volomoto Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 години тому, Vladdi сказав: Хлопче, моя "міфічна" фірма то майже весь твій Інтернет у Дніпрі, Кам'янському та багато ще де. Моя фірма не локальний Інтернет провайдер, скоріше "провайдер для провайдерів". Я експлуатую тисячі батарей різних типів та ємностей на сотнях вузлів, десятки ДГУ потужністю від одиниць кВт до 1 мВт, в тому числі і найбільший в Україні датацентр. Щось це нагадує, коли лобкове волосся розказує, що воно багато займається сексом. Те, що ви ставите акумулятори в інтернет провайдера, не робить вас інтернет провайдером. 1 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 5 часов назад, МакДо сказал: Дорого) Кстати, на 100 ампер крайне не рекомендую для 12 вольт. Лучше 200 т.к. при старте холодильника,например, у меня бмс уходила в отключку и инвертор вырубался. Хорошо что не сгорел. Так что в параллель уже доставлял аккум с 200 амперной бмс. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 6 хвилин тому, eam сказав: Кстати, на 100 ампер крайне не рекомендую для 12 вольт. Лучше 200 т.к. при старте холодильника,например, у меня бмс уходила в отключку и инвертор вырубался. Хорошо что не сгорел. Так что в параллель уже доставлял аккум с 200 амперной бмс. мені тільки для радіо. не більше 30А за будь-яких обставин. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 часов назад, eam сказал: при старте холодильника,например, у меня бмс уходила в отключку и инвертор вырубался Ви залишили холодильник від бабці як родинну реліквію? Бо інверторні холодильники не мають високих струмів при запуску. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 8 минут назад, Vikctor сказал: Ви залишили холодильник від бабці як родинну реліквію? Бо інверторні холодильники не мають високих струмів при запуску. Ой ну прямо таки у всех стоят инверторные. Не смешите меня. Холодильнику 5 лет - как стройку закончил так и работает с тех пор. В обычном режиме потребляет 30-50 ватт. Змінено 5 годин тому користувачем eam Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 13 минут назад, eam сказал: Ой ну прямо таки у всех стоят инверторные. Не смешите меня. Холодильнику 5 лет - как стройку закончил так и работает с тех пор. В обычном режиме потребляет 30-50 ватт. Так что, у него пусковой как у насоса, в 3 квт!?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 18 минут назад, eam сказал: Ой ну прямо таки у всех стоят инверторные. Не смешите меня. Холодильнику 5 лет - как стройку закончил так и работает с тех пор. В обычном режиме потребляет 30-50 ватт. Чесно кажучи був впевнений, що останні 5 років немає пропозицій не інверторних холодильників. Ну окрім атлантів якихось. Давно не цікавився. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 38 хвилин тому, DimaF сказав: Так что, у него пусковой как у насоса, в 3 квт!?) у мого двохкомпрессорного при старті буває майже кіловат. Але при роботі кожен компресор тягне десь по 90вт Змінено 4 години тому користувачем beavis Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 34 минуты назад, Vikctor сказал: Чесно кажучи був впевнений, що останні 5 років немає пропозицій не інверторних холодильників. Полно, те которые до 20к., почти все не инверторные. 2 минуты назад, beavis сказал: у мого двохкомпрессорного при старті буває майже кіловат Ну для нормальной батареи это не должно быть проблемой. А если с одним то и подавно. Змінено 4 години тому користувачем DimaF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Для нормальной бмс скорее. Лучше чтоб был доступ ко всем настройкам , а не только мониторинг. Мне jbd дает выставить даже ток к.з. и миллисекунды, не микросекунды наверное... сработки,а оверкарент с таймингом задержки и подавно. Но она и стОит сейчас 100А - 1400 грн. Ну 4S дешевле, 1200. Зато в Jk балансир мощный (а надо ли он такой?). Змінено 3 години тому користувачем SantehnikPPR100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 час назад, DimaF сказал: Так что, у него пусковой как у насоса, в 3 квт!?) Иногда превышает киловатт. А т.к. мы говорим про 100 ампер и 12 вольт то бмс отключится всего при 1,2кВт. 1 час назад, Vikctor сказал: Чесно кажучи був впевнений, що останні 5 років немає пропозицій не інверторних холодильників. Очень сильно ошибаешся - их просто дофига даже сейчас. Думаю что 50 на 50 сейчас, а 5 лет назад и того меньше было. А если еще и доп требования есть а не просто холодильник то и вообще выбора и нету особо. 53 минуты назад, DimaF сказал: Ну для нормальной батареи это не должно быть проблемой. Тут вопрос не в батарее а в бмс - же, т.к. именно она отлючает. Поэтому и предупредил что лучше сразу брать на 200 ампер ибо переплата копеечная но при этом вообще не надо будет задумываться в будущем что можно подключать. Змінено 3 години тому користувачем eam 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 12 минут назад, eam сказал: переплата копеечная Можно в цифрах? И желательно с ссылкой.(Мне нужна просто 200А 4S bms и я не нашел за адекватные копеечные) А аккумулятор сферический в вакууме источник(?) Змінено 3 години тому користувачем SantehnikPPR100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 минут назад, SantehnikPPR100 сказал: Можно в цифрах? И желательно с ссылкой.(Мне нужна просто 200А 4S bms и я не нашел за адекватные копеечные) А аккумулятор сферический в вакууме источник(?) 2 доллара у вас гугл отключили? www.aliexpress.com/item/1005007612738588.html www.aliexpress.com/item/1005007345580067.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 17 минут назад, eam сказал: Очень сильно ошибаешся - их просто дофига даже сейчас. Так ми дійдемо до того, що й пралки неінверторні досі існують в продажу. Цей дивний новий світ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, eam сказал: гугл Спасибо! Я в приложении с планшета смотрел. И мне интересна jbd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, Vikctor сказал: Цей дивний новий світ. Это все заговор глобалистов.😃 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 минут назад, SantehnikPPR100 сказал: И мне интересна jbd Ну то уже сами поищите. Тут речь изначально же про JK-B1A8S10P шла. И заменить ее на JK-B1A8S20P - это переплата в 2 доллара, что несущественно, но при этом намного облегчает жизнь в будущем. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 минут назад, SantehnikPPR100 сказал: И мне интересна jbd Схоже окрім вас на форумі немає жодного прихильника цих бмс. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, eam сказал: речь изначально же про JK А в ней можно настройки защиты менять через блютуз? Просто 100А аккумулятору как бы не очень хорошо будет, если защита не отключит при длительном токе больше номинала! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 минуты назад, Vikctor сказал: Схоже окрім вас на форумі немає жодного прихильника цих бмс. Я не прихильник, я починав з них тоді , коли іншого не дуже й бачили. А зараз 4 аккума на них і один застосунок на все - мене влаштовує. І чомусь їх тулять і на заводськи аккуми... Змінено 2 години тому користувачем SantehnikPPR100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 13 минут назад, SantehnikPPR100 сказал: А в ней можно настройки защиты менять через блютуз? Просто 100А аккумулятору как бы не очень хорошо будет, если защита не отключит при длительном токе больше номинала! Все бмс JK могут конфигурироваться через блютус. Пример как это выглядит на скрине. Взято из инета как пример и параметры могут отличаться. Змінено 2 години тому користувачем eam 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз