Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

як обрати акумулятори до інвертору

Vikctor

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, Vladdi сказав:

Хлопче, моя "міфічна" фірма то майже весь твій Інтернет у Дніпрі, Кам'янському та багато ще де. Моя фірма не локальний Інтернет провайдер, скоріше  "провайдер для провайдерів". Я експлуатую тисячі батарей різних типів та ємностей на сотнях вузлів, десятки ДГУ потужністю від одиниць кВт до 1 мВт, в тому числі і найбільший в Україні датацентр.

Щось це нагадує, коли лобкове волосся розказує, що воно багато займається сексом. Те, що ви ставите акумулятори в інтернет провайдера, не робить вас інтернет провайдером.

• Лайк 1
  • Хаха 6
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 часов назад, МакДо сказал:

Дорого)

IMG_6170.png

Кстати, на 100 ампер крайне не рекомендую для 12 вольт. Лучше 200 т.к. при старте холодильника,например, у меня бмс уходила в отключку и инвертор вырубался. Хорошо что не сгорел. Так что в параллель уже доставлял аккум с 200 амперной бмс.

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, eam сказав:

Кстати, на 100 ампер крайне не рекомендую для 12 вольт. Лучше 200 т.к. при старте холодильника,например, у меня бмс уходила в отключку и инвертор вырубался. Хорошо что не сгорел. Так что в параллель уже доставлял аккум с 200 амперной бмс.

мені тільки для радіо. не більше 30А за будь-яких обставин.

Посилання на коментар

10 часов назад, eam сказал:

при старте холодильника,например, у меня бмс уходила в отключку и инвертор вырубался

Ви залишили холодильник від бабці як родинну реліквію? Бо інверторні холодильники не мають високих струмів при запуску.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

8 минут назад, Vikctor сказал:

Ви залишили холодильник від бабці як родинну реліквію? Бо інверторні холодильники не мають високих струмів при запуску.

Ой ну прямо таки у всех стоят инверторные.  Не смешите меня. Холодильнику 5 лет - как стройку закончил так и работает с тех пор. В обычном режиме потребляет 30-50 ватт.

Змінено користувачем eam
Посилання на коментар

13 минут назад, eam сказал:

Ой ну прямо таки у всех стоят инверторные.  Не смешите меня. Холодильнику 5 лет - как стройку закончил так и работает с тех пор. В обычном режиме потребляет 30-50 ватт.

Так что, у него пусковой как у насоса, в 3 квт!?)

Посилання на коментар

18 минут назад, eam сказал:

Чесно кажучи був впевнений, що останні 5 років немає пропозицій не інверторних холодильників. Ну окрім атлантів якихось. Давно не цікавився.

Посилання на коментар

38 хвилин тому, DimaF сказав:

Так что, у него пусковой как у насоса, в 3 квт!?)

у мого двохкомпрессорного при старті буває майже кіловат.

Але при роботі кожен компресор тягне десь по 90вт

Змінено користувачем beavis
Посилання на коментар

34 минуты назад, Vikctor сказал:

Чесно кажучи був впевнений, що останні 5 років немає пропозицій не інверторних холодильників.

Полно, те которые до 20к., почти все не инверторные.

2 минуты назад, beavis сказал:

у мого двохкомпрессорного при старті буває майже кіловат

Ну для нормальной батареи это не должно быть проблемой.

А если с одним то и подавно.

Змінено користувачем DimaF
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Для нормальной бмс скорее.

Лучше чтоб был доступ ко всем настройкам , а не только мониторинг. Мне jbd дает выставить даже ток к.з. и миллисекунды, не микросекунды наверное... сработки,а оверкарент с таймингом задержки и подавно. Но она и стОит сейчас 100А - 1400 грн. Ну 4S дешевле, 1200.

Зато в Jk балансир мощный (а надо ли он такой?).

Змінено користувачем SantehnikPPR100
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...