mib Опубліковано: 4 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2024 2 часа назад, smotesko сказал: Sonoff S-Mate (switch mate). Він призначений для передавання стану вимикача світла – на сумісні реле. Можна спробувати його для такої задачі. Есть сценарий практически для любого сонофф если этот включен то другой выключен или наоборот, но сценарий работает при вкл/выкл девайса если пропадает ээ и девайс офлайн то сценарий не срабатывает Велика вероятность что и тут так, но я проверить не могу в моем зоопарке такого нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 4 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2024 1 хвилину тому, mib сказав: Велика вероятность что и тут так Тут зовсім не так: s-mate живиться від батарейки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 4 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2024 4 часа назад, Vikctor сказал: Вимикату руцями? У вас два варианта или 1-0-2 и руками, но если мы говорим про котел то грубо говоря в межсезонье настраиваете минималтную мощность котла и в период максимальной солнечной активности расписание термостату С зарядкой примерно та же история Тоесть грубо говоря держать постоянно руку на пульсе и клацать релешккми Либо осваивать какой то из умных домов, у меня сосед управляет мощностью зарядки теслы в зависимости от выработки панелей и отключает второстепенные устройства по заряду батареи Standov похоже делает плюс минус тоже самое Кстати еще из простых вариантов можно поставить контакторы которые будут по наличию сети вкл/выкл 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 4 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2024 6 минут назад, smotesko сказал: Тут зовсім не так: s-mate живиться від батарейки. Тоесть я могу с его помощью создать сценарий Если пропало ээ то выключить к примеру sonoff pow который запитан через инвертор? И второй вопрос может знаете решение, нужно нечто Что может замерять DC напряжение и к примеру при 26,5 выключать sonoff pow? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 4 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2024 6 хвилин тому, mib сказав: Тоесть я могу с его помощью создать сценарий Если пропало ээ то выключить к примеру sonoff pow который запитан через инвертор? Така ідея. Я хотів так зробити, але пішов іншим шляхом. Може ви спробуєте s-mate2 і розповісте як вийшло. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 4 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2024 1 минуту назад, smotesko сказал: Така ідея. Я хотів так зробити, але пішов іншим шляхом. Може ви спробуєте s-mate2 і розповісте як вийшло. У меня его нет, да и в итоге задача именно под этот сценарий отпала Сейчас больше актуально по напряжению батареи выключить лишнее но я так понимаю тут нужен либо НА который получит напряжение от инвертора и выключит сонофф либо что то подобное Но до НА я еще не дорос год собираюсь посмотреть что оно, но пока раз в месяц когда просыпаюсь сам выполняю его функции выключая лишнее либо переводя на сеть через 1-0-2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 4 липня 2024 23 минуты назад, mib сказал: У вас два варианта или 1-0-2 и руками, но если мы говорим про котел то грубо говоря в межсезонье настраиваете минималтную мощность котла и в период максимальной солнечной активности расписание термостату С зарядкой примерно та же история Тоесть грубо говоря держать постоянно руку на пульсе и клацать релешккми Либо осваивать какой то из умных домов, у меня сосед управляет мощностью зарядки теслы в зависимости от выработки панелей и отключает второстепенные устройства по заряду батареи Standov похоже делает плюс минус тоже самое Навіть якщо/коли встановлю фотомодулі, то особливого сенсу заряджати авто від них немає, бо навіть з подорожчанням по нічному таріфу витрати на зарядку за місяць не напружують. Принаймні не настільки щоб перманентно змінювати навантаження як ваш сусід. Спойлер 23 минуты назад, mib сказал: ...Кстати еще из простых вариантов можно поставить контакторы которые будут по наличию сети вкл/выкл Це непоганий варіант, але на жаль щити в мене не гумові... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 4 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2024 4 минуты назад, Vikctor сказал: Навіть якщо/коли встановлю фотомодулі, то особливого сенсу заряджати авто від них немає, бо навіть з подорожчанням по нічному таріфу витрати на зарядку за місяць не напружують. Принаймні не настільки щоб перманентно змінювати навантаження як ваш сусід. У него вопрос не в цене ээ, а в спортивном интересе управлять всем до чего он может дотянуться, грубо говоря мы с вами с сонофф в этом плане на низшей стадии эволюции и то имеем какие то удобства на фоне тех у кого нет и этого 6 минут назад, Vikctor сказал: Це непоганий варіант, але на жаль щити в мене не гумові... Щиты имеют свойство размножаться Если есть возможность в щит зарядки протянуть сигналтный кабель от сети то контактор зарядки можно поставить туда Контактор котла засунуть в котел там место можно найти У меня место в щитах тоже почти закончилось хотя когда то казалось что 156 мест это очень много 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 4 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2024 7 годин тому, Enot123h сказав: Як би бізнес працював як держава, він би вже обанкротився. але чому ви думаєте, що уряд із задоволенням втратить податкову масу, що капають зараз? так навпаки - як пізніше вони знімуть податок, так і більше вони зберуть до бюджету Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2024 2 хвилини тому, vbb сказав: але чому ви думаєте, що уряд із задоволенням втратить податкову масу, що капають зараз? так навпаки - як пізніше вони знімуть податок, так і більше вони зберуть до бюджету Ну то что в правительстве дибилы то понятно. Но даже до них возможно доходит, что потерять налоги от работающего населения дороже чем от ввоза батареек. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 8 годин тому, mib сказав: Тоесть я могу с его помощью создать сценарий Если пропало ээ то выключить к примеру sonoff pow который запитан через инвертор? И второй вопрос может знаете решение, нужно нечто Что может замерять DC напряжение и к примеру при 26,5 выключать sonoff pow? Гляньте, може допоможе prom.ua/ua/p1577957101-m602-universalnyj-kontroller.html?utm_source=google_pmax&utm_medium=cpc&utm_content=pmax&utm_campaign=Pmax_cpa_1_50_tehnika_i_elektronika_5297199152&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwkJm0BhBxEiwAwT1AXHQ6tKVHBxeW2lGiBM0hsUFNK-XoZk1sA7QletCYlqMk3bVbKC1YbBoCCG0QAvD_BwE 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 1 час назад, razzil сказал: Гляньте, може допоможе prom.ua/ua/p1577957101-m602-universalnyj-kontroller.html?utm_source=google_pmax&utm_medium=cpc&utm_content=pmax&utm_campaign=Pmax_cpa_1_50_tehnika_i_elektronika_5297199152&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwkJm0BhBxEiwAwT1AXHQ6tKVHBxeW2lGiBM0hsUFNK-XoZk1sA7QletCYlqMk3bVbKC1YbBoCCG0QAvD_BwE Спасибо, такая у меня есть я в 12 вольт системе ее использовал для подмеса сети, когда акб падал ниже 12,6 включалась зарядка от сети, но как прикрутить ее к сонофф я не придумал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir_vro Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 15 годин тому, Vikctor сказав: Ну ось і мені доведеться йти цим шляхом. Вимикату руцями? І вночі вставати? Не мій варіант. Тож мій котел і вмикається за вказівкою керуючого реле, але воно вміє лишень за роскладом працювати. Стосовно зарядного пристрою автівки, то там безумовно є зовнішне керування через додаток в туї, але воно теж за роскладом і до речі після появи світла запрограмовані дані на перервану зарядну сесію не зберігаються чи зберігаються не в тому вигляді що треба. Також розетка для пристрою заживлена через реле, яке рахує спожиту ел.енергію і яке теж стає беспораднім в сенсі керування при регулярних відключеннях світла. Тому наразі схема працює так - керуюче реле завжди вмикається після появи світла, навіть якщо за роскладом того не повинно було статися, зарядний пристрій просто вструмлений в зарядний порт і увімкнеться при появі світла, а в мозоку авто дозволено заряджання лишень в час низкого тарифу. Я про те, що як все гарно зробити в нормальних умовах я знаю, а оптимальні рішення для екстремальних умов шукаю. Якщо у вас уже Туя є тояк я і писав вище. На вхід від мережі ставите релюху якщо є світло обмотка реле заживлена і генерує магнітне поле, біля релючи ставите туівський датчик двері/вікна (він на ефекті хола і відчуватиме магнітне поле котушки реле), мережа зникла поле зникло туя сповістила і по цій подіі скрипт замикає і розмикає сухий контакт котла 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Idle Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 (змінено) 18 часов назад, US7IGN сказал: Як на мене головний недолік свинцю - просідає напруга під навантаженням і мала ємність яку можна взяти під час розряджання. Як на мене - головний недолік то неспроможність більшості розрахувати потрібні параметри батарей та джерел живлення для використання в зазначених умовах. Для недолугих користувачів виробники "зарядних станцій" тому й вказують "потужність", а не ємність. Це дозволяє пересічному користувачу особливо не замислюватись над розрахунками, в яких він все одно не розбирається (та й не треба це їм). На жаль, більш складні розрахунки для свинцевих батарей не здатні зробити і більшість "інсталяторів", тому й виникають проблеми. У мене, наприклад, все чудово працює як вдома, так і на сайтах, і заряджається впродовж доступного часу наявності живлення. Проблема не в технологіях, а в умінні ними користуватись. До речі, ці "зарядні станції", які зараз продають по шаленим цінам, це не джерела безперебійного живлення, і потребують додаткового обладнання для влаштування в системи автоматичного резервного живлення, про що більшість пересічних дізнається лише після купівлі цього диво-продукту. Змінено 5 липня 2024 користувачем Idle 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 3 минуты назад, Idle сказал: Як на мене - головний недолік то неспроможність більшості розрахувати потрібні параметри батарей та джерел живлення для використання в зазначених умовах. Для недолугих користувачів виробники "зарядних станцій" тому й вказують "потужність", а не ємність. Це дозволяє пересічному користувачу особливо не замислюватись над розрахунками, в яких він все одно не розбирається (та й не треба це їм). На жаль, більш складні розрахунки для свинцевих батарей не здатні зробити і більшість "інсталяторів", тому й виникають проблеми. У мене, наприклад, все чудово працює як вдома, так і на сайтах, і заряджається впродовж доступного часу наявності живлення. Проблема не в технологіях, а в умінні ними користуватись. До речі, ці "зарядні станції", які зараз продають по шаленим цінам, це не джерела безперебійного живлення, і потребують або додаткового обладнання для влаштування в системи автоматичного резервного живлення, про що більшість пересічних дізнається лише після купівлі цього диво-продукту. У меня складывается впечатление что я либо читаю дипломную работу и студенту нужно было добить знаков, либо бульварную прессу где заголовок придумать смогли а по теме написать нет Вы если такой молодец то напишите конкретику так мол и так свинец разряжаем током 0,05 заряжаем 0,1 или свою интерпритацию 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 Или продаван, типа закидывать, что все вокруг не шарят и только я знаю как, но не скажу. Обращайтесь, я вам продам что нужно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Idle Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 По-перше, треба розуміти, що відсутність специфічних знань та навичок не є недоліком або проблемою, якщо це не предмет професійної діяльності конкретної людини. Давати поради "для всіх" - то справа блогерів, які заради масовки та публікацій просто пишуть будь що та будь-кому. По-друге, вчити недоуків то марна справа, а давати поради можливо лише за конкретним запитом конкретній людині, якщо на це є час та натхнення або це є предметом діяльності. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Idle Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 1 минуту назад, ЯД сказал: Или продаван, типа закидывать, что все вокруг не шарят и только я знаю как, но не скажу. Задовбав ти зі своїм продаваном. Я не продаван, вже 10 разів про це писав, і навчати нікого не зобов'язаний. Мені вистачає навчань власного персоналу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 4 минуты назад, Idle сказал: По-перше, треба розуміти, що відсутність специфічних знань та навичок не є недоліком або проблемою, якщо це не предмет професійної діяльності конкретної людини. Давати поради "для всіх" - то справа блогерів, які заради масовки та публікацій просто пишуть будь що та будь-кому. По-друге, вчити недоуків то марна справа, а давати поради можливо лише за конкретним запитом конкретній людині, якщо на це є час та натхнення або це є предметом діяльності. Опять дипломная работа 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 5 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 25 минут назад, mib сказал: У меня складывается впечатление что я либо читаю дипломную работу и студенту нужно было добить знаков, либо бульварную прессу где заголовок придумать смогли а по теме написать нет Вы если такой молодец то напишите конкретику так мол и так свинец разряжаем током 0,05 заряжаем 0,1 или свою интерпритацию Ну хоч зрозуміли чому людина так збуджується на Lifepo4.😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 23 хвилини тому, Idle сказав: Задовбав ти зі своїм продаваном. Я не продаван, вже 10 разів про це писав, і навчати нікого не зобов'язаний. Мені вистачає навчань власного персоналу. Воу воу. С кем то путаете. Но если я не первый, кто вас продаваном назвал, то стоит задуматься. Но если вы не хотите говорить как правильно, то нафига все эти прилюдии, что все вокруг не правы, только не понятно в чем)? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 4 хвилини тому, ЯД сказав: то нафига все эти прилюдии, что все вокруг не правы, только не понятно в чем)? як це нафіга, внутрішній chatgpt потребує вигулювання 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 9 хвилин тому, Dmode сказав: як це нафіга, внутрішній chatgpt потребує вигулювання О, оце вже точно, як і подумав. Перші дописи - ну як по вилізаному. Потім я один такий вумний. Тепер - всі тупі неуки, чого тут бісер сипати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 (змінено) Трошки позитиву. Дата виробництва 28 березня 2024. Шини ніби алюміній. Але мідні я й так гнучкі купив. Змінено 5 липня 2024 користувачем vovarpd 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 Тільки що, vovarpd сказав: Але мідні я й так гнучкі купив. Які саме? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз