voglya Опубліковано: У вівторок в 11:27 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 11:27 Cарочка, дуже дякую! Вичерпна відповідь! ШІ - льстун ще той!!! Я собі стрижку замовляла - ледь впізнала себе на фото )))) Почала писати критику на адресу ШІ і стерла! Тре не забувати, що я принаймі - користувач безкоштовної версії!!! Щодо вдалих порад, мені ШІ навіть відтінок тонального крему підібрав! А ось питала щодо викрійки моделі по фото - ну і близько не туди. Читала, шо у медицині ШІ себе добре проявляє: все ж таки накопичений, оцифрований великий обсяг інформації .... і не ткі ми вже і індивідуальності (((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: У вівторок в 13:28 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:28 (змінено) 2 години тому, voglya сказав: Cарочка, дуже дякую! Вичерпна відповідь! ШІ - льстун ще той!!! Я собі стрижку замовляла - ледь впізнала себе на фото )))) Почала писати критику на адресу ШІ і стерла! Тре не забувати, що я принаймі - користувач безкоштовної версії!!! Щодо вдалих порад, мені ШІ навіть відтінок тонального крему підібрав! А ось питала щодо викрійки моделі по фото - ну і близько не туди. Читала, шо у медицині ШІ себе добре проявляє: все ж таки накопичений, оцифрований великий обсяг інформації .... і не ткі ми вже і індивідуальності (((( С моделюванням чертежей та викрійкі ( навіть самой простой) теж поки не знайшла модель яка хочь якось була б адекватною. Чі то я не можу составити правільне ТЗ . Декілько разів намагалась і отримала як в том анекдоти повне …. Ось з цім поки що прям погано. Платна версія працює кращє ( довша загальна памʼять) але теж галюцинації є,і навіть платна преміум так саме, просто кількість запросив більша Змінено У вівторок в 14:04 користувачем Сарочка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому Всім привіт. Після зимніх морозів з яскравим сонцем помітив побуріння хвої Тиса та Коніки, що стоїть поруч. Коніка плюнула і скинула буру хвою та викинула нові бруньки. Від того опіку (?) не лишилося і сліду. А ось Тис трішки вмер (?). Підкажіть, що йому можна зробити? Різати хотів би в останню чергу. Вже після я дізнався в gpt, що тис не любить півдня. А іноді в морозні дні сонце шкварило дуже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому МакДо, є у нас тема "Все что мы хотели спросить/узнать о хвойных", зазвичай там обговорювали саме такі проблеми і є там багато інформації і порад. Але, чи жива ще тема, чи хтось там відповідає не знаю. У мене досвід з хвойними не великий і таких опіків не було, але думаю шанс у рослини є, хоча поновлювати її доведеться довго. Починайте саме з кореневої системи, Радіфарм або Фертірут вам в допомогу. Чому коріння, бо саме потужний поштовх від коріння дасть нарощування нових гілок і хвої. Якщо гілки де руда хвоя живі, то з них полізе зелень. Але проливати коріння доведеться декілька разів. А уже коли побачите пробудження нових приростів на гілках, тоді можна і по кроні дати антистресс і підживлення. Це у разі, якщо дійсно опік, а не шкідник чи хвороба. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 години тому, Nic-олаевна сказав: МакДо, є у нас тема "Все что мы хотели спросить/узнать о хвойных", зазвичай там обговорювали саме такі проблеми і є там багато інформації і порад. Але, чи жива ще тема, чи хтось там відповідає не знаю. У мене досвід з хвойними не великий і таких опіків не було, але думаю шанс у рослини є, хоча поновлювати її доведеться довго. Починайте саме з кореневої системи, Радіфарм або Фертірут вам в допомогу. Чому коріння, бо саме потужний поштовх від коріння дасть нарощування нових гілок і хвої. Якщо гілки де руда хвоя живі, то з них полізе зелень. Але проливати коріння доведеться декілька разів. А уже коли побачите пробудження нових приростів на гілках, тоді можна і по кроні дати антистресс і підживлення. Це у разі, якщо дійсно опік, а не шкідник чи хвороба. На інших рослинах, що отримали опіки (Коніка і ще якийсь кущ), ураження було плямою, що дивилася прямо на південь. А тис якось дивно по колу побурів. Різати поки не збираюсь, бо воно дивне - хвоя не суха. Напевно оброблю чимось від ржі і робитиму кореневе живлення. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, МакДо сказав: На інших рослинах, що отримали опіки (Коніка і ще якийсь кущ), ураження було плямою, що дивилася прямо на південь. А тис якось дивно по колу побурів. Різати поки не збираюсь, бо воно дивне - хвоя не суха. Напевно оброблю чимось від ржі і робитиму кореневе живлення. Придивіться уважно чи нема на ньому щитівки...у мене в тому році напала ця зараза саме на тис і деякі гілки виглядали так само...так, тиси не люблять сонце, тому восени треба буде пересадити, так що час полікувати у Вас є 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Доречі, у мене тис сидить в затінку. Правда, він у мене якоїсь кущової форми. Ніколи не бачила на ньому ні хвороб, ні шкідників, ні опіків Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз