Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

11 часов назад, Dmitriy_S сказал:

Ви пропустили другу, дуже важливу половину цієї промови, "якби ми підтримували кацапів військово, або фінансово, то цей конфлікт давно б вже давно закінчився".

це типу кацапського - "ми ще навіть не починали воювати по - справжньому ?а от як почнемо по-справжжньому , миттєво переможемо":crazy:

у "повному"  викладі   фраза Ван Ї  грунтується внутрішнє

заперечення - діалектична шизофренія , основний меседж якої полягає у тому , що піхвоокія   сповістила світову спільноту , що  знаходиться на боці аґресора , який на початку  другої  чверті ххі  сторічча  розв'язав  масштабну геноцидну  війну на європейському континенті і відверто  погрожує світу знищенням ядерною зброєю  :crazy:

це офіційна заява :

піхвоокія не зацікавлена в збереженні  існуючого мужнародноправового порядку .:crazy:

це відкрита  заявка  піхвокії на переросподіл світу  на  власну  користь за допомогою свого гібридного тарану  - кацаіпів .

тим часом  Туреччина приєдналася до міжнародної коаліції з закупки дронів  -  донатить на ЗСУ ?

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
  • Дякую 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 часов назад, Дощ сказал:

Велика Новосілка це Донецька обл км в 25 від дніпропетровської, з протилежного боку до Луганської, в якій такого н.п. немає

И шо? Это как то поменяло смысл написанного?

Посилання на коментар

10 годин тому, Dmitriy_S сказав:

Кацапи йдуть, бо там інженери працюють над ракетами. А в нас посадки штурмують. От і вся різниця:)

І у 90ті не усіх інженерів послали на... Базар.

А в нас 25 років займалися оптимізацією витрат.

Виші наштампували юристів , адвокатів та прокурв.

Посилання на коментар

2 години тому, Canton сказав:

И шо? Это как то поменяло смысл написанного?

Поміняло приблизно на 26 тис км2 - більше половини площі Естонії де зараз заліг бабченко. А смисл в тому що без України ху йло не матиме того всього півсвіту, а з Україною матиме все

Змінено користувачем Дощ
  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

16 минут назад, Дощ сказал:

Поміняло приблизно на 26 тис км2 - більше половини площі Естонії де зараз заліг бабченко. А смисл в тому що без України ху йло не матиме того всього півсвіту, а з Україною матиме все

не xyйло , а сі , який тримає руку у дупі своєїї шістки - xyйла

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

23 минуты назад, Дощ сказал:

Жгите дальше! Это сделало мне утро...

В огороде бузина, а в киеве дядька раком стоит...и свистит...

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

11 годин тому, US7IGN сказав:

легко. ще за радянських часів був анекдот про мигрантів, які один одному скаржилися що вже 20 років живуть в Ньо-Йорку, а тупі касири в магазині ніяк кацапську не вивчать.

для всього треба прикладати зусилля і відчувати необхідність це робити. здоровий глузд, інстинкти та закон збереження енергії підказують що не треба робити те що можна не робити.

Як тільки мій рівень іспанської дозволив якось спілкуватися в магазині, на заправці і поповнювати мобільний - далі з'явилося питання "А нафіга його вчити далі?" )

10 годин тому, Tochkin сказав:

Дуже старий анекдот:

- Привіт, ти до Нью-Йорку переїхав?

- Та да, живу на Брайтоні.

- Ну і як тобі Америка?

- Не знаю, я туди не ходжу. 

Так само можна не ходити в Іспанію з Торрев'єхи або в Єгипет з Хургади )

4 години тому, karbo сказав:

Італійська мова для європейського вуха це як своя власна. Там звуки як українські утворюються напевне і так само вухо їх вловлює. 

Якщо встигає ) Бо строчать вони, як з кулемета, так само і іспанці ))

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, vadimv сказав:

Як тільки мій рівень іспанської дозволив якось спілкуватися в магазині, на заправці і поповнювати мобільний - далі з'явилося питання "А нафіга його вчити далі?" )

у мене нема питань до тих у кого є такі питання :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, vadimv сказав:

Якщо встигає ) Бо строчать вони, як з кулемета, так само і іспанці ))

так це про українців, поляків, китайців і так далі. особливо жінки

Посилання на коментар

54 хвилини тому, US7IGN сказав:

так це про українців

SRT-шників я завжди дивився на швидкості 2х, бо інакще їхнє мичання неможливо слухати )

Всяких політолухів типу Корчинського - на швидкості 1,5. З кулемета строчить хіба що Солонін.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

SRT-шників я завжди дивився на швикості 2х, бо інакще їхнє мичання неможливо слухати )

Всяких політолухів - на швидкості 1,5.

навіщо їх взагалі слухати? хто вони? яка цінність того що вони кажуть?

Посилання на коментар

46 хвилин тому, US7IGN сказав:

Я вже неодноразово писав - саме після одного такого сеансу і стало остаточно ясно, що їхати таки доведеться саме у лютому.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, US7IGN сказав:

Слухають різні точки зору для самостійного прийняття рішення.

• Дякую 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, vadimv сказав:

Я вже неодноразово писав - саме після одного такого сеансу і стало ясно, що їхати таки доведеться саме у лютому.

2014? :lol:

Посилання на коментар

1 хвилину тому, XL.pro сказав:

Слухають різні точки зору для самостійного прийняття рішення.

Я думав рішення приймаються на підставі фактів, а не чиєїсь думки. Ну за виключенням думки тих, хто змінює факти )

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, Бездомный сказав:

це типу кацапського - "ми ще навіть не починали воювати по - справжньому ?а от як почнемо по-справжжньому , миттєво переможемо":crazy:

у "повному"  викладі   фраза Ван Ї  грунтується внутрішнє

заперечення - діалектична шизофренія , основний меседж якої полягає у тому , що піхвоокія   сповістила світову спільноту , що  знаходиться на боці аґресора , який на початку  другої  чверті ххі  сторічча  розв'язав  масштабну геноцидну  війну на європейському континенті і відверто  погрожує світу знищенням ядерною зброєю  :crazy:

це офіційна заява :

піхвоокія не зацікавлена в існуючому мужнародноправовому порядку .:crazy:

це відкрита  заявка  піхвокії на переросподіл світу  на користь гібридного тарану піхвоокії - кацаіпів .

тим часом  Туреччина приєдналася до міжнародної коаліції з закупки дронів  -  донатить на ЗСУ ?

Думаю це про те, що китайцям просто потрібно, щоб кацапи воювали, а з ким - неважливо. Війна їх ослаблює і рано чи пізно кацапія належатиме Китаю. Ну і заодно натякнули Європі, що якщо будуть себе погано вести, то наступними після України можуть стати вони, а не, скажімо, Казахстан.

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Думаю це про те, що китайцям просто потрібно, щоб кацапи воювали, а з ким - неважливо. Війна їх ослаблює і рано чи пізно кацапія належатиме Китаю. Ну і заодно натякнули Європі, що якщо будуть себе погано вести, то наступними після України можуть стати вони, а не, скажімо, Казахстан.

Для розуміння намірів китайців достатньо прочитати матеріали пленумів їх ЦК за останні пару десятків років )

• Хаха 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, US7IGN сказав:

Я думав рішення приймаються на підставі фактів, а не чиєїсь думки. Ну за виключенням думки тих, хто змінює факти )

В ідеалі рішення приймаються без інтерпретації "коментаторів", щоб їхній хід думок не впливав, власне, на своє мислення. 

Проте для цього потрібно дуже, дуже багато часу, моніторити пресу (іноземну).

Посилання на коментар

38 хвилин тому, US7IGN сказав:

2014? :lol:

21 січня 2022

35 хвилин тому, US7IGN сказав:

А звідки можна дізнатися про факти, як не від інших людей? Ну, за винятком тих, які трапилися у вас на очах )

Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

21 січня 2022

коли інвестори на великий проект раптово відмовились ще в серпні 2021, а Буданов та ЦРУ вивалило плани парашки ще восени 2021, то чекати чиїсь коментарі в січні 2022 вже в принципі запізно )

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 годин тому, Бездомный сказав:

Заява голови китайського МЗС Ван Ї про те, що Китай не може допустити поразки Росії, бо в такому разі Сполучені Штати зосередяться на Пекіні .

це що , піхвоокія   не офіційно  визнала  участь у війні на  боці кацапії ?

проблема цієї війни  у некоректному трактуванні термінів

вийти на кордони 91 - це поразка росіі? та вони завтра можуть сазати що все закінчено, цілі досягнені

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

29.06.2025 в 12:36, irina1969 сказав:

в Україні нема жодного дитячого каналу ( Малятко закрили 1 липня 2023 року)

Я хотів би уточнити (не для себе, друг питає) чи в цій темі писати відверту брехню вже можна всім, чи поки що тільки обраним?

В Україні є щонайменше ще один загальнонаціональний дитячий канал ПлюсПлюс, а крім цього ще далеко не один YouTube канал.

• Хаха 2
Посилання на коментар

27 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Думаю це про те, що китайцям просто потрібно, щоб кацапи воювали, а з ким - неважливо.

Головне, щоб не з ними. А найкраще є Європою, бо тоді Китай буде "на севере доходит до Ледовитого океана, а на западе — до Франкобритании."

Посилання на коментар

13 хвилин тому, US7IGN сказав:

коли інвестори на великий проект раптово відмовились ще в серпні 2021, а Буданов та ЦРУ вивалило плани парашки ще восени 2021, то чекати чиїсь коментарі в січні 2022 вже в принципі запізно )

Та вже у 2014 було запізно. Для того, щоб щось, наприклад, розпродати. Самий час був з 2007 до літа 2008.

21 січня 2022 то вже був останній дзвінок...

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...