Сарочка Опубліковано: учора в 15:57 Поділитись Опубліковано: учора в 15:57 1 годину тому, Nic-олаевна сказав: Так, так, так, це саме про мене. Я кожного року зарікаюсь, що буду скорочувати огород, бо "хто його все оте буде їсти?", але чомусь він у мене тільки розширюється. От викопав чоловік на вихідних кущ смородини і порічки, і каже "а що тепер буде сидіти на цьому місці? Ти ж наче казала що огороду і так багато". От тепер у мене квест під назвою "щоб таке посадити, щоб потім не доглядати і не переробляти з того всього плоди". Декоративний гарбуз. Потім разкидаете по кошикам плоди, все одно не їстівне, а око милує до самої зими. В догляді теж не вибагливий. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 16:01 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 16:01 (змінено) А я одразу про кущ білої порички згадала, сорт зветься наче Сніжана. Ой і смачна, солодка. Вона в мене на другому місці після лохини на поїсти. На переробку там ніколи нісого не залишалось, бо все з куща з'їдали. Змінено учора в 16:03 користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 16:14 Поділитись Опубліковано: учора в 16:14 7 годин тому, Nic-олаевна сказав: А є у нас така тема, до якої нічого сказати?🤣 Відкриваю, а тут знову енциклопедія премудростєй)) Квантова фізика)) трішки біології ( на цьому я знаюсь) тривалість життя 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 2 часа назад, Сарочка сказал: Декоративний гарбуз. Потім разкидаете по кошикам плоди, все одно не їстівне, а око милує до самої зими. В догляді теж не вибагливий. Не моє. Колись садила. Погралася пару років і навтішалася 2 часа назад, allanek сказал: А я одразу про кущ білої порички згадала, сорт зветься наче Сніжана. Ой і смачна, солодка. Вона в мене на другому місці після лохини на поїсти. На переробку там ніколи нісого не залишалось, бо все з куща з'їдали. Одну викопали, іншу посадимо)) У мене є біла і червона порічка. То ж ми один кущ викопали, але ще ж залишилось 2. Я з тої порічки наварила чисто соку декілька банок ( скільки літрів не пам'ятаю), заморозила і ще маму пригостила. А оце після обстрілу, щоб розморозити морозилку, дістала ще і чорну смородину, малину, ожину і вишню. І з цих ягід у мене вийшло 15 літрів варення. Та ми в радянські часи, коли ще люди їли варення, стільки його не мали! Це ж добре, що я ще не фанат полуниці, що померз цвіт на груші, а персики і виноград закатані давно по банках. То оце ягідно-фруктове диво точно треба скорочувати. Напевно, можна замість порічки посадити ще тюльпанчиків, а на місце смородини гарно впишеться щавлик На Флоріум заглянути, чи що?😅 2 часа назад, irina1969 сказал: Квантова фізика)) Я таки маю що сказати 😅 Змінено 21 година тому користувачем Nic-олаевна 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 32 хвилини тому, Nic-олаевна сказав: На Флоріум заглянути, чи що?😅 Сиджу собі спокійно на Violity дивлюсь на вінтажні оправи для окулярів і тут такий контрольний 🤣 ну от нашо ??? я посилено проробляю 10 кроків програми " мені нічого не треба" 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 9 годин тому, irina1969 сказав: Сиджу собі спокійно на Violity дивлюсь на вінтажні оправи для окулярів і тут такий контрольний 🤣 ну от нашо ??? я посилено проробляю 10 кроків програми " мені нічого не треба" Не хвилюйтеся. Я однім оком подивилась, знижок нема. Поки що все як зазвичай, треба почекати ще. . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 часов назад, Сарочка сказал: Не хвилюйтеся. Я однім оком подивилась, знижок нема. Поки що все як зазвичай, треба почекати ще. . Аня, коли будуть знижки, нам не кажіть, бо ми жінки без сили волі щодо квітів. Вженете нас в туман витрат😄 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 часа назад, irina1969 сказал: Квантова фізика)) трішки біології ( на цьому я знаюсь) тривалість життя Тепер моя квантова фізика)) Оскільки графік води і графік світла не співпадають, то....потрібна "квантова фізика")) Поставили пральну машину в сараї, під'єднали її до "водонапірної башні". Башня - це літній душ вуличний, а над ним бак для води на 90 літрів. Злив води з пралки - теж в літній душ. Тепер, коли є світло, але нема води у нас працює "шайтан машина")). 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз