зрозуміти (с)

1. Крадуть місцеві та росіяни.

2. Між 2014 та 2022 р було 8 років, що заважало відновити Донецьк?

3. В Криму не було бойових дій, але: "Денег нет, но вы держитесь" (с)

Посилання на коментар

5 хвилин тому, akineo сказав:

а як це працює? вони перевіряють, що ти їм висилаєщ чи все на добросовісності?) дайте ссилку 

які там умови? мінімальна вага

І нашол он брата))

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, МаТраС сказав:

Да і не сумнівався. В мене кращий друг вирішив по чесному здати. Зубрив, зубрив.  Потім на диво, в мрео чи як там по сучасному,якогось  пі д а ра , бігунів до нього приклали. Він там з ним лазив два дні))) я хз , друг дуже благісний в мене. Я би там би підрозказав всім.. короче, з 2 спроби за рахунок знань здав

Благосно це порушувати правила про які не знаєш. Совість не турбує )

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Благосно це порушувати правила про які не знаєш. Совість не турбує )

Ви про що??

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...