Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

39 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Транскрипцію чого? Я вчора дві пляшки вина випив, не пам'ятаю суті спору за вчора, нагадайте будь-ласка.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 минут назад, Dmitriy_S сказал:

У євреїв до матері особливе відношення. Я б на твоєму місці не був таким охуївшим. Бо Чикаго - то для мене не далеко, і знайомих там хватає. В тебе два варіанти, або вибачитися, або продовжити ображати мою родину.

Образа, це коли висловив зневагу, а  тут почате тобою обговорення філологічних обдарувань тебе і твоєї сім'ї. Це не я починав, лише хочу уточнити рівень цієї геніальності 

Посилання на коментар

Тільки що, karbo сказав:

Образа, це коли висловив зневагу, а  тут почате тобою обговорення філологічних обдарувань тебе і твоєї сім'ї. Це не я починав, лише хочу уточнити рівень цієї геніальності 

Ну таке, як хочеш.

Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Ну таке, як хочеш.

Я  хотів уточнити твої вчорашні вислови. Чи ти і  сьогодні п'яний та не в змозі довести свою розмову до логічного кінця?

Посилання на коментар

2 години тому, Бармалей сказав:

Мне вот интересно, путинские казачки сначала начали внедрять в умы понятия лугандонцы, даунбасята и т.п., что теперь будете внедрять на херсонцев, запорожцев? 

Карбо, расскажи, не стесняйся...

Ні, даунбасня - унікальне явище, неповторне можна сказать, щоб це відчути слід було бути в 14 на Донбасі, і в 22 на херсонщині чи миколаївщині - два паралельні світи. Звичайно різні вхідні умови - у 22 херсонщину 8 років не дамбілі, але й до 14 бамбас не дамбілі взагалі. Тому у свідомості закарбувалось що війна почалась з Донбасу, а не з Херсонщини

Але яке це має значення на сьогодні?

• Лайк 5
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, karbo сказав:

Я  хотів уточнити твої вчорашні вислови. Чи ти і  сьогодні п'яний та не в змозі довести свою розмову до логічного кінця?

Яка різниця п'яний я чи тверезий? Жодна людина не може ображати мою родину. На себе  мені пофіг, навіть прикольно, але не про мою родину. Чи ти хочеш, щоб тобі твою родину присилали частками посилками з Амазонка? Не треба будить лихо. Я твою родину не зачіпав.

Посилання на коментар

2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Яка різниця п'яний я чи тверезий? Жодна людина не може ображати мою родину. На себе  мені пофіг, навіть прикольно, але не про мою родину. Чи ти хочеш, щоб тобі твою родину присилали частками посилками з Амазонка? Не треба будить лихо. Я твою родину не зачіпав.

Де і в який спосіб зачіпав твою родину? Ти тут хвалився що твоя мама в похилому віці досягла базового рівня німецької мови. Я тебе запитав що ти маєш на увазі під цим висловом базовий рівень. 

Ти так і  не відповів і починаєш щось про рагулів говорити

А зараз взагалі погорозами сиплеш фізичної розправи. Звідси я роблю висновок що ти просто повний кретин

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

3 минуты назад, Дощ сказал:

я думаю имеет значение...в то время помнится всех выходцев от туда так клеймили...сколько людей тогда от туда выехало и им пришлось вернуться, государство даже не попыталось им помочь и создать условия для выживания на подконтрольной...помню скандалы, что электроэнергия для городков беженцев стоила как для юр лиц и предприятий...а теперь часть из них пополнила армию наших врагов...а их дети уже сами станут врагами(((

...то же ждет и запорожцев с херсонцами да и жителей оставшейся территории Донецкой с Луганскими областями...сами себя мы(страна) закапываем 

те ярлыки это не народное...политики с пропагандонами для реализации своих целей внедряли...всё имхо по личным наблюдениям

• Лайк 3
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Я за ці слова не що твою дочку, а і тебе паяльником в сраку гвалтуватиму, як ми робили в дев'яностих. Взагалі рагуль охуївший.

Ну я гадаю що рівень німецької не вище. 

Сипати погрозами це таке...

Посилання на коментар

Але все нормально ти проявив свою натуру)))

Аж пішли прямі образи дітей)))

Погрози щодо розправи з дітьми

Посилання на коментар

1 хвилину тому, karbo сказав:

Але все нормально ти проявив свою натуру)))

Аж пішли прямі образи дітей)))

so wird es seeing 

Посилання на коментар

Тільки що, karbo сказав:

Кінчений 

То де Ви там кажете учиться ваша донька?:)

Посилання на коментар

2 хвилини тому, karbo сказав:

Пнх. Я з виблядками не розмовляю

Тю, може я на ній женюсь:) Молоді дівчатка люблять гроші:)

Посилання на коментар

1 час назад, Дощ сказал:

Ні, даунбасня - унікальне явище, неповторне можна сказать, щоб це відчути слід було бути в 14 на Донбасі, і в 22 на херсонщині чи миколаївщині - два паралельні світи. Звичайно різні вхідні умови - у 22 херсонщину 8 років не дамбілі, але й до 14 бамбас не дамбілі взагалі. Тому у свідомості закарбувалось що війна почалась з Донбасу, а не з Херсонщини

та ладно ...

деякі кацапощелепні пердяни ( особливо  завезені за часи совдепіїї з кацапії ) не дуже від даунбасні  взагалі чимось видрізняються

от що має бути у голові , щоб поїхати на  кацапію виробляти балістичні  ракети , якими кацапи битимуть по твоєму рідному місту ? :crazy:

отакі пердяни виробляють зараз у Воткінську кацапам  ракети , якими кацапи б'ють у тому числі - по їхньому рідному місту , і навіть - по їхнім учорашнім сусідам та колегам :crazy:

знав одного такого рудого  на прізвище Кірпіч , який на кацапіїї всплив  вже з прізвищем Царьов ( не плутати з іншим царьовим - він йому в жодному разі не родич )

что не доделал русский штьік , доделали русский поп и русский  учитель

(с)

за шмат гнилої ковбаси 

у них хоч  матір попроси 

то віддадуть

(с)

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

7 минут назад, Бездомный сказал:

та ладно ...

а що має бути у голові , щоб поїхати на  кацапію виробляти балістичні  ракети , якими кацапи битимуть по твоєму рідному місту ? :crazy:

отакі пердяни виробляють зараз у Воткінську кацапам  ракети , якими кацапи б'ють у тому числі - по їхньому рідному місту , і навіть - по їхнім учорашнім сусідам:crazy:

что не доделал русский штьік , доделали русский поп и русский  учитель (с)

за шмат гнилої ковбаси 

у них хоч  матір попроси 

то віддадуть

(с)

Вони з собою по крайній мірі землю на Росію не забрали 

Звичайні зрадники 

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

То ваша сучка вийде за старого крота з мільйоном доларвів?

Жаль. Цього не буде.

Посилання на коментар

2 години тому, Дощ сказав:

Я був в 2014 і в Донецьку, і в Одесі, і в Києві.

Різниці в спілкуванні з пересічними українцями не побачив -- така сама російська мова.

Якщо б вся брехня, що з 2014 року розповсюджується рашапропагандою про украінців з Донецької області була правдою, то Донецька область була б вся під окупацією -- а до 2022 року окупована була лише меньша частина, та,  яку здали росії, а мільйонний Донецьк здали взагалі без жодного пострілу. 

Як тоді казав міністр оборони -- зі Славянська "миша не проскочить" -- але армія гіркина тож не миша...

Добавлю, для тих у кого з пам'яттю погано -- війна росії проти України почалась з Криму...

Якщо б не здали без бою Крим -- не було б війни на Донбасі. 

image.thumb.png.e1d1088b1e7cca072ed3efe6d2b34b88.png

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

2 години тому, karbo сказав:

Зате зараз очолює воюючу армію 

Як може чотирикратний ухилянт мотивувати інших йти в ЗСУ? 

• Лайк 2
  • Дякую 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Думаєте За більше замотивує? :lol:

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

рашапропагандону цього не зрозуміти.

image.thumb.png.0fbd6561c5fe363c8ea45d95a1fd4272.png

Ти не ухилянт?

Чи росіянин?

Посилання на коментар

2 часа назад, Дощ сказал:

війна почалась з Донбасу, а не з Херсонщини

війна почалася з Крису 

мій знайомий крисянин з "минулого життя" - сергій зацепа ( судячи з прізвища - предки  - козаки запорожці ) - по вуха в українській крові

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

3 години тому, sergio сказав:

То у вас на аватарці Пінкод від карточки куди ФСБ получу зкидує. 😎Дуже зручно. Не забудеш. 

Не суди всіх по собі.

Нагадай, з яких російських єбєнєй приїхали твої предки в Україну жити замість закатованих голодомором та висланих до Сибіру українців?

image.png.13b4b148eb2abc621f9a44a8f70ac1a8.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Дипломатический провел, потраченное время и ресурсы.

не дивився, але капітальне поігршення відносин з партнерами відбулось після провалу контрнаступу, у вересні 2023 року. Але і до партнерів багато запитань, чому їм так хочеться бачити на фронті 18 річних, не даючи при цьому достатьньо зброї. Давши засоби, які унеможливлять роботу Кабами, це вже значне полегшення фронту і країні в цілому.   

Посилання на коментар

9 годин тому, Canton сказав:

Американська корпорація BlackRock припинила шукати інвесторів для відновлення України, бо майбутнє держави невідоме, — Bloomberg 

"Я не знаю, чи зможу знайти спосіб для закінчення війни в Україні" – Трамп

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...