Vikingua Опубліковано: 4 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2024 (змінено) При правильных условиях експлуатации вам этого количества циклов не добится химия деградирует быстрее, скажем 10 ну пусть 15 лет и оно уже все равно не даст больше 80% А так как врядли вам удастся гонять по 3 полных цикла батарей в сутки в течении 10 лет, то все эти цифры можно рассматривать как равнозначные опять-же цикл у 280 304 и 314 чуть отличается по количетву отданной енергии Змінено 4 вересня 2024 користувачем Vikingua 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2024 Потрібна порада. Може в когось є відповідний досвід. Мої гелєві акб майже вмерли. Ще в липні тримали в режимі 7/2/7. Важко але тримали. Потім місяць без вимкнень і чомусь акб за цей час здохли. Причому від початку нових регулярних вимкнень час автономного живлення скоротився зі смішних 2 годин до вже зовсім безпорадніх 1г. З одного боку це добре, бо мені псіхологично було важко зміритись з тим що змінюю нормально працюючу систему на нову, а змінювати лайно на нормальну систему значно приємніше. Так ось - перші 8 комірок приїдуть на місяць раніше за другу таку ж партію. Бмс вже приїхав. Тобто теоретично я б міг спочатку зібрати 24В систему на базі інвертору маст, що й зараз працює надійно, а через місяць додати ще 8 комірок і вже на базі деє перейти на 48В збірку. З плюсів отримую місяць комфортного життя. З мінусів напевно якісь незрозумілі тонкощі з комірками. Маст заряджає від мережі максимум струмом 30А і то скоріше на папері. Для 304Аг комірок це якби ні про що. Споживання на резерфної фазі в піках до 1кВтг, а в 90% часу 200-250Втг. Скажіть хто як діяв би в подібних умовах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 4 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2024 10 минут назад, Vikctor сказал: скоротився зі смішних 2 годин до вже зовсім безпорадніх 1г. зарядка в режиме " ремонт" есть? попробуйте пару суток активно прозаряжать, если не засохли аккумуляторы- может помочь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 4 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2024 12 минут назад, Vikctor сказал: Тобто теоретично я б міг спочатку зібрати 24В систему на базі інвертору маст, що й зараз працює надійно, а через місяць додати ще 8 комірок і вже на базі деє перейти на 48В збірку. лучше так не делать , подождите остальную часть ячеек и потом соберете . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2024 20 хвилин тому, igorrius сказав: лучше так не делать , подождите остальную часть ячеек и потом соберете . чому? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 4 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2024 23 хвилини тому, igorrius сказав: зарядка в режиме " ремонт" есть? для гелевих той 'ремонт' лише нашкодить. там дуже висока напруга в тому режимі. Гелеві можна пробувати відновити по іншому. Це глибокий розряд і зарядка дуже малим струмом. 36 хвилин тому, Vikctor сказав: Скажіть хто як діяв би в подібних умовах Якщо без світла жити взагалі не варіант то тут виходів якби і небагато. В мене наприклад робота онлайн і навіть день без електрики несе збитків як ціна кількох ячейок - тому я би взагалі не переймався тим ресурсом і би однозначно збирав 24В батарею в терміновому порядку. А потім поставив би ці ячейки на 48В за місяць. та і 30А заряду це теж краще чим нічого, 800W в годину не так і зле, для ліфера некритично щоб його повністю заряжати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 4 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2024 16 минут назад, Александр Аврамчук сказал: чому? разве не должны быть ячейки из одной партии с одинаковыми параметрами ? если начать часть из них юзать- параметры юзанных могут отличаться от тех, что приедут позже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 4 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2024 10 минут назад, vovarpd сказал: для гелевих той 'ремонт' лише нашкодить. там дуже висока напруга в тому режимі. Гелеві можна пробувати відновити по іншому. Це глибокий розряд і зарядка дуже малим струмом. 15,3 вольты примерно, если глубокий разряд и заряд малым током не поможет- стоит режим repair попробовать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2024 4 хвилини тому, igorrius сказав: разве не должны быть ячейки из одной партии с одинаковыми параметрами ? если начать часть из них юзать- параметры юзанных могут отличаться от тех, что приедут позже вони і так будуть не з однієї партії... у мене було так. спочатку купив 4 штуки в 2023 році, зібрав, тошки покористува. потім в 2024 купив ще 4 аналогічні. усі b grade з nkon. різні партії, різний рік виробництва. зібрав. все працює. і не скажеш що вони з різних партій. розбаланс мінімальний. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2024 1 година тому, Vikctor сказав: Потрібна порада. Може в когось є відповідний досвід. Мої гелєві акб майже вмерли. Ще в липні тримали в режимі 7/2/7. Важко але тримали. Потім місяць без вимкнень і чомусь акб за цей час здохли. Причому від початку нових регулярних вимкнень час автономного живлення скоротився зі смішних 2 годин до вже зовсім безпорадніх 1г. З одного боку це добре, бо мені псіхологично було важко зміритись з тим що змінюю нормально працюючу систему на нову, а змінювати лайно на нормальну систему значно приємніше. Так ось - перші 8 комірок приїдуть на місяць раніше за другу таку ж партію. Бмс вже приїхав. Тобто теоретично я б міг спочатку зібрати 24В систему на базі інвертору маст, що й зараз працює надійно, а через місяць додати ще 8 комірок і вже на базі деє перейти на 48В збірку. З плюсів отримую місяць комфортного життя. З мінусів напевно якісь незрозумілі тонкощі з комірками. Маст заряджає від мережі максимум струмом 30А і то скоріше на папері. Для 304Аг комірок це якби ні про що. Споживання на резерфної фазі в піках до 1кВтг, а в 90% часу 200-250Втг. Скажіть хто як діяв би в подібних умовах. Я бы собрал 24, потом дождался остальных и сделал 48. Просто при сборке балансировочные провода оставлял бы на полную длину на всякий) В 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 4 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2024 3 минуты назад, ЯД сказал: Просто при сборке балансировочные провода оставлял бы на полную длину на всякий Їх і так залишають на повну довжину, чи ріжуть однаково щоб опір однаковий був Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2024 24 хвилини тому, Enot123h сказав: Їх і так залишають на повну довжину, чи ріжуть однаково щоб опір однаковий був Ну не знаю, из того что я смотрел, мерика и ойро чаще подрезают, чтобы было красиво в Инстаграм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 22 години тому, Enot123h сказав: щоб опір однаковий був Опір балансувальних дротів впливає на точність вимірювання напруги лише в той час коли тече високий балансувальний струм. Під кінець процесу балансування, коли струм вже зменшується – точність буде достатньою навіть за різної довжини тих дротів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 4 години тому, smotesko сказав: Опір балансувальних дротів впливає на точність вимірювання напруги При такій незначній довжині опір НІЯК не впливає на таку (непотрібну) точність! Хіба що у вас лабораторія надзвичайно точних вимірювальних технологій. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 5 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 3 минуты назад, sanyas15 сказал: При такій незначній довжині опір НІЯК не впливає на таку (непотрібну) точність! Хіба що у вас лабораторія надзвичайно точних вимірювальних технологій. На святе зазихаєте. Я знаю цілу велику телеграм групу, де однакова довжина балансувальних дротів є одним з головних постулатів їх секти. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 Людям необходимо во что-либо верить )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2024 Сьогодні кур'єр Міст привіз першу партію комірок, що були сплачені 25 червня. На все про все пішло 2,5 місяці. Причому лишень тиждень тому комірки з'явилися на складі в Німеччині і вперше засвітилися в апці Міст. Тобто після цього все відбувається дуже швидко. До пакування претензій немає, але схоже що звичайна упаковка від нкону розрахована на 4 комірки, а у разі продажу меньшой кількості вони ріжуть поролоновий захист. В моєму випадку одну упаковку порізали геть невдало і одна з комірок майже торкалася картонного ящика. Ззовні комірки нові, без пошкоджень чи якихось слідів вживання. З наступною партією комірок яки сплатив 12 липня все трохи гірше в плані строків постачання, бо нкон прислав повідомлення про перенос дати відправки з 11 на 22 вересня. В 31.07.2024 в 22:24, vovarpd сказал: play.google.com/store/apps/details?id=com.touliloup.batteryqrdecoder Хотів скористатись вашим посиланням для перевірки дати виробництва комірок, але воно вже неактивне. Намагався знайти в плеймаркеті lifepoqr battery qr scanner, але нічого не знаходить. В сенсі купу варіантів сканерів пропонує, але потрібний ні. Якщо хтось з присутніх тут знайде для себе потрібний сканер, то поділіться посиланням. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 9 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2024 Нкон сьогодні два замовлення відправив мені новою поштою. Пишуть міст зовсім заддосили тими комірками, не справляється. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 9 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2024 (змінено) 56 хвилин тому, Vikctor сказав: Хотів скористатись вашим посиланням для перевірки дати виробництва комірок, але воно вже неактивне. Намагався знайти в плеймаркеті lifepoqr battery qr scanner, але нічого не знаходить. В сенсі купу варіантів сканерів пропонує, але потрібний ні. Якщо хтось з присутніх тут знайде для себе потрібний сканер, то поділіться посиланням. Так,десь пропало з плеймаркета. Ось канал в discord з цієї апки, там хтось теж питав де скачати. Може поділяться apk discord.gg/nRW7bPuP Змінено 9 вересня 2024 користувачем vovarpd 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fatum200 Опубліковано: 9 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2024 1 час назад, Vikctor сказал: Намагався знайти в плеймаркеті lifepoqr battery qr scanner, але нічого не знаходить Так, в плеймаркеті його чомусь нема Знайшов ось файл с ресурсу apkpure. Його ставити через play.google.com/store/apps/details?id=com.wuliang.xapkinstaller LiFePoQR Battery QR scanner_19.6_APKPure.xapk 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 9 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2024 4 часа назад, Fatum200 сказал: Так, в плеймаркеті його чомусь нема Знайшов ось файл с ресурсу apkpure. Його ставити через play.google.com/store/apps/details?id=com.wuliang.xapkinstaller LiFePoQR Battery QR scanner_19.6_APKPure.xapk 42 \u041c\u0411 · 4 загрузки І що вам дасть ця інфа? Продавати та покупати нові будете якщо що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 вересня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2024 20 минут назад, Gitan сказал: І що вам дасть ця інфа? Продавати та покупати нові будете якщо що? Виключно цікавість. Але платити 283грн на тиждень за встановлення play.google.com/store/apps/details?id=com.wuliang.xapkinstaller, щоб задовільнити цікавість, я не став)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 9 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2024 37 минут назад, Vikctor сказал: Виключно цікавість. Але платити 283грн на тиждень за встановлення play.google.com/store/apps/details?id=com.wuliang.xapkinstaller, щоб задовільнити цікавість, я не став)))) должны быть свежыми с такими клеммами , старые ячейки со шпильками , а сканер что говорит ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fatum200 Опубліковано: 9 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2024 2 часа назад, Vikctor сказал: Виключно цікавість. Але платити 283грн на тиждень за встановлення play.google.com/store/apps/details?id=com.wuliang.xapkinstaller, щоб задовільнити цікавість, я не став)))) Я клацав кнопку у додатку "спробувати безкоштовно". Здивований тим що в вашому випадку воно не запропонувало такого варіанту. Можна пошукати будь який інший інсталер xapk пакетів, наприклад у apkpure свій додаток є. Те посилання лише як приклад чим можна встановити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 9 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2024 8 годин тому, Vikctor сказав: Ззовні комірки нові, без пошкоджень чи якихось слідів вживання. Якщо б я не бачив як виглядають комірки з оригінальними терміналами, які "по легенді" нкон отримує напряму з Еве, то я би теж подумав що ці нові. Але ці з неоригінальними терміналами навареними невідомо де, і це признає Нкон, хоча оплачено за оригінальні термінали. Та з переклеєними верхніми та нижніми чорними плівками (про це ще не питав). Причому переклеєними похабно десь в гаражі. Зі всіх сторін стирчить павутиння клею, на ваших фотках теж цей клей стирчить. Так нові комірки не повинні виглядати. Я після розпаковки першої коробки почав знімати розпаковку наступних. Нічого не здував і не змітав. Більше того, на бокових гранях кожної комірки на синій плівці є сліди якихось ремнів, якщо подивитись на відблиск. Схоже що вони стояли в якихось збірках і були стиснені якимись ременями. Як на мене ми отримали в цій партії товар який дуже дурно пахне. 4 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз