US7IGN Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 39 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Транскрипцію чого? Я вчора дві пляшки вина випив, не пам'ятаю суті спору за вчора, нагадайте будь-ласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 16 минут назад, Dmitriy_S сказал: У євреїв до матері особливе відношення. Я б на твоєму місці не був таким охуївшим. Бо Чикаго - то для мене не далеко, і знайомих там хватає. В тебе два варіанти, або вибачитися, або продовжити ображати мою родину. Образа, це коли висловив зневагу, а тут почате тобою обговорення філологічних обдарувань тебе і твоєї сім'ї. Це не я починав, лише хочу уточнити рівень цієї геніальності Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня Тільки що, karbo сказав: Образа, це коли висловив зневагу, а тут почате тобою обговорення філологічних обдарувань тебе і твоєї сім'ї. Це не я починав, лише хочу уточнити рівень цієї геніальності Ну таке, як хочеш. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Ну таке, як хочеш. Я хотів уточнити твої вчорашні вислови. Чи ти і сьогодні п'яний та не в змозі довести свою розмову до логічного кінця? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 2 години тому, Бармалей сказав: Мне вот интересно, путинские казачки сначала начали внедрять в умы понятия лугандонцы, даунбасята и т.п., что теперь будете внедрять на херсонцев, запорожцев? Карбо, расскажи, не стесняйся... Ні, даунбасня - унікальне явище, неповторне можна сказать, щоб це відчути слід було бути в 14 на Донбасі, і в 22 на херсонщині чи миколаївщині - два паралельні світи. Звичайно різні вхідні умови - у 22 херсонщину 8 років не дамбілі, але й до 14 бамбас не дамбілі взагалі. Тому у свідомості закарбувалось що війна почалась з Донбасу, а не з Херсонщини Але яке це має значення на сьогодні? 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 1 хвилину тому, karbo сказав: Я хотів уточнити твої вчорашні вислови. Чи ти і сьогодні п'яний та не в змозі довести свою розмову до логічного кінця? Яка різниця п'яний я чи тверезий? Жодна людина не може ображати мою родину. На себе мені пофіг, навіть прикольно, але не про мою родину. Чи ти хочеш, щоб тобі твою родину присилали частками посилками з Амазонка? Не треба будить лихо. Я твою родину не зачіпав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня (змінено) 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Яка різниця п'яний я чи тверезий? Жодна людина не може ображати мою родину. На себе мені пофіг, навіть прикольно, але не про мою родину. Чи ти хочеш, щоб тобі твою родину присилали частками посилками з Амазонка? Не треба будить лихо. Я твою родину не зачіпав. Де і в який спосіб зачіпав твою родину? Ти тут хвалився що твоя мама в похилому віці досягла базового рівня німецької мови. Я тебе запитав що ти маєш на увазі під цим висловом базовий рівень. Ти так і не відповів і починаєш щось про рагулів говорити А зараз взагалі погорозами сиплеш фізичної розправи. Звідси я роблю висновок що ти просто повний кретин Змінено 5 липня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 3 минуты назад, Дощ сказал: Але яке це має значення на сьогодні? я думаю имеет значение...в то время помнится всех выходцев от туда так клеймили...сколько людей тогда от туда выехало и им пришлось вернуться, государство даже не попыталось им помочь и создать условия для выживания на подконтрольной...помню скандалы, что электроэнергия для городков беженцев стоила как для юр лиц и предприятий...а теперь часть из них пополнила армию наших врагов...а их дети уже сами станут врагами((( ...то же ждет и запорожцев с херсонцами да и жителей оставшейся территории Донецкой с Луганскими областями...сами себя мы(страна) закапываем те ярлыки это не народное...политики с пропагандонами для реализации своих целей внедряли...всё имхо по личным наблюдениям 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня (змінено) 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Я за ці слова не що твою дочку, а і тебе паяльником в сраку гвалтуватиму, як ми робили в дев'яностих. Взагалі рагуль охуївший. Ну я гадаю що рівень німецької не вище. Сипати погрозами це таке... Змінено 5 липня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня (змінено) Але все нормально ти проявив свою натуру))) Аж пішли прямі образи дітей))) Погрози щодо розправи з дітьми Змінено 5 липня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 1 хвилину тому, karbo сказав: Але все нормально ти проявив свою натуру))) Аж пішли прямі образи дітей))) so wird es seeing Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня Тільки що, karbo сказав: Кінчений То де Ви там кажете учиться ваша донька?:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 2 хвилини тому, karbo сказав: Пнх. Я з виблядками не розмовляю Тю, може я на ній женюсь:) Молоді дівчатка люблять гроші:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня (змінено) 1 час назад, Дощ сказал: Ні, даунбасня - унікальне явище, неповторне можна сказать, щоб це відчути слід було бути в 14 на Донбасі, і в 22 на херсонщині чи миколаївщині - два паралельні світи. Звичайно різні вхідні умови - у 22 херсонщину 8 років не дамбілі, але й до 14 бамбас не дамбілі взагалі. Тому у свідомості закарбувалось що війна почалась з Донбасу, а не з Херсонщини Але яке це має значення на сьогодні? та ладно ... деякі кацапощелепні пердяни ( особливо завезені за часи совдепіїї з кацапії ) не дуже від даунбасні взагалі чимось видрізняються от що має бути у голові , щоб поїхати на кацапію виробляти балістичні ракети , якими кацапи битимуть по твоєму рідному місту ? отакі пердяни виробляють зараз у Воткінську кацапам ракети , якими кацапи б'ють у тому числі - по їхньому рідному місту , і навіть - по їхнім учорашнім сусідам та колегам знав одного такого рудого на прізвище Кірпіч , який на кацапіїї всплив вже з прізвищем Царьов ( не плутати з іншим царьовим - він йому в жодному разі не родич ) что не доделал русский штьік , доделали русский поп и русский учитель (с) за шмат гнилої ковбаси у них хоч матір попроси то віддадуть (с) Змінено 5 липня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 7 минут назад, Бездомный сказал: та ладно ... а що має бути у голові , щоб поїхати на кацапію виробляти балістичні ракети , якими кацапи битимуть по твоєму рідному місту ? отакі пердяни виробляють зараз у Воткінську кацапам ракети , якими кацапи б'ють у тому числі - по їхньому рідному місту , і навіть - по їхнім учорашнім сусідам что не доделал русский штьік , доделали русский поп и русский учитель (с) за шмат гнилої ковбаси у них хоч матір попроси то віддадуть (с) Вони з собою по крайній мірі землю на Росію не забрали Звичайні зрадники Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: То ваша сучка вийде за старого крота з мільйоном доларвів? Жаль. Цього не буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня (змінено) 2 години тому, Дощ сказав: Ні, даунбасня - унікальне явище, неповторне можна сказать, щоб це відчути слід було бути в 14 на Донбасі, і в 22 на херсонщині чи миколаївщині - два паралельні світи. Звичайно різні вхідні умови - у 22 херсонщину 8 років не дамбілі, але й до 14 бамбас не дамбілі взагалі. Тому у свідомості закарбувалось що війна почалась з Донбасу, а не з Херсонщини Але яке це має значення на сьогодні? Я був в 2014 і в Донецьку, і в Одесі, і в Києві. Різниці в спілкуванні з пересічними українцями не побачив -- така сама російська мова. Якщо б вся брехня, що з 2014 року розповсюджується рашапропагандою про украінців з Донецької області була правдою, то Донецька область була б вся під окупацією -- а до 2022 року окупована була лише меньша частина, та, яку здали росії, а мільйонний Донецьк здали взагалі без жодного пострілу. Як тоді казав міністр оборони -- зі Славянська "миша не проскочить" -- але армія гіркина тож не миша... Добавлю, для тих у кого з пам'яттю погано -- війна росії проти України почалась з Криму... Якщо б не здали без бою Крим -- не було б війни на Донбасі. Змінено 5 липня користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 2 години тому, karbo сказав: Зате зараз очолює воюючу армію Як може чотирикратний ухилянт мотивувати інших йти в ЗСУ? 2 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: Як може чотирикратний ухилянт мотивувати інших йти в ЗСУ? Думаєте За більше замотивує? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: Як може чотирикратний ухилянт мотивувати інших йти в ЗСУ? рашапропагандону цього не зрозуміти. Ти не ухилянт? Чи росіянин? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня (змінено) 2 часа назад, Дощ сказал: війна почалась з Донбасу, а не з Херсонщини війна почалася з Крису мій знайомий крисянин з "минулого життя" - сергій зацепа ( судячи з прізвища - предки - козаки запорожці ) - по вуха в українській крові Змінено 5 липня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня Дипломатический провел, потраченное время и ресурсы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 3 години тому, sergio сказав: То у вас на аватарці Пінкод від карточки куди ФСБ получу зкидує. 😎Дуже зручно. Не забудеш. Не суди всіх по собі. Нагадай, з яких російських єбєнєй приїхали твої предки в Україну жити замість закатованих голодомором та висланих до Сибіру українців? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 15 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Дипломатический провел, потраченное время и ресурсы. не дивився, але капітальне поігршення відносин з партнерами відбулось після провалу контрнаступу, у вересні 2023 року. Але і до партнерів багато запитань, чому їм так хочеться бачити на фронті 18 річних, не даючи при цьому достатьньо зброї. Давши засоби, які унеможливлять роботу Кабами, це вже значне полегшення фронту і країні в цілому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня 9 годин тому, Canton сказав: Американська корпорація BlackRock припинила шукати інвесторів для відновлення України, бо майбутнє держави невідоме, — Bloomberg "Я не знаю, чи зможу знайти спосіб для закінчення війни в Україні" – Трамп 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз